Kies data
Napels

Vervoer

Napels Vervoer: Onze meest aanbevolen

Sorrento: Pompeii Express Tour per trein & voorrangsticket

1. Sorrento: Pompeii Express Tour per trein & voorrangsticket

Laat de stad achter je en neem de trein van Sorrento naar Pompeii, zonder wachttijden. Daar ontmoet je een lokale expert die je meeneemt op een 2 uur durende rondleiding door een van de beroemdste archeologische opgravingen ter wereld. Ontdek de goed bewaarde Romeinse stad Pompeii, gelegen op de hellingen van de nog actieve Vesuvius. Wandel door de oude ruïnes en leer over de geschiedenis van deze geweldige locatie. Je zult worden geleid door de straten van een stad  die ooit veel inwoners had. Kijk uit naar een spannende reis 2000 jaar terug in de geschiedenis. Aan het einde van je rondleiding kun je terugkeren naar Sorrento, of in Pompeii blijven om de omgeving nog verder te verkennen.

Het eiland Procida: dagexcursie met lunch

2. Het eiland Procida: dagexcursie met lunch

Trek een dag uit om zelf het stille, mysterieuze eiland Procida te verkennen. Neem de veerboot vanuit Napels en ontdek alles wat het eiland te bieden heeft. Wandel door citroenboomgaarden en geplaveide steegjes en geef je over aan de ontspannen sfeer. Neem de tijd voor een lunch in een typisch lokaal restaurant en laat de wereld rustig zijn gang gaan. Doe je tegoed aan drie overheerlijke gangen vergezeld van een glas wijn. Breng een bezoek aan Terra Murata, het oudste dorp van het eiland, en bekijk daar het kasteel en de gevangenis. Pauzeer bij de jachthaven van Corricella of wandel door de haven van Marina Grande in Sent’cò.

Napels: shuttlebus naar Pompeii

3. Napels: shuttlebus naar Pompeii

Pompeii bereiken vanuit Napels was nog nooit zo eenvoudig met de hulp van deze nieuwe shuttlebusdienst, die 2 keer per dag beschikbaar is. Eenmaal aan boord vindt u buscommentaar opgenomen in 5 talen, namelijk Italiaans, Engels, Frans, Spaans en Duits. Deze audiogids vertelt je de geschiedenis en bezienswaardigheden van deze oude stad, die ooit het kloppend hart was van een levende beschaving. Na slechts een uur reizen bereikt u de opgravingen van Pompeii. U kunt kiezen tussen 1e en 2e vertrek in de zomer en tussen 1e en 2e vertrek in de winter vanuit Molo Beverello. aan het einde van je verkenning van Pompeii, word je comfortabel terug naar Napels vervoerd.

Napels: dagtocht naar Herculaneum en de Vesuvius

4. Napels: dagtocht naar Herculaneum en de Vesuvius

Begin je dagtour vanuit het historische centrum van Napels, vanwaar je naar de ruïnes van Herculaneum gaat. Na ongeveer 40 minuten rijden, brengt de bus u naar de hoofdingang van de ruïnes. Je kunt genieten van skip-the-line toegang met je voucher, voordat je Herculaneum zelf kunt ontdekken. Herculaneum was de eerste archeologische vindplaats die in de 18e eeuw werd ontdekt en werd een van de beroemdste plekken ter wereld. Tegenwoordig heeft Herculaneum verschillende bezienswaardigheden, zoals het huis met het mozaïekatrium, het huis van de herten, de thermale spa's van het forum, het huis van het mozaïek van Neptunus en Amphitrite, dat absoluut een bezoek waard is. Daarna gaat u verder naar de Vesuvius, genietend van een rit door een nationaal park met een prachtig uitzicht op de baai van Napels. De bus klimt naar een hoogte van 1000 meter, van waar je een wandelpad omhoog naar de krater neemt waar je uitzicht op de omgeving kunt bewonderen en meer kunt leren over de lokale geologie van de vulkanologische gidsen. Je Mt. volgen Bezoek aan de Vesuvius, je gaat terug naar Napels.

Luchthaven van Napels: Positano Private Transfer

5. Luchthaven van Napels: Positano Private Transfer

Vermijd de stress van het openbaar vervoer met een betrouwbare overdracht. Profiteer van de best beschikbare tarieven op de markt een luxe service. Reis vanaf de luchthaven van Napels naar Positano, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bordje met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

Napels: treinstation naar kust van Sorrento Private Transfer

6. Napels: treinstation naar kust van Sorrento Private Transfer

Kies uit de volgende overdrachten: • treinstation van Napels naar de kust van Sorrento • Kust van Sorrento naar het treinstation van Napels U kunt alle hotels aan de kust van Sorrento (Massa Lubrense, Sant'Agata Sui Due Golfi, Meta Di Sorrento, Piano di Sorrento, Sant'Agnello Di Sorrento en Sorrento) bereiken. U kunt ook overstappen op uw bed & breakfast, privévilla of appartement.

Napels: rondleiding door de oude stad en gesluierde Christus

7. Napels: rondleiding door de oude stad en gesluierde Christus

Welkom in het hart van een van de oudste steden van Europa. Steek samen met je gids het hart van het historische centrum van Napels over vanaf Piazza Bellini, waar je nog steeds zichtbare delen van Griekse muren vindt. Omzeil het Conservatorium van Napels, met de kans om de repetities van jonge Napolitaanse muzikanten te horen. Ga verder naar de Via dei Tribunali, de Decumano Maggiore van het oude Neapolis, maar ook een van de levendigste en rijkste straten van Napels. Je ontmoet de basiliek van Santa Maria Maggiore alla Pietrasanta, met zijn oude romaanse klokkentoren, en de mysterieuze kerk van Santa Maria delle Anime del Purgatorio ad Arco. De basiliek van San Lorenzo Maggiore, een juweel van Anjou, en de Duomo, die het wonderbaarlijke heilige bloed van San Gennar, de geliefde beschermheilige van de stad, bewaart, wachten op u op een steenworp afstand. Terug naar Spaccanapoli, de lagere decumanus, slenter je door de krioelende en karakteristieke Napolitaanse winkels. Ontdek de prachtige basiliek van San Domenico Maggiore, met zijn gelijknamige plein dat het landschap uniek maakt. De laatste stop is de kostbare Sansevero-kapel: het visioen van de gesluierde Christus, samen met het verhaal van je gids, zal een unieke en onvergetelijke ervaring zijn.

Luchthaven Napels naar verblijf in Napels: privévervoer

8. Luchthaven Napels naar verblijf in Napels: privévervoer

Vermijd de stress van het openbaar vervoer door een betrouwbare rit te boeken.Reis van de luchthaven van Napels naar je accommodatie in Napels. Ontspan in de wetenschap dat je bagage in goede handen is.  Je Engels- en Duitssprekende chauffeur wacht op je in de aankomsthal met een bordje met je naam erop. Tijdens je rit geeft je chauffeur je alle informatie en tips over je bestemming. Stel gerust al je vragen over de omgeving.

Luchthaven van Napels - privétransfer van Sorrento

9. Luchthaven van Napels - privétransfer van Sorrento

Vermijd de stress van het openbaar vervoer met een betrouwbare overdracht. Profiteer van de best beschikbare tarieven op de markt een luxe service. Reis van de luchthaven van Napels naar de kust van Sorrento, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bordje met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

Luchthaven Napels: gedeelde transfer Sorrento en Positano

10. Luchthaven Napels: gedeelde transfer Sorrento en Positano

Sla de lange rijen voor taxi's op de internationale luchthaven van Napels over en vermijd het gedoe van het gebruik van het openbaar vervoer met zware tassen. Profiteer van een betrouwbare en handige gedeelde pendeldienst naar Sorrento en Positano. Reis aan boord van een hoogwaardige minibus en word direct afgezet bij je hotel, villa of bed & breakfast in Positano, of in de stad Sorrento op het schiereiland van Sorrento. Profiteer van de diensten van een Engelssprekende chauffeur en een royale bagagevrijdom van 1 stuk ruimbagage en 1 handbagage per persoon.

  • Transfers
  • Citycards
47 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 47

Sitemap Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Een goedhartige man sms't me om me te vertellen waar ik af moet spreken na het ophalen van mijn bagage, behulpzaam met bagage en het plaatsen in zijn voertuig. Opent beleefd de deuren voor alle passagiers en weet absoluut de weg! Een beetje duur dacht ik, maar toch veel minder stressvol en zo'n traktatie om ons verblijf in Napels te beginnen, aangezien sommige reguliere taxichauffeurs daar profiteren, is het goed om een vast tarief te hebben. Na aankomst wilde bijvoorbeeld een taxichauffeur 65 euro om ons misschien 1/2 tot 3/4 mijl te brengen, dus we gebruikten gewoon onze telefoonkaart en liepen! Onze laatste paar dagen daar gingen taxi's in staking, dus toen we een veerboot hadden om naar Ishia te halen en een ritje van 1/2 mijl van ons hotel wilden, geen taxi's! Hotel zei dat ze een auto konden bellen voor 45 euro, dus we liepen weer! We hoorden dat taxi's niet staakten in Ishia, maar pas op omdat ze proberen de prijs te slopen, we wilden bijvoorbeeld een ritje n

Hoewel de tour in het Engels was omdat er geen beschikbaarheid in het Spaans was, legde de gids langzaam uit en leerden we veel dingen. Toen hij ons het belangrijkste leerde, gaf hij ons aanwijzingen over hoe we moesten uitstappen, hoe we de trein moesten nemen en we namen afscheid. We kozen ervoor om Pompeii te blijven zien, wat ons verbaasde. Ik raad het 100 per 100 aan.

Alles was goed geregeld vanuit de organisatie. Ischia is een prachtig eiland die de moeite waard is om te bezoeken. Voor de lunch is er een reservering gemaakt en dit eten was heerlijk met daarnaast een geweldig uitzicht op het water. Al met al een leuke trip gehad!

Een heel mooi eiland, waar de bus niet eens nodig is. Het is amper een grote 3km lang. Dat hebben wij rustig te voet gedaan en zo genoten van het hele eiland en zijn uitzichten. Het strand en zeewater waren ook zalig. Zeker een aanrader dus ! Grtjs Katrien

Onze chauffeur was zeer behulpzaam en hielp ons een andere rit te regelen voor een deel van onze groep dat te laat arriveerde.