Toegangsticket

Napels: ticket Nationaal Archeologisch Museum en Pemcards

Napels: ticket Nationaal Archeologisch Museum en Pemcards

Vanaf € 19,50 per persoon

Verken een van de belangrijkste archeologische musea ter wereld. Bekijk edelstenen en beeldhouwwerken die de Bourbons uit de Farnese collecties hebben geërfd en schatten uit Herculaneum en Pompeii.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Bewonder de schatten van Pompeï en Herculaneum
 • Zie de Farnese-collectie en het onderdeel dat aan Egyptische voorwerpen gewijd is
 • Ontdek de tentoonstelling met voorwerpen uit het erotische leven van de oude Romeinen
Volledige beschrijving
Bezoek het Nationaal Archeologisch Museum van Napels met een dagticket, en bewonder een van de fraaiste collecties van Griekse en Romeinse voorwerpen ter wereld. Karel III van Spanje richtte het museum op in het midden van de 18e eeuw.  Het museum bevat een uitgebreide collectie van voorwerpen uit de Griekse en Romeinse oudheden. De Farnese-collectie, die onder andere gegraveerde edelstenen en grote marmeren sculpturen bevat, vormt de kern van de verzameling. Bekijk ook de bekendste collecties van het museum, evenals nieuwe tentoonstellingen over de geschiedenis van munten en het beroemde Geheime Kabinet.
Inbegrepen
 • Toegangsticket voor het museum
 • Ansichtkaart
 • Rondleiding

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Wissel je smartphone-voucher in voor een officieel toegangskaartje bij de kassa van het Museo Archeologico di Napoli. Om de digitale Pemcard-ansichtkaart te downloaden volg je de instructies hier: https://www.coopculture.it/it/prodotti/invia-una-cartolina-per-condividere-la-bellezza/

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Paspoort of identiteitskaart

Goed om te weten

 • Je ticket is geldig voor een enkele toegang. Je kunt je ticket niet nog een keer gebruiken
 • Je moet door een veiligheidscontrole voordat je het museum binnengaat
 • De appartementen van Vittorio Emanuele zijn niet toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 141 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Hoewel het museum vol mensen zat, is alles goed gekomen. De twee mensen die verantwoordelijk waren voor de informatie waar we naar toe gingen, waren attent en attent. Moe van ons... na vier onafgebroken uren touren tussen de wonderen. Als een goede Apuliër ben ik blij om in het gebied "Oude Griekenland" het verbazingwekkende aantal ... verbazingwekkende werken te zien die gevonden zijn in het land van Puglia: Ruvo en Canosa en die we ook kunnen bewonderen in het Jatta Museum in Ruvo di Apulië

Verder lezen

4 januari 2023

Deze plek is zeker rijk. Het is erg leuk om het te combineren met een bezoek aan Pompeii en Herculaneum. Ik denk dat het logischer is om eerst naar Pompeii & Herculaneum te gaan... en dan de kunstvoorwerpen in het MANN-museum te bekijken. (Velen die op dezelfde plaatsen zijn gevonden.) Het biedt u meer specifieke context in de geschiedenis. Bovendien is de kunst PRACHTIG! Hoewel de bezoektijd door sommige beoordelingen wordt geadviseerd om minder te nemen, raad ik je aan: als je echt geïnteresseerd bent, trek er dan de hele dag voor uit. Er is veel te zien, en ik denk dat het nogal wat mentale inspanning kost als je echt wilt weten welk beeld wat is. Ik zou tussendoor een koffiebrake zetten in de cafetaria. Echt een prachtige collectie en een geweldige aanvulling op de archeologische vindplaatsen in de buurt!

Verder lezen

24 oktober 2022

Na onze bezoeken aan de Vesuvius en aansluitend aan ‘mondaine’ Herculaneum (het Monte Carlo avant la lettre) en ‘arbeidersstand Pompeii bewonderden we en verwonderden we ons in het archeologisch museum over het dagelijkse leven toen: De fresco’s, mozaïeken, beelden en de dagelijkse gebruiksvoorwerpen zoals glas, sieraden en medische instrumenten van de bewoners geven een goed beeld van het leven tot aan de vulkaanuitbarsting, dat abrupt tot stilstand kwam. Plinius de Jongere, die zijn oom na de uitbarsting als een van de slachtoffers terugvond, heeft als ooggetuige in detail over de vulkaanuitbarsting geschreven. We werden stil bij het zien van de menselijke resten, zoals van de zwangere vrouw (met buikje) die voorover liggend en haar gezicht met de handen bedekkend gevonden werd: De opgevulde holte van haar lichaam in de vulkanische resten hadden we ook in Herculaneum gezien.

Verder lezen

27 juli 2022

Product ID: 229513