Datums kiezen

Napoli Centrale

Napoli Centrale: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Van Napels: privétransfer naar de kust van Amalfi

1. Van Napels: privétransfer naar de kust van Amalfi

Onze service biedt vervoer van het treinstation van Napels naar de kust van Amalfi (Positanom Conca Dei Marini, Praiano, Amalfi, Atrani, Minori, Maiori, Ravello, enz.). We kunnen u direct bij het treinstation ophalen en naar uw bestemming brengen (we nemen binnen 12 uur na ontvangst van uw boeking contact met u op om alle details van uw reservering in te stellen: tijdstip van ophalen, adressen van ophalen en afzetten off, nummer van uw trein, enz.). Voor alle transfers van het treinstation naar uw bestemming omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw treinnummer, aankomsttijd, adres van uw bestemming. Het is altijd inclusief airco, wifi, benzine, chauffeur, tol autosnelweg, parkeergeld en gemeentebelastingen. Voorbeeld voertuig: mercedes vito, mercede sviano, fiat ulysse.

Vanaf het station van Napels: enkele reis privétransfer naar Positano

2. Vanaf het station van Napels: enkele reis privétransfer naar Positano

Onze service biedt vervoer van het treinstation van Napels naar Positano. We kunnen u direct bij het treinstation ophalen en naar uw bestemming brengen (we nemen binnen 12 uur na ontvangst van uw boeking contact met u op om alle details van uw reservering af te stemmen: tijdstip van ophalen, adressen van ophalen en afzetten off, nummer van uw trein, enz.). Voor alle transfers van het treinstation naar uw bestemming omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw treinnummer, aankomsttijd, adres van uw bestemming. Het is altijd inclusief airco, wifi, benzine, chauffeur, tol autosnelweg, parkeergeld en gemeentebelastingen. Voorbeeld voertuig: fiat tipo stationwagon of doblo', bmw x3, mercedes class s en e.

Vanaf het station van Napels: privétransfer enkele reis naar Sorrento

3. Vanaf het station van Napels: privétransfer enkele reis naar Sorrento

Onze service biedt vervoer van het treinstation van Napels naar de kust van Sorrento (Sorrento, Piano Di Sorrento, Meta, Sant'Agnellop, Seiano, Massa Lubrense, Vico Equense, Sant'Agata Sui Due Golfi, enz.). We kunnen u direct bij het treinstation ophalen en naar uw bestemming brengen (we nemen binnen 12 uur na ontvangst van uw boeking contact met u op om alle details van uw reservering af te stemmen: tijdstip van ophalen, adressen van ophalen en afzetten off, nummer van uw trein, enz.). Voor alle transfers van het treinstation naar uw bestemming omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw treinnummer, aankomsttijd, adres van uw bestemming. Het is altijd inclusief airco, wifi, benzine, chauffeur, tol autosnelweg, parkeergeld en gemeentebelastingen. Voorbeeld voertuig: mercedes vito, mercede sviano, fiat ulysse.

Napels: privétransfer van/naar luchthaven of treinstation

4. Napels: privétransfer van/naar luchthaven of treinstation

Bereik uw bestemming in alle veiligheid met auto's die zijn uitgerust met alle comfort en worden bestuurd door professionele chauffeurs, gekwalificeerd en gecertificeerd door de grootst mogelijke vriendelijkheid, stiptheid en vertrouwelijkheid, die u naar het voertuig zullen begeleiden en u zullen helpen met uw bagage. Wachtwoord: flexibiliteit. Elke privétransferservice is afgestemd op de behoeften van onze gasten. Geniet van de reis door de straten en landschappen van het prachtige Napels.

Napels: transfer van luchthaven of treinstation naar Sorrento en terug

5. Napels: transfer van luchthaven of treinstation naar Sorrento en terug

Begin je vakantie zonder stress en met een VIP-service Reis comfortabel en ontspan terwijl je wordt vervoerd door een chauffeur in een privéauto met airconditioning van de luchthaven Napels Capodichino of van het treinstation Napels Centrale FS naar je hotel of accommodatie aan de kust van Sorrento. U kunt ook een ophaalservice boeken van uw hotel in Sorrento naar de luchthaven van Napels; Vermijd het gedoe van het openbaar vervoer, de kosten van last-minute taxi's en de verwarring van het vinden van uw weg in een vreemd land met een transportservice die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar is.

Napels: privéauto van het centraal station van Napels naar Sorrento

6. Napels: privéauto van het centraal station van Napels naar Sorrento

Onze service biedt vervoer van het treinstation van Napels naar de kust van Sorrento (Sorrento, Piano Di Sorrento, Meta, Sant'Agnellop, Seiano, Massa Lubrense, Vico Equense, Sant'Agata Sui Due Golfi, enz.). We kunnen u direct bij het treinstation ophalen en naar uw bestemming brengen (we nemen binnen 12 uur na ontvangst van uw boeking contact met u op om alle details van uw reservering af te stemmen: tijdstip van ophalen, adressen van ophalen en afzetten off, nummer van uw trein, enz.). Voor alle transfers van het treinstation naar uw bestemming omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw treinnummer, aankomsttijd, adres van uw bestemming. Het is altijd inclusief airco, wifi, benzine, chauffeur, tol autosnelweg, parkeergeld en gemeentebelastingen. Voorbeeld voertuig: fiat tipo stationwagon of doblo', bmw x3, mercedes klasse s en e.

Amalfikust: privétransfer van/naar de luchthaven van Napels

7. Amalfikust: privétransfer van/naar de luchthaven van Napels

Onze service biedt vervoer van de luchthaven van Napels naar de kust van Amalfi (Minori, Maiori, Ravello, Amalfi, Cetara, enz.). We kunnen u direct op de luchthaven ophalen en naar uw bestemming brengen (we nemen binnen 12 uur na ontvangst van uw boeking contact met u op om alle details van uw reservering af te stemmen: tijdstip van ophalen, adressen van ophalen en afzetten , nummer van uw vlucht, enz.). Voor alle transfers van de luchthaven naar uw bestemming omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw vluchtnummer, landingstijd, adres van uw bestemming. Het is altijd inclusief airco, wifi, benzine, chauffeur, tol autosnelweg, parkeergeld en gemeentebelastingen.

Napels: privétransfer naar Amalfi of Ravello

8. Napels: privétransfer naar Amalfi of Ravello

Met dit privévervoer kunt u uw tijd optimaliseren. Vanuit Napels kunt u de stad Amalfi/Ravello met alle comfort en gemak bereiken. De transfer kan worden geregeld met Mercedes en een professionele chauffeur, inclusief ophalen en wegbrengen, alle belastingen en gas inbegrepen. Uw chauffeurs zullen professioneel, bekwaam en op tijd zijn en u onderweg van informatie kunnen voorzien. Transportdiensten van en naar de haven en luchthaven van Napels, de luchthaven van Rome en het treinstation, de haven van Civitavecchia, de haven van Salerno en het treinstation en hotels in Napels en Pompeii kunnen ook worden geleverd.

Transfer per auto van de luchthaven of het station van Napels naar Avellino

9. Transfer per auto van de luchthaven of het station van Napels naar Avellino

Onze service biedt vervoer van het treinstation of de luchthaven van Napels naar Avellino. We kunnen u direct ophalen op de luchthaven of het treinstation of bij uw hotel (ook privé appartement, villa of B&B) en u naar uw bestemming brengen (we nemen binnen 12 uur na ontvangst van uw boeking contact met u op om alle details in te stellen van uw reservering: tijdstip van ophalen, adressen van ophalen en terugbrengen, nummer van uw vlucht, enz.). Voor alle transfers van de luchthaven naar uw bestemming omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw vluchtnummer, landingstijd, adres van uw bestemming. Het is altijd inclusief airco, wifi, benzine, chauffeur, tol autosnelweg, parkeergeld en gemeentebelastingen. Voorbeeld voertuig: fiat tipo stationwagon of doblo', bmw x3, mercedes klasse s en e.

Vanuit Rome: dagtrip Napels per trein & Maradona-wandeltocht

10. Vanuit Rome: dagtrip Napels per trein & Maradona-wandeltocht

Stap vanuit Rome op een hogesnelheidstrein en ga met een lokale gids door de straten van Napels voor een unieke kans om door de stad te wandelen. Ontdek de plaatsen die symbool staan voor de eeuwige band tussen Maradona en de stad Napels. Uw wandeltocht begint op Piazza Plebiscito en gaat dan verder door de Galerij Umberto I en bereikt de beroemde Spaanse wijk. Elke hoek, elke straat en elke glimp van deze stad zal getuigen van de diepe liefde van Napels en zijn inwoners voor Maradona. Diego Armando Maradona, bekend om zijn beruchte 'hand van God'-goal tegen Engeland in de kwartfinales van het WK 1986, is zowel geliefd als gehaat over de hele wereld. Een van de grootste spelers van zijn generatie, de Argentijn was nooit ver verwijderd van de krantenkoppen. Op 5 juli 1984 arriveerde de grote man met veel tamtam in Napels en zou spoedig de 'Koning van Napels' worden. Hij bracht optimisme en ongebreidelde vreugde in een stad die zich onderdrukt voelde door het noorden en wordt gecrediteerd voor het weer tot leven brengen van Napels. Hij werd unaniem beschouwd als een held, degene die de eerste kampioenstrofee naar de stad bracht en de naam Napels onder de aandacht van de wereld bracht. Overal waar je kwam, was het Diego-manie. De hele stad Napels getuigt van de passage van de "Pibe de Oro". Maradona is overal in Napels te zien. Zijn gezicht siert muurschilderingen op de stadsmuren, het vuurwerk dat Maradona's ballon wordt genoemd, gadgets en souvenirs, taarten met zijn gezicht en zelfs op beeldjes van de Napolitaanse kerststal. Bezoek tijdens je wandeltocht twee van de must-see bestemmingen voor elke fan van Napoli's nummer 10 - Vico Lungo Gelso en Emanuele de Deo (Piazza Maradona). Bewonder de beroemde muurschildering gewijd aan de kampioen die een bedevaartsoord is geworden voor supporters en fans van over de hele wereld. Afhankelijk van de dag geniet je van vrije tijd voor of na je wandeltocht om Napels verder te verkennen. Op zondag en maandag is de tour in de ochtend en op vrijdag en zaterdag in de middag. Trakteer uzelf misschien op een beroemde Napolitaanse pizza of geniet van een glas Limoncello. Leun achterover en ontspan terwijl u met de hogesnelheidstrein terugkeert naar Rome zoals u bent aangekomen.

Beschikbare activiteiten

20 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Napoli Centrale

Wil je alle activiteiten in Napoli Centrale bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.