Nasridenpaleizen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Nasridenpaleizen: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Granada: ticket snellere toegang Alhambra & Nasridenpaleizen

  1. Granada: ticket snellere toegang Alhambra & Nasridenpaleizen

  Met je dagticket kun je de Alhambra, Generalife en de Nasridenpaleizen bezoeken. Ontdek het Nasridenpaleizen-complex, de residentie van de koningen van Granada. Verken de Alcazaba, de villa van de Generalife, het paleis van Karel V en de baden van de moskee, en bewonder de schoonheid van de omliggende tuinen. Sta versteld van de glansrijke architectuurstijlen van de vesting en de paleizen van het Alhambra. Het Alhambra was een paleis, een vesting en een citadel. Het werd oorspronkelijk gebouwd in 889 n.Chr. en was ooit de thuisbasis van Moorse koningen en sultans, maar ook van belangrijke regeringslieden, hofdienaars en de koninklijke garde.

  Leuk om gezien te hebben! Vooral de buitentuinen en de setting waren geweldig. Binnen vonden wij het toch wel ontzettend druk ondanks de tijdsblokken. Omdat er geen eindtijd is kun je er uren struinen als je zou willen. Daarom lijkt het alsof de tijdsblokken zijn werk niet helemaal doen. Mocht je een ticket hebben, hou er rekening mee dat je minimaal 20 min tijd van te voren aanwezig bent vanaf het moment dat je je auto parkeert / aankomt. Het is nog wel een stukje lopen tot ze je kaartje scannen en bij de ingang reageren ze best histerisch als je er 10 min voor tijd pas bent.

 • Alhambra: ticket en audiogids inclusief Nasridenpaleizen

  2. Alhambra: ticket en audiogids inclusief Nasridenpaleizen

  Ontdek de architectonische wonderen en kleurrijke geschiedenis van het Alhambra tijdens een rondleiding met audiogids inclusief toegang tot de Nasridenpaleizen. Sla de wachtrij bij de ingang over en geniet van meer tijd om dit UNESCO werelderfgoed in je eigen tempo te verkennen.

  Eenmaal binnen, ga je met je audiogids op reis door eeuwenlange geschiedenis. Kom meer te weten over de reconstructie van het paleis in de 13e eeuw, de transformatie tot het koninklijk hof van koning Ferdinand en koningin Isabella na de herovering, en nog veel meer.

  Bewonder terwijl je luistert de mix van Moorse en christelijke architectuur in het paleiscomplex. Verken de verblijven van de koningen en sultans, bewonder het spectaculaire plafond in de Sala de la Barca (Hal van de Boot) en fotografeer erop los in de beroemde Patio de los Leones (Hof van de Leeuwen). 

  Nee...

 • Alhambra: ticket met audiogids Nasridenpaleizen & Generalife

  3. Alhambra: ticket met audiogids Nasridenpaleizen & Generalife

  Verken de Nasridenpaleizen, het fort Alhambra, de weelderige tuinen van Generalife en ontduik de wachtrij met dit gegarandeerde toegangsticket. Je komt meer te weten over de 1000-jaar oude geschiedenis van Granada op deze monumentale locatie met uitzicht op de prachtige stad. Het Alhambra, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is één van de best bezochte bezienswaardigheden ter wereld. Met een informatieve audiogids in de hand ontdek je in je eigen tempo en via de voor jou perfecte route het fort. Je komt alles te weten over de geschiedenis van het Nasridkoninkrijk door zijn architectuur en de symboliek die je overal in het fort en de tuinen zult zien. Hoor hoe belangrijk water is in dit complex terwijl je ontspant in de tuinen van Generalife, een paradijs waar het altijd groen is.

  De activiteit was perfect. Alleen de tickets zelf werden niet zo vlug doorgestuurd na bevestiging. Het audiotoestel deed het heel goed en duidelijk.

 • Alhambra: ticket en audiogids inclusief Nasridenpaleizen - niet-restitueerbaar

  4. Alhambra: ticket en audiogids inclusief Nasridenpaleizen - niet-restitueerbaar

  Een bezoek aan Granada is niet compleet zonder het Alhambra te zien, het enige overgebleven versterkte complex uit de islamitische periode in Spanje. Verken deze verbazingwekkende attractie in je eigen tempo. Bewonder het fort, de tuinen van de Generalife en het paleizencomplex in al hun pracht. Vanaf hier begint je reis door de tijd, van de 13e-eeuwse wederopbouw door de Sultan van Granada tot aan de tijd dat het koninklijk hofhouding van koning Ferdinand en koningin Isabella er na de reconquista z'n intrek nam. Kijk uit over de witte huizen van de wijk Albaicín die onder je ligt en loop tussen fonteinen en onder sierlijke, hoefijzervormige bogen. Bewonder de mix van Moorse en christelijke architectuur. Verken de residenties van koningen en sultans, bekijk het spectaculaire plafond in de Hal van de Boot en maak foto's in het beroemde Hof van de Leeuwen. Rond de ervaring af met een spe...

 • Granada: ticket Alhambra & Generalife met audiogids

  5. Granada: ticket Alhambra & Generalife met audiogids

  Verken de vesting Alhambra en de weelderige tuinen van Generalife met dit ticket voor gegarandeerde toegang zonder wachtrij. Zie duizenden jaren Moorse geschiedenis en verken deze monumentale locatie met uitzicht op de prachtige stad Granada. Het Alhambra, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een van de best bezochte bezienswaardigheden ter wereld. Met een informatieve audiogids in de hand kun je in je eigen tempo een door jouzelf uitgestippelde route volgen voor een rondleiding die perfect bij je past. Kom via de architectuur alles te weten over de geschiedenis van het Nasrid-koninkrijk en de symboliek die je overal in het fort en de tuinen zult zien. Ontdek het belang van water binnen dit complex en ontspan in de tuinen van de Generalife, een paradijs waar het altijd groen is. Houd er rekening mee dat de toegang tot de Nasridpaleizen niet bij deze rondleiding is inbegrepe...

  Prachtig om het Alhambra te bekijken, maar let goed op dat je de bezichtiging van het paleis er bij boekt. Kwamen wij dus achter toen we in de rij stonden voor het paleis. Ik heb even niet goed opgelet maar het is goed gekomen omdat we een avond ticket konden kopen voor 8 euro pp. Alhambra met verlichting indrukwekkend alsmede de verlichte stad Granada

 • Granada: ticket en rondleiding Alhambra en Nasridenpaleizen

  6. Granada: ticket en rondleiding Alhambra en Nasridenpaleizen

  Krijg een idee van het middeleeuwse Granada tijdens deze onvergetelijke rondleiding over het terrein van het Alhambra en de Generalife, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Ontspan, wetende dat je ticket voor de paleiselijke stad toegang verschaft tot de Nasridenpaleizen, het Alcazaba-fort en het terrein van de Generalife. Afhankelijk van je voorkeur kun je kiezen voor een beleving in een kleine groep of met een privégids.  Je deskundige lokale gids haalt je op bij het complex, zodat je er zeker van bent dat je het terrein via een speciale groepsingang betreedt. Ook als je het paleis van de Generalife binnen gaat, kun je gebruik maken van een aparte groepsingang.  Geniet van de kalmte van het oude zomerpaleis van de emir in de Generalife, waar je onder andere een prachtige rozentuin, groene binnenplaatsen en ontspannende waterpartijen kunt vinden. Kom alles te weten over de geschiedenis v...

  Zeer professioneel georganiseerd met een gids die uren passioneel uitleg heeft gegeven over het Alhambra! Unieke ervaring en prachtige locatie. Absoluut aan te raden.

 • Alhambra: compleet ticket met audiogids

  7. Alhambra: compleet ticket met audiogids

  Haal je tickets op en ga vervolgens naar het Alhambra-complex om deze 600-jaar oude site in je eigen tempo te verkennen met een  audiogids. Met je ticket heb je toegang tot het hele complex, inclusief de  Nasridenpaleizen  en  Generalife. Luister  vanuit je audiogids alles over de geschiedenis van Granada en het Alhambra, en hoe de site in 1984 een UNESCO-Werelderfgoedlocatie werd. Je komt ook te weten over de voormalige sultans die hier ooit woonden tijdens de  Nasrid -dynastie. Maak een wandeling door het complex en bewonder de indrukwekkende en ingewikkelde architectuur van de paleizen. Geniet vervolgens van de rust van  Generalife, het oude zomerpaleis van de Emir, met een prachtige rozentuin, beplante binnenplaatsen en ontspannende waterpartijen. Je krijgt ook het militaire fort van het complex te zien, Alcazaba, met een prachtig uitzicht op Granada en de omliggende bergen.

  Goede service. Helaas kon de audiogids niet door gaan i.v.m. corona. Een mooi alternatief aangeboden zonder bijbetaling. Netjes hoor, houden zo.

 • Alhambra: tour inclusief Nasridenpaleizen

  8. Alhambra: tour inclusief Nasridenpaleizen

  Reis terug naar de tijd van de Moren in Spanje tijdens een rondleiding door het Alhambra. Betreed het uitgestrekte complex en hoor over de grote invloed en het belang ervan in de geschiedenis van Spanje. Leer over de bouwstijlen die werden gebruikt, waarin zowel het christendom als de islam invloed hadden. Bewonder de prachtige Granaatappelpoort en loop vervolgens langs de fontein van de Zuil van Karel V, die in 1554 werd geplaatst langs de route die naar de hoofdingang van het Alhambra leidt. Verken het Alcazaba-fort, vroeger een militair district en het oudste gedeelte van het Alhambracomplex. Je bezoekt ook de Nasridenpaleizen, waaronder het Paleis van Mexuar, het Paleis van Comares en het Hof van de Leeuwen. Tenslotte ga je naar de Generalife, het zomerpaleis van de emirs van de Nasriden, waar zich een van de oudste overgebleven tuinen van de Moren bevindt. Bewonder de verschillen...

 • Alhambra: versnelde toegang Nasridenpaleizen en Generalife

  9. Alhambra: versnelde toegang Nasridenpaleizen en Generalife

  Verken de Nasridenpaleizen, het fort Alhambra en de weelderige tuinen van Generalife met dit ticket zonder wachtrij en gegarandeerde toegang. Bekijk duizenden jaren aan Moorse geschiedenis en verken deze monumentale plek met uitzicht op de prachtige stad Granada. Het Alhambra, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, behoort tot de meest bezochte bezienswaardigheden ter wereld. Geniet, samen met een erkende gids, van de beste route door het Alhambra om alle uithoeken van het monument te zien. Je kom meer te weten over de geschiedenis van het koninkrijk van de Nasriden aan de hand van architectuur en symbolen in de Nasridenpaleizen, vestingen en tuinen. Leer hoe belangrijk water is in dit complex en ontspan in de tuinen van Generalife, een paradijs waar het altijd groen is.

  Prima tour, alles was goed geregeld. We hebben een goed beeld gekregen van alles en de begeleiding van een gids, maakte het voor ons waardevoller en zeer de moeite waard. Gids Hanna wist ons tot het einde te boeien!

 • Alhambra: Tour met Nasrid-paleizen met transfer

  10. Alhambra: Tour met Nasrid-paleizen met transfer

  Geen bezoek aan Granada is compleet zonder het Alhambra te zien, het enige overgebleven fort uit de islamitische periode van de stad. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Granada, kun je deelnemen aan een rondleiding door deze wereldberoemde attractie met een ervaren gids. Bezoek de Nasrid-paleizen en het Karel V-paleis en bekijk de buitenkant van vele andere prachtige locaties verspreid over het complex. Geniet van de geschiedenis en kunst van het Nasrid-koninkrijk. Je officiële gids zal de oorsprong en ontwikkeling van een van de meest bezochte monumenten ter wereld uitleggen. Bewonder de fusie van Moorse en christelijke kunst en cultuur. Je hebt genoeg tijd om de architectonische kenmerken, uitgebreide kamers en prachtige tuinen in het complex te bewonderen. Aan het einde van je tour wordt je teruggebracht naar je hotel in Granada.

Sitemap Nasridenpaleizen

Wil je alle activiteiten in Nasridenpaleizen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nasridenpaleizen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 37.252 beoordelingen

Prachtig om het Alhambra te bekijken, maar let goed op dat je de bezichtiging van het paleis er bij boekt. Kwamen wij dus achter toen we in de rij stonden voor het paleis. Ik heb even niet goed opgelet maar het is goed gekomen omdat we een avond ticket konden kopen voor 8 euro pp. Alhambra met verlichting indrukwekkend alsmede de verlichte stad Granada

Zeer professioneel georganiseerd met een gids die uren passioneel uitleg heeft gegeven over het Alhambra! Unieke ervaring en prachtige locatie. Absoluut aan te raden.

De activiteit was perfect. Alleen de tickets zelf werden niet zo vlug doorgestuurd na bevestiging. Het audiotoestel deed het heel goed en duidelijk.

Prima organisatie. Je loopt geen enkele risico mbt annuleren Super goed.

Perfect Engelstalige gids welke ook tussendoor vertaalt in het Frans