Rondleiding

Vanuit Napels: excursie van een halve dag naar Pompeii

Vanuit Napels: excursie van een halve dag naar Pompeii

Vanaf € 63 per persoon

Bezoek de ruïnes van Pompeii die tot de belangrijkste archeologische vindplaatsen ter wereld behoren. De eens bruisende Romeinse stad die in de tijd bevroren is biedt bezoekers de unieke mogelijkheid om over Romeinse wegen te lopen en villa's te bekijken.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels, Spaans, Italiaans
Audiogids inbegrepen
Frans, Duits, Chinees, Japans, Portugees, Russisch
Inclusief ophaalservice
Starhotels Terminus, Hotel NH Napoli Panorama, Hotel Royal Continental, Hotel Palazzo Caracciolo, Hotel Paradiso BW Signature Collection, Gran Caffè Gambrinus, Museo Archeologico Nazionale di Napoli, 50 Kalò, Hotel Naples, Cattedrale di San Gennaro of Cruise Terminal Napoli. Je gids houdt een bord vast met de naam van de lokale partner erop. Neem na het boeken contact op met de lokale partner om de ophaaltijd te bevestigen.
Kleine groep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Sla de wachtrijen over voor het archeologische terrein van Pompeii
 • Zie hoe de Romeinen leefden en van het leven hielden
 • Bezoek het forum, de thermische baden, het huis van de Vetti en het "Lupanare"
Volledige beschrijving

Bekijk de meest intrigerende punten van Pompeii tijdens deze tour van een halve dag. Je wordt om 8:00 of 13:30 uur opgehaald en bezoekt de beroemde Romeinse stad, een van de beroemdste archeologische vindplaatsen. Doe mee met een VIP tour met kleine groepen (8 personen), een tour met kleine groepen (tot 18 personen) of een gewone groepstour (tot 40 personen).

Ontdek bij aankomst deze goed bewaard gebleven Romeinse stad met geplaveide straten, luxe villa's en tempels. Voel de aanwezigheid van oude Romeinen. Bezoek de thermale baden, theaters, forums en het beroemde huis van Vetti en 'Lupanare'. Bekijk natuurlijke lichaamsafgietsels, bijna 2000 jaar geleden bewaard door vulkanische as.

Het bezoek duurt ongeveer 2 uur voordat je terugkeert naar het inleverpunt.

Inbegrepen
 • Vervoer heen en terug
 • Pompeii skip-the-line toegang
 • Live gids (alleen beschikbaar in het laagseizoen, met een minimum van 6 deelnemers per taal; tot 5 deelnemers krijgen audiogidsen)
 • Audiogidsen in het Chinees / Japans / Russisch / Portugees / Frans / Duits
 • Lunch
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd
 • Alle deelnemers van 12 jaar en ouder moeten een in de EU geldige Reinforced Green Pass met een verifieerbare QR-code laten zien. De Reinforced Green Pass kan alleen worden verkregen met het uploaden van een bewijs van vaccinatie óf een bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden naar de Green Pass- of Covid Certificate-app
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De ophaalservice is beschikbaar vanaf de meeste hotels in het centrum van Napels.
 • Regel de ophaalservice bij je hotel of een nabijgelegen locatie wanneer je contact opneemt om je reservering te bevestigen.
 • Wanneer je belt om je reservering te bevestigen, ontvang je de exacte vertrektijd van de tour. Als het ophalen met meer dan 10 minuten is vertraagd, neem dan contact op met de lokale partner via het telefoonnummer hieronder.
 • Voor de Chinese, Franse, Duitse, Portugese, Japanse en Russische talen heeft de lokale partner in Pompeii audiogidsen beschikbaar.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 307 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • Vervoer
  4,2/5
 • prijs / kwaliteit
  4/5
 • veiligheid
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Het personeel was erg vriendelijk en attent, we stelden voor dat we langer zouden blijven dan het bezoek in Pompeii en ze waren zo vriendelijk om ons te vertellen waar we de trein terug naar Napels konden nemen. De gids was officieel en in de korte tijd van het bezoek legde hij de meest karakteristieke gebieden en bezienswaardigheden van de stad uit. Opname in de uitgaande bus legden ze de geschiedenis van de Vesuvius uit. We namen de tour vanwege een gebrek aan dagen in Napels en op een ochtend deden we een zeer compleet expresbezoek. Zeer goede ervaring om Pompeii te leren kennen zonder veel tijd te investeren in de reis naar Napels

Verder lezen

17 januari 2020

This tour was incredible. We had a small group, and although we moved fast she did an excellent job of balancing translations between English and Spanish. She took the time to allow us to take pictures, ask any questions we wanted, and made sure to see everything that was in our path. Will definitely recommend this to anyone who wants to see Pompeii, learn fun and cool facts, but not spend all day there since it was only a couple hours. But the time flies by!!! 10/10 would recommend if going to pompeii for first time.

Verder lezen

18 januari 2020

Vertalen

Erg fijne rondleiding gekregen van de gids Antonio, die van het begin tot het eind aan één stuk door de meest interessante details wist te vertellen waardoor de tragische stad weer tot leven kwam!

28 oktober 2019

Georganiseerd door

Product ID: 15658