Napels
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Napels Vervoer: Onze meest aanbevolen

Napels: rondleiding door de oude stad en gesluierde Christus

1. Napels: rondleiding door de oude stad en gesluierde Christus

Begin je tour bij de ingang van de kathedraal van Napels. Ontdek een goed voorbeeld van Napolitaanse gotische en barokke architectuur, die het relikwie van het bloed van San Gennaro, de patroonheilige van de stad, herbergt. Verken enkele van de oudste straten van Napels en begeef je naar het archeologische gebied van Carminiello en Mannesi. Kom meer te weten over de oude ruïnes die in het gebied zijn ontdekt na een bombardement in 1943. Ga verder naar de basiliek van San Giorgio Maggiore, die een geschiedenis heeft die teruggaat tot de 4e eeuw na Christus. Bekijk bewijzen van de vroegchristelijke oorsprong, zoals de oude apsis die later de ingang van de huidige kerk werd. Baan je een weg langs de Via San Biagio Dei Librai, in de volksmond bekend als "Spaccanapoli". Geniet van de geuren, kleuren en geluiden van de lange smalle straat die door het hart van het historische centrum van Napels loopt. Geniet aan de Via San Gregorio Armeno, de historische plaats van de ambachtelijke werkplaatsen van de stad, van een korte koffiepauze in een van de beroemdste bars in de omgeving. Zie een haarlok van Diego Maradona, een icoon van het voetbalteam van Napoli. Bekijk vervolgens het standbeeld van de Nijlgod op Piazza Nilo, dat dateert uit de 2e of 3e eeuw na Christus. Kom aan op het schilderachtige Piazza San Domenico Maggiore, genoemd naar de Dominicaanse basiliek eromheen. Ontdek een van de mooiste en grootste kerken in Napels, dat een referentiepunt blijft voor de chronologische, politieke en artistieke geschiedenis van de stad. De laatste stop is bij de Sansevero-kapel, waar een van de meest opmerkelijke sculpturen ter wereld staat, de gesluierde Christus. Bewonder de verbluffende ingewikkelde details van dit marmeren beeldhouwwerk gemaakt door Giussepe Sanmartino in 1753 om je rondreis door Napels te beëindigen.

...
Napels: 3-daagse pas voor attracties en openbaar vervoer

2. Napels: 3-daagse pas voor attracties en openbaar vervoer

Met één enkele pas profiteer je van toegang tot meer dan 20 monumenten, musea en archeologische sites, waaronder de catacomben van San Gennaro en San Gaudioso, het Nationaal Archeologisch Museum, MADRE, Museo e Real Bosco di Capodimonte, het Koninklijk Paleis, de Bourbontunnel, Castel Sant'Elmo en Certosa di San Martino. Ook krijg je gratis toegang tot 3 musea of archeologische sites en korting op de musea en vindplaatsen die je daarna nog bezoekt. Ontdek de stad en reis gratis met het openbaar vervoer (UnicoCampania). Reis met metrolijn 1 'Metro dell'Arte', lijn 2, lijn 6, de kabelbaan, de tram, de Circumflegrea-treinen en de Cumana e Circumvesuviana-stadsroute. 

...
Pompeii, Herculaneum & Napels: stadspas voor 3 dagen

3. Pompeii, Herculaneum & Napels: stadspas voor 3 dagen

Met de Artecard voor Napels en Campania profiteer je van toegang tot meer dan 40 monumenten, musea en archeologische sites, waaronder de ruïnes van Pompeii, Herculaneum, de catacomben van San Gennaro en San Gaudioso, het Nationaal Archeologisch Museum, MADRE, Museo e Real Bosco di Capodimonte, het Koninklijk Paleis, de Bourbontunnel, Castel Sant'Elmo, Certosa di San Martino, het Paleis van Caserta, Paestum en het Archeologisch Museum van Capua. De pas geeft je gratis toegang tot 2 musea of archeologische sites en korting op de musea en vindplaatsen die je daarna nog bezoekt. Ontdek de stad en reis gratis op het regionale openbaarvervoernet van Napels en Campania (UnicoCampania).

...
Napels: ruïnes van Pompeii en de berg Vesuvius

4. Napels: ruïnes van Pompeii en de berg Vesuvius

Je begint je excursie met de ophaalservice in het stadscentrum van Napels. Neem de shuttlebus naar de ingang van de ruïnes van Pompeii. Je slaat de rij over met je voorrangsvoucher. Je bezoekt de historische site van Pompeii en verkent de winkels, tempels, theaters en luxe villa's die er nog zijn.  Je ontspant terwijl je door een prachtig natuurpark rijdt en het prachtige uitzicht op de baai van Napels bewondert. Wandel op weg naar de top van de Vesuvius in je eigen tempo over het pad omhoog naar de krater van de vulkaan.

...
Luchthaven Fiumicino: pendelbus van/naar centrum van Napels

5. Luchthaven Fiumicino: pendelbus van/naar centrum van Napels

Stap op de Fiumicino Express en ervaar het comfort en gemak van een nieuwe transferdienst tussen luchthaven Fiumicino in Rome en het centrum van Napels. Geniet van een stressvrij begin of einde van je reis en wordt opgehaald bij Terminal 3 op de luchthaven en afgezet in het centrum van Napels, of andersom. Je mag 1 stuk handbagage en maar liefst 2 stuks standaardbagage van tot wel 30 kg meenemen. Blijf onderweg verbonden met gratis Wi-Fi en stopcontacten voor je telefoon en andere apparaten. Ga zitten en ontspan in de moderne, milieuvriendelijke bus.

...
Luchthaven Napels: privétransfer van & naar hotels in Napels

6. Luchthaven Napels: privétransfer van & naar hotels in Napels

Profiteer van comfortabel, handig en betaalbaar luxevervoer van en naar luchthavens, treinstations en havens in Napels en van en naar hotels in het centrum van Napels en Campania. De stipte en efficiënte dienst biedt zeer professionele chauffeurs die je in elk stadium van je transfer begeleiden, van aankomst tot afzetten op je gewenste locatie. Het meertalige personeel staat tot je beschikking en is erg behulpzaam en gastvrij. Ontspan in een luxe Mercedes sedan of een comfortabele minibus, afhankelijk van hoe groot je groep is. Je hoeft niet op zoek naar een taxi, de privédienst is alleen voor jou. De transfer beslaat alle grote toeristische trekpleisters in Napels en Campania en biedt een stressvrij begin of einde van je vakantie in Italië.

...
Van Napels: Dagtrip naar Pompeii

7. Van Napels: Dagtrip naar Pompeii

Stap aan boord van de shuttlebusdienst op Piazza del Gesù Nuovo in het historische centrum van Napels en reis vervolgens comfortabel naar de archeologische vindplaats Pompeii. Laat je afzetten bij de hoofdingang en bespaar kostbare tijd met je toegangsticket voorrang. Reis terug in de tijd en stel je het leven voor in de tijd van het Romeinse rijk terwijl je slentert over geplaveide straten die meer dan 2000 jaar geleden zijn gebouwd. Bekijk de wonderbaarlijke overblijfselen van de winkels, tempels en theaters die waren bedekt met lava en as na de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus. Bewonder de mozaïektegels van de luxe villa's van rijke kooplieden die hun fortuin verdienden in de welvarende stad. Bekijk de overblijfselen van het Huis van de Faun en krijg inzicht in hoe de burgers zich vermaakten terwijl je een bordeel, openbare baden en nog veel meer ontdekt.

...
Vanuit Napels: dagtocht Ischia met lunch

8. Vanuit Napels: dagtocht Ischia met lunch

Breng de dag door op het groene eiland Ischia en ontsnap aan de hitte en de drukte van Napels. Ontdek bezienswaardigheden  op elke hoek en geniet van de natuurlijke schoonheid van de verzonken kraters, rotsachtige pieken en lavaheuvels van het vulkanische eiland. Pak de veerboot vanuit Napels en arriveer in de haven van Ischia, waar je kunt genieten van een lunch in een typisch Italiaans restaurant. Maak gebruik van je vrije tijd door een bezoek te brengen aan  Castello Aragonese, dat met het vasteland verbonden is door een brug die door de eeuwen heen meerdere malen is herbouwd, omdat hij telkens werd weggespoeld door de zee! Ontdek het chique dorp Sant'Angelo, geliefd door de rijke en beroemde mensen die willen ontsnappen aan de drukte. Bewonder de kleurrijke huizen van het volledig autovrije en moeilijk te bereiken gebied, en geniet van de ontspannen Mediterrane sfeer van de smalle steegjes, ijssalons, restaurants en bars met tafels buiten. 

...
Luchthaven Napels - Hotels in Napels Privétransfer van minibus

9. Luchthaven Napels - Hotels in Napels Privétransfer van minibus

Reis van de luchthaven van Napels naar het centrum van Napels, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bord met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

...
Naples Airport naar Sorrento en Amalfi Coast Shared Transfer

10. Naples Airport naar Sorrento en Amalfi Coast Shared Transfer

Sla de lange rijen voor taxi's op de internationale luchthaven van Napels over en vermijd het gedoe van het gebruik van het openbaar vervoer met zware tassen. Profiteer van een betrouwbare en handige gedeelde pendeldienst naar Sorrento en locaties aan de kust van Amalfi. Reis aan boord van een minibus van hoge kwaliteit en word direct afgezet bij je hotel, villa of bed & breakfast in Positano, Amalfi en Ravello langs de kust van Amalfi, of in de stad Sorrento op het schiereiland Sorrento. Profiteer van de diensten van een Engelstalige chauffeur en een royale bagagevrijstelling van 1 stuk ruimbagage en 1 handbagage per persoon.

...

Sitemap Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Het is een zeer goede spaaroptie en het maakt het voor u gemakkelijker om geen kaartjes of kaartjes, POMPEII en HERCULANO gratis te hoeven kopen en al het vervoer van metro, bus, korting in musea enz ...

Pompei was erg interessant, ook de catacomben van San Gennaro waren indrukwekkend! Met de ARTEcard konden we gebruik maken van de metro en alle treinen, dat was erg praktisch!

Pass zeer geschikt voor vervoermiddelen (trein, bus, metro) plus toegang tot musea of bezienswaardigheden. economisch en praktisch

Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en musea zijn de moeite waard

Uitstekende waarde voor aangeboden diensten en prijs?