Leer hoe je een authentieke Napolitaanse pizza maakt tijdens een les met een plaatselijke chef-kok in Napels. Hoor meer over traditionele kooktechnieken, proef lokale ingrediënten en geniet van een drankje bij je zelfgemaakte pizza.
Algemene informatie
- Gratis annuleren
- Annuleer tot 24 uur van tevoren en krijg een volledige terugbetaling
- Reserveer nu en betaal later
- Blijf flexibel: boek nu en betaal pas later
- Duur: 2 uur
- Bekijk de beschikbaarheid om de starttijden te zien
- Instructeur
- Engels, Italiaans, Frans, Spaans
- Kleine groep
- Beperkt tot 10 deelnemers
Uitgelichte beoordelingen van andere reizigers
een hele leuke workshop gehad in het hart van Napels. onderin het restaurant zelf geleerd authentieke Pizza te maken! een superhandige gids Amos betrekt iedereen bij de les en is heel lief voor kinderen. een ervaring om nooit meer te vergeten!
Fantastische gids Anthony, die enthousiast en met grapjes ons wegwijs wilde maken in pizzadeeg maken, en bewerken (strekken) om ze daarna te beleggen, in steenoven af te bakken en op te eten. Met bruschetta en kaas vooraf en met drankje! In mooi opgezette workshop-restaurant
Selecteer deelnemers en datum
Deelnemers
Geselecteerde datum
Trefpunt
Afspraak bij het laboratorium van Naplesbay, op vijf minuten lopen van het metrostation Stazione Duomo.
Openen in Google MapsBelangrijke informatie
Goed om te weten
- Deze tour is niet rolstoeltoegankelijk