Kies data
Nairobi

Wandeltours

Nairobi Sightseeing te voet: Onze meest aanbevolen

Nairobi National Park Halfdaagse gamedrive

1. Nairobi National Park Halfdaagse gamedrive

Je 40-minuten durende reis naar Nairobi National Park zal in een busje met open dak zijn, waardoor je de beste gelegenheid hebt om onderweg een spectaculair uitzicht op de wildernis te zien. Upgrade naar de privé openzijdige jeep-optie voor meer comfort en om dieper de bush in te gaan. Je professionele en ervaren gids haalt je 's ochtends vroeg op uit je hotel en geeft je een informatief overzicht van de gamedrive. Eenmaal aangekomen in Nairobi National Park, start je je gamedrive van 4 uur in hetzelfde busje met open dak, perfect voor een 360 graden uitzicht op het landschap. Houd je ogen open op zoek naar leeuwen, luipaarden, buffels, neushoorns, jakhalzen en vele andere dieren. Je moet gemakkelijk de apen in de buurt van de poort zien - houd je camera klaar om deze speelse wezens te vangen. Als je staat, kun je dieren van verre in hun natuurlijke leefomgeving zien. Na een halve dag op dit spannende safari-avontuur brengt uw chauffeur u naar uw hotel.

Nairobi Storytelling Tour met Former Street Kids

2. Nairobi Storytelling Tour met Former Street Kids

Ontdek een andere kant van Nairobi met deze buitengewone rondleiding. Nadat je je gidsen hebt ontmoet, die voormalige straatkinderen zijn die in het hart van de stad zijn opgegroeid, begin je aan een 3-uur durende begeleide wandeling terwijl je samen de Downtown-regio in het centrum van de stad verkent. Terwijl je loopt, krijg je echt inzicht in de levens van lokale jongeren en straatkinderen, terwijl je gidsen je meenemen in hun vroegere 'thuis'. Deel hun boeiende levensverhalen verbonden met de plaatsen die je bezoekt. Hoor hoe ze op straat zijn beland en leer hoe ze het hebben overleefd terwijl ze je wat van hun street skills leren. Tijdens je reis door Nairobi leggen je gidsen niet alleen uit hoe ze hun leven hebben veranderd, maar ook hoe ze de situatie van hun familie en vrienden blijven verbeteren. Raak geïnspireerd door hun getto-energie met deze meer intieme en persoonlijke tour.

Van Nairobi: Masai Village-dagtour

3. Van Nairobi: Masai Village-dagtour

Ontdek een cultuur die bijna onaangetast is door de moderne wereld en bezoek een Masai-gemeenschapsdorp. Geniet van de rit met mooie uitzichten, verken het dorp, hoe de mensen leven en leer over het dagelijkse leven van de Masai. Wees getuige van zang, dans en blader door de handwerkmarkt van de gemeenschap. Begin je reis vanuit elke accommodatie in Nairobi en geniet van het adembenemende panoramische uitzicht op de Masai-regio. Aankomst in het dorp, bezoek een authentiek Masai-huis en leer de mensen kennen die in deze ongeëvenaarde oude cultuur leven. Geniet van een welkomstceremonie door de Masai-krijgers en word begeleid naar de struikgewas, het centrum van de gemeenschap. Ontmoet moeders en kinderen van het dorp en wees getuige van het traditionele aansteken van vuur. Maak gedenkwaardige foto's, neem deel aan lokale ceremonies en dansen en vind het perfecte souvenir van de ambachtelijke markt.

Mount Longonot Climbing Tour vanuit Nairobi

4. Mount Longonot Climbing Tour vanuit Nairobi

Je tour begint in Nairobi wanneer je chauffeur je ophaalt bij je hotel. Je reist dan ongeveer 1,5 uur in een privévoertuig naar de voet van de berg Longonot. Onderweg stop je om een prachtig panoramisch uitzicht op de Great Rift Valley te nemen. Wanneer je aankomt op Mount Longonot, wachten gidsen je op om je te helpen tijdens je trektocht. Je wandelt rond de rand van de krater en geniet van een prachtig uitzicht op het dichte bos in de bodem van de krater. Tijdens je wandeling zal je gids je op wildlife wijzen en je neemt twee of drie stops om jezelf af te koelen en het landschap in je op te nemen. Zodra je aan de top van de krater bent aangekomen, kun je adembenemende uitzichten maken. Nadat je vanaf de top het uitzicht hebt bekeken, daal je langzaam terug de krater af. Wanneer je terug aankomt bij de basis, staat je chauffeur op je te wachten om je terug te brengen naar je hotel in Nairobi.

Van Nairobi of Mombasa: 3-daagse tour naar Amboseli National Park

5. Van Nairobi of Mombasa: 3-daagse tour naar Amboseli National Park

Een driedaagse tour door Amboseli National Park is een fantastische manier om enkele van de mooiste delen van Kenia te ontdekken. Begin je avontuur met ophalen vanuit Nairobi of Mombasa, waar je langs de Mombasa Road wordt gereden en op tijd aankomt voor de lunch. 'S Avonds begint u aan uw eerste game drive, gevolgd door diner en een overnachting in een lodge. Je tweede dag begint met een vroege gamedrive en je eerste glimp van Mt. Kilimanjaro. Dit wordt gevolgd door ontbijt. Je hebt dan de mogelijkheid om voor de lunch te genieten van een begeleide safari wandeling of zwemmen. In de middag / avond krijg je de kans om opnieuw een gamedrive te maken en alle wilde dieren te spotten die in de schemering tevoorschijn komen. Op de laatste dag ontbijt je en geniet je van een laatste gamedrive voordat je teruggaat naar Nairobi of Mombasa waar je tour eindigt.

Van Nairobi: Karura Forest Nature Hike

6. Van Nairobi: Karura Forest Nature Hike

Begin de tour met het ophalen van de ochtend vanuit je hotel in Nairobi. Betreed het bos en begin met wandelen of fietsen. Je gids zal de verschillende soorten bomen en vogels uitleggen, evenals de bezienswaardigheden en geluiden van het park. De wandelpaden bieden allemaal een prachtig landschap en zijn duidelijk gemarkeerd en kleurgecodeerd op lengte, ofwel acht, zes of drie mijl. De fietspaden lopen ongeveer 12 km. Wandel door groene bosgebieden, langs watervallen, grotten en wetlands. Er zijn tal van picknickbanken in het park, waar u kunt gaan zitten om af te koelen. Ook binnen het reservaat zijn veel aandachtsgebieden, zowel historisch als ecologisch. De Centrale Bank was bijvoorbeeld ooit de thuisbasis van een verbrandingsoven die buiten gebruik gestelde valuta in de jaren negentig vernietigde, en je kunt de oude schoorsteen nog steeds zien. De Mau-Mau vrijheidsstrijders gebruikten de heilige grotten op het reservaat als schuilplaatsen, en Lily Lake is de locatie van een verlaten steengroeve.

Nairobi: koffieboerderij en fabrieksrondleiding met proeverij

7. Nairobi: koffieboerderij en fabrieksrondleiding met proeverij

Begin de tour met ophalen van je accommodatie in de stad, en ga naar Karunguru Coffee Farm, gelegen op slechts een uur rijden buiten Nairobi. Koffie werd in 1893 geïntroduceerd in Kenia en de eerste oogst van Karunguru Coffee werd in 1928 geplant door een Britse familie die bekend staat als de Glassfords voordat Kenia onafhankelijk werd van de Britse regering. Het is daarom duidelijk dat de geschiedenis van de koffieteelt al sinds 1928 een integraal onderdeel is van het Karunguru-erfgoed. Verken de boerderij tijdens een korte welkomsttour en leer meer over de geschiedenis van de boerderij en het proces van telen, oogsten en koffie zetten. Bezoek de verschillende locaties rond de boerderij, die synoniem zijn aan het koffieproces van de jonge zaailing tot waterverwerking, drogen en slingeren van koffie. Na de rondleiding kunt u buiten zitten in de weelderige tuinen en genieten van een koffie-proefervaring. Proef een selectie van verschillende soorten, soorten en variëteiten van koffie, gecombineerd met smakelijke gebakjes om je te vullen, en dineer op een lunchbuffet. Voordat je weggaat, ga je naar de boerderijwinkel en koop je een scala aan spullen om mee naar huis te nemen, inclusief koffie, jam en honing.

Nairobi: stadswandeling met lokale lunch

8. Nairobi: stadswandeling met lokale lunch

Deze uitgebreide wandeltocht is bedoeld om u kennis te laten maken met enkele van de belangrijkste historische en culturele bezienswaardigheden in Nairobi. Ontdek onder leiding van een deskundige Engelssprekende gids de beroemde en niet zo beroemde attracties van de stad en bekijk Nairobi door de ogen van een local. Ontmoet om 09:00 uur bij de receptie van het Kivi Milimani Hotel voor een korte introductie van de tour. Vertrek door Uhuru Park in het hart van het stadscentrum en wandel langs de parlementsgebouwen en het mausoleum van de eerste president van Kenia, Mzee Jomo Kenyatta. Bekijk het Kenyatta Conference Centre en het Memorial Park van 7 augustus dat werd gebouwd om het bombardement op de Amerikaanse ambassade te herdenken. Er is ook tijd om de Kenya National Archives en verschillende andere locaties in de stad te bezoeken. Tijdens deze tour wordt ook een heerlijke lunch met lokale gerechten geserveerd. Wandelen door de straten van de stad en reizen met het openbaar vervoer biedt volop gelegenheid om zich te mengen met de lokale bevolking tijdens hun dagelijkse leven.

Maasai Mara 3-daagse budgetsafari

9. Maasai Mara 3-daagse budgetsafari

Vertrek 's ochtends uit Nairobi en rijd naar de verdieping van de Rift Valley naar Maasai Mara Game Reserve met lunch. Ga dan naar Masai Mara voor je middag gamedrive, diner en overnachting in een tentenkamp. De volgende dag verken je Maasai Mara, het populairste wildreservaat van Kenia, waar je de beste kansen hebt om de Big Five te spotten: leeuwen, luipaarden, buffels, neushoorns en olifanten. Game drives zijn flexibel, met de mogelijkheid om uit te gaan met picknicklunchboxen om de hele dag in het park door te brengen. Je hebt ook de mogelijkheid om een lokaal Masai-dorp te bezoeken (prijs is niet inbegrepen). Geniet op je laatste dag van een andere vroege ochtend gamedrive in Mara, vertrek dan na het ontbijt en rij terug naar Nairobi waar je om ongeveer 17:00 uur aankomt.

Nairobi Stadsoriëntatie Rondleiding met lunch bij Carnivore

10. Nairobi Stadsoriëntatie Rondleiding met lunch bij Carnivore

Nairobi Kenia's prachtige hoofdstad en op de rit van vandaag, krijg je het beste kennen haar! Reizen in comfort van airconditioning langs Moi Avenue, langs de oude Bouw van het Leger des Heils en op de City Market. Hier vindt u kleurrijke curiosa en lekkere producten te vinden. In de omgeving is de grootste Moskee en de grootste bibliotheek van het land. De Kenya National Archives, gelegen aan de linkerkant van het Hilton, is een goudmijn van culturele kunstvoorwerpen en schilderijen. de laatste rustplaats voor de eerste president van Kenia - In de buurt vindt u het stadhuis en het Justitiepaleis, en ook het Mausoleum tegenkomen. Bezoek het centrum van Kenyatta International Conference en neem de lift naar de top van de draaiende top. Vanaf hier kunt u ontspannen en genieten van een panoramisch uitzicht over de stad. Door nu je bent zeker een beetje lekkere trek te zijn, dus richting Carnivore Restaurant, passeren op weg het Nationaal Museum en Snake Park. Na de lunch gaat u terug worden afgezet bij je hotel.

  • Rondleidingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Sightseeing te voet in Nairobi

Welke andere activiteiten dan Sightseeing te voet zijn de moeite waard in Nairobi?

Welke Sightseeing te voet in Nairobi nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Nairobi

Wil je alle activiteiten in Nairobi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.