Kies data

Napels Toegangstickets

Napels Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

Pompeii: entreekaart voor de archeologische vindplaats

1. Pompeii: entreekaart voor de archeologische vindplaats

Ga terug in de tijd met een ticket voor de archeologische vindplaats Pompeii. Ervaar de sensatie van het lopen door straten die bewaard zijn gebleven door vulkanische as. Ontdek de tempels, theaters, elegante villa's en openbare gebouwen. Wandel comfortabel over het terrein dankzij de gratis bagageopslag. Laat je ticket zien bij de ingang en ga van start met het verkennen van een van de beroemdste archeologische vindplaatsen ter wereld. In het jaar 79 na Christus, in de vroege ochtend van 24 augustus, barstte de vulkaan Vesuvius in alle hevigheid uit en verraste 11.000 inwoners. Deze dramatische gebeurtenis beroofde de inwoners van Pompeii van het leven en bedolf de stad onder het as. Je ziet waar de Romeinen hun lunch haalden op het marktplein. Bekijk de ingewikkelde mozaïeken in de openbare baden. Bekijk Hellenistische plaatsen zoals het Huis van de Faun. Stel je voor dat je in het publiek zit in hetamfitheater of bewonder de met fresco's versierde Villa van de Mysteriën. Wandel naar de tempels van Venus, Apollo en Jupiter. Maak een foto van de stad met de Vesuvius op de achtergrond. Neem de tijd om de plek in je eigen tempo te verkennen en sla de stress van het boeken van entreetickets voor deze populaire attractie over.

Napels: ticket Nationaal Archeologisch Museum en Pemcards

2. Napels: ticket Nationaal Archeologisch Museum en Pemcards

Bezoek het Nationaal Archeologisch Museum van Napels met een dagticket, en bewonder een van de fraaiste collecties van Griekse en Romeinse voorwerpen ter wereld. Karel III van Spanje richtte het museum op in het midden van de 18e eeuw.  Het museum bevat een uitgebreide collectie van voorwerpen uit de Griekse en Romeinse oudheden. De Farnese-collectie, die onder andere gegraveerde edelstenen en grote marmeren sculpturen bevat, vormt de kern van de verzameling. Bekijk ook de bekendste collecties van het museum, evenals nieuwe tentoonstellingen over de geschiedenis van munten en het beroemde Geheime Kabinet.

Pompeï: ticket met voorrangstoegang en audiogids

3. Pompeï: ticket met voorrangstoegang en audiogids

Sla de lange wachtrijen over en ontdek de overblijfselen van de Romeinse stad. Bekijk oude ruïnes die overblijfselen zijn van de verwoestende uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus, waardoor de stad onder een dikke laag vulkanische as werd bedolven. Maak gebruik van een audiogids en bekijk huizen en alledaagse voorwerpen die vrijwel geheel intact zijn gebleven. Je ervaart deze alledaagse Romeinse stad bijna zoals het was ten tijden van het Romeinse rijk. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad dankzij het commentaar van de audiogids. Bezoek de hoogtepunten van de stad zoals het Romeinse amfitheater, het kleine theater en de openbare sportzaal. Ontdek wat er is overgebleven van winkelpuien en winkels. Bekijk de bewaard gebleven fresco's met verschillende scènes uit de Romeinse mythologie en het dagelijks leven.

Napels: ticket San Lorenzo Maggiore en Neapolis Sotterrata

4. Napels: ticket San Lorenzo Maggiore en Neapolis Sotterrata

Verken het complex van San Lorenzo Maggiore, in het geografische centrum van het oude Napels, en de ondergrondse schatten die eronder liggen. Bekijk kleurrijke fresco's in de Sisto V-hal, de gotische charme van de Chamber Hall en opgegraven relikwieën in het museum. Bewonder de schoonheid van de San Lorenzo Maggiore-kerk en de Franciscaanse fresco's voordat je naar de prachtige plafondfresco's in de Sisto V-hal kijkt. Ga door het klooster en bezoek de kapittelzaal, versierd met een gotisch portaal uit de late veertiende eeuw. Daal vervolgens 10 meter onder de grond af en ontdek de oude ruïnes van de Neapolis, de oude Grieks-Romeinse stad die werd gesticht in 470 voor Christus. Ontdek het oude commerciële hart van de stad, de Macellum (markt) . Sluit uw bezoek af met wat tijd in het museum, dat een dwarsdoorsnede van de geschiedenis van Napels van de klassieke tijd tot de negentiende eeuw.

Napels: toegangsticket Palazzo Reale & Pemcards

5. Napels: toegangsticket Palazzo Reale & Pemcards

Verken de belangrijkste koninklijke residentie van de Bourbon-koningen met een dagticket voor het Palazzo Reale in Napels. Het Palazzo Reale, de thuisbasis van de Bourbon-heersers in de eerste helft van de 18e eeuw, werd ontworpen door een van de meest prominente architecten van die tijd, Domenico Fontana. Het paleis ligt aan het elegante Piazza Plebiscito, het grootste plein van Napels. Binnen ontdek je een prachtige dubbele trap die je naar de koninklijke vertrekken leidt, waar nu het museum voor meubels en kunst van het paleis is gevestigd. Bewonder een enorme 18e-eeuwse kerststal in de Cappella Reale (Koninklijke Kapel). Kom meer te weten over de enorme verzameling teksten in de Nationale Bibliotheek, waaronder duizenden papyrusrollen gevonden in Herculaneum, en de overblijfselen van een 5e-eeuwse Koptische Bijbel.

Napels: traditioneel Napolitaans muziekconcert

6. Napels: traditioneel Napolitaans muziekconcert

Napolitaanse liederen zijn beroemd over de hele wereld. Neem de kans om dit muzikale culturele erfgoed te ervaren met een concert van 1 uur. Hoor artiesten de beroemdste liederen uit Napels opvoeren.  Je wordt naar een authentieke Napolitaanse plek gebracht om te genieten van de klanken, taal, omgangsvormen en gastvrijheid die kenmerkend zijn voor deze traditie. De muzikanten, zangers, acteurs en dansers treden elke dag met een andere hoofdartiest op.  De artiesten gebruiken geen microfoons of andere hulpmiddelen - wat je hier ervaart is pure Italiaanse passie. Ze spelen de meest gerenommeerde Napolitaanse melodieën, en de voorstelling eindigt met een meezinger: het beroemde 'O Sole Mio'. Een niet te missen evenement voor elke muziekliefhebber. 

Napels: Capodimonte National Museum Ticket en Pemcards

7. Napels: Capodimonte National Museum Ticket en Pemcards

Bezoek het Nationaal Museum van Capodimonte, gelegen op een heuveltop in Napels, van waaruit u het ongelooflijke uitzicht over de stad en de zee kunt bewonderen. Ontdek hoe het paleis zijn lange koninklijke band in de 18e eeuw begon als jachthuis met koning Charles, de Bourbon-koning van Napels en Sicilië. Terwijl je door het museum wandelt, kun je de prachtige interieurs bewonderen die zijn ontworpen door Charles van Bourbon. Deze kamers waren de voormalige residentie van de familie Bourbon en herbergen nu de kunstcollectie van de familie, waaronder meesterwerken van Titiaan, Parmigianino, Carracci, Borgia en d'Avalos. Ga naar de Porcelain Gallery op de 2e en de 3e verdieping en bekijk de beroemde porseleinkast in de Royal Apartments.

Napels: Castel Sant'Elmo Ticket en Pemcards

8. Napels: Castel Sant'Elmo Ticket en Pemcards

Bezoek het stervormige militaire fort van het Castel Sant'Elmo op de top van de Vomero-heuvel. Geniet vanaf het dak van het fantastische uitzicht over Napels en de prachtige omgeving. Verken het prachtige gebouw in je eigen tempo. Ontdek de interessante geschiedenis, van de oorspronkelijke kerk gewijd aan St. Erasmus, tot de huidige structuur als een uniek voorbeeld van 16e-eeuwse militaire architectuur uitgehouwen in de beroemde tufsteen van de stad. Ontworpen door de onderkoning Don Pedro Alvarez de Toledo en Pedro Luis Escriva, een militair ingenieur uit Valencia, is het dakterras dat de omtrek van het kasteel bedekt zonder twijfel een opvallend kenmerk. Nadat u heeft genoten van het uitzicht over het Charterhouse van St. Martin (Certosa di San Martino), kunt u de verschillende uitzichten over de stad en de golf bewonderen. Mis de culturele activiteiten en evenementen niet die vaak de ruimtes van het kasteel verlevendigen, van oude kunst tot meer hedendaagse stijlen.

Napels: toegangsticket planetarium en wetenschapsmuseum

9. Napels: toegangsticket planetarium en wetenschapsmuseum

Ontvang een toegangsbewijs voor het Planetarium en het Wetenschapsmuseum in Napels. Ontdek een reis door de ruimte, geniet van het zien van digitale kunst en bekijk shows en optredens over de mysteries van de sterrenstelsels, sterren en planeten in het meest geavanceerde planetarium van Italië. Moonwalk rond en geniet van dit interactieve wetenschapsmuseum en ontdek een wereld van pure verbeelding die de ruimte is. Bewonder dit ruimtemuseum, het grootste en meest geavanceerde van Italië. Dwaal rond in deze unieke ruimte en bewonder een van de meest geavanceerde technologieën ter wereld. Bekijk documentaires over ruimte en astronomie. Zie de machine van de nieuwste generatie en de unieke koepel garanderen het publiek een onvergetelijk en omhullend spektakel van het heelal. Geniet van de Robot Explorers-show en bekijk de 3D-film over de geschiedenis van reizen door de geschiedenis van oude en moderne volkeren en ontdek de wonderen van de natuur, archeologie en geschiedenis. Beleef een onvergetelijk dagje uit voor het hele gezin dat uw Imaginarium zal overnemen. Bekijk een unieke ruimte vol innovatieve kunst en nieuwe digitale trends en beleef veel plezier in een van de topattracties van Napels.

Pompeii: Skip the line-ticket en toegangskaarten voor virtueel museum

10. Pompeii: Skip the line-ticket en toegangskaarten voor virtueel museum

Verken een van 's werelds best bewaarde archeologische vindplaatsen met een toegangskaartje voor Pompeii, reis vervolgens door de tijd en bekijk de vindplaats door de ogen van een burger in het Virtueel Archeologisch Museum. Ontdek in je eigen tempo de oude ruïnes van de stad Pompeii, verwoest door de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus. Verken deze belangrijke archeologische vindplaats, die meer dan 50 hectare beslaat: loop rond het centrale Forum en bewonder de omgeving met de imposante Vesuvius op de achtergrond. Stel je de drukte van het centrum van de stad voor, met nog steeds de overblijfselen van zuilen en deuropeningen. Dwaal door de straten en ontdek overblijfselen van het aquaduct van de stad, straatfonteinen, openbare baden, particuliere huizen, bedrijven en standbeelden. Bewonder het amfitheater en het dramatische theater dat ooit vol enthousiaste toeschouwers zat. Zie wat er overblijft van kleurrijke fresco's van de huizen en bedrijven. Voltooi uw bezoek en verken het leven voor en tijdens het bloedbad van de uitbarsting van Pompeii in 79 na Christus met de multimediavideo: ervaar een perfecte reconstructie van een deel van het oude Pompeii. Word de hoofdrolspelers van het dagelijkse leven in het oude Pompeii en herbeleef de pracht van zijn huizen en zijn belangrijkste gebouwen in 3D, voordat de woede van de vulkaan de pracht van een van de rijkste en meest vitale steden in het Romeinse rijk uitwist. De ervaring eindigt met het schouwspel van de verschrikkelijke uitbarsting van de Vesuvius die het einde van de stad inluidde

  • Toegangstickets
14 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Napels

Welke topattracties zijn een must-see in Napels?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Napels?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Pompeï

Overzicht activiteiten in Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 12.662 beoordelingen

Hoewel het museum vol mensen zat, is alles goed gekomen. De twee mensen die verantwoordelijk waren voor de informatie waar we naar toe gingen, waren attent en attent. Moe van ons... na vier onafgebroken uren touren tussen de wonderen. Als een goede Apuliër ben ik blij om in het gebied "Oude Griekenland" het verbazingwekkende aantal ... verbazingwekkende werken te zien die gevonden zijn in het land van Puglia: Ruvo en Canosa en die we ook kunnen bewonderen in het Jatta Museum in Ruvo di Apulië

Het zou heel nuttig zijn geweest om een kaart van het musium te krijgen, zodat we ons verblijf konden plannen en konden kiezen waar we heen wilden.

Uitstekende tour, zonder al te veel concentratie op wat te zien, dus met de juiste tijden en uitputtend. Uitstekende gids (geliefde)

Mooie ervaring uitstekende organisatie personeel zeer voorbereid en vriendelijk

Zeer interessant en compleet museum. Met enorm veel objecten. Het is het waard