Ontdek het beste van
Myanmar

Alle activiteiten

27 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Plaatsen in Myanmar

Onze aanbevelingen voor Myanmar

Ulaanbaatar: Mongolië eSIM Roaming mobiel data-abonnement

Ulaanbaatar: Mongolië eSIM Roaming mobiel data-abonnement

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het vinden van winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-SIM-service. Na aankoop ontvangt u een QR-code die u op uw compatibele apparaat kunt scannen om de e-SIM te installeren waar en wanneer u deze nodig heeft. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen behalve XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies tijdens de fotosessie om de compatibiliteit voor andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan deze naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met WiFi of een netwerk, en vergeet niet om roaming in te schakelen voor de e-SIM. Als u problemen ondervindt bij het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van zelfproblemen. Deze eSIM dekt ook deze landen in Azië:Australië, Bahrein, Bangladesh, Brunei, Cambodja, China, Georgië, Guam, Hong Kong, India , Indonesië, Israël, Japan, Jordanië, Kazachstan, Koeweit, Laos, Macau, Maleisië, Myanmar, Nepal, Oman, Pakistan, Filippijnen, Qatar, Singapore, Zuid-Korea, Sri Lanka, Taiwan, Oezbekistan, Vietnam. p> Als uw gegevens op zijn? Simpel: koop gewoon een nieuwe e-SIM om op te waarderen. APN (Access Point Name): iboots Lokaal netwerk:G.Mobile

Yangon dagvullende tour met rondrit met de trein

Yangon dagvullende tour met rondrit met de trein

Ontmoet je gids in je hotel en rijd eerst naar het treinstation Kyeet Myin Dine. Neem vanaf hier een treinrit van 15 minuten met de Yangon Circular Train. Stop bij het treinstation van Yangon en rijd naar de Bogyoke Aung Sann-markt (Scott-markt - gesloten op maandag), waar u verschillende Myanmar-ambachten, jade, sieraden, kleding en prachtige longyi kunt vinden. Maak vervolgens een wandeltocht vanaf de Sule-pagode in het centrum van Yangon. Onderweg ziet u het stadhuis van Yangon, het Onafhankelijkheidsmonument, het Mahabandoola-park en vele voormalige koloniale gebouwen. De volgende stop is de 70 meter lange Chaukhtatgyi Pagoda, een gigantische liggende Boeddha, die gelijk is aan de hoogte van een zes verdiepingen tellend gebouw. In de late namiddag bezoekt u het Kandawgyi-park met een prachtig uitzicht op een prachtig meer en de Shwedagon-pagode op de achtergrond. Je kunt ook het koninklijke drijvende schip Karaweik zien, gebouwd in 1974. Geniet van de zonsondergang bij de Shwedagon-pagode, die meer dan 2600 jaar geleden werd gebouwd. De pagode is altijd vol met lokale mensen die bidden en offers brengen, en het is een fascinerende plek om tijd door te brengen met het kijken naar de wereld die voorbijgaat. Je gids leidt je rond in het Pagoda-complex met zijn vele tempels, stoepa's en standbeelden.

Mandalay: Amarapura, Sagaing, Mingun en Innwa/Ava Tour

Mandalay: Amarapura, Sagaing, Mingun en Innwa/Ava Tour

Je tour begint wanneer je chauffeur je om 9.00 uur ophaalt bij je hotel. Beginnend met Amarapura City, ontdekt u het Mahargandaryone-klooster, het grootste leerklooster in Myanmar dat werd gesticht rond 1914. Verderop komt u een weefatelier tegen en de U Bein-brug, die later uw locatie zal zijn om de zonsondergang te bekijken . Na Amarapura City gaat u verder naar Mingun City, steekt u de Ayeyarwady-rivier over en geniet u van de prachtige rivieroever. Na een rit van ongeveer 45 minuten komt u een enorme pagode tegen die de Pahtodawgyi-pagode heet. Je leert ook over oude bouwtechnieken, voordat je verder gaat naar de twee gigantische leeuwen die in 1790 door koning Bodawpaya werden opgericht. Na Mingun City kun je een uurtje uittrekken voor je lunch in Sagaing City. Sagaing City heeft twee bezienswaardigheden: U Min Thounze en de Soon U Ponya Shin Pagoda. Je gaat dan verder naar Innwa/Ava City en stopt bij de aanlegsteiger van Innwa/Ava waar je een boot huurt. Je steekt een kleine rivier over per boot, voordat je de andere kant bereikt om een paardenkar te huren. Eenmaal aan boord van uw wagen kunt u genieten van sightseeing in Innwa/Ava City. Aan het einde van je tour begeef je je naar de U Bein-brug, waar je na het bekijken van de prachtige zonsondergang terugkeert naar je accommodatie in Mandalay.

Van Yangon: privé Bago-dagtour met lunch

Van Yangon: privé Bago-dagtour met lunch

Laat je gids om 8:00 uur ophalen bij je accommodatie in Yangon. Op weg naar Bago bezoekt u de geallieerde Taukkyan War Cemetery waar duizenden Britse geallieerde soldaten die vochten in de Tweede Wereldoorlog begraven liggen. Verken vervolgens de levendige openluchtmarkt van Htauk Kyant en bekijk de lokale waren die worden aangeboden. Kom aan in Bago en begin je rondleiding door de stad door je te verwonderen over de vier gigantische Boeddhabeelden in de Kyaik Pun-pagode, gebouwd door koning Dhammaceti in 1475 na Christus. Breng dan een bezoek aan het Kyat Khat-wijnklooster en observeer de monniken in training die zich opstellen voor de lunch en eten aan kleine ronde tafels. Geniet daarna zelf van een lunch in een lokaal restaurant waar je enkele van de populairste gerechten van Myanmar kunt proberen. Ga verder naar de Shwemawdaw-pagode, een van de meest vereerde pagodes in Myanmar. Geniet van het uitzicht op de indrukwekkende 375 meter hoge structuur en leer over de opgraving en restauratie van Kanbawzathadi, het paleis van de beroemde koning Bayint Naung. Slenter door de Bumble Bee Throne Hall (waarschijnlijk gebruikt als slaapvertrekken van de koning), de Royal Audience Hall, het Teak-post Museum, waar teakpalen te zien zijn die zijn gevonden bij opgravingen van het Kambawzathadi-paleis, en de unieke , achthoekig archeologisch museum Hanthawaddy. Zie tot slot de Shwethalyaung Reclining Pagoda en keer terug naar je hotel in Yangon.

Bagan: Oude tempels privétour

Bagan: Oude tempels privétour

Profiteer van het ophalen van uw hotel in de ochtend met een voertuig met airconditioning en maak vervolgens een wandeling over de kleurrijke lokale markt. Ga verder naar de belangrijkste tempels en pagodes, zoals de 11e-eeuwse Shwezigon-pagode, gebouwd door koning Anawratha. Bewonder de oudste originele schilderijen in Bagan bij de Gubyaukgyi-tempel en bekijk de vier Boeddhabeelden van de Ananda-tempel. Pauzeer voor de lunch in een lokaal restaurant of uw hotel en bezoek vervolgens het traditionele lakwerkdorp Myinkaba. Bezoek de Manuha-tempel in Mon-stijl en staar vol bewondering naar de unieke zandstenen Nanpaya-tempel. Eindig met een panoramisch uitzicht op de zonsondergang bij de Bupaya-pagode aan de oevers van de Irrawaddy-rivier voordat je wordt afgezet bij je hotel.

Van Yangon: dagexcursie naar Golden Rock

Van Yangon: dagexcursie naar Golden Rock

Begin de rit over land naar het Kin Pun "basiskamp" van Golden Rock met een ophaalservice van het hotel om 05.30 uur in Yangon. Ga verder naar Kyaiktiyo (de "Gouden Rots"), een enorm rotsblok dat volledig bedekt is met bladgoud en delicaat in evenwicht is op de rand van een klif. Je komt rond het middaguur aan in het Kim Pun-basiskamp. Zodra je bij Kim Pun Base Camp aankomt, neem je een open vrachtwagen om de pagode op de bergtop te bereiken. Nadat je op de top van de bergpagode bent aangekomen, kun je de Golden Rock Pagoda bezoeken en daar foto's maken. De lunch wordt onderweg geserveerd in een lokaal restaurant. Na de lunch vertrek je vanuit Kyaikhto en keer je terug naar Yangon via Bago. Je korte bezoek aan Bago omvat het zien van de grote Shwemawdaw-pagode, die meer dan duizend jaar oud is. De torenspits is zelfs hoger dan die van de Shwedagon-pagode in Yangon. Je ziet ook het 55 meter lange liggende Boeddhabeeld van Shwe Thalyaung, een van de meest gerespecteerde objecten van het land. Je maakt ook een korte stop bij de Kyaik Pun-pagode, beroemd om zijn vier gigantische Boeddha-figuren. Als de tijd het toelaat, kunt u de geallieerde oorlogsbegraafplaats in Htauk Kyant bezoeken. U komt laat in de avond terug in uw hotel.

Mandalay: privétour van een hele dag

Mandalay: privétour van een hele dag

Begin uw ochtend met een pick-up van uw hotel in Mandalay en ga op pad om bladgoudfabrikanten te zien en meer te weten te komen over de industrie. Bezoek daarna de Mahamuni-pagode en bekijk de 13 meter hoge zittende Boeddha, een nationaal gevierd beeld waarvan wordt aangenomen dat het ongeveer 2000 jaar oud is. Leer van de pagode meer over de verschillende industrieën die Mandalay helpen gedijen, zoals houtsnijwerk en jade. Verken de jademarkt en de krappe, maar levendige wandelpaden. Ontsnap aan de drukte en ga naar het Shwe In Bin-klooster, een plek voor rustige meditatie in Mandalay. Breng meer tijd in sereniteit door in de Eindawya Pagoda, een boeddhistische stoepa. Leer meer over de lange en interessante geschiedenis van de pagode voordat je gaat lunchen om ongeveer 12.00 uur. Bezoek na de lunch en bewonder de Magere Boeddha-structuur. Ga verder naar het Koninklijk Paleis, een complex dat bestaat uit meer dan 40 houten gebouwen. Nadat je tijd hebt doorgebracht in het paleiscomplex, breng je de rest van de middag door met het bezoeken van verschillende kloosters en pagodes, zoals het Shwenandaw-klooster, beroemd om zijn vergulde jataka-scènes, het Atumashi-klooster, de Kuthodaw-pagode, de Sandarmuni-pagode en de Kusinara-pagode. Beëindig uw sightseeingtour door Mandalay op Mandalay Hill voor zijn uitkijkpunt met een prachtig uitzicht op het omliggende landschap.

Van Mandalay: privétransfer naar Bagan

Van Mandalay: privétransfer naar Bagan

Zorg voor een stressvrije vakantie van begin tot eind en boek uw transfer van Mandalay naar Bagan van tevoren. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Mandalay in een comfortabel voertuig met airconditioning, leun je achterover en ontspan je tijdens de 4 uur durende rit naar Bagan. Geniet onderweg van het uitzicht op het landschap, inclusief Tada-U en Myothar City. Neem na ongeveer 2,5 uur een pauze in Myingyan voordat je verder gaat naar je eindbestemming. Bij aankomst in Bagan, een locatie die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, wordt u direct bij uw nieuwe hotel afgezet.

Mandalay: Sagaing, Innwa en Amarapura sightseeingtour

Mandalay: Sagaing, Innwa en Amarapura sightseeingtour

Je dag begint wanneer je om 08:00 uur wordt opgehaald bij je hotel in Mandalay City. Je begint met een ontdekking van het Shwenandaw-klooster, een fijn teakhouten klooster en tempel die bekend staat om zijn houtsnijwerk, met name de vergulde interieurs van Jakarta. Je gaat dan verder naar het Atumashi-klooster, dat in 1857 werd gebouwd door koning Mindon en een van de laatste grote religieuze bouwprojecten van de koning was. De Kuthodaw-pagode is de volgende en bestaat uit een vergulde pagode, honderden heiligdommen met marmeren platen met inscriptie en verschillende paviljoens. Je gaat dan verder naar de Sandarmuni-pagode, een standbeeld dat naar verluidt 40.924,8 pond weegt. Er volgt enige verkenning van Mandalay Hill, een heuvel van 230 meter hoog. Na Mandalay Hill verken je het Koninklijk Paleis. Het Royal Palace-complex is een glinsterende reconstructie uit de jaren 90 en is indrukwekkend vanwege zijn schaal, met meer dan 40 houten gebouwen erin. De Mahamuni-pagode is een 4 meter hoge zittende Boeddha, een nationaal gevierd beeld waarvan algemeen wordt aangenomen dat het zo'n 2000 jaar oud is. Na deze verkenningen is het tijd voor de lunch, waarna je Sagaing City gaat verkennen. Na Sagaing City gaat u verder naar Innwa/Ava City, waar u zowel een boot als een paard en wagen huurt om de omgeving zo goed mogelijk te ontdekken. Na het verkennen van de dag, is het tijd om de zonsondergang te zien bij de U Bein-brug. Zodra de zon onder is, vertrek je vanuit Innwa/Ava City om terug te keren naar je hotel in Mandalay.

Mandalay: sightseeingtour van een halve dag

Mandalay: sightseeingtour van een halve dag

Je tour begint 's ochtends of' s avonds als je wordt opgehaald bij je hotel. Vanaf daar begint je tour van een halve dag door Mandalay. Ontdek tijdens je reis hoe deze stad de laatste koninklijke hoofdstad van Myanmar is. Bezoek het Shwenandaw-klooster, een kloostertempel van fijn teakhout die bekend staat om zijn houtsnijwerk, vooral in het interieur. Ga vanaf daar verder naar het Atumashi-klooster en de Kuthodaw-pagode. Deze vergulde pagode bestaat uit honderden heiligdommen, allemaal met gegraveerde marmeren platen en verschillende paviljoens. Bezoek daarna de Sandarmuni-pagode en de Kyautkawgyi-pagode. Als je tour 's middags is geboekt, ga dan langs bij Mandalay Hill om de zonsondergang te observeren. Mandalay Hill staat erom bekend een prachtige plek te bieden voor zonsondergangen en biedt bezoekers een panoramisch uitzicht over de hele stad. Aan het einde van uw activiteit eindigt uw tour wanneer u terugkeert naar uw hotel.

De topbezienswaardigheden in Myanmar

Steden in Myanmar

Regio's in Myanmar

Andere activiteiten in Myanmar

Wil je alle activiteiten in Myanmar bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Myanmar

Gemiddelde beoordeling

4.8
(838 beoordelingen)