Napels Dagtrips

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Wateractiviteiten
  • Avonturen
246 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 16

Veelgestelde vragen over Napels

Welke topattracties zijn een must-see in Napels?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Napels?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Pompeï

Sitemap Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 8.399 beoordelingen

De tour is zeer goed georganiseerd, de ontmoetingspunten zijn gemakkelijk herkenbaar en het personeel is op tijd. We vertrokken vanuit Napels, waar de shuttle ons bracht om de boot naar Torre del Greco te nemen. Vanaf hier begonnen we aan de tour waarmee we de Golf van Napels en de prachtige steden Amalfi en Positano konden zien. We kregen de kans om wat vrije tijd door te brengen in de twee steden. Op deze tour werden we vergezeld door Jessica, een getrainde en erg aardige gids die ons zelfs tijdens de boottocht uitleg gaf.

Wij hadden een super leuke begeleidster en in Pompeii een leuke gids. Alles was goed verzorgd zodat de tijd niet uitliep. Hiermee hadden we voor alles voldoende tijd. Onze begeleidster had goede historische verhalen over Rome, Napels en Italië. Daarnaast een hoop geleerd over het verschillende eten en wat waar hoort in welke provincie.

Transfer naar haven perfect geregeld. Bij hotel in Ercolano opgehaald en thuisgebracht. Na een prachtige boottocht rond het eiland, kregen we advies over de mogelijkheden van transport en bezienswaardigheden op Capri. Alles was duidelijk. Heel plezierige reisleiding.

Super goed geregeld, en met een fantastische host met een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar de reizigers. Heel erg aardig en een engelengeduld.

Goed georganiseerde tour naar pompeï en vesuvius. Zeer de moeite waard.