Kies data
Dingen om te doen

Nagano

Nagano: De beste dingen die je niet wil missen

1-daagse tour: sneeuwapen en sneeuwpret in Shiga Kogen

1. 1-daagse tour: sneeuwapen en sneeuwpret in Shiga Kogen

Geniet van een dagje spelen op de hellingen van Shiga Kogen. Proef heerlijke Japanse of westerse gerechten voor de lunch en maak onvergetelijke foto's van de schattige sneeuwapen van Jigokudani . Ontmoet je gids op het station van Nagano of Yudanaka. Stap aan boord van de tourbus en ga rechtstreeks naar de bergen van Shiga Kogen, Japan en het grootste en hoogste skigebied van Azië. Bij aankomst kunt u 1,5 uur genieten van de sneeuw. Zoef de berg af op een snowscoot, snowdrive, slee of tube. Nadat je trek hebt gekregen, stop je voor de lunch in een restaurant naast de skipistes. Kies uit een dagelijks menu met traditionele Japanse gerechten en westerse favorieten. Na de lunch stapt u aan boord van het tourvoertuig voor de korte reis uit de bergen naar het Snow Monkey Park. Als de enige troep apen ter wereld waarvan bekend is dat ze baden in warmwaterbronnen, hebben de apen van Jigokudani wereldwijde faam verworven en het is een echte traktatie om ze te observeren terwijl ze bezig zijn met hun apenzaken. Keer ten slotte terug naar het station na een avontuur vol sneeuw dat belooft een blijvende indruk achter te laten.

Nozawa: Full-Day Fire Festival & Snow Monkey Tour op 15 januari

2. Nozawa: Full-Day Fire Festival & Snow Monkey Tour op 15 januari

Je tour begint met ophalen vanaf een van de twee locaties: Hakuba's Happo Bus Terminal om 11.45 uur of JR Nagano Station om 13.00 uur. Nadat je je gids hebt ontmoet, ga je op pad en ga je richting Yamanouchi, de thuisbasis van de enige hete lentebadende apen ter wereld, Japanse sneeuwapen. Nadat je om 14.00 uur in de buurt van het apenpark bent aangekomen, leidt je gids je langs een besneeuwd bospad naar het park zelf. Gevonden diep in Jigokudani, of "Hell's Valley", zal je gids de geschiedenis en het belang van het park uitleggen en je voldoende tijd geven om te genieten van de unieke ervaring van het observeren van de sneeuwapen in de buurt. Geniet daarna van een vroeg diner in een nabijgelegen restaurant waar u alles te weten komt over de beroemde eetcultuur van Nagano. Vervolgens ga je naar Nozawa Onsen, waar je getuige bent van een van de drie grote vuurfestivals van Japan. Nadat je rond 18.00 uur bent aangekomen, heb je ruim de tijd om het dorp te verkennen voordat het hoofdevenement begint. De voorbereidingen beginnen om 19.00 uur met zang, drums, vuurwerk en meer. Dan is het tijd voor het hoofdevenement, waarbij de stad samenkomt op een houten schrijn. Gevoed door traditie, bravoure en drinken, vindt de schijnstrijd plaats met een explosie van sintels. Nadat de goden gelukkig zijn bevonden en klaar zijn om de dorpelingen te zegenen met geluk, oogst en geluk, wordt het heiligdom om 22.00 uur in brand gestoken. Om 22:45 uur hergroepeer je je met je gids op het aangewezen ontmoetingspunt en wordt je teruggebracht naar je oorspronkelijke ophaalpunt.

Osaka: Japan Pocket WiFi-router Kansai Airport Pickup

3. Osaka: Japan Pocket WiFi-router Kansai Airport Pickup

Krijg toegang tot 4G LTE WiFi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Nooit meer verdwalen in Japan, met onbeperkte wifi-gegevens, waarmee je Map Apps, Facebook, Twitter, Skype kunt gebruiken, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt bekijken. Haal de wifi-router op bij Kansai International Airport in Osaka. Bezoek de aankomsthal 1F van Kansai International Airport tussen 07.00 uur en 22.00 uur om uw apparaat op te halen en internet te gebruiken. De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan, of via bezorging vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-supermarkt.

Welkom in Nagano: Privé Tour Met Een Lokaal

4. Welkom in Nagano: Privé Tour Met Een Lokaal

Ontvang een exclusief welkom in Nagano op een privé tour met een lokale gids. Transformeer je reisweg om zo veel te maken over de mensen die je ontmoet als de plaatsen die je ziet. Volg uw vriendelijke lokale als ze hun passie delen voor de plaats waar ze wonen. Leer alle trucs om het beste uit de stad te halen en tips over de beste dingen te zien. Ontmoet in de buurt waar u verblijft om bekend te zijn met de beste eetgelegenheden en boodschappen te kopen. Hoor over de makkelijkste manieren om rond te komen en de beste dingen om te doen. Aan het einde van de tour voelt u zich comfortabeler en zelfverzekerd door de stad zelf te navigeren, veilig in de wetenschap dat u alle informatie heeft die u nodig heeft om het beste van uw verblijf te kunnen genieten!

Ophalen luchthaven Narita: Japan Pocket wifi router 4G LTE

5. Ophalen luchthaven Narita: Japan Pocket wifi router 4G LTE

Maak je ervaring in Japan gemakkelijker met wifi op zak. Krijg toegang tot 4G LTE wifi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Krijg een plan dat bij je past, met flexibiliteit van 3 tot 30 dagen. Raak nooit meer verdwaald in Japan met onbeperkte wifi-data, waarmee je Map-apps, Facebook, Twitter, Skype, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt gebruiken. Haal de wifi-router op vanaf Narita Airport Terminal 1 of 2 bij de QL Liner-balie  en je kunt gebruik maken van internet zodra je bent geland. De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan of worden geleverd vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkels.

Nagano: 1-daagse Snow Monkey & Cherry Blossom-tour in het voorjaar

6. Nagano: 1-daagse Snow Monkey & Cherry Blossom-tour in het voorjaar

Deze tour neemt je mee van JR Nagano Station naar de wereldberoemde Jigokudani-sneeuwapen en naar enkele van de meest geliefde plekken om kersenbloesem te bekijken in Nagano. Het zien van de bloeiende kersenbloesems (hanami genoemd in het Japans) is een van de meest Japanse dingen die je kunt doen terwijl je in het land van de rijzende zon bent. Gelegen in een kille, bergachtige regio, beginnen de bloesems in het noorden van Nagano later te bloeien dan die in steden als Tokio of Kyoto. Elk jaar komen de bloesems normaal gesproken vanaf half april in bloei. Nagano is niet zo beroemd als de eerder genoemde stad, maar heeft veel mooie plekken waar je de felgekleurde bloemen kunt zien. Als je buiten de gebaande paden wilt gaan en de wilde apen en kersenbloesems op dezelfde dag wilt zien, dan is deze tour perfect voor jou. Eerst word je naar Jigokudani Monkey Park gebracht, waar je de wilde Japanse makaken op ongelooflijk korte afstand kunt observeren. April is over het algemeen de maand waarin pasgeboren baby's aankomen bij de Jigokudani-apentroep. Gewoonlijk worden er elk voorjaar 20 tot 30 baby's geboren en het is vertederend om te zien hoe de pasgeborenen hun eerste stap zetten en klimmen. Na te zijn gevuld met een Japanse lunch, neemt de tour je mee naar de hanami-plekken waar kersenbloesems te zien zijn. De plekken worden geselecteerd afhankelijk van de mate van bloei van de bloesems op de tourdatum. Elke plek heeft verschillende soorten kersenbloesems met in totaal meer dan 500 tot 1000 sakurabomen. Ervaar de jaarlijkse traditie om de lente ten volle te verwelkomen. Nadat je hebt genoten van de kersenbloesems, word je naar de trein gebracht die je terugbrengt naar JR Nagano Station. De tour eindigt om 18.30 uur op JR Nagano Station. Mis deze speciale kans om getuige te zijn van de prachtige lente van Japan niet.

23 november: Ebisu-ko Vuurwerk & Sneeuwaap Tour

7. 23 november: Ebisu-ko Vuurwerk & Sneeuwaap Tour

Zie de beroemde sneeuwapen van Jigokudani loungen in of rond hun hete bron. Nadat je de apen hebt gezien, kun je lunchen in een nabijgelegen restaurant en sake proeven, voordat je terugkeert naar Nagano City voor het hoofdevenement. Het laatste deel van deze tour is het hoogtepunt van deze specifieke eendaagse tour met beperkte toegang - het festival van Ebisuko, waar je een gereserveerde plaats hebt. Op één avond wordt er meer dan 15.000 vuurwerk afgestoken. Dit festival wordt geprezen als de grootste herfstvuurwerkshow in Japan, met 430.000 mensen uit het hele land die naar Nagano komen om het spektakel te zien. Je krijgt de kans om wat festivalvoedsel te kopen voordat je terugkeert naar JR Nagano Station waar de tour eindigt.

Shinjuku Pickup: Japan Pocket WiFi-router 4G LTE onbeperkt

8. Shinjuku Pickup: Japan Pocket WiFi-router 4G LTE onbeperkt

Toegang tot 4G LTE WiFi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Raak nooit meer verdwaald in Japan, met onbeperkte WiFi-gegevens, waarmee je kaartapps, Facebook, Twitter, Skype, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt gebruiken. Haal de WiFi-router op bij de Shinjuku-balie, die op 2 minuten lopen van het Higashi Shinjuku-station ligt. Dezelfde dag pick-up beschikbaar. De openingstijden zijn 10:00 uur tot 18:00 uur, alleen op weekdagen. Wanneer u klaar bent, kunnen de apparaten worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan, of via bezorging vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-buurtwinkels.

Topbezienswaardigheden in Nagano

Sitemap Nagano

Wil je alle activiteiten in Nagano ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nagano

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 131 beoordelingen

Het was een van de belangrijkste dingen die we hebben gedaan om onze reis de beste ooit te maken !!!