Kies data

Napels Audiogidsen

Napels Audiogidsen: Onze meest aanbevolen

Voorrangstoegang Pompeii en tour Vesuvius met wijnproeverij

1. Voorrangstoegang Pompeii en tour Vesuvius met wijnproeverij

Ervaar hoe de oude Romeinen vroeger leefden en geniet van het immense en prachtige Italiaanse landschap tijdens deze combitour per minibus of auto waarin je de ruïnes van Pompeii en de Vesuvius bezoekt. Zie het Forum, de Stabiaanse Thermen, een bordeel, het Huis van de Faun, het Huis van de Tragische Dichter en meer. Rijd vervolgens met een vulkanologische gids de Vesuvius op. Na het bezoek aan Pompeii, heb je een half uur pauze voordat je aan het tweede deel van de excursie begint. Rijd naar de top van de Vesuvius door de natuurlijke schoonheid van dennenbossen en weelderige bossen, en felgele bloemen. Bewonder het prachtige uitzicht op de baai van Napels. Geniet van een wandeling met een vulkanische gids die je zal vertellen over de geologische geschiedenis van de vulkaan en zijn uitbarstingen.

Van Rome: Daguitstap naar Pompeii met lunch en gids

2. Van Rome: Daguitstap naar Pompeii met lunch en gids

Maak een geweldige reis terug in de tijd tijdens deze dagtocht naar de archeologische ruïnes van Pompeii vanuit Rome. Reis door het Italiaanse platteland en geniet van ongelooflijke uitzichten op de Middellandse Zee, de Vesuvius en talloze historische bezienswaardigheden. Laat je ophalen op een centrale locatie in Rome en stap aan boord van een bus met airconditioning en veel beenruimte. Geniet van glooiende heuvels tijdens de rit naar Napels. Stop om deze mediterrane stad in je op te nemen die beroemd is om zijn rijke geschiedenis, kunst, cultuur en gastronomie. Rijd de Vomero-heuvel op voor uitzicht op de stad, de baai van Napels, het schiereiland van Sorrento en het vulkanische gebied van de Phlegrean-velden. De skyline wordt gedomineerd door de majestueuze en nog steeds actieve vulkaan Vesuvius, de perfecte plek om foto's te maken van dit prachtige monument. Ga verder naar de haven van Mergellina en reis zuidwaarts richting de Vesuvius en de stad Pompeii. Stop voor een traditionele lunch van Napolitaanse pizza met een drankje voordat je de archeologische vindplaats bereikt. Ga naar het UNESCO-werelderfgoed Pompeii en ga naar binnen met skip-the-line tickets. Breng de middag door met het verkennen van deze eens zo bloeiende stad die in de tijd was bevroren door lagen vulkanische as. Dwaal door de oude straten en leer over de geschiedenis van deze plek vanuit je gids. Geniet na je rondleiding door Pompeii van de ontspannen terugreis naar je ontmoetingspunt in Rome.

Vanuit Rome: dagtrip Pompeii en Vesuvius

3. Vanuit Rome: dagtrip Pompeii en Vesuvius

De uitbarsting in 79 na Christus betekende een vurig einde voor Pompeii, maar de catastrofe bewaarde de havenstad ook bijna volledig onder lagen vulkanische as. Duizenden jaren later kun je nog steeds de macabere straten verkennen en huizen, badhuizen en snackbars binnentreden. Je reist van Rome naar Pompeii in een privébus met airconditioning, onder begeleiding van je deskundige reisleider. Profiteer van voorrangstoegang en laat je rondleiden door Pompeii's eigen officiële gidsen die een levendig beeld schetsen van de dagen die aan de uitbarsting voorafgingen. Overal in de ruïnes kom je afgietsels van doden tegen: gipsen replica's van de ongelukkige burgers die niet konden ontkomen en door de oververhitte vulkaanas werden vereeuwigd. Reis daarna van Pompeii naar Napels, waarbij de reisleider je onderweg meer historische weetjes vertelt.

Vanuit Napels: excursie van een halve dag naar Pompeii

4. Vanuit Napels: excursie van een halve dag naar Pompeii

Bekijk de meest intrigerende punten van Pompeii tijdens deze tour van een halve dag vanuit Napels. Bezoek de beroemde archeologische vindplaats in het gezelschap van een gids tijdens een VIP-tour voor een kleine groep, een tour in een kleine groep of een reguliere groepstour. Je kunt kiezen voor een ochtend- of middagtour, en reist in een comfortabele bus met airconditioning van Napels naar Pompeii. Ontdek bij aankomst deze goed bewaarde Romeinse stad met geplaveide straten, luxe villa's en tempels. Voel de aanwezigheid van de oude Romeinen. Bezoek de thermische baden, theaters, forums, het huis van de beroemde Vetti en het 'Lupanare'. Bekijk natuurlijk afdrukken van lichamen die door de vulkanische as van bijna 2.000 jaar geleden bewaard zijn gebleven. Het bezoek duurt ongeveer 2 uur voordat je weer terugkeert naar de terugbrenglocatie.

Pompeï: ticket met voorrangstoegang en audiogids

5. Pompeï: ticket met voorrangstoegang en audiogids

Sla de lange wachtrijen over en ontdek de overblijfselen van de Romeinse stad. Bekijk oude ruïnes die overblijfselen zijn van de verwoestende uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus, waardoor de stad onder een dikke laag vulkanische as werd bedolven. Maak gebruik van een audiogids en bekijk huizen en alledaagse voorwerpen die vrijwel geheel intact zijn gebleven. Je ervaart deze alledaagse Romeinse stad bijna zoals het was ten tijden van het Romeinse rijk. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad dankzij het commentaar van de audiogids. Bezoek de hoogtepunten van de stad zoals het Romeinse amfitheater, het kleine theater en de openbare sportzaal. Ontdek wat er is overgebleven van winkelpuien en winkels. Bekijk de bewaard gebleven fresco's met verschillende scènes uit de Romeinse mythologie en het dagelijks leven.

Napels: ticket voor 24 uur voor hop on, hop off-bustour

6. Napels: ticket voor 24 uur voor hop on, hop off-bustour

Verken de geboorteplaats van pizza met een ticket voor 24 uur dat geldig is voor tot 2 routes van deze panoramische hop on, hop off bezienswaardighedenbustour. Ontdek op je eigen tempo de onvergetelijke beelden en smaken van de Napolitaanse cultuur. Het ticket geeft je de vrijheid om een van de oudste steden ter wereld op je gemak te verkennen met bussen die elke 45 tot 90 minuten rijden. Je kunt zelfs de Vesuvius verkennen en geweldig uitzicht over de stad krijgen vanaf de top van deze imposante vulkaan. De hop on, hop off-bus is ook ideaal voor winkeluitstapjes en het verkennen van de vele smakelijke restaurants die Napels te bieden heeft. Gebruik je pas voor 24 uur om de volgende attracties te verkennen: Lijn A Halte 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Halte 2 - Chiesa Del Gesu Nuovo Halte 3 - Piazza Dante - Ingresso Ai Decumani Halte 4 - Museo Archeologivo Nazionale - Galleria Principe Di Napoli Halte 5 - Chiesa Di Santa Maria Della Sanita Halte 6 - Museo e Bosco Di Capodimonte, Osservatorio Astronomico Halte 7 - Santa Maria Incoronata Halte 8 - Teatro Bellini - Mura Greche Halte 9 - Museo Arte Contemporanea Donna Regina Halte 10 - Castel Capuano - Porta Capuana Halte 11 - Piazza Bovio/Universita Lijn B Halte 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Halte 2 - Santa Lucia - Castel Dell'Ovo Halte 3 - Piazza Vittoria - Via Calabritto Halte 4 - Palazzi Storici Halte 5 - Mergellina - Piazza del Leone Halte 6 - Capo Posillipo - Veduta Panoramica Halte 7 - Discesa Marechiaro Halte 8 - Parco Vigiliano Halte 9 - Veduta Panoramica Halte 10 - Pier voor Per Le Isole Del Golfo Halte 11 - Castel dell'Ovo - Borgo Marinan Halte 12 - Stazione Marittima, pier voor rondvaart en Le Isole Del Golfo

Van Napels: dagtrip Pompeï & Amalfikust met lunch

7. Van Napels: dagtrip Pompeï & Amalfikust met lunch

Laat de drukte van Napels achter je op een dagexcursie naar de fotogenieke Amalfikust en de boeiende ruïnes van de oude Romeinse stad Pompeï. Je wordt opgehaald bij je hotel in het centrum van Napels of bij je schip in de haven van Napels. Eerst breng je een bezoek aan de ruïnes van Pompeï, ooit een drukke Romeinse stad en nu een archeologische vindplaats. In 79 n.Chr. werd de stad onder de as bedolven door de Vesuvius, die de lava tot grote hoogte uitspuwde. De stad lag vervolgens tot in de 18e eeuw begraven. Vandaag de dag kun je door de oude Romeinse straten wandelen en de opgegraven woningen, winkels, bars en zelfs een bordeel bezoeken. Terwijl je langs de Amalfikust rijdt, kun je wegdromen bij het spectaculaire landschap. Je chauffeur pauzeert op een fantastische locatie met een schitterend uitzicht op Positano en de baai. Vanaf hier gaat je reis verder naar Amalfi, waar je meer dan genoeg tijd hebt om van het heldere blauwe water te genieten.

Napels: shuttlebus naar Pompeii

8. Napels: shuttlebus naar Pompeii

Pompeii bereiken vanuit Napels was nog nooit zo eenvoudig met de hulp van deze nieuwe shuttlebusdienst, die 2 keer per dag beschikbaar is. Eenmaal aan boord vindt u buscommentaar opgenomen in 5 talen, namelijk Italiaans, Engels, Frans, Spaans en Duits. Deze audiogids vertelt je de geschiedenis en bezienswaardigheden van deze oude stad, die ooit het kloppend hart was van een levende beschaving. Na slechts een uur reizen bereikt u de opgravingen van Pompeii. U kunt kiezen tussen 1e en 2e vertrek in de zomer en tussen 1e en 2e vertrek in de winter vanuit Molo Beverello. aan het einde van je verkenning van Pompeii, word je comfortabel terug naar Napels vervoerd.

Vanuit Rome: audiogidstour van een hele dag door de ruïnes van Pompeii

9. Vanuit Rome: audiogidstour van een hele dag door de ruïnes van Pompeii

Reis door de tijd op de prachtige archeologische vindplaats Pompeii en krijg een uniek inzicht in het leven in het Romeinse Rijk. Verlaat Rome en reis langs de snelweg van de zon, terwijl je onderweg het landschap van Lazio en de Castelli Romani bewondert. De eerste stop is in Napels. Verken deze mediterrane stad die beroemd is om zijn rijke geschiedenis, kunst, cultuur en gastronomie. Rijd de Vomero-heuvel op voor een uitzicht over de stad die uitkijkt over de baai van Napels en zich uitstrekt van het schiereiland van Sorrento tot het vulkanische gebied van Flegrean-velden. De skyline wordt gedomineerd door de majestueuze en nog steeds actieve vulkaan Vesuvius. Dit is de perfecte plek om foto's te maken van dit prachtige monument. Als u naar de haven van Mergellina rijdt, reist u zuidwaarts richting de Vesuvius en de stad Pompeii. Stop voor een traditionele Italiaanse lunch en ga vervolgens naar het UNESCO-werelderfgoed Pompeii. Krijg bij aankomst snelle toegang met je skip-the-line tickets en breng de middag door met het verkennen van deze eens zo bloeiende stad, bevroren in de tijd door lagen vulkanische as in 79 na Christus. Begraven onder een laag puimsteen en as tot 19 tot 23 voet (6 tot 7 meter) diep gedurende 17 eeuwen, was Pompeii in staat om de tand des tijds en de vernietigende effecten van klimaat en zwaar weer te overleven. Vervolg uw reis door het Romeinse platteland en geniet van het landschap terwijl u in een ontspannen tempo terugkeert naar de stad. Kom op tijd aan om op uw gemak te genieten van de rest van de nacht in Rome.

Pompeï & Vesuvius: tour vanuit Napels

10. Pompeï & Vesuvius: tour vanuit Napels

Ontdek de wonderen van het oude Pompeï en de majesteit van de Vesuvius tijdens deze gecombineerde tour van een hele dag vanuit Napels.Verken de ruïnes, geniet van een lichte lunch en ervaar een verbazingwekkend uitzicht over de hele Golf van Napels vanaf de top van de vulkaan. Begin met een pick-up bij het centraal gelegen trefpunt in Napels en een transfer per bus naar de ruïnes van Pompeï. Tijdens dit deel van de tour zal er een reisbegeleider in de bus aanwezig zijn. Bij aankomst in Pompeï ontmoet je de gids en vervolgens verken je de ruïnes ongeveer 2 uur lang om de tradities en het dagelijkse leven van het oude Pompeï te ontdekken. Je ziet het theater, de necropolis, de thermale baden en de villa's van de rijke inwoners. Geniet van een lichte lunch in een typisch restaurant in de omgeving voordat je op weg gaat naar de Vesuvius. Maak een ontspannende wandeling door het natuurreservaat voordat je aan een ontspannen wandeling naar de top begint voor een adembenemend panoramisch uitzicht over de hele Golf van Napels.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Andere belevenissen
  • Transfers
  • Hop on, hop off-tours
  • Privétours
31 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Napels

Welke topattracties zijn een must-see in Napels?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Napels?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Pompeï

Overzicht activiteiten in Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 9.024 beoordelingen

Vanaf het hotel per luxe touringcar opgehaald en eerst een mooie rondleiding in Pompeii gehad. Na een heerlijke lunch de Vesuvius beklommen. Op de weg terug naar huis nog een stop gemaakt bij een locale shop die zelfgemaakte spullen verkocht zoals diverse soorten limoncello en ook chocolade. Al met al een mooi dagvullend programma met goede begeleiding van reisleiders Serena en Chris en chauffeur Pasquale.

Het bezoek is erg goed als je van dit soort excursies houdt. Het beste was het antwoord dat Get Your Guide ons gaf toen we ons vertelden dat we te laat waren. Later kwamen we erachter dat we, omdat het een speciale dag was, niet voor de reis hoefden te betalen. We hebben het retourverzoek ingediend en het antwoord was onverslaanbaar. Bedankt GetyourGuide.

Heel indrukwekkend en zeker een aanrader. De audiogids maakt het zeer informatief en gemakkelijk om je voor te stellen hoe het leven daar vroeger was. Helaas waren enkele gebouwen gesloten, maar deze werden uitgebreid beschreven op de audiogids. Dat klonk erg interessant en zou leuk geweest zijn om te zien, maar dat is niet de schuld van Get Your Guide.

Je kunt je best doen om de obici grad en upoznati naar de bron te brengen. Hoe dan ook, jedna koja ide of grad, a druga koja ide u zaljev. Crvena en plava. U kunt zich voorstellen dat uw bedrijf veel interesse heeft in uw werk en u kunt zien dat u een groot probleem heeft.

Echt de moeite waard en interessant. De boeking verliep zonder problemen. Nog een tip: print tickets uit als je er niet zo over denkt als ik. Mobiele telefoon crashte en dood, reanimatie mislukt, maar ik had alles op papier voor de zekerheid.