Toegangsticket

Pompeii: toegangsticket voor de archeologische vindplaats

Pompeii: toegangsticket voor de archeologische vindplaats

Vanaf € 22 per persoon

Bezoek het UNESCO-werelderfgoed Pompeii met een gereserveerd toegangsticket. Krijg meer inzicht in het leven in een Romeinse stad en verken de archeologische vindplaats in je eigen tempo.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Krijg een gereserveerd toegangsticket voor de archeologische vindplaats Pompeii
 • Ontvang je ticket meteen op je smartphone en bezoek de Romeinse stad in je eigen tempo
 • Bekijk de goed bewaarde ruïnes, zoals de Villa van de Mysteriën en het amfitheater
Volledige beschrijving

Stap terug in de tijd met dit ticket voor de archeologische vindplaats Pompeii. Ervaar de sensatie van het lopen door straten die bewaard zijn gebleven door vulkanische as. Ontdek de tempels, theaters, elegante villa's en openbare gebouwen. Wandel comfortabel over het terrein dankzij de gratis bagageopslag.

Laat je ticket zien bij de ingang en begin met het verkennen van een van de beroemdste archeologische vindplaatsen ter wereld. In het jaar 79 na Christus, in de vroege ochtend van 24 augustus, barstte de vulkaan Vesuvius in alle hevigheid uit en verraste 11.000 inwoners. Deze dramatische gebeurtenis beroofde de inwoners van Pompeii van het leven en bedolf de stad onder het as.

Je ziet waar de Romeinen hun lunch haalden op het marktplein. Bekijk de ingewikkelde mozaïeken in de openbare baden. Bekijk Hellenistische plaatsen zoals het Huis van de Faun. Stel je voor dat je in het publiek zit in hetamfitheater of bewonder de met fresco's versierde Villa van de Mysteriën.

Wandel naar de tempels van Venus, Apollo en Jupiter. Maak een foto van de stad met de Vesuvius op de achtergrond. Neem de tijd om de plek in je eigen tempo te verkennen en sla de stress van het boeken van entreetickets voor deze populaire attractie over.

Inbegrepen
 • Gereserveerde toegangskaart
 • Boekingskosten
 • Rondleiding met gids
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ga naar de Piazza Esedra, Porta Marina Inferiore om het terrein te betreden.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Goed om te weten

 • De toegang tot Pompeii is gratis voor EU-burgers onder de 18 jaar, evenals voor gehandicapte burgers en hun familieleden
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 6111 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4/5
 • dienstverlening
  4,3/5
 • organisatie
  4,2/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De site is mooi en goed bewaard gebleven. In twee uur hebben we niet alles gedaan. Aan de andere kant in de zomer is het echt heel heet, zorg voor water maar weet dat er fonteinen op de site zijn. We hebben het bezoek zonder gids gemaakt, daarom hadden we geen uitleg, maar we hebben ons ondergedompeld in de plaats en dat vulde ons goed

Verder lezen

26 augustus 2022

De archeologische vindplaats is zelfs nog buitengewooner dan wat er in videomedia te lezen of te zien is. Het stelt je echt in staat om tot in de kleinste details van het dagelijks leven te begrijpen hoe het leven was in een oude Romeinse stad. Moet doen! Aan de andere kant, zoals in heel Zuid-Italië, is de toegang moeilijk, de infrastructuur is in zeer slechte staat (circumvesuviana-trein, parkeerplaatsen), het is slecht georganiseerd, slecht aangegeven, vies, enz... De Romeinse stad n is des te mooier!

Verder lezen

24 augustus 2022

Geweldige plek met ZO veel te zien. Zoveel geschiedenis in elke hoek. Ik had echter graag meer informatie in het Engels gehad. We gingen erheen op een super warme dag, dus we waren erg blij om te horen dat er overal drinkfonteinen zijn verspreid. Om de stad en Mt. Veduvius omringd door regen en bliksem is ook een spectaculaire ervaring!

Verder lezen

24 augustus 2022

Product ID: 69330