Kies data

Mushrif Park

Mushrif Park: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: 1 of 1,5 uur paardrijden in de woestijn

1. Dubai: 1 of 1,5 uur paardrijden in de woestijn

Kies voor een ontspannen paardrij-ervaring door het prachtige landschap van het Nationaal Park van Dubai. Verken de contrasterende uitzichten terwijl je over bospaden en wilde zandduinen draaft. Aan het einde van de rit leer je hoe je jouw paard wast, borstelt en voedt. Jouw begeleider neemt je mee het park in en beantwoordt alle vragen die je hebt over de omgeving. Volg jouw goed opgeleide begeleider over de bospaden en de wilde zandduinen. Kijk uit voor de lokale wilde dieren, zoals woestijnvossen. Na een rit van 60 of 90 minuten (afhankelijk van de door jou geboekte optie) door het magische landschap keer je terug naar de stallen en leer je hoe je jouw paard ontzadelt en krijg je de mogelijkheid deze te borstelen, te wassen en te voeren met wortelen.

Beschikbare activiteiten

  • Avonturen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Mushrif Park

Wil je alle activiteiten in Mushrif Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mushrif Park

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 62 beoordelingen

Mijn 13-jarige tweeling ging paardrijden en vond het helemaal geweldig! Ze vonden het vooral geweldig dat ze niet alleen een korte afstand galoppeerden, maar meerdere keren echt uitgebreid (het zijn ervaren ruiters). Helaas hebben ze de naam van de leider niet behouden. Ondertussen keek ik naar de paarden en stallen. Geen enkel dier stond in de mest en alle medewerkers waren uiterst vriendelijk. HET WAS HET WAARD!

Geweldig avontuur in mysterieus bos en woestijn voor elke ruiter van elk niveau. Als je het in de schemering doet, rond 18.00-19.00 uur, is het echt magisch. Lieve Arabische paarden en leuke en bekwame gids. Een must voor paardenmensen.

Het is niet de woestijn, maar het bos van Dubai, elke boom wordt bewaterd, de rit is aangenaam, met teveel en naar believen galopperen. Onze zeer vriendelijke Amerikaanse gids Maia.

Ik had een ervaring die ik normaal niet kan doen! Al het personeel was vriendelijk en ik had veel leuke herinneringen! Ik wil opnieuw bezoeken! Veel dank

Zeer plezierige zonsopgangwandeling in Mushrif Desert Park. Prachtig landschap, erg leuke gids (bedankt Alla!)