Citycard

Napels: 3-daagse pas voor attracties en openbaar vervoer

Napels: 3-daagse pas voor attracties en openbaar vervoer

Vanaf € 21 per persoon

Leer Napels en omgeving kennen met één enkele stadspas waarmee je gratis kunt reizen met het openbaar vervoer en 3 attracties naar keuze kunt bezoeken. Ontdek het unieke museumaanbod, de archeologische sites en het beste wat de stad te bieden heeft.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Geldig 3 dagen
vanaf het eerste gebruik
Directe boekingsbevestiging

Belevenis

Highlights
 • Profiteer van gratis toegang tot 3 attracties met één enkele pas
 • Maak gebruik van kortingen op alle andere musea en/of archeologische locaties die je daarna bezoekt
 • Reis gratis met het openbaar vervoer
Volledige beschrijving
Met één enkele pas profiteer je van toegang tot meer dan 20 monumenten, musea en archeologische sites, waaronder de catacomben van San Gennaro en San Gaudioso, het Nationaal Archeologisch Museum, MADRE, Museo e Real Bosco di Capodimonte, het Koninklijk Paleis, de Bourbontunnel, Castel Sant'Elmo en Certosa di San Martino. Ook krijg je gratis toegang tot 3 musea of archeologische sites en korting op de musea en vindplaatsen die je daarna nog bezoekt. Ontdek de stad en reis gratis met het openbaar vervoer (UnicoCampania). Reis met metrolijn 1 'Metro dell'Arte', lijn 2, lijn 6, de kabelbaan, de tram, de Circumflegrea-treinen en de Cumana e Circumvesuviana-stadsroute. 
Inbegrepen
 • Gratis toegang tot 3 musea of archeologische sites naar keuze
 • Korting op de toegangsprijs van alle andere musea en/of archeologische plekken die je daarna nog bezoekt
 • Gratis reizen op het openbaarvervoernet van de stad (metrolijn 1 'Metro dell'Arte', lijn 2, lijn 6, de kabelbaan, tram, de Circumflegrea-treinen en de Cumana e Circumvesuviana-stadsroute)
 • Rondleidingen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Haal je pas met je GetYourGuide-voucher op bij het Infopoint. Je kunt de e-mail op je telefoon of uitgeprint laten zien. Het Infopunt is gesloten op maandag en geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur, zondag van 9:00 tot 14:00 uur.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Toegang is gratis voor kinderen jonger dan 18 jaar bij de meeste attracties
 • Je voucher moet worden ingewisseld voor een ticket bij het ontmoetingspunt voordat je naar de attracties gaat
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 114 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  3,4/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • veiligheid
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Erg handig als manier om de stad te bezoeken: het geeft gratis toegang tot al het openbaar vervoer en tot drie attracties naar keuze in een lijst (niet te groot, maar bevat toch de belangrijkste bezienswaardigheden in Napels). Het is echter heel moeilijk te verkrijgen: het punt waar u het kunt intrekken is het punt dat op de kaart is aangegeven en niet dat van enige beschrijving, bovendien bestaat het papieren ticket niet meer, maar het is noodzakelijk om een applicatie op de telefoon te downloaden, een account en activeer de voucher (de applicatie is ook helemaal niet gemakkelijk te gebruiken: wanneer je de voucher voor een museum of een rit met het openbaar vervoer wilt terugkrijgen, moet je de inloggegevens elke keer opnieuw invoeren)

Verder lezen

11 september 2021

Een bericht waarvoor het ticket geldig is, zou handig zijn. Je kunt niet twee keer naar het Nationaal Museum gaan. We kregen te horen dat het ticket verlopen was. De toegang tot het volgende museum was weer gratis. Anders was alles in orde. De winkel voor de tickets heet niet langer Number One, het heet nu Hudson, het is een tijdschriftenwinkel, helaas wordt hier niet naar de tickets verwezen.

Verder lezen

11 januari 2020

We vonden dit een grote besparing. Gratis reizen met metro en bus en gratis en scherp geprijsde sites. Het enige gedoe was om naar het centraal station te gaan om onze vouchers te laten wisselen bij een kleine obscure krantenwinkel. Moeten meer plaatsen zijn om het te krijgen of betere richtingen.

1 januari 2020

Georganiseerd door

Product ID: 227464