Kies data
Napels

Concerten & opera's

Napels Concerten & opera's: Onze meest aanbevolen

Napels: traditioneel Napolitaans muziekconcert

1. Napels: traditioneel Napolitaans muziekconcert

Napolitaanse liederen zijn beroemd over de hele wereld. Neem de kans om dit muzikale culturele erfgoed te ervaren met een concert van 1 uur. Hoor artiesten de beroemdste liederen uit Napels opvoeren.  Je wordt naar een authentieke Napolitaanse plek gebracht om te genieten van de klanken, taal, omgangsvormen en gastvrijheid die kenmerkend zijn voor deze traditie. De muzikanten, zangers, acteurs en dansers treden elke dag met een andere hoofdartiest op.  De artiesten gebruiken geen microfoons of andere hulpmiddelen - wat je hier ervaart is pure Italiaanse passie. Ze spelen de meest gerenommeerde Napolitaanse melodieën, en de voorstelling eindigt met een meezinger: het beroemde 'O Sole Mio'. Een niet te missen evenement voor elke muziekliefhebber. 

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Concerten & opera's in Napels

Welke andere activiteiten dan Concerten & opera's zijn de moeite waard in Napels?

Sitemap Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 8 beoordelingen

Heel origineel

Ondanks dat het een genre van liedjes is dat typerend is voor de stad en dat het publiek ze hier beter kent en hun berichten beter begrijpt, voelde ik me zelfs uit een ander land erg op mijn gemak en heb ik genoten van de avond, ik raad het iedereen aan, ongeacht hun land of plaats van oorsprong, groeten.

Geweldige muziek, arrangement, perfecte zangers. Ze waren in staat om een unieke sfeer van de avond te creëren, ondanks de onvriendelijke omstandigheden van de plaats en de omgeving.

Echt super leuk, zeker waard om heen te gaan. We hebben een cd gekocht van de band. Je wordt meegenomen in de muziek van Italië en Napels.