Vanuit Napels: excursie van een halve dag naar Pompeii

Vanuit Napels: excursie van een halve dag naar Pompeii

Spaar tot 10%

Vanaf $74,50 $67,05 per persoon

Bezoek de ruïnes van Pompeii die tot de belangrijkste archeologische vindplaatsen ter wereld behoren. De eens bruisende Romeinse stad die in de tijd bevroren is biedt bezoekers de unieke mogelijkheid om over Romeinse wegen te lopen en villa's te bekijken.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Spaans, Italiaans
Audiogids optioneel
Frans, Duits, Chinees, Japans, Portugees, Russisch
Inclusief ophaalservice
Starhotels Terminus, Hotel NH Napoli Panorama, Hotel Royal Continental, Hotel Palazzo Caracciolo, Hotel Paradiso BW Signature Collection, Gran Caffè Gambrinus, Museo Archeologico Nazionale di Napoli, 50 Kalò, Hotel Naples, Cattedrale di San Gennaro of Cruise Terminal Napoli. Je gids houdt een bord vast met de naam van de lokale partner erop. Neem na het boeken contact op met de lokale partner om de ophaaltijd te bevestigen.
Kleine groep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Sla de wachtrijen over voor het archeologische terrein van Pompeii
 • Zie hoe de Romeinen leefden en van het leven hielden
 • Bezoek het forum, de thermische baden, het huis van de Vetti en het "Lupanare"
Volledige beschrijving
Boek deze tour van een halve dag om de meest interessante bezienswaardigheden van Pompeii te zien. Je wordt op het geselecteerde tijdstip (08:00 of 13:30 uur) opgehaald vanaf het aangewezen ophaalpunt voor een rit naar de beroemde Romeinse stad die één van de belangrijkste archeologische vondsten ter wereld is. Kies voor een VIP-tour met kleine groep (met slechts 8 personen), een tour met kleine groep (met maximaal 18 personen), of een normale groepstour (met maximaal 40 andere personen). Bij aankomst ontdek je deze perfect bewaarde Romeinse stad met verharde straten, luxe villa's en prachtige tempels. Ervaar hoe Pompeii je het gevoel geeft alsof de oude Romeinen nog aanwezig zijn. Bezoek de thermische baden, theaters, forums, het huis van de beroemde Vetti en het "Lupanare". Bekijk natuurlijk afdrukken van lichamen die door het vulkanische as van bijna 2.000 jaar geleden bewaard zijn gebleven. Het bezoek duurt ongeveer 2 uur. Na het bezoek aan deze ongelooflijke stad keer je weer terug naar het ophaalpunt.
Inbegrepen
 • Retourvervoer
 • Minibar aan boord (alcoholvrije dranken)
 • Voorrangstoegang tot Pompeï
 • Livegids (uitsluitend in het laagseizoen, met een minimum van 6 deelnemers per taal; kleinere groepen krijgen audiogidsen)
 • Audiogids in het Chinees, Japans, Russisch, Portugees, Frans of Duits
 • Lunch
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen
 • Temperatuurcontroles zijn verplicht

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De ophaalservice is beschikbaar vanaf de meeste hotels in het centrum van Napels.
 • Regel de ophaalservice bij je hotel of een nabijgelegen locatie wanneer je contact opneemt om je reservering te bevestigen.
 • Wanneer je belt om je reservering te bevestigen, ontvang je de exacte vertrektijd van de tour. Als het ophalen met meer dan 10 minuten is vertraagd, neem dan contact op met de lokale partner via het telefoonnummer hieronder.
 • Voor de Chinese, Franse, Duitse, Portugese, Japanse en Russische talen heeft de lokale partner in Pompeii audiogidsen beschikbaar.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,1 / 5

gebaseerd op 236 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.4/5
 • Vervoer
  4.1/5
 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • veiligheid
  4,5/5
Sorteren op

Het personeel was erg vriendelijk en attent, we stelden voor dat we langer zouden blijven dan het bezoek in Pompeii en ze waren zo vriendelijk om ons te vertellen waar we de trein terug naar Napels konden nemen. De gids was officieel en in de korte tijd van het bezoek legde hij de meest karakteristieke gebieden en bezienswaardigheden van de stad uit. Opname in de uitgaande bus legden ze de geschiedenis van de Vesuvius uit. We namen de tour vanwege een gebrek aan dagen in Napels en op een ochtend deden we een zeer compleet expresbezoek. Zeer goede ervaring om Pompeii te leren kennen zonder veel tijd te investeren in de reis naar Napels

Verder lezen

17 januari 2020

This tour was incredible. We had a small group, and although we moved fast she did an excellent job of balancing translations between English and Spanish. She took the time to allow us to take pictures, ask any questions we wanted, and made sure to see everything that was in our path. Will definitely recommend this to anyone who wants to see Pompeii, learn fun and cool facts, but not spend all day there since it was only a couple hours. But the time flies by!!! 10/10 would recommend if going to pompeii for first time.

Verder lezen

18 januari 2020

Vertalen

Erg fijne rondleiding gekregen van de gids Antonio, die van het begin tot het eind aan één stuk door de meest interessante details wist te vertellen waardoor de tragische stad weer tot leven kwam!

28 oktober 2019

Georganiseerd door

Product ID: 15658