Kies data
Napels

Shows & musicals

Napels Shows & musicals: Onze meest aanbevolen

Napels: traditioneel Napolitaans muziekconcert

1. Napels: traditioneel Napolitaans muziekconcert

Napolitaanse liederen zijn beroemd over de hele wereld. Neem de kans om dit muzikale culturele erfgoed te ervaren met een concert van 1 uur. Hoor artiesten de beroemdste liederen uit Napels opvoeren.  Je wordt naar een authentieke Napolitaanse plek gebracht om te genieten van de klanken, taal, omgangsvormen en gastvrijheid die kenmerkend zijn voor deze traditie. De muzikanten, zangers, acteurs en dansers treden elke dag met een andere hoofdartiest op.  De artiesten gebruiken geen microfoons of andere hulpmiddelen - wat je hier ervaart is pure Italiaanse passie. Ze spelen de meest gerenommeerde Napolitaanse melodieën, en de voorstelling eindigt met een meezinger: het beroemde 'O Sole Mio'. Een niet te missen evenement voor elke muziekliefhebber. 

Privétour: Napels Food Tasting Tour door Vintage Vespa

2. Privétour: Napels Food Tasting Tour door Vintage Vespa

De Food Tasting Vespa Tour neemt je mee om de stad Napels te ontdekken en de echte lokale gastronomische uitmuntendheid te proberen. Vertrekkend vanuit het hotel is de eerste fase de wijk Vomero, waar u de typische "coppo di frittura napoletana" (een kegel met klein gefrituurd voedsel) in de oudste gefrituurde winkel zult proberen en u zult doorgaan langs de route en proeverijen van vele lokale producten: uitstekende Napolitaanse worst en Mozzarella di bufala campana vergezeld van een glas lokale wijn, de pizza Margherita, de typische "sfogliatella" (een beroemd Napolitaans gebak) vergezeld van de beste Napolitaanse Espresso-koffie in het exclusieve en historische Grand Cafe Gambrinus, oude bestemming van beroemde dichters en schrijvers. Een deskundige pizzakok leert je om je eigen echte Napolitaanse pizza te kneden, op smaak te brengen en te bakken in een privépizzaklasse, een onvergetelijke ervaring voor iedereen die Napels, per definitie de stad van de pizza, bezoekt. En meer, je komt binnen in de oude chocoladefabriek "Gay Odin" waar je de oude machines ziet en uiteraard de buitengewone Napolitaanse chocolade proeft. Eindelijk wacht het beste ijs van Italië op je om deze buitengewone proefreis te beëindigen! Tijdens het pad ervaar je het dagelijkse leven van Napels door de meest beroemde gastronomische lokale uitmuntendheid te proeven. Leun achterover en geniet van de charme, cultuur en architectuur van de stad, stap uit om te voet te verkennen en pauzeer om de beroemdste gastronomische lokale uitmuntendheid te proeven. Allemaal aan boord van een charmante vintage Vespa en zonder verkeersproblemen, het prachtige uitzicht op Napels ontdekken vanaf Piazzale San Martino, het monumentale gebied van Napels met zijn pleinen en beroemde bezienswaardigheden tot aan de Posillipo-heuvel om adembenemende landschappen te bewonderen die uniek zijn in de wereld van terrassen met uitzicht op de zee. Met deze Vespa-tour door Napels kun je het verkeer omzeilen en door drukke gebieden navigeren die andere voertuigen niet kunnen bereiken, waardoor je een intieme ervaring van deze prachtige Italiaanse stad krijgt.

Napels: luxe nachttour met romantisch diner

3. Napels: luxe nachttour met romantisch diner

Nadat je bent opgehaald bij je hotel door een professionele Engelssprekende chauffeur, begin je je ervaring met een panoramische rit langs de kust in Napels. Waardeer het verbazingwekkende nieuwe kasteel in het centrum van de stad, de Piazza del Plebiscito en Piazza Trieste e Trento. Bekijk het beroemde Cafe Gambrinus, het San Carlo Theater, het Koninklijk Paleis en Galerie Umberto I. Ga verder naar Posillipo Hill om 's nachts de stralende lichten van de hele stad te bewonderen. Ga naar het meest glamoureuze hotel aan de kust naast het iconische Castel dell'Ovo. Geniet van een verfijnd gastronomisch diner geïnspireerd en bereid door de Executive Chef. Geniet vanaf het dakterras van het spectaculaire panoramische uitzicht op de Vesuvius, de Golf van Napels en de paradijselijke eilanden Ischia en Capri. Het 3-gangen menu wordt geïnspireerd en geserveerd door de chef en vergezeld van een glas wijn. Aan het einde van het diner wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Napels: toegangsticket voor het Città della Scienza Interactief Museum

4. Napels: toegangsticket voor het Città della Scienza Interactief Museum

Test je danspasjes tegen een skelet met je toegangsbewijs voor het Città della Scienza-museum in Napels. Beleef een leuke dag met het hele gezin terwijl je meer te weten komt over de wetenschap van het menselijk lichaam en de geheimen van het universum met interactieve tentoonstellingen. Ga naar het museum en bezoek het loket om je ticket op te halen. Voel de opwinding bij het betreden van de verschillende tentoonstellingen en vind een geweldige balans tussen educatie en entertainment. Luister naar het geluid van je hartslag en test je geheugen tegen een chimpansee in de sectie menselijke biologie. Duik in de wereld van insecten en sta versteld van schorpioenen en spinnen voordat je de ruimte in schiet in het ongelooflijke planetarium.

Napels Food Tasting Tour door Vintage Fiat 500 / Fiat 600

5. Napels Food Tasting Tour door Vintage Fiat 500 / Fiat 600

De Food Tasting Fiat Tour neemt je mee om de stad Napels te ontdekken en de echte lokale gastronomische uitmuntendheid te proberen. Vertrekkend vanuit het hotel is de eerste etappe de wijk Vomero, waar u de typische "coppo di frittura napoletana" (een kegel met klein gefrituurd voedsel) in de oudste gefrituurde winkel zult proberen en u zult doorgaan langs de route en proeverijen van vele lokale producten: uitstekende Napolitaanse worst en Mozzarella di bufala campana vergezeld van een glas lokale wijn, de pizza Margherita, de typische "sfogliatella" (een beroemd Napolitaans gebak) vergezeld van de beste Napolitaanse Espresso-koffie in het exclusieve en historische Grand Cafe Gambrinus, oude bestemming van beroemde dichters en schrijvers. Een deskundige pizzakok leert je om je eigen echte Napolitaanse pizza te kneden, op smaak te brengen en te bakken in een privépizzaklasse, een onvergetelijke ervaring voor iedereen die Napels, per definitie de stad van de pizza, bezoekt. En meer, je komt binnen in de oude chocoladefabriek "Gay Odin", waar je de oude machines zult zien en natuurlijk de buitengewone Napolitaanse chocolade zult proeven. Eindelijk wacht het beste ijs van Italië op je om deze buitengewone proefreis te beëindigen! Tijdens het pad ervaar je het dagelijkse leven van Napels door de beroemdste gastronomische lokale uitmuntendheid te proeven. Leun achterover en geniet van de charme, cultuur en architectuur van de stad, stap uit om te voet te verkennen en pauzeer om de beroemdste gastronomische lokale uitmuntendheid te proeven. Allemaal aan boord van een charmante vintage Fiat 500 of Fiat 600, de iconische auto's van Italië, op een originele en onvergetelijke manier, en ontdek het prachtige uitzicht op Napels vanaf Piazzale San Martino, het monumentale gebied van Napels met zijn pleinen en beroemde bezienswaardigheden tot aankomst naar de Posillipo-heuvel om adembenemende landschappen te bewonderen die uniek zijn in de wereld vanaf terrassen met uitzicht op de zee. Deze Fiat-tour door Napels geeft je een intieme ervaring van deze prachtige Italiaanse stad.

Veelgestelde vragen over Shows & musicals in Napels

Welke andere activiteiten dan Shows & musicals zijn de moeite waard in Napels?

Welke Shows & musicals in Napels nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Heel origineel

Ondanks dat het een genre van liedjes is dat typerend is voor de stad en dat het publiek ze hier beter kent en hun berichten beter begrijpt, voelde ik me zelfs uit een ander land erg op mijn gemak en heb ik genoten van de avond, ik raad het iedereen aan, ongeacht hun land of plaats van oorsprong, groeten.

Geweldige muziek, arrangement, perfecte zangers. Ze waren in staat om een unieke sfeer van de avond te creëren, ondanks de onvriendelijke omstandigheden van de plaats en de omgeving.

Echt super leuk, zeker waard om heen te gaan. We hebben een cd gekocht van de band. Je wordt meegenomen in de muziek van Italië en Napels.