Nassau Street

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Nassau Street

Wil je alle activiteiten in Nassau Street ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nassau Street

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 653 beoordelingen

We had an amazing experience on this bus!! The first time, we went on the bus for the entire tour, and the driver was so much fun. He explained everything very well and he put in his own experiences. We laughed a lot on that tour. When we went back on another bus, they were playing a tape which was less fun but still very informative. Overall, it was a great experience!

Uitstekende tour, we stapten in en uit en namen zowel een live tour als een opgenomen tour die tegelijkertijd informatief en grappig is. Een rondleiding waard en het team zal je de beste plaatsen vertellen om te bezoeken en je meenemen naar alle locaties in de stad, van Guinness tot Trinity College.

Geweldige ervaring en een zeer goede prijs. We hadden de chauffeur als gids, hij was zeer informatief, gemakkelijk en duidelijk te horen en had ook een goed gevoel voor humor.

Het was heel leuk, goed geregeld. Met de app konden we de bus goed volgen en de haltes waren duidelijk aangegeven. De verhalen van de buschauffeurs waren leuk om te horen

Leuke stad, leerzaam om via de chauffeur de historie te ervaren