Villa's van de Amalfi kust

Excursie vanuit Napels langs Pompeii en de Amalfi kust

Product ID: 31106

Vanaf € 470 Per groep tot 3

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
9 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek het mooie toevluchtsoord Positano of slenter door de witte straten van Amalfi
 • Bewonder het verkeersvrije stadje Ravello en slenter door de tuinen van Villa Rufolo
 • Verken de ruïnes van Pompeii
 • Slenter door de tuinen van Villa Rufolo
 • Bezoek een van Pompeiis bakkerijen en ervaar de Romeinse variant van fast food
 • Loop door de oude rosse buurt en bewonder de erotische fresco's
Overzicht
Verken de Amalfi kust en de stadjes Amalfi, Positano en Ravello dorp in een privé-excursie langs de kust vanuit Napels. Bezoek de ruïnes van Pompeii waar badhuizen, theaters en bordelen zijn bevroren in de tijd door een vulkanische uitbarsting.
Wat te verwachten
Neem een schilderachtige excursie langs de Amalfi kust en verken één van Italië's meest authentieke landschappen; van de broeierige Vesuvius vulkaan tot de met bougainvillea-bloemen uitpuilende straten van Positano.

Je persoonlijke chauffeur haalt je op vanaf je cruiseschip in Napels en brengt je tot aan de voet van de Vesuvius waar je het oudste observatorium in de wereld en de sprankelende eilanden Ischia en Procida op zee ziet.

Kies 1 of 2 van de 3 kuststadjes, Ravello, Amalfi en Positano om te bezoeken. Ga dan verder langs het Sorrento schiereiland langs Positano, of ga naar Amalfi in een middeleeuws labyrinth van paden en straatjes terecht te komen. Je kunt doorrijden naar Ravello; een van de meest elegante stadjes uit de streek waar je villa's bekijkt die de componist Wagner nog inspireerden. Hier slenter je door de tuinen van Villa Rufolo en kom je op adem bij één van de meest spectaculaire panorama's langs de kust.

Doorkruis de bergkam die de Amalfi kust scheid van het Sorrento schiereiland en maak betoverende uitzichten mee op de vesuvius. Eenmaal aangekomen in Pompeii loop je over de originele basalten straten van vulkanisch gesteente doorspekt van travertijn (Een wit gesteente wat van oudsher werd gebruikt om de reflectie van fakkels te maximaliseren).

Verken de gebouwen van het forum en bekijk de vulkanische omhulsels van de mensen die in hun laatste pose vereeuwigd zijn. Ontdek de romijnse versie van een hedendaags fastfood restaurant om vervolgens verder te trekken langs de voormalige rosse buurt om erotische fresco's te zien. Bezoek tot slot een van de drie theaters die het stadje huist voordat je weer wordt teruggebracht naar je cruiseschip in Napels.

Inbegrepen
 • Vervoer in een luxe voertuig
 • Privé chauffeur
Niet inbegrepen
 • Toegang tot Pompeii: EUR 13 per persoon
 • Gids
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Je word opgehaald vanaf je cruise terminal in Napels of het treinstation (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Let op: de wandeling door Pompeii is op een rustig tempo. Er zijn stukken bergopwaarts en je beklimt een aantal trappen. Voor degenen die niet bereid zijn de wandeling te maken zijn er volop cafés en winkeltjes vlak bij de ingang.
• Vanuit Positano tot Amalfo kun je afleggen door middel van een vaart langs de oogverblindende kust. Dit kun je 's ochtends of 's middags reserveren en de kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.
• Met een tour van 9 uur, is er helaas niet genoeg tijd om alle 3 de dorpjes van Positano, Ravello en Amalfi te bezoeken. Kies maximaal 2 van deze.

Vanaf € 470 Per groep tot 3

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (4 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Leisure Italy

Product ID: 31106