Kies data
Nairobi

Dagtrips

Nairobi Dagtrips: Onze meest aanbevolen

Van Nairobi: dagtrip naar olifantenweeshuis en giraffencentrum

1. Van Nairobi: dagtrip naar olifantenweeshuis en giraffencentrum

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Nairobi, ga je naar het Giraffe Center, waar je giraffen kunt zien leven in een semi-wilde staat. Leer meer over hun gedrag, eigenschappen en inspanningen voor natuurbehoud. Je krijgt ook de kans om deze vriendelijke reuzen te voeren. Ga vervolgens naar de David Sheldrick Wildlife Trust. Maak een wandeling door het centrum waar babyolifanten wachten om gevoerd te worden. Kijk hoe ze in het water spelen, met hun melk gorgelen en ontdek de persoonlijke verhalen van elke olifant. Zodra de jongste is gevoed, is het tijd om de 2-3-jarigen te voeden, van wie sommigen oud genoeg zijn om zichzelf te voeden. Kijk hoe ze hun gigantische melkflessen in hun koffers houden en snel werk maken van enkele liters melk. Je laatste stop voordat je terugkeert naar Nairobi is de Kazuri Beads Factory. Krijg de kans om de prachtige kralen en aardewerk te bewonderen die handgemaakt zijn door Afrikaanse vrouwen.

Nairobi National Park Halfdaagse gamedrive

2. Nairobi National Park Halfdaagse gamedrive

Je 40-minuten durende reis naar Nairobi National Park zal in een busje met open dak zijn, waardoor je de beste gelegenheid hebt om onderweg een spectaculair uitzicht op de wildernis te zien. Upgrade naar de privé openzijdige jeep-optie voor meer comfort en om dieper de bush in te gaan. Je professionele en ervaren gids haalt je 's ochtends vroeg op uit je hotel en geeft je een informatief overzicht van de gamedrive. Eenmaal aangekomen in Nairobi National Park, start je je gamedrive van 4 uur in hetzelfde busje met open dak, perfect voor een 360 graden uitzicht op het landschap. Houd je ogen open op zoek naar leeuwen, luipaarden, buffels, neushoorns, jakhalzen en vele andere dieren. Je moet gemakkelijk de apen in de buurt van de poort zien - houd je camera klaar om deze speelse wezens te vangen. Als je staat, kun je dieren van verre in hun natuurlijke leefomgeving zien. Na een halve dag op dit spannende safari-avontuur brengt uw chauffeur u naar uw hotel.

Van Nairobi: Masai Village-dagtour

3. Van Nairobi: Masai Village-dagtour

Ontdek een cultuur die bijna onaangetast is door de moderne wereld en bezoek een Masai-gemeenschapsdorp. Geniet van de rit met mooie uitzichten, verken het dorp, hoe de mensen leven en leer over het dagelijkse leven van de Masai. Wees getuige van zang, dans en blader door de handwerkmarkt van de gemeenschap. Begin je reis vanuit elke accommodatie in Nairobi en geniet van het adembenemende panoramische uitzicht op de Masai-regio. Aankomst in het dorp, bezoek een authentiek Masai-huis en leer de mensen kennen die in deze ongeëvenaarde oude cultuur leven. Geniet van een welkomstceremonie door de Masai-krijgers en word begeleid naar de struikgewas, het centrum van de gemeenschap. Ontmoet moeders en kinderen van het dorp en wees getuige van het traditionele aansteken van vuur. Maak gedenkwaardige foto's, neem deel aan lokale ceremonies en dansen en vind het perfecte souvenir van de ambachtelijke markt.

Nairobi: privérondleiding van 4 uur door de stad

4. Nairobi: privérondleiding van 4 uur door de stad

Als u wilt weten Nairobi en alles wat het te bieden heeft, neem dan een paar uur op een privé-rondleiding door de stad dat onder meer het Spoorwegmuseum, het centrum van de stad en de stad markt. Nairobi City Tour begint met een panoramische tour die de moderne centrum van de stad, het Binnenhof en het Snake Park, het blijft het Spoorwegmuseum waar oude stoomlocomotieven worden tentoongesteld, waaronder die van waaruit hoofdinspecteur John Lyall werd genomen uit door een man-eating leeuw in Tsavo in 1901. Tot slot bezoek je de stad markt waar een breed scala van Afrikaanse curiosa en tropisch fruit en bloemen zijn te koop, met een laatste halte aan de Kenyatta International Conference Centre.

Van Nairobi: dagtour meren Nakuru en Naivasha National Park

5. Van Nairobi: dagtour meren Nakuru en Naivasha National Park

Je avontuur begint om 06:00 uur met ophalen in Nairobi. Vanaf daar ga je rechtstreeks naar Lake Nakuru National Park. Het meer staat bekend als een vogelreservaat met soms meer dan 400 vogelsoorten. Er kunnen tot twee miljoen grotere en kleinere flamingo's en tienduizenden andere vogels in Lake Nakuru zijn. Als gevolg hiervan wordt het park het "Vogelsparadijs" genoemd. Het Nationaal Park is ook een neushoornreservaat met uitstekend uitzicht op dieren in het wild. Je zult genieten van het bekijken van dieren in het wild zodra je de poorten van het park binnenkomt, en wanneer het tijd is voor lunch, stop je bij de lodge waar je een maaltijd kunt kopen in een lokaal restaurant. Na de lunch kunt u blijven genieten van het bekijken van dieren in het wild terwijl u het park verlaat. Je verlaat het park om ongeveer 15:00 uur en gaat naar Lake Naivasha voor een optionele boottocht van 1 uur. Als u de boottocht wilt meenemen, moet u de juiste optie selecteren bij het maken van uw boeking. Geniet tijdens de boottocht van vogels kijken, het voeren van adelaars en het bekijken van nijlpaarden. Aan het einde van de boottocht ga je terug naar Nairobi voor een aankomst van 18:00 uur.

Van Nairobi: Full-Day Hiking op Mount Longonot

6. Van Nairobi: Full-Day Hiking op Mount Longonot

Vertrek vroeg in de ochtend uit Nairobi en stop bij het uitkijkpunt Rift Valley om te zien waarom dit gebied de Great Rift Valley wordt genoemd. Bekijk de Loita-vlaktes en ga dan naar Mount Longonot voor een wandeling van 5 uur. Je wandelt rond de krater en naar de poort. De hoogtewinst tijdens de wandeling is snel en dit zorgt voor een stijve klim. Als alternatief kunt u ook besluiten om rond de kraterrand te navigeren. Het wandelpad heeft enkele rustpunten, maar het bevat ook enkele smalle punten - vooral op de kraterrand. De totale lengte van de wandeling omhoog, rond de kraterrand en terug, is 10,3 km. De wandeling van de poort naar de kraterrand is 3,1 km lang.

Van Nairobi: dagtrip naar Hell's Gate National Park

7. Van Nairobi: dagtrip naar Hell's Gate National Park

Deskundige chauffeur/gids haalt u om 06:00 uur op vanaf uw aangewezen locatie, namelijk uw luchthaven/hotel of verblijfplaats in Nairobi. U rijdt naar het westen met een korte tussenstop om te genieten van en foto's te maken van de spectaculaire landschappen van de Great Rift Valley. Ga verder met je rit naar Hells Gtae National Park. Het enige park waar je comfortabel uit de auto kunt stappen. Hier heb je drie opties. U kunt door het park rijden, wandelen of fietsen. We hebben een verscheidenheid aan dieren, waaronder de giraffen, zebra's, gazellen, buffels, hartebeesten, elanden en nog veel meer. Vanaf de hoofdingang en terug is het in totaal ongeveer 10 mijl. Afhankelijk van het weer kun je een optionele begeleide wandeling door de kloof maken, waar je natuurlijk warm water zult zien en aanraken dat de bijnaam van de duivelsbadkamer heeft. Dus draag je kostuum, je kunt een warme douche nemen. Terug naar de hoofdingang zal de lunch volgen, want je zult zeker uitgeput zijn. Na de lunch volgt echter een verfrissende boottocht op het zoetwatermeer Naivasha. De ervaring hier is adembenemend. Je vaart langs zwellen van nijlpaarden, vissers in de buurt, geniet van de watervogels van dit meer Naivasha zoals de visarenden, aalscholvers, pelikanen en meer. Een optionele wandeling op het halvemaanvormige eiland kan worden gedaan voordat we vertrekken naar Nairobi, waar we rond 19:00 uur aankomen

Van Nairobi: Lake Naivasha en Hell's Gate Park-dagtour

8. Van Nairobi: Lake Naivasha en Hell's Gate Park-dagtour

Begin het avontuur om 07.00 uur wanneer je wordt opgehaald en naar het uitkijkpunt Great Rift Valley wordt gereden, een van de meest spectaculaire plekken van Kenia. Neem kort het panoramische uitzicht op alle belangrijke bezienswaardigheden in Nairobi op voordat je verder gaat naar Hell's Gate National Park. Trek je uitrusting aan en start de fietssafari van 2 uur rond het park. Verwacht dat je langs een reeks wilde dieren fietst, van grote antilopen tot zwervende zebra's en alles daartussenin. Dit wordt gevolgd door een wandeling van een uur om de kloven in het park te verkennen met een privégids. Kloven zijn kleine, dunne depressies van land waar je onderdoor kunt lopen. Reis per motorvoertuig naar Naivasha Fishermans of Marina camp voor lunch om 13.00 uur. Geniet om 14.00 uur van een boottocht over Lake Naivasha, het hoogste meer van de Rift Valley. Omgeven door groene oevers, olijfbomen en cactussen herbergt dit meer exotische vogels en gigantische nijlpaarden. Om 16.00 uur vertrekt u naar Nairobi waar u wordt afgezet bij uw hotel, verblijfsgebied of de luchthaven.

Nairobi Park, BabyOlifanten, Giraffen, Karen Blixen & Bomas Tour

9. Nairobi Park, BabyOlifanten, Giraffen, Karen Blixen & Bomas Tour

Uitstekende gameviewing in de buurt van de stad. letterlijk, op 10 minuten rijden van het Central Business District. Aanbevolen voor korte bezoeken in Kenia. Begin je Nairobi-tour met ophalen van je hotel en een korte rit naar Nairobi National Park. Maak een gamedrive door het park. Het is een Safari-miniatuur maar prachtig. Maak een gamedrive en spot enkele van Kenia's "Big Five" zonder echt de grenzen van de stad Nairobi te verlaten tijdens deze ervaring. Ideaal voor mensen die weinig tijd hebben in Kenia, deze budgetvriendelijke safaritocht van 4 uur vindt plaats in Nairobi National Park, een reservaat dicht bij de stad waar je leeuwen, neushoorns, buffels, cheeta's en meer in het wild kunt zien Om 10.00 verlaat u het park Bezoek coffeeshop onderweg naar David Sheldrick Wildlife Trust. Lees meer over hoe de babyolifanten worden gered en verzorgd. Ga verder naar het giraffencentrum, waar u van de gelegenheid gebruik kunt maken om de giraffen te voeren. Geniet van een ontspannende wandeling door het natuurpark. Ga vervolgens naar het Karen Blixen Museum. Breng er 2 uur door en ontdek het leven en de geschiedenis van de beroemde Out of Africa-auteur. Stop dan voor een heerlijke lunch bij Mamba Village. Ga dan verder naar Bomas van Kenia voor traditionele dansen en acrobaten Daarna Een keuze uit vertrek en retour hotel- of luchthaventransfers maakt alles extra gemakkelijk.

Dagtocht van Nairobi naar Lake Naivasha met Crescent Island

10. Dagtocht van Nairobi naar Lake Naivasha met Crescent Island

7:00 is de vertrektijd van uw hotel in Nairobi naar het Naivasha-meer. Onderweg ziet u de Great Rift Valley en een spectaculair uitzicht op de gang van de Rift Valley in Kenia. Eenmaal daar aangekomen, maak je ook een boottocht naar Crescent Island voor ongeveer 1 uur en kom dan op tijd terug voor een lunchbuffet in Elsamere Gardens. Bekijk het verhaal van Joy Adamson, een video van 40 minuten over het werk van Joy Adamson, hun ervaring met de leeuwin Elsa en de daaropvolgende release van de film Born Free. Bezoek het museum met memorabilia uit de film Born Free, Joys-afdrukken van tribale schilderijen en andere boeken die ze schreven, vertaald in verschillende talen, foto's en enkele van de prijzen die ze hebben gewonnen voor hun inspanningen voor natuurbehoud. Geniet van High Tea, een kopje thee of koffie met verschillende soorten gebak en koekjes, voordat u naar Nairobi vertrekt. Houd er rekening mee dat de boottocht afhankelijk is van het getij op dat moment. Draag ook comfortabele kleding en wandelschoenen, zonnebrandcrème en een hoed of pet.

  • Avonturen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Wateractiviteiten
42 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 42

Sitemap Nairobi

Wil je alle activiteiten in Nairobi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.