Kies data

Dingen om te doen Naha

Naha: De beste dingen die je niet wil missen

Naha, Okinawa: Halve dag walvissen spotten op de Kerama-eilanden

1. Naha, Okinawa: Halve dag walvissen spotten op de Kerama-eilanden

Begin aan een onvergetelijke boottocht om walvissen te spotten langs de blauwe wateren van Okinawa. Profiteer van vervoer heen en terug vanuit Naha en ga samen met een ervaren bemanning op zoek naar bultruggen. Begin je zee-avontuur met ophalen bij je hotel of aangewezen ophaalpunt en ga naar de haven van Naha om aan boord van de boot te gaan, waar je achterover kunt leunen en ontspannen op de ruime dekken. Zie de bultruggen die elk jaar in de buurt van Naha komen om te broeden en hun kalveren groot te brengen. Leer meer over deze verbazingwekkende wezens tijdens de tour, die tot 15 m lang kan worden en 30 ton kan wegen als volwassene. Wees getuige van de dynamische bewegingen van de vriendelijke zeereuzen die in en uit de zee bewegen. Laat ze je vermaken met hun staartklappen en speelse sprongen uit het water. Tijdens de reis kunt u ook dolfijnen spotten. Observeer de walvissen gedurende 1 uur voordat je terugvaart naar Naha om terug te worden gereden naar je hotel of afzetpunt.

Naha, Okinawa: snorkeldagtrip naar Keramas-eiland met lunch

2. Naha, Okinawa: snorkeldagtrip naar Keramas-eiland met lunch

Begin aan een snorkelexcursie van een hele dag vanuit Naha en verken de adembenemende schoonheid van de Kerama-eilanden. Zwem over kleurrijke vissen, ontdek prachtige natuurlijke zeegezichten en geniet van het gemak van een tour met ophaalservice en lunch inbegrepen. Begin je zeeavontuur met ophalen vanaf een aangewezen ophaalpunt. Ga naar het Naha-kantoor om in te checken en alle benodigde gezondheids- en veiligheidspapieren in te vullen. Pas vervolgens je snorkeluitrusting aan om ervoor te zorgen dat alles comfortabel past en volg dan het personeel om de boot op de kade te vinden. Klim aan boord en maak kennis met de faciliteiten van de boot. Ga naar het bovendek om het uitzicht te bewonderen en de frisse lucht in te ademen terwijl je wordt geïnformeerd over hoe je moet snorkelen. Eenmaal op zee spring je erin en begin je het kristalheldere water van het beroemde nationale park te verkennen. Maak kennis met zeedieren en speel tussen kleurrijke koralen. Als je geluk hebt, spot je misschien zeeschildpadden. Ga naar twee verschillende punten om verschillende zeegezichten te zien. Neem onderweg een pauze en geniet van een lunchbox om je energie aan te vullen. Gebruik de warme douches op de boot als je klaar bent met zwemmen. Daarna vaar je terug naar de haven van Naha en word je teruggebracht naar je afzetpunt.

Japan: eSIM mobiel data-abonnement

3. Japan: eSIM mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Japan probleemloos met een handig eSIM-dataplan naar keuze. Blijf verbonden tijdens uw reizen met supersnelle dekking, zodat u eenvoudig uw foto's kunt uploaden, op kaarten kunt navigeren en met uw vrienden kunt communiceren. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en heb zelfs de mogelijkheid om dekking toe te voegen in Cambodja, Sri Lanka en Bangladesh. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw vakantie. Kies voor een afvalvrije oplossing en voorkom dat u meerdere simkaarten moet beheren. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android: als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als u geen verbinding kunt maken met internet na het installeren van deze eSIM, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in uw GetYourGuide-voucher. APN (naam toegangspunt): vmobile.jp Lokale operator: Docomo

Naha, Okinawa: dagexcursie naar de Kerama-eilanden

4. Naha, Okinawa: dagexcursie naar de Kerama-eilanden

Begin aan een inleidende duikexcursie van een hele dag vanuit Naha en verken de onderwaterschoonheid van de Kerama-eilanden. Zwem over kleurrijke vissen, ontdek prachtige zeegezichten en geniet van het gemak van een tour met ophaalservice en lunch inbegrepen. Begin je zeeavontuur met ophalen bij je hotel of aangewezen ophaalpunt. Ga naar het Naha-kantoor om u in te checken en alle benodigde gezondheids- en veiligheidspapieren in te vullen. Pas vervolgens je duikuitrusting aan om ervoor te zorgen dat alles comfortabel past, leer over de functies van de duikuitrusting en volg je instructeur om de boot op de kade te vinden. Klim aan boord en maak kennis met de faciliteiten van de boot. Ga naar het bovendek om het uitzicht te bewonderen en de frisse lucht in te ademen terwijl je verder wordt geïnformeerd over de basisprincipes van duiken. Eenmaal op zee spring je erin en begin je samen met je duikinstructeur het kristalheldere water van het beroemde nationale park te verkennen. Maak kennis met zeedieren en speel tussen kleurrijke koralen. Als je geluk hebt, spot je misschien zeeschildpadden. Ga naar twee verschillende punten om verschillende zeegezichten te zien. Neem onderweg een pauze en geniet van een lunchbox om je energie aan te vullen. Ga verder naar een derde schilderachtige locatie waar u kunt snorkelen. Gebruik de warme douches op de boot als je klaar bent met zwemmen. Daarna vaar je terug naar de haven van Naha en word je teruggebracht naar je hotel of afzetpunt.

Naha: privétransfer van of naar de luchthaven van Naha

5. Naha: privétransfer van of naar de luchthaven van Naha

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer vanaf Naha Airport en uw accommodatie. Vermijd het gedoe om grote stukken bagage door een druk station de trein in te sjouwen of je bestemming aan een taxichauffeur uit te leggen. Geniet van gemoedsrust met professionele deur-tot-deur service. Boek vooraf een transfer en laat u begroeten door een chauffeur die u veilig naar uw bestemming brengt via deze comfortabele en handige privétransferservice. Deze service is perfect voor alle gelegenheden, zowel voor zakenreizen als voor vakanties met gezinnen en koppels. Chauffeurs hanteren te allen tijde de hoogste normen van respect en discretie en beschikken over een wagenpark van schone, goed onderhouden voertuigen.

Naha: privétour met lokale gids

6. Naha: privétour met lokale gids

Ontdek de unieke cultuur van het eiland Okinawa met een privérondleiding door de hoofdstad Naha. Begin met het ophalen van de ochtend bij uw hotel, laat uw gids weten wat u graag zou willen ervaren en een tour kan vervolgens worden afgestemd op uw interesses. Voorbeeld van een reisplan van 6 uur: Ontmoet je gids in je hotel in Naha en bezoek eerst Shurijo Castle. Bezoek de ruïnes van het kasteel dat het hart was van het Ryukyu-koninkrijk dat bloeide van de 15e tot de 19e eeuw. Een groot deel van het kasteel werd in 2019 door brand verwoest, en vandaag kunt u de uitgebreide reconstructiewerkzaamheden observeren terwijl u meer te weten komt over de geschiedenis ervan. Ga verder met een bezoek aan Tamaudun, een koninklijk mausoleum dat werd gebouwd in de 16e eeuw. Maak een wandeling door verschillende historische locaties en leer meer over de koninklijke familie Ryukyuan. Neem daarna een pauze voor de lunch in een plaatselijk café en proef wat lokale gerechten uit Okinawa. Bezoek dan de winkelstraat Naha Kokusai Dori, in het hart van de stad Naha. Blader door lokale ambachten, producten en voedingsmiddelen die uniek zijn voor het eiland Okinawa. Ga ten slotte naar de Shikina-en-tuinen die ooit werden gebruikt voor herstel en gastvrijheid door de koninklijke familie Ryukyuan.

Naha(OKA)luchthaven:privétransfer van/naar Zuid-Okinawa

7. Naha(OKA)luchthaven:privétransfer van/naar Zuid-Okinawa

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen Naha Airport en uw accommodatie in Zuid-Okinawa. Vermijd lange taxilijnen en druk openbaar vervoer. Krijg hulp met uw zware tassen en voorkom verwarring met een professionele meet & greet-service. Kies tussen een transferoptie overdag of 's nachts van of naar de luchthaven van Naha. Vind uw chauffeur gemakkelijk, want zij zullen een bord met uw naam erop vasthouden. Voorkom dat u zelf zware tassen moet dragen met de meegeleverde bagagehulp. Klim aan boord van een voertuig dat regelmatig wordt onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen. Reis rechtstreeks met deze privédienst. onze chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een vluchtvertraging. Stap zorgeloos over, wetende dat u 60 minuten gratis wachttijd krijgt voor aankomsten, 30 minuten gratis wachttijd voor vertrekken, 120 minuten gratis wachten voor vluchtvertragingen. Laat uw chauffeur het lokale verkeer voor u regelen terwijl u de stad bewondert.

Naha (OKA) luchthaven : privétransfer van / naar Midden-Okinawa

8. Naha (OKA) luchthaven : privétransfer van / naar Midden-Okinawa

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen Naha Airport en uw accommodatie in Midden-Okinawa. Vermijd lange taxilijnen en druk openbaar vervoer. Krijg hulp met uw zware tassen en voorkom verwarring met een professionele meet & greet-service. Kies tussen een transferoptie overdag of 's nachts van of naar de luchthaven van Naha. Vind uw chauffeur gemakkelijk, want zij zullen een bord met uw naam erop vasthouden. Voorkom dat u zelf zware tassen moet dragen met de meegeleverde bagagehulp. Klim aan boord van een voertuig dat regelmatig wordt onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen. Reis rechtstreeks met deze privédienst. onze chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een vluchtvertraging. Stap zorgeloos over, wetende dat u 60 minuten gratis wachttijd krijgt voor aankomsten, 30 minuten gratis wachttijd voor vertrekken, 120 minuten gratis wachten voor vluchtvertragingen. Laat uw chauffeur het lokale verkeer voor u regelen terwijl u de stad bewondert.

OKA Airport: privétransfer van/naar Middle North Okinawa

9. OKA Airport: privétransfer van/naar Middle North Okinawa

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen Naha Airport en uw accommodatie in Midden-Noord-Okinawa. Vermijd lange taxilijnen en druk openbaar vervoer. Krijg hulp met uw zware tassen en voorkom verwarring met een professionele meet & greet-service. Kies tussen een transferoptie overdag of 's nachts van of naar de luchthaven van Naha. Vind uw chauffeur gemakkelijk, want zij zullen een bord met uw naam erop vasthouden. Voorkom dat u zelf zware tassen moet dragen met de meegeleverde bagagehulp. Klim aan boord van een voertuig dat regelmatig wordt onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen. Reis rechtstreeks met deze privédienst. onze chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een vluchtvertraging. Stap zorgeloos over, wetende dat u 60 minuten gratis wachttijd krijgt voor aankomsten, 30 minuten gratis wachttijd voor vertrekken, 120 minuten gratis wachten voor vluchtvertragingen. Laat uw chauffeur het lokale verkeer voor u regelen terwijl u de stad bewondert.

Naha (OKA) luchthaven: privétransfer van / naar Noord-Okinawa

10. Naha (OKA) luchthaven: privétransfer van / naar Noord-Okinawa

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen Naha Airport en uw accommodatie in Noord-Okinawa. Vermijd lange taxilijnen en druk openbaar vervoer. Krijg hulp met uw zware tassen en voorkom verwarring met een professionele meet & greet-service. Kies tussen een transferoptie overdag of 's nachts van of naar de luchthaven van Naha. Vind uw chauffeur gemakkelijk, want zij zullen een bord met uw naam erop vasthouden. Voorkom dat u zelf zware tassen moet dragen met de meegeleverde bagagehulp. Klim aan boord van een voertuig dat regelmatig wordt onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen. Reis rechtstreeks met deze privédienst. onze chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een vluchtvertraging. Stap zorgeloos over, wetende dat u 60 minuten gratis wachttijd krijgt voor aankomsten, 30 minuten gratis wachttijd voor vertrekken, 120 minuten gratis wachten voor vluchtvertragingen. Laat uw chauffeur het lokale verkeer voor u regelen terwijl u de stad bewondert.

Beschikbare activiteiten

  • Transfers
  • Andere belevenissen
  • Wateractiviteiten
  • Privétours
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Topbezienswaardigheden in Naha

Overzicht activiteiten in Naha

Wil je alle activiteiten in Naha ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.