Dagtocht

Van Napels: dagtrip Pompeï & Amalfikust met lunch

Van Napels: dagtrip Pompeï & Amalfikust met lunch

Vanaf € 121 per persoon

Laat de drukte van Napels achter je en geniet van de Amalfikust. Breng een bezoek aan de ruïnes van Pompeï en breng een ontspannen dag door aan een van de mooiste stukken kust van Europa.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 8 - 9 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Italiaans, Engels, Spaans
Audiogids inbegrepen
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Chinees, Japans, Portugees, Russisch
Inclusief ophaalservice
De lokale partner stuurt je de ophaaltijd en het trefpunt dat het dichtste bij je verblijfplaats ligt via e-mail toe.
Kleine groep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Verken de archeologische vindplaats Pompeï en dwaal door de eeuwenoude straten
 • Ontdek hoe de Romeinen leefden in de kustplaats Pompeï
 • Bewonder het uitzicht terwijl je langs de Zuid-Italiaanse Amalfikust rijdt
Volledige beschrijving

Geniet van een dag aan de schilderachtige kust van Amalfi in Italië en verken de archeologische ruïnes van de oude Romeinse stad Pompeii tijdens een dagexcursie vanuit Napels. Je wordt opgehaald bij je hotel in het centrum van Napels of buiten je cruiseschip in de haven van Napels. Je eerste stop is Pompeii, ooit een bloeiende Romeinse stad en nu een archeologische vindplaats. Begraven onder as na de torenhoge uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus, ging de stad verloren tot de 18e eeuw.

Tegenwoordig kun je door de oude Romeinse straten wandelen en de huizen, winkels, bars en zelfs een bordeel tussen de opgegraven ruïnes zien. Terwijl u langs de kust van Amalfi rijdt, kunt u zich vergapen aan het spectaculaire landschap. Je chauffeur stopt op een fantastische locatie met uitzicht op Positano en zijn baai voor het adembenemende uitzicht. Vanaf hier ga je verder naar Amalfi, waar je voldoende tijd hebt om te genieten van het helderblauwe water.

Inbegrepen
 • Vervoer heen en terug
 • Voorrangstoegang tot Pompeï
 • Lichte lunch
 • Flesje water
 • Gids of audiogids in Pompeï (afhankelijk van seizoen en groepsgrootte)
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd
 • Alle deelnemers van 12 jaar en ouder moeten een in de EU geldige Reinforced Green Pass met een verifieerbare QR-code laten zien. De Reinforced Green Pass kan alleen worden verkregen met het uploaden van een bewijs van vaccinatie óf een bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden naar de Green Pass- of Covid Certificate-app
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • In het laagseizoen zal er alleen een livegids in Pompeï zijn voor groepen van minstens 6 deelnemers per taal. Groepen tot 5 deelnemers krijgen audiogidsen mee
 • Beschikbaar in het Chinees, Japans, Russisch, Portugees. Voor Frans- en Duitstalige reizigers zijn er uitsluitend audiogidsen in Pompeï; het overige deel van de excursie vindt plaats in het Engels, Spaans en Italiaans
 • Houd er rekening mee dat de begintijd voor de tour 8:00 / 8:30 uur is, met de ophaalservice rond 30-40 minuten daaraan voorafgaand; neem contact op met de lokale partner om je ophaaltijd en -locatie af te spreken
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 675 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • Vervoer
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • veiligheid
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

We hadden maar één dag in Napels, en dit was de perfecte manier om zowel Pompei als de kust van Amalfi te zien! Het busje was uiterst comfortabel en onze chauffeur, Antonio, was zeer professioneel en maakte de ervaring! Onze gids was ook super deskundig en de toegang zonder wachtrij was perfect. De rit was prachtig en de lunch was leuk. Zou het ten zeerste aanbevelen!

Verder lezen

14 juli 2021

We hadden een fantastische dag, we gingen eerst naar de kust van Amalfi, wat de beste optie was, want onderweg waren de rijen met verkeer extreem lang. We brachten wat tijd door in Sorrento en gingen toen langs de kust van Amalfi naar Positano waar we stopten om adembenemende foto's te maken. We liepen een korte weg langs de kust en stopten voor een 'lichte' lunch. Voor Italianen is het licht voor alle anderen is het 'normaal'. We gingen naar Pompeii vanaf daar en hadden een rondleiding van ongeveer 2,5 uur. Pompeii is veel groter dan verwacht. Ik had graag nog een dag terug willen gaan om wat meer te verkennen. Over het algemeen was de reis geweldig en zeker het geld waard. Onze gids was uitstekend dank je Massimo.

Verder lezen

16 januari 2020

The experience was amazing we saw so many little towns and an in-depth tour of pompeii in our language. We got chance to take so many pictures and the driver was really experienced! Serena was amazing explaining everything and informing us all. We went to the top of with the elevator at Amalfi and the lunch was incredible!

29 oktober 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 13355

Geselecteerde datum