Datums kiezen

Muziekhuis van Helsinki
UNESCO-locaties

UNESCO-locaties

Muziekhuis van Helsinki UNESCO-locaties: onze aanbevelingen

Helsinki: Hop-On Hop-Off City Bus Tour

1. Helsinki: Hop-On Hop-Off City Bus Tour

Bekijk de toeristische attracties van Helsinki die u het meest interesseren en verspil geen tijd aan een georganiseerde tour met deze hop on, hop off-bustour. Stap zo vaak als je wilt in en uit bij een van de 22 haltes op de route gedurende een periode van 24 uur of 48 uur. U kunt ervoor kiezen om de unieke rotsarchitectuur van de Temppeliaukio-kerk te bewonderen, het parlementsgebouw te bezoeken, de neoklassieke architectuur op het Senaatsplein te bewonderen of op zoek te gaan naar een koopje op het marktplein. Geniet van een audiocommentaar aan boord beschikbaar in 10 talen en maak gebruik van uitstekende uitzichten vanaf het bovendek van uw dubbeldekkerbus. Maak je geen zorgen als het weer niet geweldig is, want het benedendek is volledig beschermd tegen de elementen.

Helsinki: zelfgeleide audiotour met hoogtepunten in de stad

2. Helsinki: zelfgeleide audiotour met hoogtepunten in de stad

Dompel jezelf onder in de charmante en fascinerende stad Helsinki, een centrum voor het maritieme leven. Leer tijdens deze audiotour over de geschiedenis door prachtige oude gebouwen te bezoeken en luister naar beroemde lokale componisten die cruciaal waren in de ontwikkeling van deze Scandinavische stad. Geniet van prachtige bezienswaardigheden in Esplanade Park, bewonder de enorme veerboten die komen en gaan in de haven en bezoek het iconische Senaatsplein. Probeer iets nieuws op de unieke voedselmarkt van het land en leer over de gewaagde zwemtradities. Je ziet ook het Helsinki Informatiecentrum, het Senaatsplein, Kaisaniemi Park, het Ateneum Art Museum met de Finse National Gallery, het Helsinki Music Centre, het Parliament House en het Design Museum. Jouw rondreis. Jouw manier.

Berlijn, Hamburg, Tallinn en Helsinki Cruiseschip Tour-arrangement

3. Berlijn, Hamburg, Tallinn en Helsinki Cruiseschip Tour-arrangement

Al onze tours worden uitgevoerd met moderne voertuigen met airconditioning en professionele lokale gidsen. We stemmen alle ophaal- en aflevertijden af op de ligtijden van uw schip. U wordt direct bij de haven opgehaald en afgezet. Ontdek de iconische bezienswaardigheden van Berlijn tijdens een fascinerende excursie aan wal met een deskundige gids. Bekijk de Reichstag, de Brandenburger Tor, het monument voor de vermoorde joden en meer. Rijd door West-Berlijn en bezoek het Museumsinsel, Checkpoint Charlie en een overgebleven deel van de Berlijnse Muur. Verken de Alexanderplatz, de televisietoren en twee prachtige pleinen, met een lunchpauze. Krijg tijdens de tour historische en culturele inzichten voordat u terugkeert naar de haven. Let op: de gids gaat alleen mee in Berlijn en is niet aanwezig in de bus op de reis vanuit de haven. Tourduur: 12 uur Transfer van en naar de haven: elk 3-3,5 uur, in Berlijn: rondleiding van 5-6 uur Bekijk het beste van Hamburg tijdens een rondleiding met een lokale expert. Bezoek de pittoreske grachten van de stad, luxe winkelgebieden en de legendarische Star Club. Ontdek de beroemdste bezienswaardigheden van Hamburg, waaronder de meren Binnen en Aussenalster, voordat u een uur vrije tijd heeft om te lunchen en te winkelen. Retourtransfer naar de haven inbegrepen. Let op: de gids gaat alleen mee in Hamburg en is niet aanwezig in de bus op de reis vanuit de haven. Tourduur: 7-8 uur Transfer van en naar de haven: elk 1,5-2 uur, in Hamburg: ca. 4 uur met de gids Maak een mooie rit naar Helsinki met een lokale gids. Bekijk in Helsinki het operagebouw, het Sibelius-park, de rotskerk en meer. Eindig met vrije tijd om de lokale keuken te proeven. Retourtransfer naar de haven inbegrepen. Tourduur: 4 uur Verken de boven- en benedenstad van Tallinn met een gids. Bewonder de parken, het middeleeuwse Toompea-kasteel, het parlement en meer. Loop door de Sint-Katelijnepassage en bewonder de ateliers van de kunstenaars. Eindig met 2 uur vrije tijd voor lunch en winkelen voordat je terugkeert naar de haven. Tourduur: 5 uur Transfer van de haven naar de stad, rondleiding van 3 uur, vrije tijd en transfer terug naar de haven

1 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Helsinki

Helsinki

Veelgestelde vragen over Muziekhuis van Helsinki-UNESCO-locaties

Welke andere activiteiten dan Muziekhuis van Helsinki-UNESCO-locaties zijn de moeite waard in Helsinki?

Andere activiteiten in Muziekhuis van Helsinki

Wil je alle activiteiten in Muziekhuis van Helsinki bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.