Museumkwartier, Amsterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Museumkwartier, Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Museumkwartier, Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museumkwartier, Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.502 beoordelingen

Prima rondvaart, informatie tijdens de rondvaart is te beluisteren via audiosysteem in veel verschillende talen, dus vergeet je headphones niet! Kapitein (Amsterdammer) verteld ook zo nu en dan iets alleen jammer dat hij dat alleen in het Engels of Duits doet en niet ook in het Nederlands.

het was leuk , alleen spijtig van de regen ,zeker de moeite waard zijn met het daglicht vertrokken en met het donker terug gekomen zeer mooi al die lichtjes en kerstsfeer die er nu rond deze tijd is , hebben er zeker geen spijt deze boottocht

Zeer goed mer een topper van een kaptein

De reis was heel erg leuk op de schewende kids na terwijl ze dikwijls door kapitein gewaarschuwd zijn was wel ook voor kids maar geen speelplaats maar sommige mensen houden geen rekening met andere met vriendelijke groet nel janssens

Goed verzorgde rondvaart, vooral de Amsterdamse stemmen, geweldig.

Jammer dat we niet op het door ons gekozen moment mee konden varen. Het was te druk. Maar daar kunnen jullie niets aan doen. Het was in de hele binnenstad wandelen over de hoofden en paraplu's.

Prachtige rondvaart, zeker een aanrader, vriendelijke Kapteijn, wel al een oud baasje, maar petje af hoe goed hij vaarde, echt Top!