Kies data
Dingen om te doen

Naha

Naha: De beste dingen die je niet wil missen

Naha, Okinawa: snorkeltocht van een halve dag naar de Kerama-eilanden

1. Naha, Okinawa: snorkeltocht van een halve dag naar de Kerama-eilanden

Begin aan een snorkelexcursie van een halve dag vanuit Naha en ontdek de adembenemende schoonheid van de Kerama-eilanden. Zwem tussen kleurrijke vissen en ontdek prachtige natuurlijke zeegezichten. Geniet van het gemak van een tour met een retourtransferservice. Begin je zee-avontuur met het ophalen van je hotel of aangewezen ontmoetingspunt. Ga naar de Naha-winkel om in te checken en alle benodigde gezondheids- en veiligheidspapieren in te vullen. Onderga vervolgens een aanpassing van je snorkeluitrusting om ervoor te zorgen dat alles comfortabel past en ga naar de boot in de kade. Klim aan boord en maak kennis met de faciliteiten van de boot. Ga naar het bovendek om het uitzicht te bewonderen. Adem de frisse lucht in terwijl je een briefing ondergaat over snorkelen. Eenmaal op zee spring je erin en begin je het kristalheldere water van het beroemde nationale park te verkennen. Ontmoet het onderwaterleven en speel tussen kleurrijke koralen. Kijk om je heen, misschien spot je zeeschildpadden. Gebruik de warme douches op de boot als je klaar bent met zwemmen. Vaar daarna terug naar de haven van Naha om verder te gaan met uitchecken. Laat u terugrijden naar uw hotel of afleverpunt. Keer terug met geweldige herinneringen en foto's van het onderwateravontuur.

Naha: Tokashiki Island-dagtour per hogesnelheidsboot

2. Naha: Tokashiki Island-dagtour per hogesnelheidsboot

Geniet van een rondvaart met een hogesnelheidsboot tussen Okinawa Island en Tokashiki Island. Zwem erin en bewonder de prachtige blauwe zee. Vertrek om 9.00 uur vanuit Naha naar Tokashiki Island en geniet van een cruise van 35 minuten. Na aankomst in de haven van Tokashiki om 9.35 uur, wordt er een transferservice aangeboden om u van de haven van Tokashiki naar het strand van Aharen te brengen. Ontdek het grotere strand van de twee belangrijkste stranden van het eiland, gelegen in het zuidelijke deel van het eiland. Ontspan aan de witte zandstranden en geniet van wateren die zijn gescheiden in zwem- en snorkelzones. Strandhuisjes, restaurants, toiletten en douchefaciliteiten staan tot uw beschikking. Geniet van een verfrissende duik, maak een wandeling om te verkennen en voel de tropische sfeer. Transfer van het strand van Aharen naar de haven van Tokashiki wanneer je met een hogesnelheidsboot teruggaat naar Naha. Maak van de gelegenheid gebruik om te winkelen in een lokale souvenirwinkel, voordat u aankomt in de haven van Tomari, Tomarin om de tour af te sluiten.

Naha: introductieduiktrip van een halve dag naar de Keramas

3. Naha: introductieduiktrip van een halve dag naar de Keramas

Spring op een introductieduiktrip van een halve dag die vertrekt vanuit Naha en ervaar je allereerste duik op een toplocatie in de Keramas, de thuisbasis van meer dan 248 soorten levendige koralen. Het personeel zal je door een uitrusting leiden om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt voordat je vertrekt. Spring aan boord van een kleurrijk schip en ga naar het bovendek om de frisse lucht in te ademen terwijl je verder wordt geïnformeerd over de basisprincipes van duiken en de functies van je uitrusting. Eenmaal op zee ontdekt u de onderwaterwereld en geniet u van het levendige zeegezicht. Geniet van uitzonderlijk zicht onder water dat tot 40 meter kan stijgen en u het gevoel geeft deel uit te maken van de zeewereld. Je wordt omringd door talloze soorten vissen en andere zeedieren, van kleine zeeslakken tot zeeschildpadden. Eenmaal terug aan boord, ga je los met de waterbazooka of maak je gebruik van de waterglijbaan. Als je ervoor kiest om met vrienden of je familie te komen, aarzel dan niet en pak de waterpistolen en beleef de zeeslag van je leven met hen. Het bovendek kan ook je plek zijn om van de zon te genieten en te relaxen tot je terug bent in Naha. Geniet van de gratis drankjes aan boord en van de warme douches als je klaar bent met zwemmen. Daarna vaar je terug naar Naha en word je na het uitchecken teruggebracht naar je hotel of drop-off point.

Naha, Okinawa: dagexcursie naar de Kerama-eilanden

4. Naha, Okinawa: dagexcursie naar de Kerama-eilanden

Begin aan een inleidende duikexcursie van een hele dag vanuit Naha en verken de onderwaterschoonheid van de Kerama-eilanden. Zwem over kleurrijke vissen, ontdek prachtige zeegezichten en geniet van het gemak van een tour met ophaalservice en lunch inbegrepen. Begin je zeeavontuur met ophalen bij je hotel of aangewezen ophaalpunt. Ga naar het Naha-kantoor om u in te checken en alle benodigde gezondheids- en veiligheidspapieren in te vullen. Pas vervolgens je duikuitrusting aan om ervoor te zorgen dat alles comfortabel past, leer over de functies van de duikuitrusting en volg je instructeur om de boot op de kade te vinden. Klim aan boord en maak kennis met de faciliteiten van de boot. Ga naar het bovendek om het uitzicht te bewonderen en de frisse lucht in te ademen terwijl je verder wordt geïnformeerd over de basisprincipes van duiken. Eenmaal op zee spring je erin en begin je samen met je duikinstructeur het kristalheldere water van het beroemde nationale park te verkennen. Maak kennis met zeedieren en speel tussen kleurrijke koralen. Als je geluk hebt, spot je misschien zeeschildpadden. Ga naar twee verschillende punten om verschillende zeegezichten te zien. Neem onderweg een pauze en geniet van een lunchbox om je energie aan te vullen. Ga verder naar een derde schilderachtige locatie waar u kunt snorkelen. Gebruik de warme douches op de boot als je klaar bent met zwemmen. Daarna vaar je terug naar de haven van Naha en word je teruggebracht naar je hotel of afzetpunt.

Japan: eSIM mobiel data-abonnement

5. Japan: eSIM mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Japan probleemloos met een handig eSIM-dataplan naar keuze. Blijf verbonden tijdens uw reizen met supersnelle dekking, zodat u eenvoudig uw foto's kunt uploaden, op kaarten kunt navigeren en met uw vrienden kunt communiceren. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en heb zelfs de mogelijkheid om dekking toe te voegen in Cambodja, Sri Lanka en Bangladesh. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw vakantie. Kies voor een afvalvrije oplossing en voorkom dat u meerdere simkaarten moet beheren. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): vmobile.jp Lokale operator: Docomo

Van Naha: snorkeltocht van een hele dag naar Kerama

6. Van Naha: snorkeltocht van een hele dag naar Kerama

Vertrek vanuit Naha naar Tokashiki Island op een speedboot of veerboot. Zoek bij aankomst in de haven van Tokashiki naar een kleine bus met een bord waarop 'Sea Friend' staat. Deze shuttlebus neemt je mee op een schilderachtige reis van de haven naar het strand van Aharen. Check in bij de "Sea Friend"-winkel en stap aan boord van een boot om te gaan snorkelen. De instructeur geeft je snorkelinstructies, zodat zelfs beginners kunnen deelnemen. De boot brengt je naar de mooiste snorkelpunten in Kerama. Bewonder de prachtige kleur van de zee, bekend als "Kerama Blue". De instructeur zal je begeleiden in het water, dus ook degenen die niet kunnen zwemmen kunnen deelnemen. Ontmoet prachtige koralen en kleurrijke vissen terwijl je snorkelt en het water verkent. Na het snorkelen heb je vrije tijd terug op Aharen Beach voordat de speedboot of veerboot terug naar Naha gaat.

Naha: dagtocht naar het eiland Tokashiki met lunch

7. Naha: dagtocht naar het eiland Tokashiki met lunch

Begin aan een rondvaart met de veerboot tussen Naha en Tokashiki Island. Ontmoet de schoonheid van de natuur tijdens deze dagtour door de Kerama Blue van wereldklasse. Heerlijk zwemmen in de prachtige zee. Vertrek vanuit Naha op een cruise van 70 minuten. Na aankomst in de haven van Tokashiki profiteert u van een transfer om naar het strand van Aharen te gaan. Zoek naar een microbus met een bord waarop 'Sea Friend' staat. Geniet van het landschap op weg van de haven van Tokashiki naar het strand van Aharen. Aharen Beach is het grootste van de 2 belangrijkste stranden van het eiland. Ontspan aan de witte zandstranden langs wateren die zijn gescheiden in zwem- en snorkelzones. Het is uitgerust met strandhuisjes, restaurants, toilet- en douchefaciliteiten. Geniet van vrije tijd om te zwemmen. Maak een ontspannen wandeling en voel de tropische sfeer. Bewonder de schoonheid van het heldere zeewater dat Kerama Blue wordt genoemd. Transfer van het strand van Aharen naar de haven van Tokashiki wanneer je met de veerboot teruggaat naar Naha. Maak van de gelegenheid gebruik om te winkelen in een lokale souvenirwinkel. De tour eindigt bij aankomst in de haven van Tomari in de stad Naha.

Naha: Tokashiki-dagtrip en duiktrip naar Kerama-eilanden

8. Naha: Tokashiki-dagtrip en duiktrip naar Kerama-eilanden

Dompel jezelf onder in het prachtige onderwaterlandschap in Okinawa tijdens deze dagtour waarbij je de natuurlijke wonderen van het eiland Tokashiki verkent. Geniet van zwemmen en duiken samen met een ervaren instructeur. Na een korte introductie en veiligheidsbriefing heb je de tijd om je voor te bereiden voordat je het water op gaat. Neem een veerboot van het hoofdeiland Okinawa naar het eiland Tokashiki. Vervolg met een privéauto van de haven van Tokashiki Island naar het strand van Aharen. Vertrek naar het wereldberoemde snorkelpunt, de Kerama-eilanden. Bewonder de prachtige kleur van de zee, bekend als "Kerama Blue". Probeer dan eens te duiken bij Chibishi in de zee rond de Kerama-eilanden. Verken het inheemse onderwaterleven en de koraalriffen tijdens dit onderwateravontuur. Uitgerust met reddingsvesten en geleid door een instructeur, is deze cursus ook ideaal voor beginners. Hernieuwde energie, maak van de gelegenheid gebruik om het strand te verkennen. Leun achterover en ontspan tijdens de rit met de pendelbus van het strand van Aharen naar de haven van Tokashiki. De tour eindigt in de haven van Tomari in de stad Naha.

Naha: privétour met lokale gids

9. Naha: privétour met lokale gids

Ontdek de unieke cultuur van het eiland Okinawa met een privérondleiding door de hoofdstad Naha. Begin met het ophalen van de ochtend bij uw hotel, laat uw gids weten wat u graag zou willen ervaren en een tour kan vervolgens worden afgestemd op uw interesses. Voorbeeld van een reisplan van 6 uur: Ontmoet je gids in je hotel in Naha en bezoek eerst Shurijo Castle. Bezoek de ruïnes van het kasteel dat het hart was van het Ryukyu-koninkrijk dat bloeide van de 15e tot de 19e eeuw. Een groot deel van het kasteel werd in 2019 door brand verwoest, en vandaag kunt u de uitgebreide reconstructiewerkzaamheden observeren terwijl u meer te weten komt over de geschiedenis ervan. Ga verder met een bezoek aan Tamaudun, een koninklijk mausoleum dat werd gebouwd in de 16e eeuw. Maak een wandeling door verschillende historische locaties en leer meer over de koninklijke familie Ryukyuan. Neem daarna een pauze voor de lunch in een plaatselijk café en proef wat lokale gerechten uit Okinawa. Bezoek dan de winkelstraat Naha Kokusai Dori, in het hart van de stad Naha. Blader door lokale ambachten, producten en voedingsmiddelen die uniek zijn voor het eiland Okinawa. Ga ten slotte naar de Shikina-en-tuinen die ooit werden gebruikt voor herstel en gastvrijheid door de koninklijke familie Ryukyuan.

Naha: privétransfer van of naar de luchthaven van Naha

10. Naha: privétransfer van of naar de luchthaven van Naha

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer van Naha Airport en uw accommodatie. Vermijd het gedoe van het dragen van grote stukken bagage door een druk station en de trein in of het proberen uit te leggen van uw bestemming aan een taxichauffeur. Geniet van gemoedsrust met professionele deur-tot-deur service. Boek vooraf een transfer en word begroet door een chauffeur die u veilig naar uw bestemming brengt via deze comfortabele en handige privétransferservice. Deze service is perfect voor alle gelegenheden, inclusief zowel zakenreizigers als vakantiegangers met gezinnen en stelletjes. Chauffeurs houden zich te allen tijde aan de hoogste normen van respect en discretie en beschikken over een vloot schone, goed onderhouden voertuigen.

Topbezienswaardigheden in Naha

Sitemap Naha

Wil je alle activiteiten in Naha ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.