Pompeï: kleine groepstour met archeoloog

Pompeï: kleine groepstour met archeoloog

Vanaf € 49 per persoon

Ontdek de antieke stad Pompeï tijdens een rondleiding onder leiding van een archeoloog in een kleine groep of een privétour. Sla de wachtrij over en verken de beroemde opgravingen terwijl je luistert naar anekdotes van een deskundige.

Over deze tour

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1.5 - 2 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Italiaans, Spaans, Frans, Duits
Privégroep mogelijk

De Originals-beleving

Volledige beschrijving

Ga terug naar de Romeinse tijd met een rondleiding door Pompeii onder leiding van een archeoloog. Verken het UNESCO-werelderfgoed gedurende twee uur met behulp van je deskundige gids, die je rondleidt door de stad die bewaard is gebleven door vulkanische as van de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus. Kies de ervaring die jij wilt hebben, met keuze uit een gedeelde tour met een kleine groep of een privétour voor jouw groep alleen. Je begint met het overslaan van de rij wanneer je de stad binnenkomt bij Porta Marina Superiore, een van de zeven poorten van de oude stad. Je loopt door de hoofdstraten en dwaalt door het Forum, het oude hart van de stad en het centrum van het openbare leven. Vanaf hier kun je zien hoe de Vesuvius over de stad uitkijkt. Ontdek bouwwerken als de basilica (het zakelijke en juridische centrum), de thermale baden, tempels, bakkerij en het Grote Theater van Pompeï. Luister de naar interessante verhalen die de archeoloog/gids je zal vertellen over de toenmalige inwoners van Pompeï. Je kunt zelfs gipsen afgietsels zien van de mensen die in de stad waren op het moment van de uitbarsting. Bekijk kunstwerken, mozaïeken en fresco's op verschillende plaatsen die goed onderhouden zijn en je bijna 2000 jaar mee terug in de tijd nemen. Enkele van de hoogtepunten zijn het Huis van de Vetti en het Lupanar-bordeel. Ontdek hoe dit beroemde bordeel zijn naam kreeg en bekijk de goed bewaard gebleven stenen bedden en fresco's. Aan het eind van de tour krijg je goede tips van je gids over hoe je de rest van de dag kunt doorbrengen, of kies ervoor om langer binnen te blijven en de locatie op eigen gelegenheid te verkennen.

Tevens krijg je de weg gewezen naar het Heiligdom van Onze Lieve Vrouw van de Heilige Rozenkrans, de lokale kathedraal die dichtbij de plek van de opgraving ligt. Je kunt ook doorverwezen worden naar het amfitheater en Orto dei Fuggiaschi.

Inbegrepen
 • Rondleiding door een archeoloog
 • Entreeticket voor Pompeï
 • Toegang zonder in de kassarij te hoeven staan
 • Headsets om naar je gids te luisteren (beschikbaar voor groepen vanaf 16 personen)
 • De optie om de archeologische vindplaats zelf na de tour te verkennen
  Niet geschikt voor
  • Mensen die slecht ter been zijn
  • Rolstoelgebruikers
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

  Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • We passen extra gezond- en veiligheidsmaatregelen toe bij de GetYourGuide Originals
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
  • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten een van de volgende zaken overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van eerste vaccinatie die ten minste 15 dagen geleden is toegediend, bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden, of een negatieve test die is gedaan meer dan 48 uur voordat de activiteit begint

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Onderstaande gegevens kunnen veranderen als je je huidige keuzes aanpast:

   Trefpunt

   Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

   Belangrijke informatie

   Wat mee te brengen

   • Comfortabele schoenen
   • Zonnehoed
   • Zonnebrandcrème
   • Water

   Goed om te weten

   • De gedeelde tour en privé-opties bieden niet altijd dezelfde talen. Check alle talen om de juiste optie te vinden
   • Het kan zijn dat het schema vanwege drukte of tijdelijke sluiting aangepast wordt
   • Een gratis garderobe bevindt zich naast de ingang van Porta Marina Superiore (onder voorbehoud van beschikbaarheid)
   • Roken is niet toegestaan
   • Honden zwaarder dan 5 kg zijn niet toegestaan op het terrein
   • Grote rugzakken, tassen of paraplu's en andere grote voorwerpen zijn niet toegestaan (maximaal 30 x 30 x 15 cm)
   • Deze excursie is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit
   Klantenbeoordelingen

   Gemiddelde beoordeling

   4,9 /5

   gebaseerd op 714 beoordelingen

   Beoordelingsoverzicht

   • Gids
    5/5
   • prijs / kwaliteit
    4,6/5
   • dienstverlening
    4,9/5
   • organisatie
    4,8/5
   Sorteren op

   Sorteren op

   Super interessante rondleiding gehad! We waren met een heel klein groepje (7 mensen) en de archeoloog Michael wist ontzettend veel te vertellen over Pompei; heel veel interessante weetjes, mooie legendes en verhalen over de Goden. Michael nam overal lang de tijd, er was altijd tijd voor vragen, ontzettend vriendelijke man. Na de rondleiding van Michael hebben we nog een aantal uur door Pompei rondgelopen, met de informatie van Michael in ons hoofd wisten we heel veel te herkennen en plaatsen. Kortom: deze rondleiding is absoluut zijn geld dubbel en dwars waard!

   Verder lezen

   11 augustus 2020

   Hele interessante rondleiding door een archeoloog die wel alles leek te weten! Door zijn uitgebreide kennis konden we drukke stukjes overslaan en een deel van Pompeï bekijken dat op dat moment rustiger was. Hij gaf ons basiskennis over de kenmerken van de stad en tips over wanneer de populaire plekken rustiger waren, zodat we later zelf op pad konden in Pompeï en je de stad beter begrijpt. Sowieso is het heel indrukwekkend om zo'n oude stad in zulke goede staat te zien. Getyourguide had duidelijke instructies gegeven over waar te parkeren en te verzamelen.

   Verder lezen

   24 oktober 2019

   Our tour guide, Ana, delivered an amazing tour about Pompeii. She was kind, considerate, and extremely knowledgeable about Pompeii’s history and current excavations. We started the tour entering the bath house and proceeded trough the forum, visiting the houses and shops, and finished tour at the small theatre/gladiator barracks. At the end of the tour, we could explore the city by ourselves so we decided to visit the amphitheater. I’m extremely pleased with the visit — the site was nearly empty due to the pandemic — and with our guide who was also an archaeologist and shared bits about the process and progress of modern archeology excavations. All in all it was an unforgettable experience!

   Verder lezen

   27 juni 2021

   Vertalen
   Georganiseerd door

   Product ID: 248952