Kies data

Dagtrip vanaf Napels

  • Dagtochten
131 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 9

Veelgestelde vragen over Napels

Welke topattracties zijn een must-see in Napels?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Napels?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Pompeï

Overzicht activiteiten in Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 8.399 beoordelingen

Hele fijne tour! Goed geregeld en duidelijke uitleg. Pompei was fantastisch! Heel fijn om een gids te hebben die je alles kan vertellen over deze prachtige stad. De lunch was heerlijk met prachtig uitzicht. De weg naar boven is erg spannend maar is het zeker waard. Prachtige foto’s kunnen maken. Ik vond het alleen jammer dat er niks verteld werd tijdens de tour naar de vulkaan. Prachtig maar ik had niet het idee dat ik op een vulkaan was, het had ook een hoge berg kunnen zijn.

Vanaf het hotel per luxe touringcar opgehaald en eerst een mooie rondleiding in Pompeii gehad. Na een heerlijke lunch de Vesuvius beklommen. Op de weg terug naar huis nog een stop gemaakt bij een locale shop die zelfgemaakte spullen verkocht zoals diverse soorten limoncello en ook chocolade. Al met al een mooi dagvullend programma met goede begeleiding van reisleiders Serena en Chris en chauffeur Pasquale.

We vertrekken vanuit Napels om de golf te bewonderen en prachtige foto's te maken. De omvaart van het eiland Capri gebeurt aan boord van een andere boot. Vervolgens lopen we de rest van de dag in alle vrijheid rond Capri. Bij terugkomst sluit de zonsondergang vanaf de zee de onvergetelijke ervaring af.

Prachtig bezoek !!! ... absoluut aan te bevelen en noodzakelijk om te doen. De gids Tiziana was fantastisch!… erg aardig en duidelijk in haar uitleg. De coördinaties waren erg goed en de lunch was zeer overvloedig (opties voor pizza of pasta en dessert. Het drankje wordt apart betaald).

De hele reis was zeer georganiseerd en de reis rond Capri was onvergetelijk, de kliffen en de landschappen zijn veel waard, de rit met de kabelbaan betoverde ons!