Leer hoe je een authentieke Napolitaanse pizza maakt tijdens een les met een plaatselijke chef-kok in Napels. Hoor meer over traditionele kooktechnieken, proef lokale ingrediënten en geniet van een drankje bij je zelfgemaakte pizza.
Algemene informatie
- Gratis annuleren
- Annuleer tot 24 uur van tevoren en krijg een volledige terugbetaling
- Reserveer nu en betaal later
- Blijf flexibel: boek nu en betaal pas later
- Duur: 2 uur
- Bekijk de beschikbaarheid om de starttijden te zien
- Instructeur
- Engels, Italiaans, Frans, Spaans
- Kleine groep
- Beperkt tot 10 deelnemers
Uitgelichte beoordelingen van andere reizigers
Fantastische gids Anthony, die enthousiast en met grapjes ons wegwijs wilde maken in pizzadeeg maken, en bewerken (strekken) om ze daarna te beleggen, in steenoven af te bakken en op te eten. Met bruschetta en kaas vooraf en met drankje! In mooi opgezette workshop-restaurant
Ben met 2 vrienden naar de pizzaworkshop geweest bij restaurant Mammina. Het was een meer dan geslaagd uitje! We kregen les van chef Amos, die de groep (van 10 personen) heel goed betrok bij de les en zijn uitleg combineerde met humor. Echt een leuke en goede leraar! Je steekt echt wat op van pizza maken. Tussen het bereiden door krijg je ook even pauze met lekkere bruschetta en een ander traditioneel hapje, een soorr kleine oliebolletjes gemaakt van pizzadeeg. En om dan ter afsluiting van de workshop je eigen Napolitaanse pizza te eten: echt top!
Selecteer deelnemers en datum
Deelnemers
Geselecteerde datum
Trefpunt
Afspraak bij het laboratorium van Naplesbay, op vijf minuten lopen van het metrostation Stazione Duomo.
Openen in Google MapsBelangrijke informatie
Goed om te weten
- Deze tour is niet rolstoeltoegankelijk