Kies data
Napels

Kooklessen

Napels Kooklessen: Onze meest aanbevolen

Napels: maak je eigen Napolitaanse pizzaworkshop

1. Napels: maak je eigen Napolitaanse pizzaworkshop

Ontdek de wonderen van de verse Italiaanse keuken tijdens je reis naar Napels, de geboorteplaats van pizza. Geniet onder begeleiding van een Engels sprekende Italiaanse chef-kok van een leuke kookworkshop en leer Napolitaanse pizza maken. Beheers in de eerste helft van de klas de kunst van vers gemaakt pizzadeeg met bloem en water. Maak en bak dan je meesterwerk in het tweede deel van de sessie. Zodra uw pizza gaar is, gaat u zitten en ontspant u met een glas wijn om van uw maaltijd te genieten terwijl u geniet van het uitzicht op Napels en het Nuovo-kasteel. Zeg aan het einde van een onvergetelijke workshop vaarwel tegen je chef en ga naar huis met de vaardigheden om de perfecte pizza keer op keer te reproduceren.

Napels: Pizza-kookles met een chef-kok

2. Napels: Pizza-kookles met een chef-kok

Ontdek het geheim van het maken van authentieke Italiaanse pizza's in een pizzeria in Napels. Maak deeg vanaf het begin en beleg je pizza met verse ingrediënten. Werk samen met een lokale chef-kok en smul aan het einde van je les van je pizza, een dessert, limoncello en bier. Word een pizzaiolo (pizzachef) voor een dag bij een geweldige pizza-kookles in Napels. Ervaar een beroemde pizzeria in het hart van de stad waar het legendarische gerecht voor het eerst werd gemaakt. Krijg daarna praktische hulp van een lokale pizzakok bij het mixen, kneden en strekken van het deeg voordat je een topping van de beste lokale ingrediënten maakt. Leer de culinaire geheimen en filosofie van "keep it simple" kennen en gebruik alleen de beste lokale producten, zoals rijpe tomaten, buffelmozzarella, verse basilicum en olijfolie van Denominazione di Origine Protetta (DOP). Ga aan het einde van je ervaring zitten en geniet van een biertje vergezeld van verschillende soorten pizza gemaakt door de klas.

Napels: authentieke Napolitaanse pizzacursus

3. Napels: authentieke Napolitaanse pizzacursus

Dompel jezelf onder in de lokale cultuur met een authentieke pizzacursus in Napels. Doe je schort om terwijl je stapsgewijze instructies krijgt over hoe je een pizza helemaal opnieuw kunt maken. Geniet aan het einde van de les van je creatie met een voorgerecht en een frisdrank. Van de vele bestaande soorten flatbreads is pizza ongetwijfeld de meest populaire ter wereld. Napoli is de geboorteplaats van dit gerecht en het proces van het maken ervan staat op de UNESCO-lijst als immaterieel cultureel erfgoed. Leer meer over de geschiedenis van deze eenvoudige en toch complete en smakelijke maaltijd van een professionele pizzaiolo of pizzamaker. Ontdek hoe pizza wordt bereid, wat de ingrediënten zijn en hoe je hem uitrekt en belegt. Geniet tijdens het luisteren en kijken van enkele hapjes. Maak dan op je beurt je eigen pizza. En natuurlijk, om je authentieke ervaring af te maken, eet je zelfgemaakte pizza vergezeld van een frisdrank.

Napels: pasta- en tiramisu-klas in kleine groepen

4. Napels: pasta- en tiramisu-klas in kleine groepen

Tijdens deze privéles leer je hoe je 2 pastarecepten en het tiramisu-dessert helemaal opnieuw kunt bereiden. Je Cesarina zal de kneepjes van het vak van deze iconische recepten onthullen. Veel plezier met het testen van je kookkunsten en verbaas je vrienden en familie eenmaal thuis met een Italiaanse maaltijd! Deze ervaring is geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Napels: Gnocchi-klas in Sorrento-stijl en wijnproeverij

5. Napels: Gnocchi-klas in Sorrento-stijl en wijnproeverij

Verras je zintuigen met een door de chef geleide gnocchi-kookles in Sorrento-stijl en een wijnproeverij in het hart van Napels. Proef de unieke smaak van deze wereldberoemde pasta gemaakt van aardappelen. Neem je smaakpapillen mee op avontuur terwijl je een selectie van Campanische wijnen probeert. Laat je begroeten door je chef-kok in een restaurant in het centrum van Napels. Stroop je mouwen op en trek je schort aan om je gnocchi-creatie-ervaring te beginnen. Pureer de aardappel en meng deze met bloem en zout om staafjes vers gnocchi-deeg te maken. Snijd het deeg gelijkmatig om de noedels met pompnoedels helemaal opnieuw te maken. Maak vervolgens een Sorrentina-saussaus met mozzarella en tomaten. Trakteer uw smaakpapillen op een wijnproeverij met een rode Aglianico, een rosè Aglianico Rosato en een witte Falanghina. Laat u betoveren door de authentieke smaken en zelfgemaakte producten met eenvoudige ingrediënten. Word een dag chef-kok en geniet van je gnocchi in Sorrento-stijl en een glas van je favoriete wijn van de proeverij. Maak je ervaring af met een kopje koffie of een zoete citroensorbet.

Napels: eetervaring bij een lokale inwoner

6. Napels: eetervaring bij een lokale inwoner

Dompel jezelf onder in een privé-dinerervaring bij een lokale inwoner, terwijl je geniet van een exclusieve showcooking en authentieke recepten proeft die worden gekoesterd in familiekookboeken die zijn doorgegeven door echte Italiaanse "Mamma's". Deze ervaring stelt je in staat om de warmte van Italiaanse gastvrijheid te voelen terwijl je contact maakt met de lokale bevolking. U zult genieten van een 4-gangenmenu met een voorgerecht, pasta, een hoofdgerecht met een bijgerecht en een dessert. Drankjes zijn ook inbegrepen en bestaan uit water, een selectie rode en witte wijnen uit regionale kelders en koffie.

Napels: Margherita Pizza kookcursus en lunch

7. Napels: Margherita Pizza kookcursus en lunch

Krijg een authentieke smaak van Napels tijdens deze pizza-kookles bij een lokale traditionele pizzeria. Bereid met behulp van een pizzaiolo (pizzamaker) een authentieke Italiaanse pizza, van het kneden van het deeg tot het bakken in een houtoven. Geniet als lunch van je pizza vers uit de oven. Leer stap voor stap welke bloem goed is om te gebruiken, welke gist het beste is, hoe lang het deeg moet rusten, hoe het deeg moet worden uitgesmeerd, welke tomaat je moet gebruiken, wanneer je de olie moet schenken en meer. Luister naar de interessante geschiedenis van dit unieke gerecht en het oorsprongsverhaal van de Margherita-pizza uit de late jaren 1800, toen Raffaele Esposito werd geroepen om een pizza te maken voor het bezoek van koning Umberto en koningin Margherita van Italië.

Napels: markttour en kookcursus met originele recepten

8. Napels: markttour en kookcursus met originele recepten

Winkel op een lokale markt en leer hoe u de beste producten kunt kiezen uit uw deskundige gids. Bezoek een traditionele Italiaanse kruidenier om ingrediënten te kiezen die je inspireren, en begin na te denken over hoe je ermee zou willen experimenteren in de keuken. Nadat je je ingrediënten hebt geselecteerd, ga je terug naar het huis van je gastheer. Dompel jezelf onder in een privé kookles en gebruik de door jou gekozen ingrediënten om 2 verrukkelijke gerechten te maken. Uw lokale chef-kok zal u de beste manier tonen om de smaak van elk ingrediënt naar voren te brengen. Vier na het koken van deze originele recepten je prestatie door de creaties een naam te geven. Ga ten slotte zitten voor een heerlijke maaltijd met uw gastheer en geniet van een selectie lokale rode en witte Italiaanse wijnen. Aan het einde van je les heb je een Italiaanse flair aan je kookrepertoire toegevoegd.

Napels: privé 3 uur durende familietour met pizza maken

9. Napels: privé 3 uur durende familietour met pizza maken

Deze stressvrije dagelijkse excursie in Napels wordt speciaal georganiseerd voor gezinnen met kinderen. Vertrekkend vanuit de haven of centraal gelegen hotels, bezoekt u eerst het monumentale gebied van Napels en bekijkt u Santa Lucia vanuit de stad. Vervolgens gaat u verder naar Piazza del Plebiscito, het San Carlo Theater en nog veel meer interessante plekken in Napels. Je stopt bij een lokale ambachtelijke gelateria waar ze zullen uitleggen hoe ze gelato maken met behulp van hun recept. Daarna ga je verder met de tour en ga je naar een beroemde pizzeria waar je je eigen pizza kunt maken. Normaal gesproken helpt de pizzaiolo (pizzamaker) u en uw kinderen om een pizza te maken. U kunt vervolgens genieten van het eten van uw heerlijke meesterwerken. De kinderen zullen er dol op zijn!

Napels: glutenvrije pizzacursus met lunch en wijn

10. Napels: glutenvrije pizzacursus met lunch en wijn

Ontdek het plezier van het helemaal opnieuw maken van Napolitaanse pizza's met deze glutenvrije pizza-ervaring in Napels. Bereid authentieke pizza's in de stad waar het is geboren. Geniet van een volledige maaltijd met je pizza in combinatie met wijn en aangevuld met wat citroensorbet. Laat je begroeten door je chef-kok in een restaurant in het centrum van Napels. Stroop je mouwen op en trek je schort aan om je pizza-avontuur te beginnen. Kijk hoe je gids je helpt om het deeg helemaal opnieuw te maken. Lees meer over rijzen en temperaturen om te koken. Snijd de mozzarella in stukjes en bereid de tomatensaus. Breng je toppings aan en bak je Margherita-meesterwerk. Proef uw versgebakken pizza terwijl u uitkijkt over de zee van Napels en Castel Nuovo. Nip aan goede Italiaanse wijn en sluit je maaltijd af met citroensorbet.

  • Workshops en cursussen
18 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 18

Veelgestelde vragen over Kooklessen in Napels

Welke andere activiteiten dan Kooklessen zijn de moeite waard in Napels?

Sitemap Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.