Datums kiezen

Ontdek het beste van
Naha

Onze aanbevelingen voor Naha

Japan: eSIM mobiel data-abonnement

1. Japan: eSIM mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Japan probleemloos met een handig eSIM-dataplan naar keuze. Blijf verbonden tijdens uw reizen met supersnelle dekking, zodat u eenvoudig uw foto's kunt uploaden, op kaarten kunt navigeren en met uw vrienden kunt communiceren. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en heb zelfs de mogelijkheid om dekking toe te voegen in Cambodja, Sri Lanka en Bangladesh. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw vakantie. Kies voor een afvalvrije oplossing en voorkom dat u meerdere simkaarten moet beheren. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android: als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als u geen verbinding kunt maken met internet na het installeren van deze eSIM, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in uw GetYourGuide-voucher. APN (naam toegangspunt): vmobile.jp Lokale operator: Docomo

Naha, Okinawa: snorkeldagtrip naar Keramas-eiland met lunch

2. Naha, Okinawa: snorkeldagtrip naar Keramas-eiland met lunch

Begin aan een snorkelexcursie van een hele dag vanuit Naha en verken de adembenemende schoonheid van de Kerama-eilanden. Zwem over kleurrijke vissen, ontdek prachtige natuurlijke zeegezichten en geniet van het gemak van een tour met ophaalservice en lunch inbegrepen. Begin je zeeavontuur met ophalen vanaf een aangewezen ophaalpunt. Ga naar het Naha-kantoor om in te checken en alle benodigde gezondheids- en veiligheidspapieren in te vullen. Pas vervolgens je snorkeluitrusting aan om ervoor te zorgen dat alles comfortabel past en volg dan het personeel om de boot op de kade te vinden. Klim aan boord en maak kennis met de faciliteiten van de boot. Ga naar het bovendek om het uitzicht te bewonderen en de frisse lucht in te ademen terwijl je wordt geïnformeerd over hoe je moet snorkelen. Eenmaal op zee spring je erin en begin je het kristalheldere water van het beroemde nationale park te verkennen. Maak kennis met zeedieren en speel tussen kleurrijke koralen. Als je geluk hebt, spot je misschien zeeschildpadden. Ga naar twee verschillende punten om verschillende zeegezichten te zien. Neem onderweg een pauze en geniet van een lunchbox om je energie aan te vullen. Gebruik de warme douches op de boot als je klaar bent met zwemmen. Daarna vaar je terug naar de haven van Naha en word je teruggebracht naar je afzetpunt.

Naha, Okinawa: Halve dag walvissen spotten op de Kerama-eilanden

3. Naha, Okinawa: Halve dag walvissen spotten op de Kerama-eilanden

Begin aan een onvergetelijke boottocht om walvissen te spotten langs de blauwe wateren van Okinawa. Profiteer van vervoer heen en terug vanuit Naha en ga samen met een ervaren bemanning op zoek naar bultruggen. Begin je zee-avontuur met ophalen bij je hotel of aangewezen ophaalpunt en ga naar de haven van Naha om aan boord van de boot te gaan, waar je achterover kunt leunen en ontspannen op de ruime dekken. Zie de bultruggen die elk jaar in de buurt van Naha komen om te broeden en hun kalveren groot te brengen. Leer meer over deze verbazingwekkende wezens tijdens de tour, die tot 15 m lang kan worden en 30 ton kan wegen als volwassene. Wees getuige van de dynamische bewegingen van de vriendelijke zeereuzen die in en uit de zee bewegen. Laat ze je vermaken met hun staartklappen en speelse sprongen uit het water. Tijdens de reis kunt u ook dolfijnen spotten. Observeer de walvissen gedurende 1 uur voordat je terugvaart naar Naha om terug te worden gereden naar je hotel of afzetpunt.

Japan: eSim mobiel data-abonnement

4. Japan: eSim mobiel data-abonnement

Maak je reis naar Japan probleemloos met je handige eSIM. Blijf verbonden tijdens je reis met hogesnelheidsdekking in Japan. Koop en installeer je eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan eenvoudig de QR-code van de eSIM om tijdens je reis toegang te krijgen tot al je essentiële apps. Voorkom de moeite van het beheren van meerdere sims met deze nul-afval oplossing. Je krijgt één eSIM per apparaat en kunt onderweg eenvoudig extra eSIM-abonnementen kopen en activeren. Eenmaal geactiveerd, begint je dekking volgens de door jou gekozen duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijvoorbeeld iPhone XR, XS of modellen daarna, Google Pixel 4 en daarna). Als je het niet zeker weet, bekijk dan de foto met compatibiliteitsrichtlijnen om te controleren of je in aanmerking komt. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in je GYG-voucher. Gebruikte providers: Docomo/Softbank/KDDI

Naha: Sightseeingtour door Noord-Okinawa en Churaumi-aquarium

5. Naha: Sightseeingtour door Noord-Okinawa en Churaumi-aquarium

Deze bustour brengt je in één dag naar de meest populaire plekken in het noordelijke deel van Okinawa. De eerste stop is het Nago Pineapple Park, waar u op een ananaskarretje rijdt en geniet van de tuinen en winkels. De bus brengt je vervolgens over de Kouri-brug naar het eiland Kouri met een prachtig strand en een spectaculair landschap. De volgende stop is het Okinawa Churaumi Aquarium. Het aquarium is een van de grootste ter wereld waar u een grote verscheidenheid aan tropische vissen kunt observeren. Na een bezoek aan het Okinawa Churaumi Aquarium reist u naar Okashigoten. We bieden een breed scala aan lekkernijen gemaakt met fruit uit de prefectuur. Veel winkelplezier. Ten slotte kunt u genieten van de schilderachtige promenade en de beroemde "Olifantensteen" in Manzoma, waar u ook wat tijd zult hebben om te winkelen. Gedurende de dag helpt uw meertalige audiogids u meer te weten te komen over elke plek die u tijdens de tour bezoekt.

Naha: Kerama-eilanden 1-daagse snorkeltour

6. Naha: Kerama-eilanden 1-daagse snorkeltour

Verken de Kerama eilanden vanaf het water tijdens een cruise naar de Kerama eilanden. Geniet van de kleurrijke onderwaterwereld met de snorkeluitrusting die bij je tour is inbegrepen. Comfortabele boot met thee. Geniet van de onderwaterpracht van Tokashiki Island, Zamami Island en Aka Island. Trek je goede snorkeluitrusting aan en spring in het water. Ga op zoek naar kleurrijk onderwaterleven. Geniet van het snorkelen. Geniet van een comfortabele reis op een groot schip en geniet onderweg van Kerama Blue schaafijs om af te koelen. (Augustus en september). De watertemperatuur in de winter is 22℃ en de buitentemperatuur is zelfs in de winter rond de 20℃. Als het koud is, zorgt een vest of jas van 3 mm met capuchon ervoor dat je comfortabel blijft. Evenementen zoals het traditionele Japanse mochi stampen worden ook gehouden op 1 januari voor je plezier. Je kunt je eigen lunch maken en daarvan genieten tijdens je reis, of een optie kiezen waarbij de lunch is inbegrepen, zoals warme Okinawa soba of oden om je reis nog aangenamer te maken.

Naha, Okinawa: introductieduiktrip van een hele dag naar de Kerama-eilanden

7. Naha, Okinawa: introductieduiktrip van een hele dag naar de Kerama-eilanden

Begin aan een introductieduikexcursie van een hele dag vanuit Naha en verken de onderwaterschoonheid van de Kerama-eilanden. Zwem over kleurrijke vissen, ontdek adembenemende zeegezichten en geniet van het gemak van een tour met ophaalservice en lunch inbegrepen. Begin je zee-avontuur met ophalen bij je hotel of aangewezen ophaalpunt. Ga naar het Naha-kantoor om u in te checken en alle benodigde gezondheids- en veiligheidspapieren in te vullen. Pas vervolgens je duikuitrusting aan om er zeker van te zijn dat alles comfortabel past, leer over de functies van de duikuitrusting en volg je instructeur om de boot op de kade te vinden. Klim aan boord en maak kennis met de faciliteiten van de boot. Ga naar het bovendek om het uitzicht te bewonderen en de frisse lucht in te ademen terwijl je verder wordt geïnformeerd over de basisprincipes van duiken. Eenmaal op zee spring je erin en begin je samen met je duikinstructeur het kristalheldere water van het beroemde nationale park te verkennen. Maak kennis met zeedieren en speel tussen kleurrijke koralen. Als je geluk hebt, spot je misschien zeeschildpadden. Ga naar twee verschillende punten om verschillende zeegezichten te zien. Onderweg pauzeer je en geniet je van een lunchbox om je energie weer aan te vullen. Ga verder naar een derde schilderachtige locatie waar je kunt snorkelen. Gebruik de warme douches op de boot als je klaar bent met zwemmen. Daarna vaart u terug naar de haven van Naha en wordt u teruggebracht naar uw hotel of afzetpunt.

Privé transfer van/naar Naha Luchthaven naar/van Naha Stad

8. Privé transfer van/naar Naha Luchthaven naar/van Naha Stad

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer vanaf Naha Airport en uw accommodatie. Vermijd het gedoe om grote stukken bagage door een druk station de trein in te sjouwen of je bestemming aan een taxichauffeur uit te leggen. Geniet van gemoedsrust met professionele deur-tot-deur service. Boek vooraf een transfer en laat u begroeten door een chauffeur die u veilig naar uw bestemming brengt via deze comfortabele en handige privétransferservice. Deze service is perfect voor alle gelegenheden, zowel voor zakenreizen als voor vakanties met gezinnen en koppels. Chauffeurs hanteren te allen tijde de hoogste normen van respect en discretie en beschikken over een wagenpark van schone, goed onderhouden voertuigen.

Okinawa: Verhuur mobiele Wi-Fi op Naha Luchthaven

9. Okinawa: Verhuur mobiele Wi-Fi op Naha Luchthaven

Altijd en overal toegang tot internet met 4G LTE mobiele Wi-Fi van NINJA Wi-Fi. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over het vinden van de weg zonder toegang tot kaarten of het missen van belangrijke updates van vrienden en familie. Wij hebben alles onder controle met onze veilige, eenvoudig te gebruiken Wi-Fi-routers. Je kunt tot 5 apparaten tegelijk aansluiten op elke router. Of je nu naar Japan komt voor zaken en meerdere telefoons, computers en/of tablets wilt aansluiten op het internet, of voor je plezier reist met een groep vrienden of familie die allemaal toegang willen tot het internet, bij ons zit je goed. Haal je mobiele Wi-Fi-router op in Naha Airport om direct gebruik te kunnen maken van Wi-Fi. We bieden ook vele manieren om je apparaat terug te brengen, of het nu is door het af te geven bij een van onze balies op de grote Japanse luchthavens, bij onze balie in Shinjuku, Tokio, of door het naar ons op te sturen vanaf elke plek in Japan. *Als je een andere retourlocatie wilt dan je ophaallocatie, neem dan zo snel mogelijk contact op met info@ninjawifi.com. Mobiele Wi-Fi is een noodzaak van de 21e eeuw die reizen veel leuker en gemakkelijker maakt. We bieden flexibele plannen van 5 dagen tot 30 dagen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Voeg een volledige verzekering, een mobiele batterij of een Pocketalk mobiele vertaler toe aan je bestelling zodra je het apparaat in je winkelwagen hebt geplaatst.

Go-kart tour over openbare wegen langs vele bezienswaardigheden

10. Go-kart tour over openbare wegen langs vele bezienswaardigheden

Ontdek Okinawa vanuit een ander perspectief tijdens deze leuke karttour. Ga onder begeleiding van je gids naar enkele van de belangrijkste bestemmingen van de stad (Naha International Street en Senega Island) De gids laat je zien hoe je met de Go-kart moet rijden en neemt je mee naar enkele van de beste plekken, zodat je beter vertrouwd raakt met het gebied. Als je wilt, kun je ook een van de door ons geleverde kostuums dragen om op te vallen tussen de menigte. Startpunt is ons kantoor in Naha. Tijdens de rondleiding maakt uw gids veel foto's van u om u te helpen deze unieke ervaring te herinneren. Daarna keert u terug naar het startpunt.

Alle activiteiten

27 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Naha

Wat zijn de topattracties van Naha?

De topattracties van Naha zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Naha?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Tokashiki eiland

Wat zijn de leukste dingen om te doen met kinderen tijdens een bezoek aan Naha?

Andere activiteiten in Naha

Wil je alle activiteiten in Naha bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.