Mykonos
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Mykonos Tickets: Onze meest aanbevolen

Mykonos: cruise bij zonsondergang in Klein Venetië

1. Mykonos: cruise bij zonsondergang in Klein Venetië

Klim aan het eind van de dag aan boord voor een cruise voor de kust van Mykonos. Vaar langs de charmante gebouwen van de wijk Little Venice, waar veel mensen samenkomen om naar de zonsondergang te kijken en hun avondamusement te beginnen. Ontspan aan boord van de traditionele handgemaakte houten boot terwijl je vaart naar het eiland Delos. Krijg een prachtig uitzicht op Klein Venetië en Mykonos-stad terwijl je de Egeïsche Zee oversteekt. Laat het anker vallen tussen het eiland Delos en Rhenia en bekijk de ruïnes van het oude theater en de oude haven. Bewonder de half verzonken huizen voor de rotsachtige kust van het heilige eiland. Keer dan terug naar Mykonos via Klein Venetië en laat je betoveren door het licht van de ondergaande zon boven de Egeïsche Zee.

...
Mykonos: catamarancruise met maaltijd en drankjes

2. Mykonos: catamarancruise met maaltijd en drankjes

Begin met het ophalen van je hotel en reis per minibus met airconditioning naar de nieuwe haven van Mykonos voor je catamarancruise. Ontmoet je professionele schipper en bemanning en vind een comfortabele plek op de moderne catamaran. Leun achterover en bewonder de kleine witte huizen van het eiland terwijl uw schip van het dok weg trekt. Ontspan en geniet van de zeebries en neem foto's van het uitzicht terwijl uw catamaran door de golven van de Egeïsche Zee snijdt. Geniet tijdens het varen van onbeperkte traditionele Mykonos-wijn. Na een korte reis over het noordelijke deel van het eiland, ga je verder naar de archeologische vindplaats Delos. Geniet van een korte stop voor Delos waar je foto's kunt maken van de site vanaf het schip terwijl je gids de geschiedenis van het eiland uitlegt. Vaar vervolgens naar het nabijgelegen eiland Rhenia en laat het anker vallen in een kleine mooie baai met kristalhelder turkoois water. Neem de tijd om te zwemmen of snorkelen terwijl de bemanning uw heerlijke lunch bereidt, waarvan u aan boord zult genieten. Op de terugweg zie je enkele van de pittoreske windmolens op het eiland en de stad Mykonos. Als u de cruise bij zonsondergang hebt gekozen, kunt u ontspannen en genieten van een prachtige gouden zonsondergang. Maak wat foto's en kijk toe terwijl de zon ondergaat over de horizon. Eindelijk terug aan de haven en sluit je tour af met drop-off in je hotel.

...
Van Paros: dagexcursie naar Delos en Mykonos

3. Van Paros: dagexcursie naar Delos en Mykonos

Bezoek het rotsachtige onbewoonde eiland Delos. Ondanks zijn kleine formaat, werd Delos beschouwd als een van de meest heilige van alle eilanden in de oude Griekse cultuur. Geniet van 3 uur vrije tijd op het eiland of voor een completere ervaring, huur een professionele privégids bij aankomst of neem deel aan een groepsreis voordat je verder gaat. Ga vervolgens naar het beroemde eiland Mykonos waar je nog 3 uur vrije tijd hebt. Het wordt aanbevolen om deze tijd te gebruiken om Mykonos-stad te verkennen. Loop naar Klein Venetië, dwaal door de pittoreske steegjes en beklim de heuvel met de windmolens en geniet van het spectaculaire uitzicht. Na uw vrije tijd op het eiland keert u in de vroege avond terug naar Paros.

...
Van Mykonos: hele dag oude Delos & Rhenia Island Cruise

4. Van Mykonos: hele dag oude Delos & Rhenia Island Cruise

Beleef een onvergetelijke cruise naar de drie Cycladische eilanden Mykonos, Delos en Rhenia. Vertrek vanuit Mykonos en zet koers naar de oude plaats Delos. Op dit punt heb je de mogelijkheid om aan boord te blijven en te genieten van zwemmen in het blauwe en groene water, of van boord te gaan voor een tour van 2 uur op dit prachtige UNESCO-werelderfgoed. Je vaart vervolgens rechtstreeks naar de betoverende stranden en kristalheldere wateren van het onbewoonde eiland Rhenia, waar je de tijd kunt nemen om te zwemmen, snorkelen en echt los te laten. Zandbaaien, helder kristalhelder water en rustige stranden zijn de echte specialiteit van het eiland Rhenia.

...
Ano Mera: Mykonian Farm Entreeticket

5. Ano Mera: Mykonian Farm Entreeticket

Bezoek een traditionele boerderij en ontwikkel een dieper begrip van de dieren en biologische landbouw in Mykonos. Reis op slechts 400 meter van het rustieke dorpsplein van Ano Mera en breng wat tijd door in dit kleurrijke dorp. Ontsnap aan de drukte van de stad en ga terug naar de basis op het platteland. Leer meer over waarom lokale producten zo lekker smaken en bekijk de boerderijdieren. Geniet van een verfrissende onderzeeërtraktatie om af te koelen.

...

Sitemap Mykonos

Wil je alle activiteiten in Mykonos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.