Belevingen in
Luchthaven Napels

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Luchthaven Napels: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Luchthaven Napels: privétransfer van & naar hotels in Napels

1. Luchthaven Napels: privétransfer van & naar hotels in Napels

Profiteer van comfortabel, handig en betaalbaar luxevervoer van en naar luchthavens, treinstations en havens in Napels en van en naar hotels in het centrum van Napels en Campania. De stipte en efficiënte dienst biedt zeer professionele chauffeurs die je in elk stadium van je transfer begeleiden, van aankomst tot afzetten op je gewenste locatie. Het meertalige personeel staat tot je beschikking en is erg behulpzaam en gastvrij. Ontspan in een luxe Mercedes sedan of een comfortabele minibus, afhankelijk van hoe groot je groep is. Je hoeft niet op zoek naar een taxi, de privédienst is alleen voor jou. De transfer beslaat alle grote toeristische trekpleisters in Napels en Campania en biedt een stressvrij begin of einde van je vakantie in Italië.

...
Luchthaven Napels - Hotels in Napels Privétransfer van minibus

2. Luchthaven Napels - Hotels in Napels Privétransfer van minibus

Reis van de luchthaven van Napels naar het centrum van Napels, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bord met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

...
Naples Airport naar Sorrento en Amalfi Coast Shared Transfer

3. Naples Airport naar Sorrento en Amalfi Coast Shared Transfer

Sla de lange rijen voor taxi's op de internationale luchthaven van Napels over en vermijd het gedoe van het gebruik van het openbaar vervoer met zware tassen. Profiteer van een betrouwbare en handige gedeelde pendeldienst naar Sorrento en locaties aan de kust van Amalfi. Reis aan boord van een minibus van hoge kwaliteit en word direct afgezet bij je hotel, villa of bed & breakfast in Positano, Amalfi en Ravello langs de kust van Amalfi, of in de stad Sorrento op het schiereiland Sorrento. Profiteer van de diensten van een Engelstalige chauffeur en een royale bagagevrijstelling van 1 stuk ruimbagage en 1 handbagage per persoon.

...
Luchthaven van Napels: Positano Private Transfer

4. Luchthaven van Napels: Positano Private Transfer

Vermijd de stress van het openbaar vervoer met een betrouwbare overdracht. Profiteer van de best beschikbare tarieven op de markt een luxe service. Reis vanaf de luchthaven van Napels naar Positano, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bordje met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

...
Napels: privétransfer naar Sorrento

5. Napels: privétransfer naar Sorrento

Sla de stress over van het uitzoeken hoe u van Napels naar Sorrento kunt komen en geniet van de diensten van een chauffeurservice door luxe Mercedes. Met deze privétransferservice voert u eenvoudig uw gegevens in wanneer u boekt, betaalt u vooraf en toont u uw voucher aan uw chauffeur. De transfer wordt geregeld met een ruime Mercedes voor maximaal acht passagiers met Wi-Fi aan boord en klimaatregeling; u zult een professionele Engels sprekende chauffeur aantreffen, bekwaam en op het juiste moment, die u onderweg veel informatie zal geven. De service is beschikbaar vanaf de luchthaven Napels Capodichino, het treinstation van Napels of vanuit uw hotel in Napels. Voor vertrek uit het hotel, zal uw chauffeur u ontmoeten in de lobby van uw hotel, terwijl voor vertrek vanaf de luchthaven of het treinstation, de chauffeur u zal ontmoeten in de aankomsthal buiten het douanegebied, met een kaart met uw naam. Leun dan achterover en ontspan op weg naar Sorrento.

...
Napels: privéluchthaven naar de kust van Amalfi of Positano Transfer

6. Napels: privéluchthaven naar de kust van Amalfi of Positano Transfer

Nadat u bent opgehaald bij de luchthaven van Napels of uw accommodatie aan de kust van Amalfi of Positano, reist u comfortabel en rechtstreeks naar uw bestemming. Nadat u naar uw luxueuze voertuig bent gebracht, wordt u geholpen met uw bagage voordat u aan uw reis begint. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal, compleet met een bordje met uw naam. Tijdens uw transfer kunt u erop vertrouwen dat uw chauffeur u alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. U kunt ook gerust vragen stellen over de omgeving.

...
Napels luchthaven naar Napels Accommodatie privé transfer

7. Napels luchthaven naar Napels Accommodatie privé transfer

Vermijd de stress van het openbaar vervoer door een betrouwbare autotransfer te nemen. Reis van de luchthaven van Napels naar uw accommodatie in de stad Napels. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bordje met uw naam. Wacht tijdens de overdracht op uw chauffeur om alle ins en outs van uw bestemming uit te leggen en algemene informatie te geven over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om alle vragen over het gebied te stellen.

...
Internationale luchthaven Napels naar Amalfikust Transfer

8. Internationale luchthaven Napels naar Amalfikust Transfer

Geniet van een comfortabele, handige en betaalbare luxe transfer van of naar uw hotel aan de kust van Amalfi, van of naar Napels International Airport, treinstations of hotels in het stadscentrum. Ontspan met een stipte en efficiënte service door zeer professionele chauffeurs. Ze zullen u helpen in elke fase van uw transfer, van aankomst tot uw inlevering. Meertalig personeel staat tot uw beschikking en biedt maximale hulp en gastvrijheid. Leun achterover en ontspan in Mercedes-sedans van executive class of comfortabele minibusjes, afhankelijk van de grootte van uw groep. Er is geen gedoe voor taxi's en de privéservice is alleen voor jou. De transfer bestrijkt alle belangrijke toeristische bestemmingen in Napels en Campania en biedt een stressvrij begin of einde van uw tijd in Italië.

...
Luchthaven van Napels - privétransfer van Sorrento

9. Luchthaven van Napels - privétransfer van Sorrento

Vermijd de stress van het openbaar vervoer met een betrouwbare overdracht. Profiteer van de best beschikbare tarieven op de markt een luxe service. Reis van de luchthaven van Napels naar de kust van Sorrento, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bordje met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

...
Napels naar Ischia Enkele reis

10. Napels naar Ischia Enkele reis

Het vulkanische eiland Ischia is een geweldige plek om te zien in Italië, maar het kan een beetje gedoe zijn om er te komen. Boek een gemakkelijke, comfortabele enkele reis vanaf de internationale luchthaven van Napels, vanaf het treinstation van Napels of vanuit uw hotel in Napels en kom zonder stress aan op het eiland Ischia. Zoek een chauffeur die op je wacht op het aangewezen ontmoetingspunt en vertrek meteen. De handige transferservice omvat vervoer in een auto of minibus van uw ophaalpunt naar de veerboot, vervoer op de veerboot, evenals vervoer per auto of minibus naar uw afleverpunt. Als alternatief kunt u de transfer boeken om u van uw hotel in Ischia naar de luchthaven of het treinstation in Napels te brengen.

...

Sitemap Luchthaven Napels

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luchthaven Napels

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 831 beoordelingen

Snelle service in een chaotisch verkeersbeeld

Zoals afgesproken werden we opgewacht met bord met mijn naam. Meteen door naar het taxibusje en vlot vertrokken richting hotel. Chauffeur kende z'n straatjes. Ondanks verkeersinfarct van Napels relatief snel op plaats van bestemming.

Gewoon perfect.

Al vaak gebruik gemaakt van ophaalservice, maar dit keer was echt onze beste ervaring. Mooi op tijd, prima begeleiding, mooi verzorgde auto en stipte afhandeling. Absoluut een aanrader!

Direct bij uitgang stond dame met A4 met mijn naam erop, keurig op tijd. Ze riep taxi chauffeur die hielp met de koffers en ons met een grote Mercedes naar downtown Napels bracht

Massimo stond ons met een glimlach op te wachten en gaf tijdens de rit uitleg over wat we zagen in Napoli