Kies data

Napels Nationaal Achaelogical Museum

Napels Nationaal Achaelogical Museum: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Napels: ticket Nationaal Archeologisch Museum en Pemcards

1. Napels: ticket Nationaal Archeologisch Museum en Pemcards

Bezoek het Nationaal Archeologisch Museum van Napels met een dagticket, en bewonder een van de fraaiste collecties van Griekse en Romeinse voorwerpen ter wereld. Karel III van Spanje richtte het museum op in het midden van de 18e eeuw.  Het museum bevat een uitgebreide collectie van voorwerpen uit de Griekse en Romeinse oudheden. De Farnese-collectie, die onder andere gegraveerde edelstenen en grote marmeren sculpturen bevat, vormt de kern van de verzameling. Bekijk ook de bekendste collecties van het museum, evenals nieuwe tentoonstellingen over de geschiedenis van munten en het beroemde Geheime Kabinet.

Napels: ticket voor 24 uur voor hop on, hop off-bustour

2. Napels: ticket voor 24 uur voor hop on, hop off-bustour

Verken de geboorteplaats van pizza met een ticket voor 24 uur dat geldig is voor tot 2 routes van deze panoramische hop on, hop off bezienswaardighedenbustour. Ontdek op je eigen tempo de onvergetelijke beelden en smaken van de Napolitaanse cultuur. Het ticket geeft je de vrijheid om een van de oudste steden ter wereld op je gemak te verkennen met bussen die elke 45 tot 90 minuten rijden. Je kunt zelfs de Vesuvius verkennen en geweldig uitzicht over de stad krijgen vanaf de top van deze imposante vulkaan. De hop on, hop off-bus is ook ideaal voor winkeluitstapjes en het verkennen van de vele smakelijke restaurants die Napels te bieden heeft. Gebruik je pas voor 24 uur om de volgende attracties te verkennen: Lijn A Halte 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Halte 2 - Chiesa Del Gesu Nuovo Halte 3 - Piazza Dante - Ingresso Ai Decumani Halte 4 - Museo Archeologivo Nazionale - Galleria Principe Di Napoli Halte 5 - Chiesa Di Santa Maria Della Sanita Halte 6 - Museo e Bosco Di Capodimonte, Osservatorio Astronomico Halte 7 - Santa Maria Incoronata Halte 8 - Teatro Bellini - Mura Greche Halte 9 - Museo Arte Contemporanea Donna Regina Halte 10 - Castel Capuano - Porta Capuana Halte 11 - Piazza Bovio/Universita Lijn B Halte 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Halte 2 - Santa Lucia - Castel Dell'Ovo Halte 3 - Piazza Vittoria - Via Calabritto Halte 4 - Palazzi Storici Halte 5 - Mergellina - Piazza del Leone Halte 6 - Capo Posillipo - Veduta Panoramica Halte 7 - Discesa Marechiaro Halte 8 - Parco Vigiliano Halte 9 - Veduta Panoramica Halte 10 - Pier voor Per Le Isole Del Golfo Halte 11 - Castel dell'Ovo - Borgo Marinan Halte 12 - Stazione Marittima, pier voor rondvaart en Le Isole Del Golfo

Napels: rondleiding door het Nationaal Archeologisch Museum van Napels

3. Napels: rondleiding door het Nationaal Archeologisch Museum van Napels

Bekijk het beste van het Archeologisch Museum van Napels in het gezelschap van een gids tijdens een wandeltocht. Haal het meeste uit uw tijd met skip-the-line toegangsprivileges. Bewonder de kunst en kunstvoorwerpen uit Pompeii, Herculaneum en meer van dichtbij. Begin de rondleiding bij de kassa van het museum en laat je leiden door een professionele gids en archeoloog. Vaar langs de lange wachtrijen met uw skip-the-line toegangskaarten. Ontdek de verborgen schatten van een van de oudste en rijkste musea ter wereld. Bekijk de Farnese-collectie met oude beelden van Hercules, de 2 Tyrannicides (tirannendoders), de majestueuze groep Toro Farnese, Griekse goden en Romeinse keizers. Bekijk enkele van de best bewaarde fresco's en mozaïeken uit het nabijgelegen Pompeii en Herculaneum van dichtbij. Loop door de vleugels van de galerij om de Romeinse collectie te bewonderen met artefacten die de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus hebben overleefd. Laat je inspireren door de mooiste meesterwerken van de klassieke kunst, samen met artefacten, munten en muurschilderingen uit de hele oude geschiedenis, en leer over hun oorsprong in je gids.

Archeologisch museum van Napels 2-uur durende privérondleiding

4. Archeologisch museum van Napels 2-uur durende privérondleiding

Geniet van een rondleiding door het Nationaal Archeologisch Museum van Napels, gelegen in de noordwestelijke hoek van de oorspronkelijke Griekse muur van de stad. De 2 uur durende tour laat je kennismaken met een van 's werelds grootste archeologiecollecties, inclusief buitengewone meesterwerken van kunst ontdekt in Pompeii, Herculaneum, Stabiae, Oplontis en aanverwante villa's. De kern is de Farnesiaanse verzameling sculpturen en andere objecten, zoals het mozaïek van Alexander de Grote uit het Huis van de Fauno in Pompeii. Zie silvers uit het huis van Menandro in Pompeii en een aantal Romeinse fresco's opgegraven uit het Vesuviaanse gebied. Wandel door de galerij met de Farnese-collectie om de legendarische beelden van Hercules in rust te bewonderen, evenals 2 Tyrannicide en de majestueuze groep genaamd "Toro Farnese". Je gids zal het gebruik van alledaagse voorwerpen uitleggen, met name het prachtige zilverwerk van de Villa van Menandro en de zogenaamde "Blue Vase" uit een graf in Pompeii.

Napels: begeleide e-bike-tour door het archeologisch park Pausilypon

5. Napels: begeleide e-bike-tour door het archeologisch park Pausilypon

Een gids leidt de tour en laat je de panoramische punten zien, evenals de artistieke en culturele bezienswaardigheden langs de weg naar de Seiano-tunnel, de ingang van de Romeinse site van Pausilypon, genesteld in een afgelegen baai langs de Posillipo-heuvel. Vanuit onze fietsbar en winkel Bicycle House, gelegen vlak voor het Nationaal Archeologisch Museum (MANN), begint uw reis na een korte briefing met kasteel Maschio Angioino Piazza Plebiscito met onderweg het Koninklijk Paleis en het San Carlo-theater. De tour gaat verder langs de kust met de Vesuvius, het schiereiland van Sorrento en de eilanden Capri, Ischia en Procida op de achtergrond. Een lichte, gestage klim brengt ons op de heuvel van Posillipo, een panoramische oase zo dichtbij en toch ver van de stad, geliefd bij dichters en edelen, met zijn villa's die uitkijken over de zee, de gedurfde weg die grotten en geulen omzeilt en kruist met de kronkelend naar beneden die de voormalige landbouwdorpen van de heuvel leiden, naar de groene zee bevaren door de vissersboten. Hier, na een spannende afdaling, bereikt u het Pausilypon-park, waar het wandelbezoek van het archeologische en ecologische gebied van de eerste eeuw voor Christus u zal verwachten. Na het ondergrondse pad van Seiano Grotto (een 770 meter lange tunnel gebouwd door de Romeinen), zal je gids de geschiedenis, de opgravingstechnieken en de verschillende gebeurtenissen die de geschiedenis van de grot door de eeuwen heen hebben gezien, uitleggen. Aan de andere kant van de grot kunt u de overblijfselen bewonderen van de verbazingwekkende II duizenden jaren oude Villa van Vedio Pollione en het panoramische uitkijkpunt met uitzicht op de charmante baai van Trentaremi. Professionele gidsen van de CSI Gaiola zullen ons door de schoonheid van de site leiden. Op de terugweg stoppen we bij de North Jetty in de baai van Pozzuoli, om te genieten van het uitzicht "vanaf de zee" op het Campi Flegrei-gebied. Onvergetelijk is het gevoel het nabijgelegen kleine eiland Nisida aan te raken en het indrukwekkende grootste deel van het eiland Ischia op dezelfde foto te hebben. Meer details over de geschiedenis van het voormalige industriegebied (staalfabriek) en de lopende herontwikkelingsprojecten vindt u in de gids. Daarna rijden we terug naar het ontmoetingspunt, Bicycle House, over het fietspad.

Napels: stads- en ondergrondse tour met een archeoloog

6. Napels: stads- en ondergrondse tour met een archeoloog

Napels is een van de oudste steden in Italië en heeft 's werelds grootste ondergrondse pad bewaard: tussen Griekse waterreservoirs, Romeinse aquaducten en luchtschuilplaatsen uit de Tweede Wereldoorlog is 45% van de metro van de stad praktisch leeg. Er zijn verschillende manieren om toegang te krijgen tot de metro van Napels, en de ervaring neemt je mee door een echt verborgen juweeltje. Begeef je op een echte archeologische reis in de metro (de tour is het LAPIS Museum-pad). De tour begint vanaf Piazza San Gaetano, het oude Grieks-Romeinse plein, waar je door straten en de lokale cultuur loopt om de 'ondergrondse culten van Napels' te begrijpen. Bewonder een gotische kerk en tuur door de glazen vloer naar de overblijfselen van een eerder oud mozaïek. Ga vervolgens 40 meter onder de drukte van Napels door een deurbel in een van de oudste kerken van de stad: Santa Maria Maggiore. De kerk, gebouwd op een heidense Romeinse tempel gewijd aan Diana, heeft nog steeds Romeinse bouwwerken. Blijf naar beneden reizen om de Griekse stortbakken te zien die in de harde steen zijn uitgehouwen. Zodra je op het laagste punt van de route bent aangekomen, loop je door de tunnels om de tanks te bereiken die in de Romeinse tijd werden gebruikt voor het verzamelen van water. Dit pad werd in de middeleeuwen ook gebruikt als geheime doorgang door de Tempeliers en in 1943 als vluchtroute. Veel van de badkamers, keukens en memorabilia zijn tot op de dag van vandaag bewaard gebleven.

Napels: 3-daagse Campania Museumpas

7. Napels: 3-daagse Campania Museumpas

De belangrijkste attracties en activiteiten inbegrepen. Een digitale pas voor ononderbroken toegang. Flexibiliteit om de dag te bepalen Sla de wachtrij over Ongelooflijke besparingen. Van Pompeii tot het Nationaal Archeologisch Museum in Napels. Van Herculaneum tot het Koninklijk Paleis van Caserta, van het Capodimonte Museum tot het Koninklijk Paleis van Napels: krijg toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden met de officiële toeristenpas van de stad! Voor veel attractiepassen is het niet nodig om vooraf te reserveren. Sommige hebben echter een beperkte capaciteit, dus u moet van tevoren reserveren. Volledige boekingsdetails zijn te vinden door op de i te klikken in het gedeelte Mijn Napels Pass van de afzonderlijke attracties.

Nationaal archeologisch museum van Napels Privérondleiding

8. Nationaal archeologisch museum van Napels Privérondleiding

Het Nationaal Archeologisch Museum van Napels (MANN) is een van de rijkste en belangrijkste musea ter wereld. Samen met je deskundige archeoloog privégids, verken deze schat aan kennis en maak je een weg door de fascinerende verhalen en artefacten van onze oude geschiedenis. Je gids neemt je mee op een meeslepende reis door de tijd: je zult toeschouwers zijn in de Slag om Osso, voor het mozaïek van een portret van Alexander de Grote staan, voorbij fresco's van Pompeii met nog steeds heldere kleuren en wandelen tussen de enorme klassieke sculpturen van de Farnese-collectie. Dit museum herbergt nieuwe ontdekkingen uit opgravingen, zoals te zien is aan het grote gedeelte van de antiquiteiten van Pompeii en Herculaneum. Perfect voor zowel geschiedenisprofessionals als beginners, deze tour door het MANN is een must tijdens je reis naar Napels.

Hoogtepunten van Napels Zelfgeleide speurtocht en wandeltocht

9. Hoogtepunten van Napels Zelfgeleide speurtocht en wandeltocht

Leer Napels in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling die op je telefoon wordt gespeeld. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste attracties van de stad en ontgrendel interessante feiten. Nadat je de speurtocht op je mobiele apparaat hebt gedownload (via een link en inloggegevens die je hebt ontvangen bij het boeken), gebruik je de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste attracties van Napels te voet te bereiken. Je kunt de tour op elk moment starten. Begin je rondleiding in het Nationaal Archeologisch Museum, met zijn unieke tentoonstellingen! Bezoek het Sansevero Chapel Museum dat je sprakeloos zal maken van de kunst die al eeuwenlang betoverend is, zelfs het klooster van San Domenico Maggiore met zijn prachtige gevel zal je tour domineren. Maak een foto bij het adembenemende complex van Santa Chiara in het centrum van de stad en verdwaal in de Gesu' Nuovo, met zijn kenmerkende stenen gevel en sierlijke interieur vol met religieuze kunst. Bezoek St. Nicholas the Charitable met zijn unieke locatie en geschiedenis. Je komt ook langs de Fontein van Neptunus die je, vooral 's nachts, de indruk geeft dat je in een filmsetting bent. Bewonder de Maschio Angioino, het stenen casto / fort dat velen daar zouden willen wonen. Zie, wandel en ontspan in Galleria Umberto in het stadscentrum, terwijl Piazza del Plebiscito de kers op de taart van deze unieke tour zal zijn. Aan het einde van de tour wacht je een verhaal over de echte heilige van Napels, mis het niet... Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Terwijl je door de stad loopt, geniet je van de flexibiliteit om je game op elk gewenst moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of de rest voor een andere dag te bewaren.

Napels: 7-daagse pas van de regio Campania

10. Napels: 7-daagse pas van de regio Campania

Ontdek de stad Napels, eet in typische restaurants, vind de beste ambachtelijke winkels of winkels en vind hotels, appartementen of B&B-aanbevelingen, met kortingen tot 35%. Profiteer van kortingen op de belangrijkste en historische activiteiten van de stad met een 'Napelspas', zoals Scaturchio, Tandem, La Locanda del Grifo. Ontvang een officiële magneet van de eigenaar van pizzeria da Michele. Verken de opgravingen van Pompeii en verken de catacomben van Napels in San Gennaro. Bezoek Bourbon Gallery, Neapolis Underground van San Lorenzo Maggiore, Museodivino, Filangieri Museum en Treasure of San Gennaro Museum. Bekijk het Koninklijk Paleis van Napels, het Capodimonte Museum en het Nationaal Archeologisch Museum van Napels. Krijg een echte sleutel tot de stad met veel voordelen om te raadplegen door de app of link te downloaden. Probeer Snav (het grote zeetransportbedrijf), dat garant staat voor 20% korting op elke route naar het eiland Procida en Ischia, of de samenwerking met Taxi Partenope-service, waardoor u gratis belt en uw taxi boekt.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Andere belevenissen
  • Privétours
  • Citycards
17 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Napels Nationaal Achaelogical Museum

Wil je alle activiteiten in Napels Nationaal Achaelogical Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels Nationaal Achaelogical Museum

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.354 beoordelingen

Onze vlucht was in de avond, dus we hadden beperkte tijd. De hop on hop off bus was perfect voor ons met de twee lijnen. We hebben 's ochtends de stadsroute gedaan, daarna wat geluncht en daarna de panoramische route genomen. De panoramische route was zo geweldig! Zorg ervoor dat je bovenaan aan de linkerkant zit om het beste uitzicht op de baai van Napels te krijgen. De audiogids was goed, hoewel de kwaliteit van de koptelefoon (of de audio in het algemeen) slecht was - maar je kunt niet alles hebben, denk ik. We hadden een geweldige tijd samen en zouden iedereen die op het hoogtepunt van de zomer met zo'n hitte gaat, aanraden om gewoon te gaan zitten en iemand je te laten rijden en je de hoogtepunten van de stad te laten zien!

Geld goed besteed, heel goed inderdaad !!! We hebben online tickets gekocht die 24 uur geldig zijn, zodat we zowel deel A van het historische centrum van de stad als deel B, dat Mergellina en Posillipo omvat, kunnen doen. Eenmaal aan boord worden oortelefoons afgeleverd waarmee u tijdens de reis naar de geschiedenis van de getoonde route kunt luisteren. Het bezoek duurt ongeveer anderhalf uur dat van het historische centrum en iets langer dat van Mergellina en Posillipo. Geweldige ervaring, mijn kinderen hebben er zo van genoten.

Mijn zus raadde me aan de app te downloaden voordat ik naar Italië en Griekenland reisde en erg blij dat ik dat deed, zoals we een paar keer appten om kaartjes te kopen en was aangenaam blij met hoe gemakkelijk en goedkoper in alle gevallen voor ons was. Zorg er wel voor dat je de prijzen vergelijkt, want er waren een paar excursies waar we naar keken, die iets goedkoper waren. Zou deze app gebruiken en aanbevelen tijdens het reizen.

De hop on/off bus was een geweldige introductie tot de stad Napels. We reden op beide lijnen - natuurlijk is lijn B, die langs de kust loopt, veel mooier en mooier dan die in de stad. We reden beide tours met onze 4-jarige en het is een geweldige manier om de stad zittend te verkennen, vooral met kinderen (vooral bij aankomst).

Je kunt je best doen om de obici grad en upoznati naar de bron te brengen. Hoe dan ook, jedna koja ide of grad, a druga koja ide u zaljev. Crvena en plava. U kunt zich voorstellen dat uw bedrijf veel interesse heeft in uw werk en u kunt zien dat u een groot probleem heeft.