Napels Nationaal Achaelogical Museum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Napels Nationaal Achaelogical Museum: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Napels: 3-daagse pas voor attracties en openbaar vervoer

1. Napels: 3-daagse pas voor attracties en openbaar vervoer

Met één enkele pas profiteer je van toegang tot meer dan 20 monumenten, musea en archeologische sites, waaronder de catacomben van San Gennaro en San Gaudioso, het Nationaal Archeologisch Museum, MADRE, Museo e Real Bosco di Capodimonte, het Koninklijk Paleis, de Bourbontunnel, Castel Sant'Elmo en Certosa di San Martino. Ook krijg je gratis toegang tot 3 musea of archeologische sites en korting op de musea en vindplaatsen die je daarna nog bezoekt. Ontdek de stad en reis gratis met het openbaar vervoer (UnicoCampania). Reis met metrolijn 1 'Metro dell'Arte', lijn 2, lijn 6, de kabelbaan, de tram, de Circumflegrea-treinen en de Cumana e Circumvesuviana-stadsroute. 

...
Pompeii, Herculaneum & Napels: stadspas voor 3 dagen

2. Pompeii, Herculaneum & Napels: stadspas voor 3 dagen

Met de Artecard voor Napels en Campania profiteer je van toegang tot meer dan 40 monumenten, musea en archeologische sites, waaronder de ruïnes van Pompeii, Herculaneum, de catacomben van San Gennaro en San Gaudioso, het Nationaal Archeologisch Museum, MADRE, Museo e Real Bosco di Capodimonte, het Koninklijk Paleis, de Bourbontunnel, Castel Sant'Elmo, Certosa di San Martino, het Paleis van Caserta, Paestum en het Archeologisch Museum van Capua. De pas geeft je gratis toegang tot 2 musea of archeologische sites en korting op de musea en vindplaatsen die je daarna nog bezoekt. Ontdek de stad en reis gratis op het regionale openbaarvervoernet van Napels en Campania (UnicoCampania).

...
Archeologisch museum van Napels 2-uur durende privérondleiding

3. Archeologisch museum van Napels 2-uur durende privérondleiding

Geniet van een rondleiding door het Nationaal Archeologisch Museum van Napels, gelegen in de noordwestelijke hoek van de oorspronkelijke Griekse muur van de stad. De 2 uur durende tour laat je kennismaken met een van 's werelds grootste archeologiecollecties, inclusief buitengewone meesterwerken van kunst ontdekt in Pompeii, Herculaneum, Stabiae, Oplontis en aanverwante villa's. De kern is de Farnesiaanse verzameling sculpturen en andere objecten, zoals het mozaïek van Alexander de Grote uit het Huis van de Fauno in Pompeii. Zie silvers uit het huis van Menandro in Pompeii en een aantal Romeinse fresco's opgegraven uit het Vesuviaanse gebied. Wandel door de galerij met de Farnese-collectie om de legendarische beelden van Hercules in rust te bewonderen, evenals 2 Tyrannicide en de majestueuze groep genaamd "Toro Farnese". Je gids zal het gebruik van alledaagse voorwerpen uitleggen, met name het prachtige zilverwerk van de Villa van Menandro en de zogenaamde "Blue Vase" uit een graf in Pompeii.

...
Nationaal archeologisch museum van Napels Privérondleiding

4. Nationaal archeologisch museum van Napels Privérondleiding

Het Nationaal Archeologisch Museum van Napels (MANN) is een van de rijkste en belangrijkste musea ter wereld. Samen met je deskundige archeoloog privégids, verken deze schat aan kennis en maak je een weg door de fascinerende verhalen en artefacten van onze oude geschiedenis. Je gids neemt je mee op een meeslepende reis door de tijd: je zult toeschouwers zijn in de Slag om Osso, voor het mozaïek van een portret van Alexander de Grote staan, voorbij fresco's van Pompeii met nog steeds heldere kleuren en wandelen tussen de enorme klassieke sculpturen van de Farnese-collectie. Dit museum herbergt nieuwe ontdekkingen uit opgravingen, zoals te zien is aan het grote gedeelte van de antiquiteiten van Pompeii en Herculaneum. Perfect voor zowel geschiedenisprofessionals als beginners, deze tour door het MANN is een must tijdens je reis naar Napels.

...
Napels: zelfgeleide mobiele speurtocht en wandeltocht

5. Napels: zelfgeleide mobiele speurtocht en wandeltocht

Leer Napels in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling die op je telefoon wordt gespeeld. Ontcijfer raadsels, maak gebruik van de belangrijkste attracties van de stad en ontgrendel interessante feiten. Nadat je de speurtocht op je mobiele apparaat hebt gedownload (via een link en inloggegevens die je hebt ontvangen bij het boeken), gebruik je de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste attracties van Napels te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Terwijl je door de stad loopt, geniet je van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of de rest voor een andere dag te bewaren.

...
Archeologisch museum Napels: privétour zonder wachtrij

6. Archeologisch museum Napels: privétour zonder wachtrij

Geniet van een privérondleiding door het Nationaal Archeologisch Museum. Blik op de verzameling relikwieën uit de archeologische gebieden van Pompeii, Herculaneum, Stabiae, Boscoreale en Baia. Bekijk het beroemde standbeeld van Heracles en het mozaïek van de Cave Canem gevonden in Pompeii. Krijg toegang tot het geheime kabinet van de koning, een deel van het museum dat de Lupanariae, de rosse buurt, reproduceert met zijn fresco's en kleine standbeelden. Last but not least, bewonder de collectie Egyptische relikwieën die onlangs is gerestaureerd en aan bezoekers is blootgesteld.

...
Pompeii: Ruins & Archaeological Museum Tour vanuit Rome

7. Pompeii: Ruins & Archaeological Museum Tour vanuit Rome

Na het ophalen van het hotel, rijdt u naar Napels om uw gids te ontmoeten. Ga naar Pompeii om de uitgegraven stad in zijn geheel te verkennen en sluip naar binnen en observeer de levens van de inwoners in de dagen vlak voor de catastrofe. Bekijk verschillende tempels en bekijk hoe het leven was vóór de beroemde uitbarsting van de Vesuvius, en stop om het forum en de basiliek van Pompeii te ontdekken. Het tweede deel van de tour vindt plaats in de galerijen van het Archeologisch Museum van Napels. Ontdek de fresco's, standbeelden, handwerk en juwelen die eeuwenlang onder de lava waren gebleven, aan het licht gebracht tijdens de opgravingen. Ontdek een tiental perfect bewaard gebleven mozaïeken en herstel in de verlaten ruimtes die je in Pompeii hebt bezocht. Rond uw tour af met een bezoek aan het Geheime Kabinet, dat alle objecten met een erotisch onderwerp bevat, vaak beslist ongehinderd met expliciete afbeeldingen van echt acrobatische liefde. Beschouwd als schandalig en verborgen weg na ontdekking, zijn de objecten nu beschikbaar om te bekijken.

...
Tour: Pompeii Ruins & Archaeological Museum in Napels

8. Tour: Pompeii Ruins & Archaeological Museum in Napels

Verken Pompeii en dompel jezelf onder in de details en verhalen van de Romeinse samenleving en het dagelijks leven op de momenten voordat de uitbarsting van de Vesuvius alles onder een diepe aslaag begroef. Ontdek een van de grootste en belangrijkste collecties oude wonderen ter wereld in het Nationaal Archeologisch Museum in Napels. Ontmoet uw vriendelijke, professionele gids op een locatie naar keuze voordat u comfortabel naar Pompeii reist. Geniet van een meeslepende en informatieve rondleiding door de belangrijkste archeologische vindplaatsen, waaronder de Marina Gate, Curia, Forum en Thermal Baths. Bewonder de tempels van Jupiter, Apollo en Venus en laat je meeslepen door de angstaanjagende gipsen afgietsels van de slachtoffers van de uitbarsting. Reis terug naar Napels en pauzeer voor de lunch in een uitstekende lokale pizzeria, voordat je verder gaat naar het Nationaal Archeologisch Museum. Ontdek een van 's werelds grootste collectie klassieke kunstwerken, artefacten en curiosa die zijn ontdekt op locaties in de omgeving en in Italië. Onthul de geschiedenis van deze objecten met behulp van uw professionele gids. Geniet ten slotte van een comfortabele transfer terug naar uw accommodatie.

...

Sitemap Napels Nationaal Achaelogical Museum

Wil je alle activiteiten in Napels Nationaal Achaelogical Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Napels Nationaal Achaelogical Museum

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 572 beoordelingen

Het is een zeer goede spaaroptie en het maakt het voor u gemakkelijker om geen kaartjes of kaartjes, POMPEII en HERCULANO gratis te hoeven kopen en al het vervoer van metro, bus, korting in musea enz ...

Pompei was erg interessant, ook de catacomben van San Gennaro waren indrukwekkend! Met de ARTEcard konden we gebruik maken van de metro en alle treinen, dat was erg praktisch!

Pass zeer geschikt voor vervoermiddelen (trein, bus, metro) plus toegang tot musea of bezienswaardigheden. economisch en praktisch

Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en musea zijn de moeite waard

Uitstekende waarde voor aangeboden diensten en prijs?