Kies data

Narapark

Narapark: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Nara: culturele tour Big Buddha, Bambi en Backstreets

1. Nara: culturele tour Big Buddha, Bambi en Backstreets

Ga onder begeleiding van je gids rechtstreeks naar een van de belangrijkste historische bezienswaardigheden van Nara en een van de grootste houten gebouwen ter wereld, de Todaiji-tempel. Het beroemde middelpunt is het 15 meter hoge bronzen beeld van de Grote Boeddha, Vairocana. Onderweg wordt u begroet door de vriendelijke herten van Nara. De herten zijn goddelijke beschermers van de oude hoofdstad die in perfecte harmonie met de lokale bevolking leven. De volgende stop is de tweede van de zeven grote tempels van Nara, Kofukuji. Maak een korte stop bij de Sarusawa-vijver, bekend om zijn schildpadden en het mooie landschap eromheen; dit wordt beschouwd als een perfecte plek voor een romantische avondwandeling in Nara. Ga vooruit naar de rustige steegjes en achterafstraatjes van Nara-machi, de goed bewaard gebleven voormalige koopmanswijk, waar je unieke traditionele kunsten en ambachten kunt zien en ervaren. Omdat de beste manier om een stad te ervaren is door middel van haar eten, krijg je de kans om enkele van onze favoriete lokale lekkernijen te testen. De laatste stop van je reis brengt je naar een winkelstraat, waar je kleurrijke en diverse winkels kunt vinden, perfect voor het jagen op souvenirs. Zowel het JR Nara-station als het Kintetsu-station liggen op comfortabele loopafstand van het eindpunt van de tour. Uw gids helpt u graag met een routebeschrijving naar uw hotel of geeft u een restaurantaanbeveling voor de lunch. Vergeet niet om meer hints en tips te vragen over wat er nog meer te doen is in Nara tijdens je verblijf hier.

Nara: Halve dag UNESCO-erfgoed & lokale cultuurwandeling

2. Nara: Halve dag UNESCO-erfgoed & lokale cultuurwandeling

Ontmoet je deskundige gids op het ontmoetingspunt en begin je culturele halve dagwandeling door de eerste historische hoofdstad van Japan. Terwijl je langs de winkelgalerij loopt, verken je een Japanse oude stad die heel anders is dan een metropool als Tokio. Loop tussen de historische gebouwen en ga een traditioneel koopmanshuis binnen om te zien hoe mensen hier in het verleden leven. Neem vervolgens een pauze van het wandelen om de mysterieuze piramidevormige structuur in het midden van de rustige stad te observeren. Bewonder het uitzicht op de stad Nara vanaf de heuvel en bezoek vervolgens de Todai-ji-tempel en het Kasuga Taisha-heiligdom, beide UNESCO-werelderfgoedlocaties. Leer meer over de verschillende Japanse religieuze cultuur terwijl je een enorme tempel met een geweldig Boeddhabeeld ziet en verken vervolgens een prachtig heiligdom met honderden lantaarns. In dit gebied ontmoet en voedt u de wilde herten die in Nara Park wonen. Al meer dan 1200 jaar geloven de lokale bevolking dat herten heilige goddelijke boodschappers zijn. Interactie met hen en zie hoe beleefd ze zijn. Geniet aan het einde van de tour van een heerlijk Japans lunchgerecht dat alleen is gemaakt met lokale Nara-groenten en vers vlees.

Nara: privétour met privégids

3. Nara: privétour met privégids

Ontdek Nara tijdens een volledig aanpasbare tour. Nara ligt dicht bij Kyoto en Osaka, en de rijke verzameling traditionele locaties maakt het een ideale bestemming voor een dagtocht vanuit een van de grotere buren. Begin uw dag door uw gids te ontmoeten in uw hotel of op de gekozen locatie en kies vervolgens sites die u wilt bezoeken, afhankelijk van uw interesses. Voorbeeld van een reisplan van 6 uur: Ontmoet je gids op het aangewezen ontmoetingspunt dat je hebt gekozen en laat de tour beginnen. Bezoek eerst de Kofuku-Ji-tempel, een historische site die is geregistreerd als UNESCO-werelderfgoed. Ontdek hier verschillende aangewezen nationale schatten, waaronder het meesterwerk van de boeddhistische beeldhouwkunst, het standbeeld van Ashura. Ga vervolgens naar de Todai-Ji-tempel, een werelderfgoedlocatie die de beroemdste bezienswaardigheid van Nara is. Bewonder het standbeeld van Kongo Rikishi bij de Nandaimon-poort en het grootste Grote Boeddhabeeld van Japan. Wandel door Nara Park dat beroemd is om zijn wilde hertensoorten. Geniet van de groene natuurlijke omgeving van Nara terwijl u deelneemt aan de populaire activiteit van het voeren van de herten in het park. Ontdek vervolgens de Kasuga Taisha-tempel, een andere werelderfgoedlocatie met een indrukwekkend rood hoofdaltaar. Verken de Kasuga-Taisha National Treasure Hall die waardevolle werken van boeddhistische kunst bevat.

Nara: hoogtepunten van de stad Gedeelde groeps- of privéfietstocht

4. Nara: hoogtepunten van de stad Gedeelde groeps- of privéfietstocht

Begin aan een begeleide fietstocht door de stad Nara. Ontdek enkele van de belangrijke bezienswaardigheden, waaronder Nara Park, Kasuga Taisha Shrine, Tōdai-ji en de Oshikien-tuin. Ontmoet je gids in Nara en na een korte introductie en veiligheidsbriefing ben je klaar om te vertrekken. Zet je helm op, spring op je fiets en ga op pad om de schoonheid van de stad te ontdekken. Bewonder het prachtige landschap van Nara Park terwijl je in een ontspannen tempo verder fietst. Bekijk de vriendelijke herten die vrij rondlopen in het park en geniet van het uitzicht op de prachtig onderhouden omgeving. Stop bij de Todai-ji-tempel en leer meer over het boeddhisme en de Shinto-cultuur met je gids. Wandel door het terrein en staar vol ontzag naar het 15 meter hoge gigantische Boeddhabeeld. Ga vervolgens naar het Kasuga Taisha-heiligdom om de duizend lantaarns te zien. Ga dan verder naar de Kikuichi-winkel, een high-end Japanse kookmessenwinkel, voordat je terugkeert naar het startpunt.

Vanuit Kyoto of Osaka: privéwandeltocht door Nara

5. Vanuit Kyoto of Osaka: privéwandeltocht door Nara

Maak een privéwandeling door de stad door Nara en verken de fascinerende geschiedenis, cultuur en eetcultuur van deze stad. Je wordt gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die op hen zijn afgestemd. Ontmoet je gids in Kyoto of Osaka en neem de trein naar Nara, de stad waar het Shinto-boeddhisme werd geboren. Bekijk enkele van de belangrijkste tempels en heiligdommen van Japan. Bewonder kunst en architectuur die dateren uit de 8e eeuw. Loop door rustige straten en schaduwrijke paden met kersenbloesembomen en sta versteld van Nanto Shichi Daiji, de zeven grote boeddhistische tempels. Ontdek de magische, houten architectuur die overhangt met duizenden lantaarns in het sprookjesachtige Kasuga-Taisha-heiligdom. In het beroemde Nara Park kun je de iconische tamme herten zien die dichtbij genoeg komen om je te begroeten. Als je honger hebt, is dit de perfecte gelegenheid om de restaurants en cafés in de winkelstraat Higashimuki te bezoeken. In deze straat vind je ook allerlei souvenirs. Deze tour kan volledig worden gepersonaliseerd, afhankelijk van uw voorkeuren. Je gids kan je tips en aanbevelingen geven voor de rest van je verblijf in Nara.

Nara: wandeltocht voor Engelstalige en Japanse cultuur

6. Nara: wandeltocht voor Engelstalige en Japanse cultuur

Een activiteit om met een team van te genieten Een innovatieve, uitdagende manier om buiten Engels te studeren en te oefenen en meer te weten te komen over Japan, zijn cultuur en geschiedenis. Deze activiteit is gemaakt voor twee soorten mensen: - Buitenlandse toeristen die geen Japans spreken, maar graag op eigen gelegenheid de stad willen verkennen. Ze leren over nieuwe plaatsen, de Japanse cultuur, geschiedenis en ontmoeten geselecteerde locals die Engels kunnen spreken en op een comfortabel niveau met hen kunnen communiceren. Allemaal gecombineerd met een ''Quiz Rally''-concept, om het interessanter en leuker te maken. - Japanners die een dag in een volledig Engelssprekende omgeving willen doorbrengen zonder hun land te verlaten. Door dit te doen, kunnen ze de stad verkennen en delen van hun cultuur en geschiedenis herontdekken in een andere taal, en uitdagingen in het Engels aangaan om het gevoel te krijgen een vreemd land te bezoeken. Dit is een geweldige activiteit om Engels te oefenen in echte situaties en om jezelf uit te dagen voordat je naar het buitenland reist. Dit is de evolutie, en de echte ''英会話'' ervaring. Deze ervaring is een semi-geassisteerde Team English Quiz Rally-activiteit. uw gids blijft tijdens de activiteit niet bij de gasten, maar is altijd op enkele minuten afstand en klaar om te ontmoeten als een team een probleem heeft.

Nara: privé-fietstocht door Nara Park met lunch

7. Nara: privé-fietstocht door Nara Park met lunch

Begin aan een privé fietstocht rond Nara en beleef een leuk dagje uit met het hele gezin. Verken Nara Park, aai en voer de herten koekjes, en geniet van een heerlijke ochtendsnack en lunch om je energie op peil te houden terwijl je je dagelijkse dosis lichaamsbeweging krijgt. Ontmoet je lokale gids op het ontmoetingspunt in Nara en na een korte introductie en veiligheidsbriefing ben je klaar om te vertrekken. Zet je helm op, spring op je fiets en ga op pad om de schoonheid van Nara te ontdekken. Bewonder het prachtige landschap terwijl je in een ontspannen tempo fietst. Je eerste stop is de Todai-ji-tempel die je samen met je gids zult verkennen. Wandel door het terrein en staar vol ontzag naar het 15 meter hoge gigantische Boeddhabeeld. Ga vervolgens naar het Kasuga Taisha-heiligdom om de duizend lantaarns te zien. Je pauzeert ook voor een lunch in westerse of Japanse stijl in een lokaal restaurant tijdens je tour. Geniet tijdens uw tour van een privé en ontspannen ervaring die kan worden aangepast aan uw voorkeuren.

Sitemap Narapark

Wil je alle activiteiten in Narapark ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.