Datums kiezen

Ontdek het beste van
Mỹ Tho

Onze aanbevelingen voor Mỹ Tho

Vanuit Ho Chi Minh Stad: Mekong Delta & Vinh Trang Pagoda Tour

1. Vanuit Ho Chi Minh Stad: Mekong Delta & Vinh Trang Pagoda Tour

Rond 07.40 uur. Laat je ophalen bij je centrale hotel in Ho Chi Minh-stad en ga naar de Mekong Delta. Passeer groene rijstvelden voordat je aankomt in het prachtige landelijke My Tho. De eerste stop is de Vinh Trang-pagode. Verken en bewonder de unieke architectuur van deze historische plek, die een mix van Vietnamese, Khmer- en Chinese invloeden bevat. Vervolg uw reis naar My Tho en maak een boottocht langs de Mekong rivier, waar u kunt ontsnappen aan de drukke stad. We passeren het Tortoise-eilandje en de Draak, Phoenix, en komen aan bij Unicorn Islet. Deze reis voert je door rustige fruitboomgaarden en rustieke dorpjes waar je het dagelijkse leven van de lokale bevolking kunt observeren. Geniet van een sampanrit door de met kokospalmen omzoomde grachten. Stap uit en verken het dorp te voet. Bezoek lokale families waar u kunt genieten van fruit, honingthee en wijn terwijl u luistert naar traditionele muziek uitgevoerd door de dorpsbewoners. Dit is een kans om het plattelandsleven van de regio van dichtbij mee te maken. Geniet daarna van een lokale lunch (veganistisch eten beschikbaar) Vervolg uw reis met een cruise naar de provincie Ben Tre - het land van de kokosnoten, waar u een rondleiding kunt krijgen door een kokosnootboerderij en getuige kunt zijn van het proces van het maken van kokossnoepjes, rijstpapier en andere producten op basis van kokosnoot. Daarna heb je tijd om te ontspannen in een hangmat of te fietsen door het dorp. Terwijl de zon ondergaat, reis je terug naar Ho Chi Minh-stad. Aankomst ongeveer om 17.00 uur.

Vanuit Ho Chi Minh Stad: Cu Chi tunnels en Mekong Delta Tour

2. Vanuit Ho Chi Minh Stad: Cu Chi tunnels en Mekong Delta Tour

Deze dagtour neemt je mee van Ho Chi Minh-stad naar twee populaire attracties: Cu Chi-tunnels en de Mekong Delta. Rond 07.35 uur. Je wordt opgehaald bij je centrale hotels in Ho Chi Minh-stad en gaat naar Cu Chi-tunnels. Na een rit van 1,5 uur komen we aan bij de tunnels waar je de kans krijgt om meer te weten te komen over de fascinerende geschiedenis en betekenis van de tunnels tijdens de oorlog in Vietnam. Je krijgt de kans om afstanden van de tunnels te verkennen, de schietbaan uit te proberen en getuige te zijn van het ingewikkelde netwerk van ondergrondse tunnels en vallen die een belangrijke rol speelden in de oorlog. Nadat we de tunnels hebben verkend, gaan we voor de lunch naar een lokaal restaurant om enkele van de heerlijke lokale Vietnamese gerechten te proberen (veganistisch eten beschikbaar). Na de lunch gaan we naar My Tho om de Mekong Delta te verkennen. Je krijgt een kijkje in het dagelijkse leven van de lokale bevolking terwijl we een boottocht maken over de Mekong rivier, waar je kunt genieten van het schilderachtige landschap van het omliggende platteland. Vervolgens maken we een sampanrit door de kleine waterwegen met kokospalmen aan weerszijden, waar je de landelijke levensstijl kunt ervaren, stop bij het bijenhuis om te genieten van lokaal fruit en honingthee, luister naar een live optreden van lokale muziek uitgevoerd door de dorpelingen. We ronden onze dag af en gaan 's middags terug naar Ho Chi Minh-stad en arriveren rond 18.55 uur. Dit is een unieke kans om enkele van de beste die Zuid-Vietnam te bieden heeft te ervaren, met een mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid allemaal op één dag.

Mekong Delta: My Tho & Ben Tre Dagexcursie in kleine groep

3. Mekong Delta: My Tho & Ben Tre Dagexcursie in kleine groep

Nadat je om 07:30 uur vanuit je hotel bent opgehaald, vertrek je uit Ho Chi Minh-stad en reis je naar de pagode Vinh Trang, één van de grootste in de Mekongdelta. Bewonder de sierlijke gevel en het grote Boeddhabeeld. Vervolgens ga je het water op en kun je vanaf de Tienrivier het leven in de Mekongdelta van dichtbij ervaren. Je vaart langs vier eilandjes - Feniks-, Eenhoorn-, Draken- en Schildpadeiland – en weelderige tropisch groen. Bewonder de typische paalwoningen van de vissersdorpjes terwijl je je per roeiboot een weg door de smalle kanalen baant. Dan is het tijd om te lunchen in een boomgaardtuin, waar je ook leert hoe je kokossnoepjes maakt. Je kunt een paar van de zoete lekkernijen proeven en als je wilt je favorieten kopen voor de weg naar huis. Geniet van vers fruit en honingthee terwijl de locals Vietnamese volksmuziek ten gehore brengen. De minibus rijdt je daarna weer terug naar Ho Chi Minhstad, waar je rond 17:00 uur aankomt.

Vanuit Ho Chi Minh: Dagtocht Mekong Delta, My Tho & Ben Tre

4. Vanuit Ho Chi Minh: Dagtocht Mekong Delta, My Tho & Ben Tre

Je vertrekt om 08:00 uur met minibus of bus vanaf je hotel in Ho Chi Minhstad naar de Mekong Delta. Geniet van een onvergetelijke, 2 uur durende rit naar de Mekong Delta, over de provinciale wegen in de zuidelijke regio van Vietnam. Passeer rijstvelden, ananasplantages, boomgaarden en kleine gehuchten.  Rond 10:00 uur kom je aan in Mỹ Tho, waar je een tocht maakt op een lokale motorboot, langs Dragon Island, Phoenix Island en Turtle Island. Stop bij het beroemde Unicorn Island, bezoek een natuurlijke bijenteeltboerderij en proef honingwijn, rijstwijn en banaanwijn. Maak vervolgens een wandeling door het dorp en vaar over het kokosnootkanaal om het dagelijks leven in de Mekong Delta te bekijken. Vervolg je tocht per motorboot naar de provincie Ben Tre, waar je een werkplaats voor handgemaakt kokosnootsuikergoed bezoekt. Vervolgens vaar je met een kleine motorboot over weelderige, groene kanalen en stop je bij een lokaal Vietnamees restaurant voor een aantal traditionele gerechten. Later geniet je van verschillende soorten tropische vruchten in de boomgaard en luister je naar traditionele muziek. Aan het einde van de tour neemt een lokale boot je weer mee terug naar Mỹ Tho. Van daaruit brengt een bus je weer terug naar Ho Chi Minhstad, waar je rond 16:30-17:00 uur aankomt.

Vanuit HCM: Mekong Delta & Cai Rang drijvende markt 2-daagse tour

5. Vanuit HCM: Mekong Delta & Cai Rang drijvende markt 2-daagse tour

Dag 1. HCM-stad - MY THO - BEN TRE - CAN THO Rond 7:45 uur. Je wordt opgehaald bij je centraal gelegen hotels in Ho Chi Minh City en gaat per bus naar de Mekong Delta. Je gids aan boord vertelt je alles over de cultuur van de lokale bevolking terwijl jij achterover kunt leunen, ontspannen en genieten van de landschappen en het landschap van groene rijstvelden. Stop onderweg bij de Vinh Trang pagode. Ga verder naar My Tho en maak een boottocht over de Mekong rivier waar je de drukke stad kunt ontvluchten. Geniet van een tochtje met een sampan door de met kokospalmen omzoomde kanalen. Ga van boord en verken het dorp te voet. Bezoek lokale families waar je kunt genieten van fruit, honingthee en wijn terwijl je luistert naar traditionele muziek uitgevoerd door de dorpelingen. Geniet van een traditionele lunch. Reis in de namiddag naar Can Tho, het hart van de Mekong Delta. Overnacht in het hotel. Vrije tijd om de stad 's avonds te verkennen. ------------ Dag 2: CAI RANG Drijvende MARKT - HO CHI MINH STAD Begin vroeg rond 6:00 uur om de beroemde Cai Rang Floating Market te bezoeken. De markt is het meest levendig in de vroege ochtenduren. Wees getuige van de bedrijvigheid van boten die fruit, groenten en diverse lokale producten verkopen. Maak tijdens je boottocht een pitstop bij een van de boten die vermicelli en koffie verkopen. Je kunt ervoor kiezen om deze lokale lekkernijen te kopen en ervan te genieten terwijl je de unieke sfeer van de markt opsnuift. Vervolg je boottocht voor een bezoek aan een rijstnoedelfabriek. Hier kun je getuige zijn van het traditionele proces van het maken van rijstnoedels. We nemen ook de tijd om een bruisende lokale markt te verkennen, waar kleurrijke kraampjes vol staan met verse producten, kruiden en groenten. Rond 9:00 tot 9:30 uur: Keer terug naar je hotel om uit te checken, te ontbijten en je op te frissen na de ochtendactiviteiten. Daarna begin je aan de terugreis naar Ho Chi Minh City. Maak onderweg een stop bij het 10 Vo oude huis. Verken dit historische Vietnamese huis, leer meer over de architectonische details en krijg inzicht in de lokale tradities en gebruiken. Probeer zelf traditionele Vietnamese pannenkoeken te maken, bekend als "bánh xèo". Deze praktische ervaring geeft je een voorproefje van de plaatselijke cultuur. Geniet van een heerlijke lokale lunch. Als je de energie hebt, maak dan een ontspannen fietstochtje door het gebied, verken de schilderachtige omgeving en ga de interactie aan met de lokale gemeenschap. Ga daarna terug naar Ho Chi Minh City. Kom ongeveer om 16:00 uur aan.

Vanuit Ho Chi Minh: Cu Chi tunnels en Mekong Delta VIP Tour

6. Vanuit Ho Chi Minh: Cu Chi tunnels en Mekong Delta VIP Tour

Deze speciale dagtour neemt je mee van Ho Chi Minh-stad naar twee grote attracties: Cu Chi-tunnels en de Mekong Delta. Rond 07.35 uur. We halen je op bij je hotel in Ho Chi Minh-stad met een VIP-limousine (met luxueus ontworpen stoelen in de passagierscabine) en gaan naar Cu Chi-tunnels waar je het verzet tegen de Amerikaanse strijdkrachten in Vietnam kunt verkennen en leren kennen. Je kunt afstanden kruipen door de tunnels die tijdens de Vietnamoorlog door de guerrillastrijders werden gebruikt. Mogelijk ziet u onderweg een keuken, woonruimte en een vergaderruimte. Lees meer over hoe verschillende typen vallen zijn gemaakt en ingesteld. Bezoek de wapenkamer en leer hoe de ingenieuze Vietcong-soldaten ze maakten. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het voelt om een AK-47 af te vuren, kun je dat ontdekken in de Cu Chi-tunnels. Nadat je de Cu Chi-tunnels hebt verkend, lunch je in een lokaal restaurant en reis je vervolgens naar de Mekong Delta. Bij aankomst neem je een kleine roeiboot om langs de kleine kanalen te peddelen onder de kokospalmen aan beide kanten. Stap op de motorboot en vaar naar het kokosnooteiland. We stappen uit bij een lokale familie om te genieten van tropisch fruit, honingthee en honingwijn te proeven, te zien hoe de lokale producten worden gemaakt en te genieten van een live optreden van lokale muziek uitgevoerd door de dorpsbewoners. Slenter over de plattelandswegen om de lokale bevolking te leren kennen tijdens hun dag. Ontspan in de vredige sfeer, neem afscheid en vertrek naar Ho Chi Minh-stad. Rond 18.55 uur komen we aan in Ho Chi Minh-stad. Wij brengen u terug naar uw hotel.

Vanuit HCM: Mekong Delta Tour in kleine groep en Sampan boottocht

7. Vanuit HCM: Mekong Delta Tour in kleine groep en Sampan boottocht

Ontdek de schoonheid van de Mekong Delta en de charme van het Ben Tre Coconut Kingdom tijdens deze tour vanuit Ho Chi Minh-stad. Berijd een sampanboot door het platteland en proef wat lokaal eten voor de lunch. Begin uw dag 's ochtends met een handige ophaalservice vanuit het centrum van Ho Chi Minh-stad en vertrek naar de Mekong Delta aan boord van een bus met airconditioning. Stop om de Vinh Trang-pagode te bezoeken, een prachtige boeddhistische tempel in My Tho, beroemd om zijn ingewikkelde architectuur, prachtige kunstwerken en vredige sfeer. Ga naar Mijn Tho. Maak een motorboottocht op de Mekong rivier. Stap aan boord van een sampanboot voor een peddeltocht langs de kleine grachten. Ontspan op deze vredige reis door weelderige groene bossen, rustige dorpjes en het plattelandsleven langs de Mekong Delta. Houd onderweg ooievaars, ijsvogels en andere dieren in het wild in de gaten. Aankomst op het eilandje Unicorn en geniet van traditionele muziek uitgevoerd door de dorpelingen. Geniet van tropisch fruit, honingthee en lunch in een lokaal restaurant waar u traditionele Vietnamese gerechten kunt proberen, waar ook veganistisch eten verkrijgbaar is. Na de lunch vertrek je naar Ben Tre, een landelijke provincie die beroemd is om zijn kokosnootteelt. Aankomst in Ben Tre en bezoek het Coconut Kingdom, een plek waar de verschillende toepassingen van kokosnoot worden getoond en hoe de producten worden gemaakt. Bekijk het proces van het maken van kokossnoepjes en andere producten. Leer meer over de geschiedenis en cultuur van kokosnoot in Vietnam. Geniet van een vers kokosnootdrankje en ontspan voordat u terugkeert naar Ho Chi Minh-stad.

Vanuit Ho Chi Minh Stad: Mekong Delta Luxe 1-Daagse Groepstour

8. Vanuit Ho Chi Minh Stad: Mekong Delta Luxe 1-Daagse Groepstour

Je wordt allereerst tussen 07:30 en 08:00 uur opgehaald bij je hotel in Ho Chi Minh-stad. Dan reis je met een minibus of bus naar Mỹ Tho, een stad aan de Mekongdelta. Je kunt deelnemen aan een reeks activiteiten om Vietnam beter te leren kennen. Je gaat mee met een paardenkar en kunt de kokosbomen bewonderen die het landschap domineren. Je roeit het kanaal af in een kleine boot en fietst over provincieweggetjes richting de rijstvelden, ananasplantages, moestuinen en kleine dorpen. Je gaat met een motorboot de machtige Mekongrivier af en ziet het Drakeneiland, Fenikseiland en Schildpaddeneiland. Je pauzeert bij het beroemde Eenhoorneiland en bezoekt er een imkerij. Proef de natuurlijke honing, honingwijn, rijstwijn en bananenwijn. Wandel door het dorp en bezoek daarna een workshop waar je leert hoe je kokossnoepjes kunt maken. Dan ga je weer de motorboot in en kom je door weelderig groene kanalen. Je pauzeert bij een plaatselijk restaurant waar je kunt genieten van een Vietnamese lunch. Dan ga je naar een ander gedeelte van het eiland waar je onder het genot van traditionele Zuid-Vietnamese muziek van tropisch fruit kunt proeven. Als je de optie 'Luxe groepstour' kiest, word je na deze heerlijke snack weer teruggebracht naar My Tho om de Vinh Trang-pagode te bezoeken. Geniet van het gemak van de terugbrengservice naar je hotel zodra de bus is teruggekeerd in Ho Chi Minh-stad.

Ho Chi Minh-stad: vip-rondleiding Mekongdelta per limousine

9. Ho Chi Minh-stad: vip-rondleiding Mekongdelta per limousine

Ontdek de schoonheid van de Vinh Trang-pagode tijdens deze dagtrip vanuit Ho Chi Minh-stad. Reis in een VIP-limousine. Neem een boot naar Coconut Island, probeer lokale producten, wandel door lokale boomgaarden in een klein dorpje en geniet van een heerlijke Vietnamese lunch. Stap aan boord van de limousine voor de rit van 90 minuten naar My Tho. Tijdens de rit heb je uitzicht op weelderige groene rijstvelden en scènes uit het lokale leven. De eerste stop van deze tour is de Vinh Trang-pagode, de grootste pagode in de Mekongdelta. Ga daarna verder naar My Tho, waar u aan boord van een boot gaat voor een cruise langs de Mekong-rivier. Laat de stress van de stad achter u en maak een sampanrit langs de kleine grachten. Bewonder de kokospalmen aan beide kanten. Stap uit en geniet van een wandeling door het dorp, stop om een lokale familie te ontmoeten en tropisch fruit, honingthee en honingwijn te proeven. Geniet van de klanken van traditionele Vietnamese muziek uitgevoerd door de dorpelingen. Bezoek de kokossnoepwinkel van het dorp, zie hoe het snoep wordt gemaakt en zie ook wat handwerk gemaakt van kokospalm. Vervolg uw wandeling door fruitboomgaarden en bewonder de bloemen, bomen en andere natuurlijke landschappen. Ga voor de lunch naar een lokaal restaurant en geniet van speciale Vietnamese gerechten. Na de lunch kunt u een half uur ontspannen in de schaduw van de bomen, nog een wandeling door het dorp maken of gaan fietsen. Dan is het tijd om terug te keren naar de limousine en terug te gaan naar Ho Chi Minh-stad. Aankomst ongeveer om 16.30 uur

Boven-Mekong rivier: dagtocht

10. Boven-Mekong rivier: dagtocht

Ontdek het Mekong Delta-gebied tijdens deze begeleide dagtrip vanuit Ho Chi Minh. Bekijk beruchte plekken zoals de Vinh Trang-pagode, de Tien-rivier en het Tan Thach-kanaal voordat je gaat lunchen in een lokaal restaurant. Begin je excursie met een busrit door het adembenemende rijstveldlandschap langs National Highway 1, die je vervolgens naar het prachtige landelijke district Trung Luong brengt. Bezoek bij aankomst in My Tho de heilige Vinh Trang-pagode. Maak vervolgens een ontspannen cruise langs de Tien-rivier om de vier prachtige eilanden Dragon, Unicorn, Phoenix en Tortoise te bekijken. Vaar langs de visvlotten langs de Tien-rivier, met uitzicht op de Rach Mieu-brug. Slenter langs de dorpsweg, bezoek een boomgaard en geniet van seizoensfruit en honingthee op de klanken van Zuid-Vietnamese volksmuziek uitgevoerd door de lokale bevolking. Rijd daarna met een met de hand geroeide sampan door het Tan Thach-kanaal. Bezoek vervolgens een kokossnoepmolen en vervolg uw boottocht langs het kleine kanaal in de schaduw van de waterkokospalmen. Beëindig uw ervaring door te genieten van een lunch in een lokaal restaurant.

Alle activiteiten

99 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Mỹ Tho

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Mỹ Tho?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bến Tre

Wat zijn de leukste dingen om te doen met kinderen tijdens een bezoek aan Mỹ Tho?

Andere activiteiten in Mỹ Tho

Wil je alle activiteiten in Mỹ Tho bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mỹ Tho

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.810 beoordelingen

Ben was een geweldige, vermakelijke en zeer informatieve gids. Wij vonden de hele tour geweldig. Ik vind het schandelijk dat andere recensies de tour als een koffiereis hebben beschreven, omdat elk item op het programma een ervaring is en hoewel er producten kunnen worden gekocht, is dit optioneel, net als het geven van een fooi (de kokossnoepjes zijn ongelooflijk). De lunch vonden wij lekker en voldoende. Aan elke tafel was er nog iets over. Er was een vis, kip, rijst, soep met garnalen en groenten, waterspinazie en voor elk een loempia + zomerbroodjes op tafel gerold... lekker en vers. (vegetarische optie was mogelijk, maar we hebben het niet geprobeerd) We zouden de tour opnieuw doen. Onverslaanbaar voor de prijs. Voor de busreis moet je telkens 1,5 uur rekenen

De gids was zeer attent en levendig. Hij legde alle toeristische attracties heel goed uit en zowel de Cu Chi-tunnels als de Mekongdelta zijn een bezoek waard. Tijdens het bezoek aan de delta stop je om thee, typisch fruit te drinken en zelfgemaakte zoetigheden te proeven.

Dit was een uitstekende rondreis. De arrangementen waren goed en Joe is een geweldige gids. Hij heeft een gemakkelijke manier van doen die de toeristen echt boeit. Zou deze tour zeker aanbevelen.

Zeer complete excursie, zeer interessant. De chauffeur en gids erg aardig en behulpzaam. Zeer goed en gevarieerd eten. We hadden een geweldige tijd.

Deze prijs is vrij goedkoop en omvat veel dingen, zoals boottochten, maaltijden en fietstijd. Ik ben erg tevreden.