Napels
Vulkaanactiviteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.525 beoordelingen

Alessandra was een fantastische gids. We werden opgehaald op een afgesproken punt door Alessandra en de chauffeur Giovanni, welke ons vervolgens naar de locatie heeft gebracht. De tour werd gegeven door een Engels sprekende tourgids, wat erg waardevol was. Aangezien Pompei vrij groot is, hadden we zonder gids niet geweten waar we naar keken of waarheen te gaan. Na de rondleiding zijn we Vesuvius halverwege op gereden voor de lunch, met heerlijke pizza. Tijdens de rit vertelde Alessandra van alles over de omgeving en de verschillende beelden die we onderweg zagen. Na de lunch reden we door naar Vesuvius en kregen we een uur om naar de krater te lopen en terug. Dit was meer dan genoeg tijd voor ons, we hebben rustig rond kunnen lopen. Hierna zijn we teruggereden naar Napels en zijn we afgezet op het afgesproken punt.

Veel leuke weetjes en goed geregeld. Zonder gids hadden we zo weggeweest bij Pompei want alles lijkt op elkaar. Met de verhalen erbij gaat het echt leven. Lunch was wel wat gehaast. Voelde een beetje als een vreetschuur vanwege de tijdsdruk. Er was een samenwerking met een restaurant in pompei, dat zou ik afraden en zelf iets lekkers to go halen.

Dit was een uitstekende dag! De verplaatsing ging met luxe busjes en de begeleiding was vriendelijk en correct. De gidsen hebben hun taak uitstekend gedaan, wij zijn begeleid tot en met. Dit geeft ons enkel nog meer zin om met u samen te werken. Graag tot binnenkort!

Francesca gaf een goede uitleg in perfect Engels. We zagen slechts een gedeelte van het hele domein, maar hadden de mogelijkheid om Nadien zelf nog op verkenning te gaan. Indrukwekkend !

Hele leuke trip naar Pompeï en de Vesuvius. Onze gids was heel erg leuk om naar te luisteren en erg enthousiast! Een hele geslaagde dag dus! Frederiqua & Maurizio, bedankt!