Napa Valley
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

De beste tours & activiteiten in Napa Valley

Bekijk alle tours en activiteiten in Napa Valley

Napa Valley 7 activiteiten en bezienswaardigheden

Grote kans dat het Californische wijntje dat je drinkt in de Napa Valley is geproduceerd. Dit gebied ten noorden van San Francisco is een paradijs van heuvels, wijngaarden en wijnproeven, zonneschijn, toprestaurants, spa's... Klasse en schoonheid voor iedereen die van wijn en de natuur houdt.

Foto: Drew Jacksich@Flickr (CC BY 2.0)

Napa Valley Wine Train Excursions

In de retro Pullman lounge maak je een ongekend elegante rit. Drink wijn uit de buurt en maak een trip van Napa naar St. Helena en weer terug.

Foto: Lyn Gateley@Flickr (CC BY 2.0)

Luchtballon

Zweven over de spectaculaire wijngaarden met de zon op je bol is echt een onvergetelijke ervaring.

Foto: Neeta Lind@Flickr (CC BY 2.0)

Napa Valley Spa's

Tijd om jezelf in de watten te leggen: een brede keuze aan spa's, waaronder waterbronnen en de modderbaden in Calistoga, biedt je alle mogelijkheid om te ontspannen en jezelf te verzorgen.

Foto: Bala Sivakumar@Flickr (CC BY-SA 2.0)

Vineyard Tours

In Napa Valley moet je natuurlijk de wijngaarden bezoeken, waar je prachtige foto's kunt maken en van alles leert over de kunst van het wijnmaken. Ontdek hoe de druiven hun topkwaliteit krijgen en welke eigenschappen de verschillende soorten hebben.

Foto: Sarah Ackerman@Flickr (CC BY 2.0)

Eettours

Altijd lekker bij wijn: een hapje; het eten in Napa Vally doet niet onder voor de wijn. Duik in de culinaire wereld van de regio met kooklessen, eetretraîtes en proeverijen.

Foto: fixedandfrailing@Flickr (CC BY 2.0)

Fietstours

Fietsen was nog nooit zo leuk: rijd langs de wijngaarden. Een privé-groepstour is de ideale manier om het gebied te verkennen.

Foto: Sarah Ackerman@Flickr (CC BY 2.0

The Hess Collection Winery and Art Museum

Hier wordt topwijn met topkunst gepaard, en natuurlijk kun je ook een slokje proeven.

Napa Valley: Plan uw bezoek

Je drinkt geen wijn. Toch gaan?

Jazeker! De natuur is prachtig en er zijn allerlei leuke activiteiten te ondernemen in de buitenlucht. Leren over wijn is net zo fascinerend als je het zelf niet drinkt. San Francisco ligt vlakbij, dus je kunt ook nog eens gemakkelijk pendelen tussen steden.

Waar slaap je in Napa Valley?

Er zijn ontzettend veel opties, en de kernvraag is eigenlijk: wat is je budget? Als je breed zit, boek dan een boutiekhotel met fitnesscentrum en spa. In het gebied bevinden zich meerdere goede B&B's. Al meer dan 100 jaar trekken mensen naar de Hideaway Cottages in Calistoga om te genieten van het bronwater, dat allerlei gezondheidsvoordelen biedt. Voor avontuurlijke types zijn er ook campings om op te verblijven.

Let op de geiten!

De geiten in Calistoga hebben een rare gewoonte: als ze schrikken, zakken ze in elkaar en lijkt het alsof ze zijn flauwgevallen. Geen zorgen: het is een genetische afwijking.

Tips & informatie

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  USD ($)
 • Tijdzone
  UTC (-04:00)
 • Landnummer
  +1
 • De beste periode voor een bezoek
  In Californië schijnt de zon het hele jaar door. 's Zomers wordt het extra warm en komen de toeristen massaal op het gebied af. De beste tijden om te gaan zijn de lente en herfst, als het iets koeler is en je de ruimte hebt in de proeflokalen. De kleur van de herfstbladeren is ook bijzonder mooi!

Activiteiten in Napa Valley

Sitemap Napa Valley

Wil je alle activiteiten in Napa Valley ontdekken?  Klik hier voor de volledige lijst.


Napa Valley
4.4
Gebaseerd op 47 beoordelingen van GetYourGuide-klanten