Hop on, hop off

Napels: ticket voor 24 uur voor hop on, hop off-bustour

Napels: ticket voor 24 uur voor hop on, hop off-bustour

Vanaf € 23 per persoon

Verken Napels in je eigen tempo met een ticket voor 24 uur voor de panoramische hop on, hop off-bus met open dak. Ontdek met 2 routes alle topattracties van de stad, van het imposante Normandische Castel Nuovo tot de leuke wijken.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Audiogids inbegrepen
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Japans

Belevenis

Highlights
 • Verken Napels op je eigen tempo
 • Kies uit 2 routes
 • Stap zo vaak als je wil in en uit bij de aangegeven haltes van jouw keuze
Volledige beschrijving
Verken de geboorteplaats van pizza met een 24-uursticket dat geldig is voor maximaal 2 routes op deze panoramische hop-on hop-off sightseeingbustour. Ontdek de onvergetelijke bezienswaardigheden en smaken van de Napolitaanse cultuur in je eigen tempo. Het ticket geeft je de vrijheid om een van 's werelds oudste steden op je gemak te verkennen, met bussen die elke 45-90 minuten rijden. Je kunt zelfs de Vesuvius bezoeken en een fantastisch uitzicht over de stad krijgen vanaf de top van de imposante vulkaan. De hop-on hop-off bus is ook ideaal voor winkelexpedities en het verkennen van de vele smakelijke restaurants die Napels te bieden heeft. Gebruik je 24-uurspas om de volgende attracties te verkennen: Lijn A Halte 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Halte 2 - Chiesa Del Gesu Nuovo Halte 3 - Piazza Dante - Ingresso Ai Decumani Halte 4 - Museo Archeologivo Nazionale - Galleria Principe Di Napoli Halte 5 - Chiesa Di Santa Maria Della Sanita Halte 6 - Museo e Bosco Di Capodimonte, Osservatorio Astronomico Halte 7 - Santa Maria Incoronata Halte 8 - Teatro Bellini - Mura Greche Halte 9 - Museo Arte Contemporanea Donna Regina Halte 10 - Castel Capuano - Porta Capuana Halte 11 - Piazza Bovio/Universita Lijn B Halte 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Halte 2 - Piazza Vittoria - Via Calabritto Halte 3 - Palazzi Storici Halte 4 - Mergellina - Piazza del Leone Halte 5 - Capo Posillipo - Veduta Panoramica Halte 6 - Discesa Marechiaro Halte 7 - Parco Vigiliano Halte 8 – Veduta Panoramica Halte 9 - Viale Dohm Halte 10 – Piazza Vittoria Halte 11 - Castel dell'Ovo - Borgo Marinan Halte 12 - Stazione Marittima, pier voor cruises en Le Isole Del Golfo
Inbegrepen
 • Gratis Wifi in de bus
 • Gratis mobiele app: Sightseeing Experience
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Je moet afstand houden in de voertuigen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
  • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten een in de EU geldige Green Pass met een verifieerbare QR-code laten zien. Geldige Green Passes kunnen worden verkregen door een van de volgende documenten te uploaden in de Green Pass- of Covid Certificate-app: bewijs van vaccinatie, bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden, een negatieve PCR-test die niet ouder is dan 72 uur bij aanvang van de activiteit óf een negatieve antigeentest die niet ouder is dan 48 uur bij aanvang van de activiteit

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Alle lijnen vertrekken vanaf Largo Castello, Piazza Municipio.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Let op, haltes 4-8 op lijn A en haltes 9 en 11 op lijn B zijn tijdelijk opgeschort
  • De volledige route van lijn A duurt 45 minuten
  • De volledige route van lijn B duurt 70 minuten
  • Download de Sightseeing Experience-app: een eenvoudige en praktische manier om jezelf te oriënteren, bezienswaardigheden te bezoeken en de stad te ontdekken. In de app vind je een interactieve kaart die je de positie van de bussen in realtime laat zien, en de wachttijd bij elke halte en je positie, zodat je gemakkelijk de dichtstbijzijnde halte kunt bereiken.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,1 /5

  gebaseerd op 526 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   3,9/5
  • dienstverlening
   4,1/5
  • organisatie
   4,1/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  In de rode bus stelde ik het zeer op prijs dat de begeleider ervoor zorgde dat iedereen zijn masker droeg, niet in de blauwe bus. De tape voor de rode bus was een beetje verwarrend omdat het vanwege het verkeer niet overeenkwam met sommige haltes. Het was echter een heel mooi overzicht van de oude stad. De rit met de blauwe bus was echt goed. De haltes waren verder uit elkaar zodat het makkelijker was om de gids te volgen. Een goed idee van de omvang en het verleden van de stad?

  Verder lezen

  8 september 2021

  Als je maar 24 uur (of minder) hebt, IS DIT HET BESTE OM TE DOEN! Vooral als je naar Amalfi of Sorrento reist, maar je toch Napels wilt zien, kun je je bagage achterlaten bij de Bagage Left op de luchthaven en dan kun je een latere bus boeken voor je eindbestemming (als je vroeg aankomt in de ochtend). Twee duimen omhoog van mij!

  6 oktober 2019

  Koop geen tickets online

  Buschauffeurs accepteren geen elektronische tickets, je moet naar het eerste ophaalpunt om je elektronische ticket om te zetten in een papieren ... hoewel er een halte was bijna buiten onze accommodatie, moesten we naar het kantoor lopen (35 minuten). De papieren brouchor zegt dat je op elk moment met je elektronische ticket aan de tour kunt deelnemen. Gewoon niet waar, en je mist je 10% korting voor het gebruik van hop on hop off bussen eerder. Anders een geweldige manier om de stad te zien.

  Verder lezen

  17 september 2018

  Georganiseerd door

  Product ID: 50723