Datums kiezen

Mystic Mountain

Mystic Mountain: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Runaway Bay: Jamaica Zipline-avontuur

1. Runaway Bay: Jamaica Zipline-avontuur

Mystic Mountain Zip-line Canopy Tour is een opwindend avontuur dat over het prachtige bladerdak van het regenwoud en kalkstenen kliffen vliegt. Je Jamaica Zipline Adventure begint wanneer je wordt opgehaald bij je hotellobby of de cruiseterminal en je wordt comfortabel gereden over een schilderachtige weg naar het avonturenpark. Zodra u bent ingecheckt voor uw tour, wordt u begroet door uw vriendelijke gids die u vastzet in de Sky Explorer-stoel om naar boven te gaan. Dit biedt een geweldige kans om het landschap van Ocho Rios in je op te nemen terwijl je met de skylift boven de boomtoppen zweeft. Ontvang een oriëntatie-, veiligheidsuitrusting en harnassysteem voor uw vlucht door de luifel op een reeks tokkelkabels en katrollen die onderling verbonden zijn op zowel boom- als landplatforms. De tour met de canopy-zipline eindigt bij het middenstation van de stoeltjeslift, waar je een ritje terug naar de top kunt maken. Doe je gordel om en houd je hoed vast, want dit is een wilde rit! Mystic Mountain Zip-line Canopy Tour is een opwindend avontuur dat over het prachtige bladerdak van het regenwoud en kalkstenen kliffen vliegt. Vlieg door het bladerdak van het groene regenwoud en glijd van het ene platform naar het andere, terwijl je een glimp opvangt van de Dunn's River Falls bij Ocho Rios! Stop aan het einde van je tour op de top van de berg. Je kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht vanuit de infinity pool, van de waterglijbaan glijden of een hapje eten in het leuke restaurant met complete bar. Wees getuige van enkele van de mooiste vlinders en kolibries van Jamaica terwijl ze rond de bloemen en planten in de tuin vliegen.

Regenwoud bobslee Mystic Mountain Tour vanuit Montego Bay

2. Regenwoud bobslee Mystic Mountain Tour vanuit Montego Bay

Beleef een spannend bobslee-avontuur van 3 uur op Mystic Mountain, geïnspireerd door de iconische film 'Cool Runnings'. Voel de spanning terwijl je een tropisch parcours afrijdt, beginnend vanaf de indrukwekkende hoogte van 700 voet (215 meter) bij Dunn's River Falls, met een totale baanlengte van 3200 voet (975 meter). Uw excursie omvat handig vervoer heen en terug vanaf uw ophaalpunt in de baai van Montego of de cruisehaven. Bewonder onderweg het panoramische uitzicht op het weelderige bosdak.

Jamaica Zipline Adventure (Mystic Silver) vanuit Falmouth

3. Jamaica Zipline Adventure (Mystic Silver) vanuit Falmouth

Mystic Mountain Zip-line Canopy Tour is een opwindend avontuur dat over het prachtige bladerdak van het regenwoud en kalkstenen kliffen vliegt. Je Jamaica Zipline Adventure begint wanneer je wordt opgehaald bij je hotellobby of de cruiseterminal en je wordt comfortabel gereden over een schilderachtige weg naar het avonturenpark. Zodra u bent ingecheckt voor uw tour, wordt u begroet door uw vriendelijke gids die u vastzet in de Sky Explorer-stoel om naar boven te gaan. Dit biedt een geweldige kans om het landschap van Ocho Rios in je op te nemen terwijl je met de skylift boven de boomtoppen zweeft. Ontvang een oriëntatie-, veiligheidsuitrusting en harnassysteem voor uw vlucht door de luifel op een reeks tokkelkabels en katrollen die onderling verbonden zijn op zowel boom- als landplatforms. De tour met de canopy-zipline eindigt bij het middenstation van de stoeltjeslift, waar je een ritje terug naar de top kunt maken. Doe je gordel om en houd je hoed vast, want dit is een wilde rit! Mystic Mountain Zip-line Canopy Tour is een opwindend avontuur dat over het prachtige bladerdak van het regenwoud en kalkstenen kliffen vliegt. Vlieg door het bladerdak van het groene regenwoud en glijd van het ene platform naar het andere, terwijl je een glimp opvangt van de Dunn's River Falls bij Ocho Rios! Stop aan het einde van je tour op de top van de berg. Je kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht vanuit de infinity pool, van de waterglijbaan glijden of een hapje eten in het leuke restaurant met complete bar. Wees getuige van enkele van Jamaica's mooiste vlinders en kolibries terwijl ze rond de bloemen en planten in de tuin vliegen.

Rainforest Sky Explorer Mystic Mountain Tour vanuit Montego Bay

4. Rainforest Sky Explorer Mystic Mountain Tour vanuit Montego Bay

Bij binnenkomst in het park trekt de Rainforest Sky Explorer onmiddellijk uw aandacht. Deze ontzagwekkende rit neemt je mee op een reis door het hart van het tropische bosdak aan de kust. Terwijl je opstijgt, biedt de Sky Explorer een glimp van de met kliffen omzoomde noordkust en de weelderige, smaragdgroene uitgestrektheid van de tropische boomtoppen. Aangekomen bij het Peak-complex vind je een educatief paviljoen dat ingaat op vier belangrijke aspecten van de levendige geschiedenis van Jamaica: de inheemse omgeving en natuurlijke hulpbronnen van het eiland, het kleurrijke erfgoed en de cultuur, de bekendheid van de Jamaicaanse maritieme inspanningen en de illustere atletiektraditie. van zijn mensen. Anancy's Web nodigt iedereen uit om te klimmen, slingeren en navigeren door drie niveaus met 30 verschillende elementen van een luchtdoolhof, geweven met touwen en hout op Mystic Mountain. Deze attractie combineert de geest van een klimrek met de uitdagingen van een hindernisbaan. Ernaast staat een klimmuur, wachtend tot jij hem beklimt. Deze unieke mix van thema's tegen zo'n schilderachtige achtergrond is ongeëvenaard in Jamaica. Geniet van het serene overloopzwembad, verken de kolibrietuin en geniet van een heerlijke lunch in ons restaurant met uitzicht op de baai van Ocho Rios. Terwijl je terugreist met de Sky Explorer, scheer je net onder de boomtoppen, hoog boven de bosbodem. Dit biedt een ongeëvenaard perspectief op de uitgestrektheid van het regenwoud en biedt een uitstekend uitzicht op de rijke flora en fauna.

Mystic Mountain: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Mystic Mountain

Wil je alle activiteiten in Mystic Mountain bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.