Datums kiezen

Na příkopě

Na příkopě: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Praag: 24 of 48-uurs Hop-on Hop-off Big Bus

1. Praag: 24 of 48-uurs Hop-on Hop-off Big Bus

Vermijd het gedoe van georganiseerde groepsrondleidingen en verken Praag op je eigen tempo met een gecombineerd 24- of 48-uurs ticket voor de hop-on hop-off sightseeing bus. Eenmaal aan boord van de bus krijg je een koptelefoon en een audiogids (beschikbaar in 24 talen), met personeel aan boord dat altijd beschikbaar is om je te helpen. Luister naar de fascinerende geschiedenis van Praag en bekijk de beroemde bezienswaardigheden. Verken de rode en groene routes van de stad. Haltes van de Groene lijn zijn onder andere: - Na Františku (bij het Ministerie van Industrie en Handel), - Oude Stadsplein, - Malostranské náměstí (naast de Heilige Drievuldigheidskolom)- Jiráskovo náměstí (naast het Danshuis), - Václavské náměstí (op de hoek van de Jindřišská straat bij de Duplex club)- Hlavní nádraží (voor het Hoofdstation). Haltes van de rode lijn zijn onder andere: - Kasteel van Praag - Dlabačov- Náměstí Kinských- Jiráskovo náměstí (naast het Danshuis), - I.P. Pavlova (op de hoek van de Sokolská straat)- Karlov (B. Němcové straat)- Hlavní nádraží (voor het Hoofdstation).

Praag: spookwandeling

2. Praag: spookwandeling

Zet je schrap om te gruwelen op deze 3 uur lange spookwandeling van Praag! Je gids leidt je door zowel de bekende als minder bekende straten en steegjes van deze oude stad in het donker. Je hoort over de legende van de afgesneden arm in de kerk van St. Jacob en het verhaal van de mooie Laura die haar hoofd verloor. Je gids vertelt je de favoriete spookverhalen over de jonge Turk uit Ungelt en de religieuze legende over het Kindje Jezus van Praag. Je hoort verhalen over schatten in Praag maar ook vele aangrijpende anekdotes. Op de tocht loop je vanaf Narodni-straat naar Na Příkopě-straat langs de kerk van St. Jacob. Vervolgens ga je naar de Ungelt en de Týn-kerk en naar het oude stadsplein waar je het oude stadhuis en de bekende astronomische klok ziet. Je gids neemt je mee over de Karelsbrug voor een wandeling over het Velkopřevorské-plein richting Karmelitská-straat. Daar vind je de kerk van Onze Lieve Vrouw Victorious, Malá Strana en St. Nicolaaskerk. De tour brengt je ook door de Joodse wijk, waar je de oude joodse begraafplaats bezoekt voordat je terugkeert naar het oude stadsplein.

Beschikbare activiteiten

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Na příkopě

Wil je alle activiteiten in Na příkopě bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Na příkopě

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 919 beoordelingen

Het volgende ontmoetingspunt was makkelijk te vinden Bussen reden op de aangekondigde tijd...leuke verkenners..Het was verbazingwekkend hoe de chauffeurs de bussen zonder schade door de smalle, volledig geparkeerde straten reden...veel informatie...als een toerist in een vreemde stad, absoluut aan te bevelen.

Je ziet echt alle highlights. Fijn dat er twee buslijnen zijn en een rondvaart! Ga echt alles doen, ook de rondvaart (ook al is het koud, binnen kun je warm zitten en voor buiten zijn er ook dekentjes om je warm te houden). Je kunt op veel verschillende plekken er in en uit. Was een super ervaring!!

Uitstekende oplossing om de stad en al zijn buurten te bezoeken. De belangrijkste monumenten worden kort beschreven en bij elke halte kunt u uitstappen. Leuke formule!

Als je geluk hebt, rijd je met de broer van een racer. Je bent er altijd voor het eigenlijke doel en de bijbehorende uitleg. Een geweldige manier om Praag te zien.

Makkelijk om een nieuwe stad te leren kennen met een andere taal