Citycard

Pompeii, Herculaneum & Napels: stadspas voor 3 dagen

Pompeii, Herculaneum & Napels: stadspas voor 3 dagen

Vanaf € 32 per persoon

Verken Campania en Napels met één enkele pas die je toegang geeft tot een unieke selectie van musea, archeologische sites en het beste wat de regio te bieden heeft. Profiteer van gratis toegang tot meer dan 40 culturele plekken en het openbaar vervoer.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 3 dagen
vanaf het eerste gebruik
Directe bevestiging

Belevenis

Highlights
 • Profiteer van gratis toegang tot 2 attracties
 • Maak gebruik van kortingen op alle andere musea en/of archeologische locaties die je daarna bezoekt
 • Reis gratis met het openbaar vervoer
Volledige beschrijving
Met de Artecard voor Napels en Campania profiteer je van toegang tot meer dan 40 monumenten, musea en archeologische sites, waaronder de ruïnes van Pompeii, Herculaneum, de catacomben van San Gennaro en San Gaudioso, het Nationaal Archeologisch Museum, MADRE, Museo e Real Bosco di Capodimonte, het Koninklijk Paleis, de Bourbontunnel, Castel Sant'Elmo, Certosa di San Martino, het Paleis van Caserta, Paestum en het Archeologisch Museum van Capua. De pas geeft je gratis toegang tot 2 musea of archeologische sites en korting op de musea en vindplaatsen die je daarna nog bezoekt. Ontdek de stad en reis gratis op het regionale openbaarvervoernet van Napels en Campania (UnicoCampania).
Inbegrepen
 • Gratis toegang tot 2 musea of archeologische sites naar keuze
 • Korting op de toegangsprijs van alle andere musea en/of archeologische plekken die je daarna nog bezoekt
 • Gratis reizen op het openbaarvervoernet van de stad (metro, kabelbaan, tram, de Circumflegrea-treinen, de Cumana e Circumvesuviana, bus en Filobus)
 • Rondleidingen
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van eerste vaccinatie die ten minste 15 dagen geleden is toegediend, bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet ouder is dan 48 uur aan het begin van de activiteit

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Haal je pas met je GetYourGuide-reservering op bij het Infopoint; de e-mail kan zowel op je telefoon als afgedrukt worden weergegeven. Het Infopunt is gesloten op maandag en geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur, zondag van 9:00 tot 14:00 uur.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Toegang is gratis voor kinderen jonger dan 18 jaar bij de meeste attracties
 • Je voucher moet worden ingewisseld voor een ticket bij het ontmoetingspunt voordat je naar de attracties gaat
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 169 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  3,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • veiligheid
  4,3/5
 • dienstverlening
  4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Zeer praktisch en voor een zeer goede prijs! Bij het bestellen ontvang je direct een elektronische voucher (QR-code) (in de app), zodat je deze niet ergens op papier hoeft op te halen. - 2 van de vele musea gratis - de andere voor de halve prijs - gratis openbaar vervoer (bijvoorbeeld de metro van Napels of de trein Napels-Pompei-Sorrento als je een kaartje koopt.

Verder lezen

4 augustus 2021

De pas is perfect, je kunt alle vervoersmiddelen gebruiken, het kost niets extra's. Als je de verkeerde trein neemt, geen probleem, neem dan gewoon de volgende. Met de bussen komen ze soms niet, zelfs als je een uur wacht - de metro is beter. De eerste twee toegangen zijn gratis, de volgende hebben 50% korting.

29 februari 2020

De waarheid is dat het nuttig is. Hiermee kunt u een wachtrij voor Pompeii en Herculaneum opslaan. Hoewel er in februari niet veel rij is, maar je neemt hem al ... en als je dan het archeologisch museum bezoekt en nog wat bezoeken, geven ze je een korting die compenseert ... En ook het gratis vervoer ... zowel de metro en de trein naar Pompeii en Herculaneum.

Verder lezen

26 februari 2020

Georganiseerd door

Product ID: 227494