Napels
Dagtrips

Dagtrips
594 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Napels

Napels

De topbezienswaardigheden in Napels

Activiteiten in Napels

Steden in Italië

Andere activiteiten in Napels

Wil je alle activiteiten in Napels bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Gemiddelde beoordeling

4.4
(8.399 beoordelingen)

Met Maria als gastvrouw was onze dagtrip meer dan geslaagd. We kwamen om 8u40 aan op Capri en hebben de eerste 5u vrij kunnen rondlopen op Capri en Anacapri. Omdat we zo vroeg waren hebben we de drukte voor een groot stuk kunnen vermijden. De boottocht zelf startte om 14u, duurde ongeveer een uur en was een zeer leuke ervaring. onze gastvrouw gaf ons ook nog leuke en nuttige tips om de vrije momenten op het eiland in te plannen. We zouden het zeker opnieuw doen!

Martina, onze chauffeur en begeleidster was heel prettig en professioneel. De gids Andrea in Pompeï was heel betrokken en enthousiast en vooral heel deskundig. De wijnproeverij met uitleg vooraf in de wijngaard was heel geslaagd. De Vesuvius was geweldig. Daar hadden we graag iets meer tijd dan anderhalf uur gehad.

Roberta de gids was schattig en deelde veel goede informatie met ons, Rosario, onze chauffeur, was een juweeltje. Een chauffeur van topkwaliteit! Een zeer aangenaam bezoek, raad ik aan, zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding.

Het was een fijne boottocht en zowel bij Amalfi als bij Positano gestopt. Wij vonden zelf Positano mooier en leuker, helaas daar maar een uur geweest en bij de Amalfi kust 3,5 uur. Hebben een topdag gehad.

We hebben een geweldige dag gehad. Het nam echt de druk weg om het transport en de lunch te organiseren, wat betekende dat we daadwerkelijk konden genieten van beide locaties die we bezochten