Dingen om te doen Nagasaki

Nagasaki: De beste dingen die je niet wil missen

Nagasaki: privétour met lokale gids

1. Nagasaki: privétour met lokale gids

Ontdek Nagasaki tijdens een volledig aanpasbare tour. Kies wat je zou willen ervaren, hoe laat je met je tour wilt beginnen, en de lokale partner zal een tour regelen die bij je past. Begin uw dag door uw gids in uw hotel te ontmoeten en kies vervolgens naar sites die u wilt bezoeken, afhankelijk van uw interesses. Voorbeeld van een reisplan van 6 uur: Ontmoet je gids in je hotel in Nagasaki en bezoek eerst Nagasaki Peace Park. Bekijk het vredesstandbeeld, een symbool van de stad en van wereldvrede. Loop door Nagasaki Hypocenter Park gebouwd op de plaats van het epicentrum van de ontploffing en bekijk de aangrijpende cenotaaf en de overgebleven muur van de Urakami-kathedraal. Bezoek het Nagasaki Atomic Bomb Museum en leer meer over het bombardement op de stad en de daaropvolgende pogingen om vrede tussen naties te bevorderen. Bekijk een verscheidenheid aan historische tentoonstellingen en aangrijpende artefacten die in de daaropvolgende jaren werden teruggevonden. Verken het Chinatown-district van Nagasaki en leer meer over de haven die eeuwenlang culturele uitwisseling tussen Oost en West mogelijk maakte. Lunch in een lokaal restaurant en proef gerechten zoals Chanpon-noedels en Sara Udon-noedels. Na de lunch bezoekt u de historische Oura-kerk die sinds het midden van de 19e eeuw diende als een plaats van aanbidding voor de christelijke inwoners van Nagasaki. Het is aangewezen als een nationale schat en is de oudste nog bestaande kerk van Japan. Vervolg de tour naar Glover Garden, een verzameling westerse huizen en gebouwen die weer in elkaar zijn gezet rond het huis van de Schotse ondernemer Thomas Blake Glover.

Nagasaki Vind ik leuk Lokale: Aangepaste Rondleiding

2. Nagasaki Vind ik leuk Lokale: Aangepaste Rondleiding

Uw gids ontmoet u bij uw accommodatie en u wordt vertrouwd met de buurt, laat u de beste eetgelegenheden zien en winkelen en u vertellen over de makkelijkste manieren om rond te komen. Kies een rondleiding van 2, 3 of 4 uur, en op het einde heb je alle informatie die je nodig hebt om het beste uit je verblijf te halen. Na de boeking wordt u enkele vragen gestuurd, zodat u in combinatie bent met een lokale gids op basis van uw interesses. De tour is volledig aangepast, zodat u de ontmoetingsplaats en de starttijd kunt kiezen. Tijdens de wandeltocht heb je de mogelijkheid om met het openbaar vervoer of een taxi om de stad te gaan (voor jouw rekening). Hoor hoe het is om in Nagasaki te leven, leer over culturele verschillen, lokale evenementen en politiek en leer je gids op persoonlijk niveau leren kennen.

Nagasaki Self-Guided Audio Tour

3. Nagasaki Self-Guided Audio Tour

Download een levendige MP3-Self Guided Audio Tour in combinatie met een volledig gedetailleerde kaart van het gebied van uw tour. Nagasaki weerspiegelt de rijke geschiedenis van Japan en briljante cultuur als mensen. Deze tocht voert u langs een reis die begint bij een 200 jaar lange periode van nationale isolement. U zult de schoonheid van Glover Tuinen te zien, samen met de door de mens veroorzaakte wonder dat het eiland Dejima was. Ervaar de besmettelijke Chinatown bruisende met warmte en trots, evenals de kalmerende tempels van boeddhistische geschiedenis. Ga langs de moeilijke weg die de atomaire bombardementen van de Tweede Wereldoorlog met de vele bezienswaardigheden en historische dichtheid waaronder het Nagasaki Museum voor Geschiedenis en Cultuur om te leren van de kracht van het Japanse volk was. Een onvergetelijke tour met een rijke geschiedenis en emotie. Let op: dit is een downloadbare Self-Guided Audio Tour, daarom zul je geen fysieke gids hebben die u door uw reis.

Nagasaki Airport: privétransfer van/naar de stad Nagasaki

4. Nagasaki Airport: privétransfer van/naar de stad Nagasaki

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen de luchthaven van Nagasaki en uw accommodatie in het stadscentrum van Nagasaki. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht in de aankomsthal met een bordje met je naam. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in het geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Nagasaki Airport: privétransfer van/naar Sasebo City

5. Nagasaki Airport: privétransfer van/naar Sasebo City

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen de luchthaven van Nagasaki en uw accommodatie in het stadscentrum van Sasebo. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht in de aankomsthal met een bordje met je naam. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in het geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Veelgestelde vragen over Nagasaki

Welke topattracties zijn een must-see in Nagasaki?

De topattracties in Nagasaki zijn:

Sitemap Nagasaki

Wil je alle activiteiten in Nagasaki ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.