Ontdek het beste van
Nagoya

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Nagoya

Japan: eSim mobiel data-abonnement

Japan: eSim mobiel data-abonnement

Make your trip to Japan hassle-free with your convenient eSIM. Stay connected on your travels with high-speed coverage in Japan. Purchase and install your eSIM anytime and anywhere, and choose from a variety of data packages, validity options, and coverage in additional countries. Simply scan the eSIM QR code to access all your essential apps on your trip. Avoid the trouble of managing multiple SIMs with this zero-waste solution. Get one eSIM per device and top up by simply buying and activating additional eSIM plans as you go. Once activated, your coverage will begin according to your selected duration. Most devices released after 2019 are compatible with eSIM (e.g. iPhone XR, XS or models beyond, Google Pixel 4 and beyond). If you are unsure, please check the compatibility guideline photo to confirm eligibility. If you cannot connect to the internet after installing this eSIM, please follow the Self Help Troubleshooting Guide in your GYG voucher. Carriers to use: Softbank/au

Nagoya: Shirakawa-go dorp en Takayama UNESCO 1-daagse reis

Nagoya: Shirakawa-go dorp en Takayama UNESCO 1-daagse reis

Ontdek de bergachtige stad Takayama en het dorp Shiragawa-go, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, tijdens deze dagexcursie vanuit Nagoya. Verken de markten en proef lokale specialiteiten in Takayama, bewonder daarna de schilderachtige landschappen in Shiragawa-go. Om de tour te beginnen, ga je naar het ontmoetingspunt, ontmoet je je gids en stap je in het vervoer. Rijd vervolgens naar de bergachtige regio Hida in de prefectuur Gifu om de prachtig bewaard gebleven stad Hida Takayama te bereiken. Maak bij aankomst een wandeling over Sannomachi Street, proef lokale delicatessen zoals Hida beef en Takayama ramen, en bekijk het werk van lokale ambachtslieden. Ga naar een van de ochtendmarkten - Miyagawa Market of Jinya-Mae Market - en proef het lokale leven. Je krijgt ook aanbevelingen voor de beste plekken om te lunchen (niet inbegrepen). Na de lunch ga je naar Gasyomura in Shiragawa-go en geniet je van het landschap van bergen, rijstvelden en kabbelende rivieren. Begrijp waarom Shiragawa-go bekend staat als het koninkrijk van bossen en beken en zie waarom de naam Shirokawa-go oorspronkelijk "de witte rivier" betekent. Ga naar het Ogimachi Castle Site Observatory om te genieten van het prachtige uitzicht op het dorp Gassho-mura en de berg Hakusan. Neem even de tijd om binnen te springen in het Ochiudo café, beroemd om zijn grote honden, decoratieve koffiekoppen en snacks. Daarna keert de tour terug naar Nagoya.

Nagoya: Hida Takayama & Werelderfgoed Shirakawa-go Dagtour

Nagoya: Hida Takayama & Werelderfgoed Shirakawa-go Dagtour

Ervaar het Japan uit de Edo-periode in Takayama en in het op de UNESCO-lijst opgenomen dorp Shirakawa-go. Je luncht in Koshiyama, waar je kunt genieten van de top 3 van Japans rundvlees - Hida Beef en de Oden set. (Exclusief voor wie kiest voor het Maaltijdplan) Stap in op de bustour vanaf Nagoya VIP Liner Bus Stop en ga op weg naar Takayama & Shirakawago aan boord van een comfortabele bus met airconditioning. Bij aankomst in Takayama heb je de gelegenheid om deze fascinerende stad, die bekend staat als de poort naar de Japanse Alpen, te verkennen. Verdiep je op eigen kosten in de charme van Takayama's Sanmachi Suji District, een drietal straten in het hart van de Edo-stad. In deze straten vind je een prachtige reeks traditionele huizen, winkels, restaurants, sakebrouwerijen en cafés. Het avontuur gaat verder naar het beroemde Shirakawa-go, bekend om zijn oude gassho-zukuri (rieten dak) stijl huizen genesteld tussen de bergen. Omringd door serene rijstvelden. Geïsoleerd voor een aanzienlijke periode, tonen deze dorpen de unieke Gassho-stijl huizen, die zich onderscheiden door hun steile rieten daken. Als onderdeel van je ervaring kun je genieten van een verrukkelijke Japanse teppanyaki lunch in het gerenommeerde restaurant Koshiyama in Shirakawa-go. Geniet van de plaatselijke specialiteit, 'Hidagyuu' rundvlees, of kies voor de Oden lunch, die beide de authentieke smaken van de regio laten zien. Stop bij het Koshiyama restaurant in Shirakawago voor een Japanse teppanyaki lunch van de plaatselijke specialiteit 'Hidagyuu' rundvlees of kies voor de Oden lunch. **In de winter kan sneeuwval af en toe leiden tot wegafsluitingen naar Shirakawa-go. In het geval van wegafsluitingen gaan we naadloos over op een boeiende vervangende reis, die je meeneemt naar het pittoreske stadje Gujo Hachiman, bekend als het 'kleine Kyoto van Gifu'. Dompel jezelf onder in de charme van de historische straten versierd met traditionele gebouwen. Alternatieve route 10:30 - 13:00 UUR: Verken de historische straten van Takayama, met de beroemde Miyagawa Morning Market, een van de drie grote ochtendmarkten van Japan. 14.30 - 16.30 UUR: Ontdek de verleidelijke charme van Gujo Hachiman, met zijn prachtige kasteelstad en ongerepte wateren. Bezoek Gujo Hachiman Castle of de Hachiman Exhibition Hall (extra kosten voor toegang). 18:00 UUR: We sluiten je reis af en keren terug naar Nagoya Station. Houd er rekening mee dat de werkelijke vertrek- en aankomsttijden kunnen variëren op basis van de verkeersomstandigheden van de dag.

Osaka: Kansai Internationale Luchthaven Wi-Fi Verhuur

Osaka: Kansai Internationale Luchthaven Wi-Fi Verhuur

Altijd en overal toegang tot internet met 4G LTE mobiele WiFi van NINJA WiFi. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over het vinden van de weg zonder toegang tot kaarten of het missen van belangrijke updates van vrienden en familie. Wij hebben alles onder controle met onze veilige, eenvoudig te gebruiken WiFi-routers. Je kunt tot 5 apparaten tegelijk aansluiten op elke router. Of je nu naar Japan komt voor zaken en meerdere telefoons, computers en/of tablets wilt aansluiten op het internet, of voor je plezier reist met een groep vrienden of familie die allemaal toegang willen tot het internet, bij ons zit je goed. Haal je mobiele WiFi-router op in Terminal 1 van Kansai International Airport en begin meteen met het gebruik van WiFi. We bieden ook verschillende manieren om je apparaat terug te brengen, of het nu is door het af te geven bij een van onze balies op grote Japanse luchthavens, bij onze balie in Shinjuku, Tokio, of door het naar ons op te sturen vanaf elke plek in Japan. *Als je een andere retourlocatie wilt dan je ophaallocatie, neem dan zo snel mogelijk contact op met info@ninjawifi.com. Mobiele WiFi is een noodzaak van de 21e eeuw die reizen veel leuker en gemakkelijker maakt. We bieden flexibele plannen van 5 dagen tot 30 dagen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Voeg een volledige verzekering, een mobiele batterij of een Pocketalk mobiele vertaler toe aan je bestelling zodra je het apparaat in je winkelwagen hebt geplaatst.

Japan: simkaart met onbeperkte data voor 8, 16 of 31 dagen

Japan: simkaart met onbeperkte data voor 8, 16 of 31 dagen

Verbonden blijven met het internet is erg belangrijk in Japan, vooral voor buitenlanders. Je kunt het gebruiken om door het soms verwarrende openbaar vervoer te navigeren, om onbekende woorden te vertalen en natuurlijk om in contact te blijven met vrienden en familie. Met deze handige simkaarten heb je direct een internetverbinding.  Deze simkaart biedt toegang tot high-speed internet (4G LTE) zonder datalimiet. Het is beschikbaar voor een periode van 8, 16 of 31 dagen. Het werkt op het netwerk van Docomo, Japans grootste provider. De verbinding met deze simkaart dekt 99% van Japan. De kaart kan worden aangepast zodat hij past als nano-, micro- of normale simkaart.  Als je de simkaart wilt ophalen bij een postkantoor op de luchthaven, zorg er dan voor dat je de kaart ophaalt tijdens de openingsuren van het postkantoor. Bij afhalen op het postkantoor zal het personeel de naam op je paspoort bevestigen en je vervolgens het pakket geven.

Kyoto: Tickets voor het theemuseum en Matcha maalervaring

Kyoto: Tickets voor het theemuseum en Matcha maalervaring

Bekijk, leer en ervaar thee door middel van verschillende programma's in het weelderige park en het museum van Chazna in de stad van de thee, Uji. Maak op een begrijpelijke manier kennis met de rijke geschiedenis en cultuur van Uji thee door middel van aanraakbare tentoonstellingen. Ga naar de Geschiedeniszaal waar een enorme munt van 10 yen met de Byodoin Phoenix Hall je verwelkomt. Leer meer over de stad en haar geschiedenis met digitale tentoonstellingen, waaronder een groot 4K HDTV digitaal scherm met gemoderniseerde stadsgezichttekeningen of "Meisho-zue". Maak vervolgens matcha door theebladeren uit een theemolen tot poeder te malen. Leer vervolgens onder begeleiding van een Japanse thee-instructeur hoe je matcha brouwt en geniet van je eigen creatie.

Japan Data eSIM : 0.5GB/dagelijks tot 50GB - 30 dagen

Japan Data eSIM : 0.5GB/dagelijks tot 50GB - 30 dagen

Hoogtepunten De GYG QR is niet de eSIM QR > Raadpleeg de eSIM QR e-mail die je binnen 6 uur ontvangt. -Bespaar je kostbare tijd & ontvang de eSIM QRCode binnen 6 uur. -Scan een QR code om eSIM in te stellen, sla de ingewikkelde stappen van het verwisselen van een SIM kaart over. -Geniet van een supersnel netwerk via je lokale provider. Aankoopmededelingen De geldigheid van het data-abonnement gaat direct in wanneer de eSIM wordt geïnstalleerd. -Zorg ervoor dat je telefoon is ontgrendeld door je provider en dat het besturingssysteem compatibel is met eSIM. Als je dit niet doet, kan de activering mislukken en wordt er geen restitutie verleend. -iOS vereist versie 12.1 of hoger; houd er rekening mee dat iPhones die in China worden verkocht eSIM niet ondersteunen en dat bepaalde mobiele telefoons die in Hong Kong en Macao worden verkocht eSIM niet ondersteunen. Japan Onbeperkt Prepaid Dataroamen eSIM 1. Onbeperkte Data 0.5GB/1GB/2GB - (daarna onbeperkte data op verlaagde snelheid van 128 kbps (Messaging Apps), dagelijks opnieuw ingesteld om 2359PM (+8GMT). 2. Onbeperkt 5GB/10GB/15GB/20GB/30GB/50GB High-Speed Data (daarna onbeperkt data op verlaagde snelheid van 256 kbps (Messaging Apps) Deze eSIM is alleen voor data. Het bevat geen telefoonnummer om te bellen of sms-berichten te versturen. Let op: iPhones die in China worden verkocht ondersteunen eSIM niet en bepaalde mobiele telefoons die in Hong Kong en Macao worden verkocht ondersteunen eSIM niet. Als je vragen hebt, neem dan contact op met de klantenservice, bij voorkeur voordat je boekt.

Japan: Onbeperkt WiFi huren met ophaalservice op het luchthavenpostkantoor

Japan: Onbeperkt WiFi huren met ophaalservice op het luchthavenpostkantoor

- Geniet van het gemak van een onbeperkte draagbare wi-fi router, oplader en usb kabel. - Sluit met je router tot 10 apparaten tegelijk aan en blijf volledig verbonden tijdens je reis. - iPhone, iPad, Android smartphones, pc's, mac laptops en andere draagbare consoles worden allemaal ondersteund met je pocket wi-fi. - Het apparaat maakt een hybride 4g lte hogesnelheidsverbinding met een batterij die tot 10 uur kan meegaan (meestal ongeveer 8 uur, afhankelijk van het gebruik). - Gebruik aan het einde van je reis de bijgeleverde voorbetaalde envelop om je pocket wi-fi naadloos terug te sturen via een Japanse postbus of postbus op een vliegveld. - Overmatig dataverbruik kan leiden tot snelheidsbeperkingen. Deze snelheidsbeperkingen worden willekeurig opgelegd door communicatiebedrijven om de eerlijkheid onder gebruikers te handhaven. We raden een gematigd datagebruik aan. Houd er rekening mee dat we geen verantwoordelijkheid kunnen nemen als er snelheidsbeperkingen optreden. (Richtlijn: 10GB/1 dag)

Vanuit Nagoya: Dagtocht Gujo, Hida Takayama en Shirakawa-go

Vanuit Nagoya: Dagtocht Gujo, Hida Takayama en Shirakawa-go

Vertrek uit Nagoya naar je halte, Gujo Hachiman. Gelegen in het centrum van Japan in de prefectuur Gifu, hebben de straten van Gujo Hachiman een sfeer behouden die onveranderd is gebleven sinds de Edo-periode. Bekijk de rijen oude huizen die door de nationale overheid zijn geselecteerd als een groep belangrijke traditionele gebouwen. Verken de stad die bekend staat om de waterweg die langs de dakranden van de huizen loopt. Je tweede tourstop is Hida Takayama, een kasteelstad uit de Edo-periode. Geniet van het lokale gastronomische eten en winkelen terwijl je door de oude straatjes slentert, waaronder traditionele Hida handwerkwinkels en snoepwinkels. De derde en laatste stop van je tour is de Unesco-werelderfgoedlocaties Shirakawa-go en Gokayama Gassho-Zukuri. Deze dorpen staan bekend om hun gassho-zukuri (steile huizen met rieten daken) van verschillende groottes. Bewonder de unieke architectuur omringd door prachtige berglandschappen voordat je terugkeert naar Nagoya.

Shirakawa-go vanuit Nagoya Bus ticket voor één dag Enkele reis/rondreis

Shirakawa-go vanuit Nagoya Bus ticket voor één dag Enkele reis/rondreis

Tijdens deze tour kun je in één dag de historische en culturele bezienswaardigheden van Shirakawa-go verkennen. Omdat het een rondleiding op eigen gelegenheid is, kun je in je eigen tempo genieten van maaltijden en sightseeingtours. Dompel jezelf onder in de bijzondere charme van Shirakawa-go, een Unesco-werelderfgoedlocatie, en leer meer over de geschiedenis en architectuur van de iconische gassho-zukuri-huizen. Geniet van een probleemloze reis van Nagoya naar Shirakawa-go, met een non-stop rechtstreekse busverbinding. -Rondrit schema- 7:15 uur vanuit Nagoya 11:05 uur bij Shirakawa-go busterminal Geniet van vrije tijd om de omgeving te verkennen. 14:15 uur vanaf Shirakawa-go bus terminal 18:50 uur in Nagoya -Oneway tourschema vanuit Nagoya 7:15 uur vanuit Nagoya 11:05 uur bij Shirakawa-go busterminal Geniet van vrije tijd om de omgeving te verkennen. -Oneway Tour schema van shirakawa-go- 14:15 uur vanaf Shirakawa-go Bus Terminal 18:50 uur in Nagoya Aanbevolen route voor Shirakawa-go: Wandel door het op de UNESCO-lijst opgenomen dorp in Gassho-stijl. Bezoek de gassho-zukuri die open is voor het publiek [familie Wada, familie Kanda, familie Nagase]. Ogimachi observatorium Shirakawa-go Gassho-zukuri Minkaen Wandel weer rond de Gassho-zukuri Ervaar de historische charme van het werelderfgoed van Shirakawa-go of de Edo-straatjes van Hida Takayama. Reis gemakkelijk met de directe non-stop busdienst vanuit Nagoya. Geniet van de bus met toiletten aan boord voor een comfortabele reis. Inwisselen is niet nodig! Toon je voucher bij het instappen voor eenvoudige toegang.

Veelgestelde vragen over Nagoya

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Nagoya?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Nagoya op GetYourGuide

Wat zijn de leukste dingen om te doen met kinderen tijdens een bezoek aan Nagoya?

De leukste activiteiten voor het hele gezin zijn:

Bekijk de leukste kindvriendelijke activiteiten van Nagoya op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Nagoya

Activiteiten in Nagoya

Steden in Japan

Andere activiteiten in Nagoya

Wil je alle activiteiten in Nagoya bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nagoya

Gemiddelde beoordeling

4.3
(72 beoordelingen)

Werkte perfect. Levering was ook gemakkelijk. Het enige probleem dat ik tegenkwam, was dat ik het dinsdag na 22.00 uur probeerde te activeren en dat het niet werkte, wat ik in de instructies uitlegde. Maar dat gaf mij stress en het zou leuk geweest zijn om het van tevoren te weten. Dus tussen dinsdag 22.00 uur en woensdag 09.00 uur wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk en kun je de simkaart niet activeren.

We hebben gebruik gemaakt van de aanbieding van 31 dagen voor onze drie weken durende rondreis door Japan. We hebben het vanuit Duitsland naar het vliegveld in Narita laten sturen. Ophalen bij het postkantoor ging heel gemakkelijk. Het activeren van de simkaart ging heel eenvoudig met behulp van de instructies. Ik zou het iedereen aanraden, de prijs is redelijk voor onbeperkte data.

Een beetje duur in vergelijking met andere opties, maar de kaart wachtte in mijn hotel en de dekking was redelijk goed (ik heb zonder problemen door steden en landelijke gebieden gereisd)

Kaartje lag op het hotel klaar. WiFi van hotel gekozen om te activeren en kan de beledig internet gebruiken. Het plaatsen van dit bericht ook. 😉

De simkaarten werden stipt en betrouwbaar in het hotel gedeponeerd. De installatie verliep absoluut vlot.