Datums kiezen

NapelsVervoer

Napels Vervoer: onze aanbevelingen

Van Ercolano: toegangsbewijs Vesuvio Park en Roudtrip-bus

1. Van Ercolano: toegangsbewijs Vesuvio Park en Roudtrip-bus

Toeristische vervoersdienst die het oude Herculaneum verbindt met de Grote Kegel van de Vesuvius. De kortste en tegelijkertijd meest spectaculaire route om de beroemdste vulkaan ter wereld te bezoeken. Het grondgebied van het Nationaal Park Vesuvius is een concentratie van natuurlijke rijkdommen, geschiedenis van vulkanologie, adembenemende landschappen, eeuwenoude gewassen en tradities die het gebied van de Vesuvius tot een van de meest fascinerende en een van de meest bezochte plaatsen ter wereld maken. Vanaf station Ercolano Scavi brengt de Vesuvio Express u naar de ingang van het Vesuvio-park (1.000 m) en na 2 uur neemt u een bus om terug te komen. De tour duurt ongeveer 3 uur, min of meer. Het toegangskaartje voor Vesuvio Park is inbegrepen. Let op: U dient de door u aangekochte dienstregeling te respecteren. Op het toegangsbewijs voor het Vesuviuspark staat een toegangsuur. Als je te laat bent, is deze niet meer geldig en zal het Vesuvio Park je blokkeren bij de ingang van de Vesuvio. Als u te laat aankomt, brengt Vesuvio Express u op de Vesuvio met de eerst beschikbare bus, maar het toegangsbewijs voor de Vesuvio is niet meer geldig en u krijgt er geen vergoeding voor. Kom dus niet te laat.

Napels: pendelbus heen en terug naar Pompeii

2. Napels: pendelbus heen en terug naar Pompeii

Pompeii bereiken vanuit Napels is nog nooit zo eenvoudig geweest met de hulp van deze nieuwe pendelbus, die 2 keer per dag beschikbaar is. Eenmaal aan boord vindt u buscommentaar opgenomen in 5 talen, namelijk Italiaans, Engels, Frans, Spaans en Duits. Deze audiogids vertelt je de geschiedenis en bezienswaardigheden van deze oude stad, die ooit het kloppende hart was van een levende beschaving. Na slechts een uur reizen bereikt u de opgravingen van Pompeii. U kunt kiezen tussen 1e en 2e vertrek in de zomer, en tussen 1e en 2e vertrek in de winter vanuit Molo Beverello. aan het einde van uw verkenning van Pompeii, wordt u comfortabel teruggebracht naar Napels.

Napels: privétransfer enkele reis naar Sorrento of Positano

3. Napels: privétransfer enkele reis naar Sorrento of Positano

Privétransfers van Napels naar uw hotel, B&B in Sorrento. Onze chauffeur haalt u op bij uw accommodatie, luchthaven of station, helpt u met uw bagage en leunt achterover en ontspant op weg naar uw volgende bestemming in het comfort van een Mercedes-voertuig.

Luchthaven Napels: bustransfer van/naar het Maritiem Station van Napels

4. Luchthaven Napels: bustransfer van/naar het Maritiem Station van Napels

Geniet van een veilige transfer tussen de luchthaventerminal Napels Capodichino en het maritieme station van Napels. Reis veilig en gemakkelijk in een voertuig met airconditioning en een professionele chauffeur. Profiteer van voertuigen met airconditioning die volgens hoge hygiënische normen worden onderhouden. Laat uw chauffeur u soepel door het verkeer loodsen. Geniet van een zorgeloze rit zonder u zorgen te maken over hotelshuttles of taxi's.

Campania Artecard: 3 of 7 dagen of een Gold Pass 365

5. Campania Artecard: 3 of 7 dagen of een Gold Pass 365

Met de Artecard voor Napels en Campania profiteer je van toegang tot meer dan 40 monumenten, musea en archeologische vindplaatsen, waaronder de ruïnes van Pompeï, het Herculaneum, het Nationaal Archeologisch Museum, museum MADRE, Museo e Real Bosco di Capodimonte, het Koninklijk Paleis, Castel Sant'Elmo, Certosa di San Martino, het Paleis van Caserta, Paestum en het Archeologisch Museum van Capua. Ook krijg je gratis toegang tot vele musea of archeologische locaties en korting op de musea en vindplaatsen die je daarna nog bezoekt. Ontdek de stad en reis gratis met het regionale openbaarvervoernet van Napels en Campania (UnicoCampania). Bezoek de door jou gekozen culturele locaties, je kunt kiezen uit de volgende lijst en ontvangt tot 50% korting bij de andere locaties: • Parco Archeologico di Pompei • Parco Archeologico di Ercolano • Museo Archeologico Nazionale • Palazzo Reale di Napoli • Museo e Real Bosco di Capodimonte • Reggia di Caserta • Museo Archeologico Nazionale di Paestum • Palazzo Reale di Napoli • Certosa e Museo di San Martino • MADRE – Museo d'Arte Contemporanea Donnaregina • Museo Pignatelli Cortes • Museo Duca di Martina • Museo civico di Castel Nuovo • Castel Sant'Elmo • Parco Archeologico di Oplontis • Scavi di Oplontis • Scavi di Stabia • Scavi di Boscoreale ed Antiquarium • Parco Archeologico di Baia • Museo Archeologico dei Campi Flegrei nel Castello di Baia • Anfiteatro Flavio • Parco Archeologico di Cuma • Museo Archeologico dell'Antica Capua • Museo dei Gladiatori • Anfiteatro Campano • Mitreo • Parco Archeologico di Paestum • Certosa San Lorenzo • Parco Archeologico di Elea Velia

Luchthaven Napels: privétransfer van/naar Positano

6. Luchthaven Napels: privétransfer van/naar Positano

Onze service biedt vervoer van de luchthaven van Napels naar de omgeving van Positano (Praiano, Positano, Conca Dei Marini, etc.) of terug. We kunnen u direct ophalen van het vliegveld of in de omgeving van Positano (Praiano, Positano, Conca Dei Marini, etc.) en naar uw bestemming brengen (we nemen binnen 12 uur na ontvangst van uw boeking contact met u op om alle details in te stellen van uw reservering: tijdstip van ophalen, adressen van ophalen en terugbrengen, nummer van uw vlucht, enz.). Voor alle transfers van de luchthaven naar uw bestemming omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw vluchtnummer, landingstijd, adres van uw bestemming. Voor alle transfers van het Positano-gebied naar de luchthaven omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw vluchtnummer, ophaaltijd, adres van uw bestemming. Het is altijd inclusief airco, wifi, benzine, chauffeur, tol autosnelweg, parkeergeld en gemeentebelastingen. Voorbeeld voertuig: fiat tipo stationwagon of doblo', bmw x3, mercedes klasse s en e.

Luchthaven Napels: enkele reis naar de kust van Sorrento en Napels

7. Luchthaven Napels: enkele reis naar de kust van Sorrento en Napels

Geniet van een gemakkelijke en betaalbare manier om uw bestemming in de omgeving van Sorrento of Napels te bereiken met een gedeelde pendelbus (enkele reis) vanaf de internationale luchthaven van Napels. Afzetgebieden zijn Meta di Sorrento, Piano di Sorrento, Pompei, Vico Equense, Sant'Agnello en Castellammare di Stabia. Bij aankomst op de internationale luchthaven van Napels wacht een assistent u op bij een welkomstbalie in de aankomsthal om u uw buskaartje te overhandigen. U kunt er zeker van zijn dat als uw vlucht vertraging heeft, u gemakkelijk op de volgende shuttlebus kunt stappen. Nadat je je shuttleticket hebt ontvangen, stap je gewoon in de bus en leun je achterover en ontspan je terwijl je rechtstreeks naar de door jou gekozen inleverlocatie wordt gereden.

Vanaf het station van Napels: enkele reis privétransfer naar Positano

8. Vanaf het station van Napels: enkele reis privétransfer naar Positano

Onze service biedt vervoer van het treinstation van Napels naar Positano. We kunnen u direct bij het treinstation ophalen en naar uw bestemming brengen (we nemen binnen 12 uur na ontvangst van uw boeking contact met u op om alle details van uw reservering af te stemmen: tijdstip van ophalen, adressen van ophalen en afzetten off, nummer van uw trein, enz.). Voor alle transfers van het treinstation naar uw bestemming omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw treinnummer, aankomsttijd, adres van uw bestemming. Het is altijd inclusief airco, wifi, benzine, chauffeur, tol autosnelweg, parkeergeld en gemeentebelastingen. Voorbeeld voertuig: fiat tipo stationwagon of doblo', bmw x3, mercedes class s en e.

Napels: 3-daagse pas voor attracties en openbaar vervoer

9. Napels: 3-daagse pas voor attracties en openbaar vervoer

Met één enkele pas profiteer je van toegang tot meer dan 20 monumenten, musea en archeologische vindplaatsen, waaronder het Nationaal Archeologisch Museum, museum MADRE, Royal Wood of Capodimonte, het Koninklijk Paleis, Castel Sant'Elmo en Certosa di San Martino. Ook krijg je gratis toegang tot drie musea of archeologische plekken en korting op de musea en vindplaatsen die je daarna nog bezoekt. Ontdek de stad en reis gratis met het regionale openbaarvervoernet van Napels (UnicoCampania). Reis met metrolijn 1 'Metro dell'Arte', lijn 2, lijn 6, de kabelbaan, de tram, de Circumflegrea-treinen en de Cumana e Circumvesuviana-stadsroute.

Sorrento naar Napels 1-weg privétransfer

10. Sorrento naar Napels 1-weg privétransfer

Boek vooraf een privétransfer van of naar het pittoreske oude centrum van Sorrento naar de drukte van het stadscentrum van Napels of de luchthaven van Napels, en arriveer in alle comfort op uw bestemming. Vermijd de lange rijen voor taxi's of het gedoe van het onderhandelen over een vergoeding op de dag van vertrek. Een Engelssprekende chauffeur haalt je op bij je hotel in Sorrento (of het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt) en rijdt je met een comfortabele auto met airconditioning, exclusief voor jou en je groep. U kunt de transfer regelen vanaf elke locatie in Sorrento, met drop-offs in het centrum van Napels of op de luchthaven. Leun dan achterover en ontspan terwijl u zich verwondert over het adembenemende landschap van de kust van Sorrento. Kom stressvrij aan op uw eindlocatie.

123 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 8

Andere activiteiten in Napels

Wil je alle activiteiten in Napels bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Ze brachten ons daar veilig en onze chauffeur was daar om ons bij de deur te ontmoeten met onze naam op een bord, maar het busje waarin we reisden was niet bepaald een luxe Mercedes, zoals we ons voorstelden op basis van de afbeeldingen in de reisbeschrijving. Onze chauffeur sprak geen Engels, wat prima was, maar had de voorkeur gehad aangezien dit onze eerste stap was in ons Italië-avontuur. Misschien was dat maar het beste, want reizen in een auto kan chaotisch zijn in Napels en het busje waarin we zaten was waarschijnlijk geschikt.