Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Napels: Private Urban Walking Tour naar het stadscentrum

Napels: Private Urban Walking Tour naar het stadscentrum

Vanaf $144,20 per persoon

Neem de kans om de schoonheid van de natuur te ontdekken met een "urban trekking" pad. Deze wandeling is de ideale manier om Napels te bezoeken vanaf bergop tot aan het kloppend hart van de stad.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 4 uur
Begintijden 09:00, 14:00
Directe bevestiging
Tourgids
Spaans, Engels, Frans, Italiaans
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Hier krijg je een perfecte introductie voor de eerste keer bezoekers
 • Ontdek de lokale straten op een wandeling door de stad
 • Cycle de straten van de stad om de lokale sfeer te absorberen
 • Leer van een informatieve, vriendelijke en professionele gids
Volledige beschrijving
Ontdek de schoonheid van Napels met een "urban trekking" pad, makkelijk te volgen op elke leeftijd. De wandeling is de ideale manier om te gaan en te bezoeken Napels van bergop naar beneden naar het historische centrum. Start vanaf de Vomero Hill, waar u zult genieten van een zeer mooi uitzicht op de Golf van Napels, en loop naar het historische centrum, het echte hart van de stad, die door de oude trappen, gebouwd in de 14e eeuw. De tour begint met een spectaculair uitzicht vanaf het prachtige terras van St. Martin 'Charterhouse, waar u kunt genieten van een betoverend en adembenemend uitzicht over de hele Golf van Napels van haar prachtige tuinen. Als gesloten, zal de Charterhouse vervangen door St. Elmo Castle, het hoogste punt van Napels van waaruit u genieten van een 360 graden uitzicht over de stad. De tocht gaat verder naar beneden het rustige trappen van Pedamentina, één van de oudste voetpaden van de stad. Het is gemaakt van 414 stappen en het verbindt de heuvel van Napels naar het hart van de stad, het historische centrum, en biedt een panoramisch uitzicht en suggestieve. Als je naar beneden kunt u oude huizen zien en een glimp opvangen van de mooiste uitzicht op de Golf en Vesuvio. Als je loopt u het B & B van de heer Pasquale Nocerino zien: hij is een violist en zijn vrouw, Giovanna, een balletdanser. Dit is de wijk waar Baudelaire woonde al enige tijd en waar de Marguerite Yourcenar zette haar verhaal "Anna, soror ...". Vanuit de Pedamentina zie je ook de meest beroemde Spaccanapoli, de Decumano Inferiore manier die echt de stad snijdt in twee. Zoals u verder gaan wandelen langs de levendige, authentieke, kleurrijke Markt van Pignasecca en eindelijk naar het historische centrum van de stad. Het is de grootste in Europa en wordt vermeld als een "World Heritage Site" door UNESCO. Maak een wandeling en bezoek Spaccanapoli, bezoek de ambachtelijke winkels, wandelen door de belangrijkste pleinen, onder folklore en oude verhalen. Bezoek de kerk van Gesù Nuovo en ontdek fascinerende legendes en de magie van de mysterieuze alchemistische symbolen op de gevel, alvorens in de kerk van St. Clare. Ga in het straatje van San Gregorio Armeno en voer de historische ambachtelijke winkel van de familie Ferrigno, waar de meest oude Napolitaanse Crib is handgemaakt. De dag zal komen om te eindigen met een aangename stop waar u de echte Napolitaanse espresso begeleid door de typische Sfogliatella of Babà (uitstekende lokale gebak) proeven zal zijn.
Inbegrepen
 • Privé erkende gids
 • Entry ticket naar de St. Martin Charterhouse (vervangen door St. Elmo Castle, indien gesloten)
 • Koffiepauze met een smaak van uitstekende Napolitaanse Espresso en cake of gebak zoals de beroemde Napolitaanse Sfogliatella of Babà
 • Kleine Napolitaanse gift
 • Fooien (optioneel)
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Piazza Vanvitelli 22 - buiten de ijssalon "Fantasia Gelati". (Vanvitelli - metrostation lijn 1)

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Zonnebril
 • Makkelijke kleren
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.5/5
 • prijs / kwaliteit
  4/5
Sorteren op

A faire ! 4 heures d'immersion qui permettent de mieux comprendre cette magnifique ville.

21 oktober 2019

Vertalen

La guida era valida. Il giro programmato interessante. Tuttavia, dopo averci spostato il tour dalla mattina al pomeriggio, la guida ci ha portato a due chiese che normalmente sono chiuse al pomeriggio e che quindi non abbiamo potuto visitare. Abbiamo visto altre cose.

1 januari 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 66308