Nationaal Archeologisch Museum van Athene

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Nationaal Archeologisch Museum van Athene

Wil je alle activiteiten in Nationaal Archeologisch Museum van Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal Archeologisch Museum van Athene

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.356 beoordelingen

Ideale manier om een stad zoals Athene volledig te bezoeken!

Je stapt op en af zoals je zelf wilt...wij hadden een driedaags ticket voor de drie lijne,die zowel naar de haven Piraeus en de Riviera (kust) reed. Super!! we kregen er maar niet genoeg van!! Tijden werden heel goed opgevolgd en de mensen van de tickets waren ook heel vriendelijk in het geven van info!Er zijn ook blauwe en gele bussen maar onze voorkeur (telkens weer in elke stad) gaat onze voorkeur uit naar de rode bussen!

Unieke en relaxte manier om Athene te leren kennen! Alleen jammer dat ze meer mensen toelaten dan dat er plaatsen zijn. Wij moesten eerst onderin staan zonder iets te zien. Maat als je eenmaal zit is het super. O,ja de keuze van muziek is beperkt. Te vaak de sirtaki gehoord

Mooie Athene route waardoor je een goed overzicht krijgt van de stad. De Pireus route is minder spectaculair, maar ik was er in Maart en dan is er niet zo veel te doen. De Beach route heb ik niet kunnen doen, deze rijdt buiten het seizoen maar 2 keer per dag.

Geweldig en ook de medewerksters zijn creatief , toen we de laatste dag wilde gaan was er een staking en kon er niet gereden omdat we toch langer daar waren kregen we een extra dag cadeau, dat vind ik nog eens service

Erg leuke manier om de stad te ontdekken, makkelijk in/uit stappen waar je wilt en de chauffeur geeft je nog leuke tips waar je heen kunt gaan. Vriendelijk personeel op de bus.