Kies data
Napels

Luchthaventransfers

Napels Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Napels: dagtocht naar Herculaneum en de Vesuvius

1. Napels: dagtocht naar Herculaneum en de Vesuvius

Begin je dagtour vanuit het historische centrum van Napels, vanwaar je naar de ruïnes van Herculaneum gaat. Na ongeveer 40 minuten rijden, brengt de bus u naar de hoofdingang van de ruïnes. Je kunt genieten van skip-the-line toegang met je voucher, voordat je Herculaneum zelf kunt ontdekken. Herculaneum was de eerste archeologische vindplaats die in de 18e eeuw werd ontdekt en werd een van de beroemdste plekken ter wereld. Tegenwoordig heeft Herculaneum verschillende bezienswaardigheden, zoals het huis met het mozaïekatrium, het huis van de herten, de thermale spa's van het forum, het huis van het mozaïek van Neptunus en Amphitrite, dat absoluut een bezoek waard is. Daarna gaat u verder naar de Vesuvius, genietend van een rit door een nationaal park met een prachtig uitzicht op de baai van Napels. De bus klimt naar een hoogte van 1000 meter, van waar je een wandelpad omhoog naar de krater neemt waar je uitzicht op de omgeving kunt bewonderen en meer kunt leren over de lokale geologie van de vulkanologische gidsen. Je Mt. volgen Bezoek aan de Vesuvius, je gaat terug naar Napels.

Luchthaven van Napels: Positano Private Transfer

2. Luchthaven van Napels: Positano Private Transfer

Vermijd de stress van het openbaar vervoer met een betrouwbare overdracht. Profiteer van de best beschikbare tarieven op de markt een luxe service. Reis vanaf de luchthaven van Napels naar Positano, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bordje met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

Luchthaven Napels naar verblijf in Napels: privévervoer

3. Luchthaven Napels naar verblijf in Napels: privévervoer

Vermijd de stress van het openbaar vervoer door een betrouwbare rit te boeken.Reis van de luchthaven van Napels naar je accommodatie in Napels. Ontspan in de wetenschap dat je bagage in goede handen is.  Je Engels- en Duitssprekende chauffeur wacht op je in de aankomsthal met een bordje met je naam erop. Tijdens je rit geeft je chauffeur je alle informatie en tips over je bestemming. Stel gerust al je vragen over de omgeving.

Luchthaven van Napels - privétransfer van Sorrento

4. Luchthaven van Napels - privétransfer van Sorrento

Vermijd de stress van het openbaar vervoer met een betrouwbare overdracht. Profiteer van de best beschikbare tarieven op de markt een luxe service. Reis van de luchthaven van Napels naar de kust van Sorrento, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bordje met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

Luchthaven Napels: gedeelde transfer Sorrento en Positano

5. Luchthaven Napels: gedeelde transfer Sorrento en Positano

Sla de lange rijen voor taxi's op de internationale luchthaven van Napels over en vermijd het gedoe van het gebruik van het openbaar vervoer met zware tassen. Profiteer van een betrouwbare en handige gedeelde pendeldienst naar Sorrento en Positano. Reis aan boord van een hoogwaardige minibus en word direct afgezet bij je hotel, villa of bed & breakfast in Positano, of in de stad Sorrento op het schiereiland van Sorrento. Profiteer van de diensten van een Engelssprekende chauffeur en een royale bagagevrijdom van 1 stuk ruimbagage en 1 handbagage per persoon.

Luchthaven Napels: Amalfi Coast Private Transfer

6. Luchthaven Napels: Amalfi Coast Private Transfer

Vermijd de stress van het openbaar vervoer met een betrouwbare overdracht. Profiteer van de best beschikbare tarieven op de markt een luxe service. Reis van de luchthaven van Napels naar de kust van Amalfi, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bordje met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

Luchthaven Napels - privétransfer naar hotels in Napels

7. Luchthaven Napels - privétransfer naar hotels in Napels

Reis van de luchthaven van Napels naar het centrum van Napels, rechtstreeks naar jouw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat jouw bagage in goede handen is. Jouw Engels- en Duitssprekende chauffeur zal je opwachten bij de aankomsthal met een bordje met jouw naam erop. Vertrouw er tijdens de transfer op dat jouw chauffeur je alle ins en outs van je bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Voel je vrij om vragen te stellen die je over het gebied hebt.

Luchthaven Napels - Privé-transfer minibus Sorrento

8. Luchthaven Napels - Privé-transfer minibus Sorrento

Vermijd de stress van het openbaar vervoer met een betrouwbare overdracht. Profiteer van de best beschikbare tarieven op de markt, een luxe service, alleen met Minivan 7 stoelen voor klanten + 1 stoel voor bestuurder Mercedes Viano of Vito. Reis van de luchthaven van Napels naar de kust van Sorrento, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bord met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

Napels: Transfer naar Sorrento met Pompeii Visit

9. Napels: Transfer naar Sorrento met Pompeii Visit

Deze privétransfer geeft je de mogelijkheid om te genieten van een privétransfer van Napels naar Sorrento, die twee uur onderweg stopt om de oude ruïnes van Pompeii te bezoeken. Uw privéchauffeur wacht op u om u op te halen van het vliegveld, treinstation of uw accommodatie, met een bord met uw naam erop. Van daaruit gaat u in uw comfortabele voertuig naar Pompeii, waar u 2 uur de tijd krijgt om de ruïnes te verkennen. Als je klaar bent met je verkenning van Pompeii, word je afgezet bij je accommodatie in Sorrento, waarna je gids je zal helpen met je bagage voordat hij een vriendelijk afscheid van je neemt.

Van Napels: all-inclusive privétransfer naar Capri-eiland

10. Van Napels: all-inclusive privétransfer naar Capri-eiland

Geniet van een privé, stressvrije transfer van Napels naar Capri. Bij uw aankomst op de luchthaven van Napels of het centraal station wordt u opgewacht door een professionele assistent. De assistent zorgt ervoor dat u wordt overgebracht naar de zeehaven in Napels. Daar stap je aan boord van de draagvleugelboot, nadat je je tickets al hebt geboekt, en ga je naar Capri Island. Met deze exclusieve service geniet je van skip-the-line tickets en stap je direct aan boord van de draagvleugelboot. Eenmaal op Capri-eiland wordt u opgewacht door een betrouwbare assistent. Geniet van een privé-auto-, minibus- of taxitransfer en een portierservice vanuit de zeehaven, om ervoor te zorgen dat u en uw bagage uw eindbestemming op Capri bereiken. Boek dit all-inclusive transferpakket en arriveer in comfort en stijl.

  • Transfers
34 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 34

Veelgestelde vragen over Luchthaventransfers in Napels

Welke andere activiteiten dan Luchthaventransfers zijn de moeite waard in Napels?

Sitemap Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 777 beoordelingen

Een goedhartige man sms't me om me te vertellen waar ik af moet spreken na het ophalen van mijn bagage, behulpzaam met bagage en het plaatsen in zijn voertuig. Opent beleefd de deuren voor alle passagiers en weet absoluut de weg! Een beetje duur dacht ik, maar toch veel minder stressvol en zo'n traktatie om ons verblijf in Napels te beginnen, aangezien sommige reguliere taxichauffeurs daar profiteren, is het goed om een vast tarief te hebben. Na aankomst wilde bijvoorbeeld een taxichauffeur 65 euro om ons misschien 1/2 tot 3/4 mijl te brengen, dus we gebruikten gewoon onze telefoonkaart en liepen! Onze laatste paar dagen daar gingen taxi's in staking, dus toen we een veerboot hadden om naar Ishia te halen en een ritje van 1/2 mijl van ons hotel wilden, geen taxi's! Hotel zei dat ze een auto konden bellen voor 45 euro, dus we liepen weer! We hoorden dat taxi's niet staakten in Ishia, maar pas op omdat ze proberen de prijs te slopen, we wilden bijvoorbeeld een ritje n

Onze chauffeur was zeer behulpzaam en hielp ons een andere rit te regelen voor een deel van onze groep dat te laat arriveerde.

Ondanks de lange vertraging is het transport afgerond.

Punctueel en vooral professioneel. Sterk aanbevolen!