Napels
Shows & musicals

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Napels Graffiti & urban art: Onze meest aanbevolen

 • Napels: Origins, Cults en Legends Historical Tour

  1. Napels: Origins, Cults en Legends Historical Tour

  Mis een wandeling door het historische centrum van Napels niet met een deskundige archeoloog-gids. Begin de tour vanaf Piazza Bellini in het hart van Napels en bekijk de meest opmerkelijke historische en artistieke plekken in de stad, met een bijzondere focus op ongewone locaties buiten de gebaande paden. Wandel door de Griekse en Romeinse lagen van Napels terwijl je luistert naar je deskundige gids die de geschiedenis, cultuur, culten, leuke verhalen en feiten beschrijft. Loop door de oude straten van de Decumani en Spaccanapoli, met stops bij prachtige gotische en barokke kerken en kathedralen. Passeer de unieke kerststallen in de ambachtelijke wijk San Grergorio Armeno en bekijk onderweg de exclusieve muurschildering van Banksy en tal van straatkunst. Ontdek de Napolitaanse Cult of the Dead-kerk. Geniet van een stop voor koffie in een bar met een heiligdom voor voetballer Diego ...

  This tour flew by because it was amazing. Our guide was Silvia and she made the tour highly enjoyable for us with her kindness and her wit. She had a vast knowledge of the hidden landmarks in the center of Naples (some of which you may miss if you randomly stroll around the historical center) and also taught us about the sense of community among Neapolitans, showing the real beauty of Naples. Book this walk, you will not regret it!

 • Napels: rondleiding door de Spaanse wijk en lokale markt

  2. Napels: rondleiding door de Spaanse wijk en lokale markt

  Ontmoet de lokale gids op Piazza del Gesù Nuovo, het echte hart van het historische Napels, en begin aan een rondleiding van 3 uur door de smalle en kronkelende straatjes van de stad. Bewonder de kerk van Gesù Nuovo, de Obelisk van de Onbevlekte Ontvangenis en de basiliek van Santa Chiara terwijl je meer te weten komt over hun geschiedenis. Bezoek vervolgens Pignasecca, een kleurrijke lokale markt die bruist van voedsel- en kledingwinkels. Geniet van de bezienswaardigheden en geuren van de markt en probeer onderweg wat typisch Neopolitaans straatvoedsel. Betreed de bruisende Quartieri Spagnoli (Spaanse wijk), het meest dichtbevolkte en karakteristieke deel van de stad. Kijk de heuvel op naar het raster van steegjes en trappen en geniet van de straatkunst en hangende linins die de balkons sieren. Eindig in het monumentale gedeelte van Napels en bewonder de elegante Caffè Gamb...

 • Privétour langs straat, kunst en cultuur in Napels Street

  3. Privétour langs straat, kunst en cultuur in Napels Street

  Stap weg van de toeristische wegen en ontdek de echte en lokale kant van Napels. Maak een kans om meer te weten over dit buiten de gebaande paden prive-tour met een lokaal. Begin je tour door een kopje goede koffie te pakken en de cultuur te omarmen zoals de lokale bevolking. Volg je gastheer door nauwe steegjes en ontdek de authentieke kant van de stad. Kijk omhoog en zie kledinglijnen hangen van het ene gebouw naar het andere, bewoners gluren uit hun balkons en praten met elkaar, en koele straatkunst gepleisterd over de muren. Bezoek de studentenwijk en ontdek de hippe, artistieke en alternatieve kant van Napels. Zie hoe deze zone wordt bepaald door jonge ontwerpers die alles verkopen, van schoenen en kleding tot kleine sculpturen en kunstwerken. Bekijk hun handgemaakte ambachten. Ontdek onderweg interessante historische architectonische juweeltjes zoals het voormalige kloostercomplex...

 • Napels: lokale streetfood-tour

  4. Napels: lokale streetfood-tour

  Proef het lekkerste eten in Napels tijdens deze smakelijke, drie uur durende culinaire rondleiding. Slenter door de straten van deze kleurrijke stad en verken de talloze straatverkopers en voedselmarkten. Drink een sterke espresso, proef Napolitaanse lekkernijen zoals warme "sfogliatella" (een gelaagd gebak), "trippa" en "soffritto". Geniet van een persoonlijk gesprek en tips van je lokale, vriendelijke gids.

 • Napels: stadswandeling met gids Diego Maradona

  5. Napels: stadswandeling met gids Diego Maradona

  Ontdek de diepe liefde van het Napolitaanse volk voor Diego Maradona tijdens een begeleide wandeling. Voel de voortdurende bewondering voor 'de koning van Napels' op elke hoek en straat van de stad met de hulp van je deskundige gids.

  Begin de tour vanaf Piazza Plebiscito en ga dan verder door Galerie Umberto I om de beroemde Spaanse wijk te bereiken. Zie hoe de hele stad getuigt van de erfenis van de "Pibe de Oro" ("Golden Boy") die de stad de vreugde van de eerste kampioenschapstrofee bracht .

  Bezoek een openluchtmuseum voor straatkunst gewijd aan Maradona, evenals twee andere must-see bestemmingen voor fans van Napoli's nummer 10: Vico Lungo Gelso en Piazza Maradona in via Emanuele De Deo. Bewonder hier de beroemdste muurschilderingen gewijd aan deze unanieme held van de stad.

  Bewonder een keramis...

 • Napels: unieke inzichten over het lokale leven in Napels

  6. Napels: unieke inzichten over het lokale leven in Napels

  Geniet van een spannende wandeling om jezelf voor te stellen aan de stad Napels. Begin uw dag in de Obelisco dell'Immacolata in Gesù Nuovo, een van de belangrijkste pleinen van de stad in het historische centrum van Napels, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Doorgaan naar de meest beroemde straat in de stad, Spaccanapoli. Bezoek een van de meest charmante markten in Napels, La Pignasecca. Transfer per kabelbaan naar een prachtige, schilderachtige stad, beroemd gemaakt door de kunstenaars die zijn adembenemende landschap hebben geschilderd. Ervaar een schilderachtig uitzicht over de Golf van Napels, terwijl u langs de helling van de Vomero-heuvel loopt. Betreedt de Spaanse wijk en bekijk de nieuwste straatkunst in de stad. Loop langs de traditionele Napolitaanse lage huizen, genaamd Bassi. Ga langs de foyer van het Toledo Metro Art Station, onderdeel van het Napolitaanse kun...

Sitemap Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Heel origineel

Ondanks dat het een genre van liedjes is dat typerend is voor de stad en dat het publiek ze hier beter kent en hun berichten beter begrijpt, voelde ik me zelfs uit een ander land erg op mijn gemak en heb ik genoten van de avond, ik raad het iedereen aan, ongeacht hun land of plaats van oorsprong, groeten.

Echt super leuk, zeker waard om heen te gaan. We hebben een cd gekocht van de band. Je wordt meegenomen in de muziek van Italië en Napels.