Datums kiezen

Nantes
Couleur locale & buurttours

Couleur locale & buurttours
8 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Nantes

37 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nantes Couleur locale & buurttours: onze aanbevelingen

Stadspas Nantes: 24/48/72 uur/7 dagen volledige toegang

1. Stadspas Nantes: 24/48/72 uur/7 dagen volledige toegang

Nantes, gelegen aan de oevers van de rivier de Loire, is een stad die veel te bieden heeft. Van een weekend tot 7 dagen, je hebt volledige toegang tot de grootste bezienswaardigheden. Met de handige en flexibele Nantes Pass heb je de kans om het beste van de stad op een leuke en gemakkelijke manier te ervaren. Nantes is een centrum voor cultuur en ontdekking en met de Nantes Pass heb je volledige toegang tot meer dan 50 attracties, musea, monumenten en het openbaar vervoer. Je krijgt ook korting op winkelen, entertainment en vrije tijd. Als voorproefje van wat je te wachten staat, ben je misschien geïnteresseerd in de ongelooflijke musea. Bekijk de Galerij van de Machines de l'Ile en de Carrousel des Mondes Marins; ontdek een aantal verbazingwekkende beeldhouwwerken gebaseerd op de denkbeeldige werelden van Jules Verne en Leonardo da Vinci. Misschien wil je het historisch museum van Nantes in het kasteel van de hertogen van Bretagne bezoeken; alles is mogelijk met de stadspas van Nantes. Als je wilt, kun je ook profiteren van kortingen op vrijetijdsactiviteiten en cadeauwinkels in de stad. Je hebt ook toegang tot rondleidingen, riviercruises en nog veel meer. Er staat je zoveel te wachten - de tijd vliegt voorbij! Kom en breng wat tijd door met het verkennen van dit prachtige deel van de vallei van de rivier de Loire. Van de grote kastelen en kastelen tot het heerlijke eten en de cultuur, Nantes is een stad waar iedereen van kan genieten. Geniet van toegang tot 50 attracties en ervaringen : Musée d'arts de Nantes, Château des ducs de Bretagne - Musée d'histoire de Nantes, Le Carrousel des Mondes Marins et La Galerie des Machines de l'île, Jules Verne Museum, Muséum d'Histoire Naturelle, Musée-atelier de l'imprimerie, Planétarium, Le Chronographe, Musée Naval Maillé Brézé, Riviercruise Erdre, Bateau Ouch Loire Cruise, Rondleidingen, receptie Le Voyage à Nantes Audiogeleide routes in Nantes (beschikbaar in het Engels, Frans en Spaans). Van mei tot oktober : Toeristische treintocht, Détours de Loire fietsverhuur, La Cantine du Voyage (gratis drankje), Minigolf, Drijven - nautische activiteiten (bootverhuur), Ruban vert - nautische activiteiten, Papiermolen Liveau, Château de La Frémoire, Musée du Vignoble Nantais, Clisson rondvaartChâteau du Coing, Onderzeeër Espadon en Erfgoedmuseum Saint-NazaireStation Nuage / Wolkenstation... Van oktober tot maart: Gratis drankje in Le Café de la Branche, Little Atlantique Brewery, La Cigale Brasserie, La Guinguette Restaurant in Trentemoult, Café du Musée d'Arts...

Château du Bois-Huaut: kelderrondleiding en wijnproeverij

2. Château du Bois-Huaut: kelderrondleiding en wijnproeverij

Bezoek het wijndomein Château du Bois-Huaut en maak een ontspannen wandeling door de wijngaard, bezoek de kelders met een gids en neem deel aan een professioneel begeleide masterclass wijnproeven met proeverijen van 8 verschillende wijnen. Neem dan 2 flessen wijn mee naar huis. Château du Bois-Huaut ligt net buiten Nantes, in Gorges, en is een landgoed dat sinds 1897 14 verschillende druivensoorten (Muscadet, Sauvignon, Pinot Gris, Gewurztraminer, Rosé, Pinot Noir, Merlot, Cabernet, Mousserend en zoet) met de hand plukt. al meer dan 4 generaties in de familie. Geniet van een rondleiding door de wijnkelders en leer meer over de historische wijnmakerij en de wijnbereiding. Doe mee aan een ontspannen wijnproeverij onder leiding van een deskundige sommelier en laat uw smaakpapillen ontwaken terwijl uw proeverij bestaat uit droge, halfdroge, zoete, zoete wijnen, vintage wijnen en vatgerijpte wijn. Leer meer over wijn, hoe je het meeste uit de aroma's haalt en hoe je de wijn proeft. Proef 8 van de favoriete wijnen van de wijnmaker en aan het eind krijg je twee flessen per persoon aangeboden om mee naar huis te nemen Voel je vrij om in je eigen tempo door de prachtige wijngaard te dwalen.

Nantes: zelfgeleide speurtocht en wandeltocht

3. Nantes: zelfgeleide speurtocht en wandeltocht

Leer Nantes in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht die op je telefoon wordt gespeeld. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Na het downloaden van de speurtochttour op uw mobiele apparaat (via een link en inloggegevens ontvangen op boeking), gebruik de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Nante te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Begin de activiteit wanneer je maar wilt. Neem een pauze voor de lunch of om een museum te bezoeken wanneer je maar wilt. Sla je voortgang op en voltooi de tour op een andere dag. Begin bij het Musée d'Arts de Nantes en bewonder dit historische monument. Ga verder naar de kathedraal van St. Peter en St. Paul van Nantes. Bewonder de gotische architectuur. Ga naar de middeleeuwse wijk en bekijk het prachtige Château des ducs de Bretagne, dat dateert uit de 15e eeuw. Volg de route naar de Église Sainte-Croix en bekijk de glas-in-loodramen. Kom aan bij uw 5e halte om de Basilique Saint-Nicolas de Nantes te zien. Bewonder deze torenhoge basiliek. Loop rond het Koningsplein en bewonder de fontein op dit autovrije plein. Ontdek de Passage Pommeraye, een schilderachtige winkelgalerij uit de jaren 1840. Ga naar de Cr. Cambronne, het natuurhistorisch museum en het gedenkteken voor de afschaffing van de slavernij.

Nantes: stadsverkenningsspel en rondleiding

4. Nantes: stadsverkenningsspel en rondleiding

Combineer de opwinding van een sightseeingtour door de stad met een spelplezier tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling in Nantes. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen, de raadsels zijn altijd moeilijk. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin bij het Musée d'Arts de Nantes en bewonder dit historische monument. Ga verder naar de kathedraal van St. Peter en St. Paul van Nantes. Bewonder de gotische architectuur. Ga naar de middeleeuwse wijk en bekijk het prachtige Château des ducs de Bretagne, dat dateert uit de 15e eeuw. Volg de route naar de Église Sainte-Croix en bekijk de glas-in-loodramen. Kom aan bij uw 5e halte om de Basilique Saint-Nicolas de Nantes te zien. Bewonder deze torenhoge basiliek. Loop rond het Koningsplein en bewonder de fontein op dit autovrije plein. Ontdek de Passage Pommeraye, een schilderachtige winkelgalerij gebouwd in de jaren 1840. Ga naar de Cr. Cambronne, het natuurhistorisch museum en het gedenkteken voor de afschaffing van de slavernij.

Nantes: Privétour op maat met een lokale gids

5. Nantes: Privétour op maat met een lokale gids

Nantes kan zich soms ontoegankelijk voelen voor buitenlandse bezoekers. Haal het mysterie uit je bezoek door samen met een local op ontdekking te gaan tijdens een privérondleiding op maat. Uw gids neemt van tevoren contact met u op om een idee te krijgen van uw interesses en smaken om ervoor te zorgen dat u alleen de plaatsen bezoekt waarin u geïnteresseerd bent. Terwijl u de stad verkent, deelt uw gids inzichten in het lokale leven en vormt zo een duidelijker beeld van de cultuur van Nantes. - Privérondleiding voor alleen u en uw groep - Uw gids past uw tour aan uw interesses en persoonlijkheid aan - Krijg een dieper inzicht in het leven van Nantes dan alleen mogelijk is - Zie Nantes door de ogen van een local en ontdek de verborgen juweeltjes Kies uit touropties van 2, 3, 4, 6 en 8 uur.

Welkom in Nantes: Privé Tour Met Een Lokaal

6. Welkom in Nantes: Privé Tour Met Een Lokaal

Maak zo veel reis over de mensen die je ontmoet als de plaatsen die je ziet. Ontvang een welkome Nantes van een lokale zin om alle tips te delen om u optimaal te helpen bij uw verblijf. Ontmoet bij uw accommodatie en maak kennis met de omgeving en leer over de beste plaatsen om te eten, boodschappen te kopen en rond te komen. Alternatief, ontmoet u bij een centraal oriëntatiepunt of kruispunt om uw wandeltocht te starten. Hoor over de beste dingen in de stad, aangepast aan uw interesses. Voel u meer comfortabel door de stad zelf te navigeren, zeker dat u alle informatie heeft die u nodig heeft.

Escape Game Outdoor: L'extraordinaire défi de Jules Verne

7. Escape Game Outdoor: L'extraordinaire défi de Jules Verne

Escape The City is een jeu de piste connecté, een soort van escape-game outdoor – of Live City Game – je kunt je ontdekkingsreiziger voorstellen om een manière ludique en uitrusting te zoeken! C'est quoi le principe? Een van uw bestaande instellingen, een missie die u heeft voorgesteld door een compagnon digitale richting die toegankelijk is voor uw smartphone. U heeft al een onderzoek gedaan naar de recherche van indices, u kunt de enige originelen en interagir niet vertrouwen op uw gids, meer van uw mede-experts.😎 La missie: Après avoir trouvé un moyen de voyager dans le temps, Jules Verne poses ses valises à Nantes, dans sa ville natale. Als u aanwezig bent, riskeert u een mislukte spatio-temporelle gravissime... Als u dit doet, relevez son défi extraordinaire et renvoyez le à son époque ! 📖

Nantes: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

8. Nantes: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Verken de stad Nantes tijdens een zelfgeleide wandeling. Bekijk iconische bezienswaardigheden zoals de kathedraal van St. Peter, Église Sainte-Croix en meer. De downloadinstructies ontvang je na het boeken van de tour. Na het downloaden van de app bezoekt u eerst het prachtige Musée d'Arts de Nantes gevolgd door de unieke kathedraal van St. Peter en St. Paul van Nantes. Tijdens de tour leer je over de geschiedenis en feiten van de attracties. Vervolgens bewonder je het Château des ducs de Bretagne en Église Sainte-Croix. Als vijfde halte vind je de Basilique Saint-Nicolas de Nantes. De route gaat verder naar Place Royale, Passage Pommeraye, Cr Cambronne en het Natuurhistorisch Museum. Tenslotte beëindig je de tour bij het Memorial to the Abolition of Slavery. Onderweg kunt u op elk gewenst moment stoppen voor een kopje koffie of een pauze. Slenter door de pittoreske straatjes en ontdek het echte Nantes tijdens deze leuke tour.

"De Alchemist" Nantes: ontsnappingsspel in de open lucht

9. "De Alchemist" Nantes: ontsnappingsspel in de open lucht

🧙‍♀️ DE ALCHEMIST 🧪 We zijn in het genadejaar 1555 en er doen zich vreemde verschijnselen voor in de stad. Josyne, een van hekserij beschuldigde dorpeling, wordt voor uw ogen gearresteerd door de stadswachten. Onderzoek om de waarheid te achterhalen en de redenen voor deze beschuldiging vast te stellen. Ga verschillende getuigen ontmoeten en onderzoek de aanwijzingen die je onderweg tegenkomt. Kun jij als alchemist je vaardigheden op tijd gebruiken in dit onderzoek, gebaseerd op echte feiten? Kies je ervoor om Josyne te verdedigen, of kies je ervoor om de beschuldiging van hekserij te ondersteunen? UW AVONTUUR BEGINT NU! 🎭 Een leuke stadstour met een ongebruikelijk scenario 🧠 Los onderweg raadsels op om de zaak op te lossen 👀 Zoek de aanwijzingen die verborgen zijn op de monumenten om je heen 💎 Verken de must-see plaatsen en ontdek een aantal verborgen juweeltjes 🔐 Ontgrendel leuke weetjes over de plaatsen die je bezoekt ⌚ Speel op je eigen ritme: start en pauzeer wanneer je maar wilt 💬 Het Coddy-team staat 7/7 voor je klaar via livechat (9.00-20.00 uur)

Nantes: Ontsnappingsspel Buiten - Het elixer van de alchemist

10. Nantes: Ontsnappingsspel Buiten - Het elixer van de alchemist

Verken de Jardin des Plantes de Nantes met ons Outdoor ontsnappingsspel. Ontmoet autonoom, geleid door je smartphone, personages uit de tuin, los de puzzels op, ontdek ongelooflijke planten en ongewone anekdotes. Het avontuur is geïnspireerd op de mechanismen van speurtochten en ontsnappingsspellen en maakt gebruik van de sensoren van je smartphones voor altijd meer interactie en verrassingen. Het elixer van de alchemist "Nantes 1882 Je vergezelt een beroemde alchemist. Op zoek naar het jeugdelixer mis je een ingrediënt: het blad van een bijzondere plant. De tijd dringt ... Je bent niet meer zo jong! " Het avontuur begint op de esplanade tegenover het station van Nantes. Na aankoop ontvang je binnen een paar uur een link waarmee je het spel op je smartphone kunt starten. Vergeet niet om in je spam te kijken. Alle teamleden kunnen tegelijkertijd verbinding maken met het spel met hun eigen telefoon. Klik op de link en begin het avontuur door je te laten leiden door de kaart. Los bij elke stop een raadsel op aan de hand van de locatie. Toon logica, verbeelding, observatie en teamgeest om verder te komen in je zoektocht. Tijdens het avontuur kun je op elk moment pauzeren en later weer verdergaan. Alleen de tijd van de puzzels wordt getimed. Er zijn aanwijzingen beschikbaar als je geblokkeerd bent. Neem de tijd om de bomen te observeren, de open kassen te bezoeken en de planten te bewonderen. Verken de tuin tijdens het spelen in je eigen tempo. Om te spelen: - smartphones geladen met datapakket - Een team (1 tot 4 spelers) - ongeveer 2 uur - Het avontuur begint op de esplanade van de Jardin des Plantes, tegenover het station van Nantes.

Nantes

Nantes

Veelgestelde vragen over Couleur locale & buurttours in Nantes

Welke andere activiteiten dan Couleur locale & buurttours zijn de moeite waard in Nantes?

Andere activiteiten in Nantes

Wil je alle activiteiten in Nantes bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.