Kies data

Napels Rolstoeltoegankelijk

Napels Rolstoeltoegankelijk: Onze meest aanbevolen

Pompeï: ticket met voorrangstoegang en audiogids

1. Pompeï: ticket met voorrangstoegang en audiogids

Sla de lange wachtrijen over en ontdek de overblijfselen van de Romeinse stad. Bekijk oude ruïnes die overblijfselen zijn van de verwoestende uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus, waardoor de stad onder een dikke laag vulkanische as werd bedolven. Maak gebruik van een audiogids en bekijk huizen en alledaagse voorwerpen die vrijwel geheel intact zijn gebleven. Je ervaart deze alledaagse Romeinse stad bijna zoals het was ten tijden van het Romeinse rijk. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad dankzij het commentaar van de audiogids. Bezoek de hoogtepunten van de stad zoals het Romeinse amfitheater, het kleine theater en de openbare sportzaal. Ontdek wat er is overgebleven van winkelpuien en winkels. Bekijk de bewaard gebleven fresco's met verschillende scènes uit de Romeinse mythologie en het dagelijks leven.

Caserta: ticket Koninklijk Paleis en audiogids met treinoptie

2. Caserta: ticket Koninklijk Paleis en audiogids met treinoptie

Het Koninklijk Paleis van Caserta, dat sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een unieke plek, rijk aan geschiedenis en kunst, die het verdient om minstens één keer in je leven bezocht te worden! Bezoek eerst de Koninklijke Appartementen en het Park. Gebruik je slimme audiogids om meer te weten te komen over de sites terwijl je ze passeert. In je eigen tempo kun je de Palatijnkapel en de nieuwe appartementen bezoeken, met de prachtige voorkamers en de troonzaal. Ga vervolgens verder naar de kamers die worden bewoond door koning Ferdinand en zijn vrouw Caroline. Stop daarna bij Reggia Park om 120 hectare groen te zien, versterkt door neoklassieke sculpturen, poelen, watervallen en de mysterieuze Engelse tuin, klaar om u en uw gezin te betoveren.

Napels: ticket Nationaal Archeologisch Museum en Pemcards

3. Napels: ticket Nationaal Archeologisch Museum en Pemcards

Bezoek het Nationaal Archeologisch Museum van Napels met een dagticket, en bewonder een van de fraaiste collecties van Griekse en Romeinse voorwerpen ter wereld. Karel III van Spanje richtte het museum op in het midden van de 18e eeuw.  Het museum bevat een uitgebreide collectie van voorwerpen uit de Griekse en Romeinse oudheden. De Farnese-collectie, die onder andere gegraveerde edelstenen en grote marmeren sculpturen bevat, vormt de kern van de verzameling. Ook kun je de bekendste collecties van het museum bekijken, evenals nieuwe tentoonstellingen over de geschiedenis van munten en het beroemde Geheime Kabinet. Let op: het Egyptische gedeelte is tot en met 31 maart 2023 gesloten.

Napels: rondleiding door de oude stad en gesluierde Christus

4. Napels: rondleiding door de oude stad en gesluierde Christus

Welkom in het hart van een van de oudste steden van Europa. Steek samen met je gids het hart van het historische centrum van Napels over vanaf Piazza Bellini, waar je nog steeds zichtbare delen van Griekse muren vindt. Omzeil het Conservatorium van Napels, met de kans om de repetities van jonge Napolitaanse muzikanten te horen. Ga verder naar de Via dei Tribunali, de Decumano Maggiore van het oude Neapolis, maar ook een van de levendigste en rijkste straten van Napels. Je ontmoet de basiliek van Santa Maria Maggiore alla Pietrasanta, met zijn oude romaanse klokkentoren, en de mysterieuze kerk van Santa Maria delle Anime del Purgatorio ad Arco. De basiliek van San Lorenzo Maggiore, een juweel van Anjou, en de Duomo, die het wonderbaarlijke heilige bloed van San Gennar, de geliefde beschermheilige van de stad, bewaart, wachten op u op een steenworp afstand. Terug naar Spaccanapoli, de lagere decumanus, slenter je door de krioelende en karakteristieke Napolitaanse winkels. Ontdek de prachtige basiliek van San Domenico Maggiore, met zijn gelijknamige plein dat het landschap uniek maakt. De laatste stop is de kostbare Sansevero-kapel: het visioen van de gesluierde Christus, samen met het verhaal van je gids, zal een unieke en onvergetelijke ervaring zijn.

Pompeii: entreekaart voor de archeologische vindplaats

5. Pompeii: entreekaart voor de archeologische vindplaats

Ga terug in de tijd met een ticket voor de archeologische vindplaats Pompeii. Ervaar de sensatie van het lopen door straten die bewaard zijn gebleven door vulkanische as. Ontdek de tempels, theaters, elegante villa's en openbare gebouwen. Wandel comfortabel over het terrein dankzij de gratis bagageopslag. Laat je ticket zien bij de ingang en ga van start met het verkennen van een van de beroemdste archeologische vindplaatsen ter wereld. In het jaar 79 na Christus, in de vroege ochtend van 24 augustus, barstte de vulkaan Vesuvius in alle hevigheid uit en verraste 11.000 inwoners. Deze dramatische gebeurtenis beroofde de inwoners van Pompeii van het leven en bedolf de stad onder het as. Je ziet waar de Romeinen hun lunch haalden op het marktplein. Bekijk de ingewikkelde mozaïeken in de openbare baden. Bekijk Hellenistische plaatsen zoals het Huis van de Faun. Stel je voor dat je in het publiek zit in hetamfitheater of bewonder de met fresco's versierde Villa van de Mysteriën. Wandel naar de tempels van Venus, Apollo en Jupiter. Maak een foto van de stad met de Vesuvius op de achtergrond. Neem de tijd om de plek in je eigen tempo te verkennen en sla de stress van het boeken van entreetickets voor deze populaire attractie over.

Vanaf het station van Napels: enkele reis privétransfer naar Positano

6. Vanaf het station van Napels: enkele reis privétransfer naar Positano

Onze service biedt vervoer van het treinstation van Napels naar Positano. We kunnen u direct bij het treinstation ophalen en naar uw bestemming brengen (we nemen binnen 12 uur na ontvangst van uw boeking contact met u op om alle details van uw reservering af te stemmen: tijdstip van ophalen, adressen van ophalen en afzetten off, nummer van uw trein, enz.). Voor alle transfers van het treinstation naar uw bestemming omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw treinnummer, aankomsttijd, adres van uw bestemming. Het is altijd inclusief airco, wifi, benzine, chauffeur, tol autosnelweg, parkeergeld en gemeentebelastingen. Voorbeeld voertuig: fiat tipo stationwagon of doblo', bmw x3, mercedes class s en e.

Napels: toegangsticket Palazzo Reale & Pemcards

7. Napels: toegangsticket Palazzo Reale & Pemcards

Verken de belangrijkste koninklijke residentie van de Bourbon-koningen met een dagticket voor het Palazzo Reale in Napels. Het Palazzo Reale, de thuisbasis van de Bourbon-heersers in de eerste helft van de 18e eeuw, werd ontworpen door een van de meest prominente architecten van die tijd, Domenico Fontana. Het paleis ligt aan het elegante Piazza Plebiscito, het grootste plein van Napels. Binnen ontdek je een prachtige dubbele trap die je naar de koninklijke vertrekken leidt, waar nu het museum voor meubels en kunst van het paleis is gevestigd. Bewonder een enorme 18e-eeuwse kerststal in de Cappella Reale (Koninklijke Kapel). Kom meer te weten over de enorme verzameling teksten in de Nationale Bibliotheek, waaronder duizenden papyrusrollen gevonden in Herculaneum, en de overblijfselen van een 5e-eeuwse Koptische Bijbel.

Van Napels: privétransfer naar de kust van Amalfi

8. Van Napels: privétransfer naar de kust van Amalfi

Onze service biedt vervoer van het treinstation van Napels naar de kust van Amalfi (Positanom Conca Dei Marini, Praiano, Amalfi, Atrani, Minori, Maiori, Ravello, enz.). We kunnen u direct bij het treinstation ophalen en naar uw bestemming brengen (we nemen binnen 12 uur na ontvangst van uw boeking contact met u op om alle details van uw reservering in te stellen: tijdstip van ophalen, adressen van ophalen en afzetten off, nummer van uw trein, enz.). Voor alle transfers van het treinstation naar uw bestemming omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw treinnummer, aankomsttijd, adres van uw bestemming. Het is altijd inclusief airco, wifi, benzine, chauffeur, tol autosnelweg, parkeergeld en gemeentebelastingen. Voorbeeld voertuig: mercedes vito, mercede sviano, fiat ulysse.

Pompeii: voorrangsticket met audiogids

9. Pompeii: voorrangsticket met audiogids

Slenterend door de oude en originele Romeinse straten bezoekt u de elegante domus, de theaters, de lupanare, de thermen, de winkels en komt u vervolgens aan op het schilderachtige forum, waar u de afgietsels van enkele slachtoffers van de uitbarsting kunt bewonderen. U zult ontdekken hoe de oude Romeinen leefden en vermaakten, waar ze hun vrije tijd doorbrachten, en vele interessante anekdotes over de stad en de uitbarsting van de Vesuvius. Een slimme audiogids, direct op je mobiele telefoon, zal je begeleiden om het belangrijkste archeologische bewijs van de stad te ontdekken.

Van Napels: groepsdagtour naar Positano, Amalfi en Ravello

10. Van Napels: groepsdagtour naar Positano, Amalfi en Ravello

Ervaar de hoogtepunten van Zuid-Italië tijdens een groepsdagtour die alle hoogtepunten raakt. Ga van Napels naar Positano en verder naar het schilderachtige Amalfi en Revello. Kies uit ontmoetingsplaatsen in Hotel Ramada of in de cruisehaven. Geniet van het uitzicht op de kust van Sorrento. Kom aan in Positano voor oogverblindende vergezichten op de kliffen van snoepkleurige huizen. Bewonder de ambachtswinkels met kleding en sandalen. Bekijk vervolgens de zonnige badplaats Amalfi. Dompel jezelf onder in de kristalheldere zee. Sta versteld van de imposante kathedraal van Sant'Andrea, die het historische centrum van de stad domineert. Ontdek ten slotte Ravello, met zijn panoramische vergezichten over de hele kust van Amalfi. Verken de juweeltjes, waaronder Villa Rufolo en Villa Cimbrone. Bewonder weelderige tuinen en terrassen met uitzicht op de zee. Luister terwijl uw chauffeur uw reis vertelt. Adem de geuren van geurige citroenbomen in. Bekijk traditioneel kleurrijke majolica-koepels, allemaal voordat je wordt teruggebracht naar het startpunt in Napels. De chauffeur staat volledig tot uw beschikking tijdens de tour en legt u aan boord van het voertuig alles uit wat u moet weten over de plaatsen die u gaat bezoeken, en eenmaal ter plaatse zal hij u vrije tijd geven om door te brengen zoals u wilt.

148 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 10

Veelgestelde vragen over Napels

Welke topattracties zijn een must-see in Napels?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Napels?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Pompeï

Andere activiteiten in Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 7.874 beoordelingen

Ik heb online twee vouchers gekocht om Pompeii te bezoeken van Get Your Guide. We hadden afgesproken om bij de ingang een privégids te ontmoeten die ons liet zien waar we de vouchers voor tickets konden inwisselen, wat snel en gemakkelijk ging. Ik zou aanraden om van tevoren een gids te boeken, aangezien Pompeii erg groot is en het gemakkelijk zou zijn om de beste huizen en plaatsen te missen als je je eigen weg gaat. Ons bezoek duurde 2 uur en we zagen ongeveer 25-30%, dus misschien wil je wat langer, maar er is weinig schaduw en het kan in de zomer erg heet worden.

Een aanrader om te doen. Neem er ook de tijd voor. Goede stevige schoenen komt goed van pas.

Prachtig om bijna een hele dag te bezoeken, overal is weer wat nieuws te ontdekken!

Indrukwekkend!! Duidelijke info, goed gedocumenteerde audio tour…. Aanrader!

Jammer dat ik de laatste ontdekkingen niet op televisie heb kunnen zien.