Napels
Wijnproeverijen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Napels

Wil je alle activiteiten in Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 199 beoordelingen

Prachtige trip. Prima bus, voldoende tussenstops om de benen te strekken en iets te nuttigen. De gids, Andrea, is een must keep. Wat een kennis, humor en niets was hem teveel. Echt een zeer bijzonder persoon. De buschauffeur echter was vanaf het begin tot het eind aan het bellen met vrienden, kennissen en familie en de gesprekken werden dwars door het verhaal van de gids geschreeuwd. Ik heb me dood geërgerd hieraan. Verder wist hij de medeweggebruikers vaak te irriteren en wist 1 de middelste vinger te wijzen. Deze weggebruiker heeft een foto gemaakt van het logo op de bus. Ik neem aan dat dit een staartje krijgt, en terecht. Neem bij de pizza stop aub een glaasje Limoencello, echt verrukkelijk. Neem de klim naar de top van de Vesuvius niet te licht, het is nogal een klim maar zeer de moeite waard. Bij ons was de vulkaan aan het roken. Indrukwekkend! Ik heb genoten van Pompeii. Ook Theresa, de gids, is een must keep. Veeeel kennis en wat een prettige trip. Heel mooi en leerzaam.

Na boeking kreeg je direct bevestiging en locatie van ophalen... 50m van onze accomodatie. Stipt op tijd opgehaald...alles volgens afspraak... Prima gids... water voldoende... heerlijke lunch... en 2 super locaties bezocht.... een ervaring om nooit te vergeten en zeker aan te raden... scheelt een hoop gedoe met eigen vervoer... parkeren en tickets kopen... 100% waar voor je geld! Opnieuw via Get your guide onze excursie geboekt en geen spijt... de locale touroperator heeft het prima gedaan

Geweldige excursie o.b.v. Angela, Enzo en mr. Christmas. Op enthousiaste en gepassioneerde wijze wordt de geschiedenis, bezienswaardigheden en de Italiaanse cultuur besproken, gevoeld en uiteraard ook geproefd. Bedankt voor deze ervaring!

Onze gids Enrica was fantastisch. Je kon alles vragen wat je wou en kreeg ook leuke uitleg. De gids in Pompeii (Georgio) was even fantastisch en gaf leuke info.

Super! Aanrader! Enkel jammer dat de tour niet vertrok vanuit pompei, dus moesten we terug naar Napels voor vertrekpunt!