Napels
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Napels Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Luchthaven Fiumicino: pendelbus van/naar centrum van Napels

1. Luchthaven Fiumicino: pendelbus van/naar centrum van Napels

Stap op de Fiumicino Express en ervaar het comfort en gemak van een nieuwe transferdienst tussen luchthaven Fiumicino in Rome en het centrum van Napels. Geniet van een stressvrij begin of einde van je reis en wordt opgehaald bij Terminal 3 op de luchthaven en afgezet in het centrum van Napels, of andersom. Je mag 1 stuk handbagage en maar liefst 2 stuks standaardbagage van tot wel 30 kg meenemen. Blijf onderweg verbonden met gratis Wi-Fi en stopcontacten voor je telefoon en andere apparaten. Ga zitten en ontspan in de moderne, milieuvriendelijke bus.

...
Luchthaven Napels: privétransfer van & naar hotels in Napels

2. Luchthaven Napels: privétransfer van & naar hotels in Napels

Profiteer van comfortabel, handig en betaalbaar luxevervoer van en naar luchthavens, treinstations en havens in Napels en van en naar hotels in het centrum van Napels en Campania. De stipte en efficiënte dienst biedt zeer professionele chauffeurs die je in elk stadium van je transfer begeleiden, van aankomst tot afzetten op je gewenste locatie. Het meertalige personeel staat tot je beschikking en is erg behulpzaam en gastvrij. Ontspan in een luxe Mercedes sedan of een comfortabele minibus, afhankelijk van hoe groot je groep is. Je hoeft niet op zoek naar een taxi, de privédienst is alleen voor jou. De transfer beslaat alle grote toeristische trekpleisters in Napels en Campania en biedt een stressvrij begin of einde van je vakantie in Italië.

...
Luchthaven Napels - Hotels in Napels Privétransfer van minibus

3. Luchthaven Napels - Hotels in Napels Privétransfer van minibus

Reis van de luchthaven van Napels naar het centrum van Napels, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bord met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

...
Naples Airport naar Sorrento en Amalfi Coast Shared Transfer

4. Naples Airport naar Sorrento en Amalfi Coast Shared Transfer

Sla de lange rijen voor taxi's op de internationale luchthaven van Napels over en vermijd het gedoe van het gebruik van het openbaar vervoer met zware tassen. Profiteer van een betrouwbare en handige gedeelde pendeldienst naar Sorrento en locaties aan de kust van Amalfi. Reis aan boord van een minibus van hoge kwaliteit en word direct afgezet bij je hotel, villa of bed & breakfast in Positano, Amalfi en Ravello langs de kust van Amalfi, of in de stad Sorrento op het schiereiland Sorrento. Profiteer van de diensten van een Engelstalige chauffeur en een royale bagagevrijstelling van 1 stuk ruimbagage en 1 handbagage per persoon.

...
Sorrento: privétransfer naar Positano, Amalfi of Napels

5. Sorrento: privétransfer naar Positano, Amalfi of Napels

Transfer tussen Sorrento en elke bestemming binnen Positano, Amalfi of Napels. Uw chauffeur zal u ontmoeten in de lobby van uw hotel, hij zal uw koffers ophalen en u aan boord verwelkomen. Je leunt gewoon achterover en ontspant langs de route. Sla de stress van het boeken van een taxi of het vinden van een pendeldienst over als u naar Positano, Amalfi of Napels moet gaan en geniet van de service van een chauffeur met luxe Mercedes. Met deze privétransferservice voert u eenvoudig uw gegevens in wanneer u boekt, vooraf betaalt en vervolgens uw voucher aan uw chauffeur toont. De transfer is geregeld met een ruime Mercedes voor maximaal acht passagiers met wifi aan boord en klimaatregeling; u zult een professionele Engelstalige chauffeur vinden, bekwaam en tijdig, die u onderweg veel informatie zal verschaffen.

...
Positano: privétransfer naar Sorrento, Rome of Napels

6. Positano: privétransfer naar Sorrento, Rome of Napels

Sla de stress van het uitzoeken hoe je van Positano naar Sorrento of Rome of Napels komt over. Met deze privétransferservice voert u eenvoudig uw gegevens in wanneer u boekt, vooraf betaalt en vervolgens uw voucher aan uw chauffeur laat zien. De transfer wordt geregeld met een ruime Mercedes voor maximaal acht passagiers met wifi aan boord en klimaatbeheersing; u zult een professionele Engelssprekende chauffeur vinden, bekwaam en tijdig, die u onderweg veel informatie zal verstrekken. De service is beschikbaar vanuit uw hotel in Positano. Uw chauffeur zal u ontmoeten in de lobby van uw hotel, hij zal uw koffers ophalen en u aan boord verwelkomen. U hoeft alleen maar achterover te leunen en te ontspannen onderweg.

...
Luchthaven van Napels: Positano Private Transfer

7. Luchthaven van Napels: Positano Private Transfer

Vermijd de stress van het openbaar vervoer met een betrouwbare overdracht. Profiteer van de best beschikbare tarieven op de markt een luxe service. Reis vanaf de luchthaven van Napels naar Positano, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bordje met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

...
Napels: privétransfer naar Sorrento

8. Napels: privétransfer naar Sorrento

Sla de stress over van het uitzoeken hoe u van Napels naar Sorrento kunt komen en geniet van de diensten van een chauffeurservice door luxe Mercedes. Met deze privétransferservice voert u eenvoudig uw gegevens in wanneer u boekt, betaalt u vooraf en toont u uw voucher aan uw chauffeur. De transfer wordt geregeld met een ruime Mercedes voor maximaal acht passagiers met Wi-Fi aan boord en klimaatregeling; u zult een professionele Engels sprekende chauffeur aantreffen, bekwaam en op het juiste moment, die u onderweg veel informatie zal geven. De service is beschikbaar vanaf de luchthaven Napels Capodichino, het treinstation van Napels of vanuit uw hotel in Napels. Voor vertrek uit het hotel, zal uw chauffeur u ontmoeten in de lobby van uw hotel, terwijl voor vertrek vanaf de luchthaven of het treinstation, de chauffeur u zal ontmoeten in de aankomsthal buiten het douanegebied, met een kaart met uw naam. Leun dan achterover en ontspan op weg naar Sorrento.

...
Napels: dagtocht naar Herculaneum en de Vesuvius

9. Napels: dagtocht naar Herculaneum en de Vesuvius

Begin je dagtour vanuit het historische centrum van Napels, vanwaar je naar de ruïnes van Herculaneum gaat. Na ongeveer 40 minuten rijden, brengt de bus u naar de hoofdingang van de ruïnes. Je kunt genieten van skip-the-line toegang met je voucher, voordat je Herculaneum zelf kunt ontdekken. Herculaneum was de eerste archeologische vindplaats die in de 18e eeuw werd ontdekt en werd een van de beroemdste plekken ter wereld. Tegenwoordig heeft Herculaneum verschillende bezienswaardigheden, zoals het huis met het mozaïekatrium, het huis van de herten, de thermale spa's van het forum, het huis van het mozaïek van Neptunus en Amphitrite, dat absoluut een bezoek waard is. Daarna gaat u verder naar de Vesuvius, genietend van een rit door een nationaal park met een prachtig uitzicht op de baai van Napels. De bus klimt naar een hoogte van 1000 meter, van waar je een wandelpad omhoog naar de krater neemt waar je uitzicht op de omgeving kunt bewonderen en meer kunt leren over de lokale geologie van de vulkanologische gidsen. Je Mt. volgen Bezoek aan de Vesuvius, je gaat terug naar Napels.

...
Napels: privéluchthaven naar de kust van Amalfi of Positano Transfer

10. Napels: privéluchthaven naar de kust van Amalfi of Positano Transfer

Nadat u bent opgehaald bij de luchthaven van Napels of uw accommodatie aan de kust van Amalfi of Positano, reist u comfortabel en rechtstreeks naar uw bestemming. Nadat u naar uw luxueuze voertuig bent gebracht, wordt u geholpen met uw bagage voordat u aan uw reis begint. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal, compleet met een bordje met uw naam. Tijdens uw transfer kunt u erop vertrouwen dat uw chauffeur u alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. U kunt ook gerust vragen stellen over de omgeving.

...

Sitemap Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 777 beoordelingen

Snelle service in een chaotisch verkeersbeeld

Zoals afgesproken werden we opgewacht met bord met mijn naam. Meteen door naar het taxibusje en vlot vertrokken richting hotel. Chauffeur kende z'n straatjes. Ondanks verkeersinfarct van Napels relatief snel op plaats van bestemming.

Gewoon perfect.

Al vaak gebruik gemaakt van ophaalservice, maar dit keer was echt onze beste ervaring. Mooi op tijd, prima begeleiding, mooi verzorgde auto en stipte afhandeling. Absoluut een aanrader!

Direct bij uitgang stond dame met A4 met mijn naam erop, keurig op tijd. Ze riep taxi chauffeur die hielp met de koffers en ons met een grote Mercedes naar downtown Napels bracht

Massimo stond ons met een glimlach op te wachten en gaf tijdens de rit uitleg over wat we zagen in Napoli