Nationaal Museum, Krakau

Nationaal Museum, Krakau: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Krakau: City Pass Krakau-kaart met 38 musea

1. Krakau: City Pass Krakau-kaart met 38 musea

Verken Krakau in je eigen tempo met een citycard van 1, 2 of 3 dagen. Profiteer van toegang tot 38 musea en monumenten. Zie een traditioneel burgerlijk huis of luister naar het trompettergeschal bij de gotische kerk van de basiliek van St. Maria. Kom meer te weten over de held van de Tweede Wereldoorlog Oscar Schindler in de Oscar Schindlerfabriek. Bezoek de Adelaarsapotheek in het voormalige getto, en leer hoe de Holocaust de joden van Krakau heeft beïnvloed. Bezoek het Marktplein Underground Museum en ontmoet vampieren. Een volledige lijst van musea zal bij je citypass worden gevoegd, en om het reizen van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid te vergemakkelijken, kunt je kiezen voor een ticket met onbeperkt reizen met het openbaar vervoer, dag en nacht. De musea die bij de citypass zijn inbegrepen, zijn onder meer: 1. Schindlers Fabriek 2. Grote Markt Underground 3. Pools Luchtvaartmuseum 4. Lakenhal (Sukiennice) 5. Stadsverdedigingsmuren Krakau 6. Archeologisch Museum Krakau 7. 'Stanislaw Lem' Tuin der Belevenissen 8. Czartoryski Museum 9. Het Seweryn Udziela Etnografisch Museum 10. Het Zwierzyniec Huis 11. Het Jozef Mehoffer Huis 12. St. Adalberts Kerk Underground 13. St. Mary’s Church 14. Museum van de Geschiedenis van de Fotografie 15. Centrum voor documentatie van de kunst van Tadeusz Kantor Cricoteka, Archief. Kantoor 16. Museum voor de geschiedenis van de Academie van mijnbouw en metallurgie 17. Het paleis van bisschop Erazm Ciołek 18. De Oude Synagoge 19. Het museum van het aartsbisdom 20. Het Szołayski Huis 21. Het Hipolit Huis 22. Benedictijnse abdij in Tyniec 23. Museum voor gemeentelijke bouwkunde in Krakau 24. Het hoofdgebouw van het Nationaal Museum 25. Regionaal Rydel`s Museum van Pools modernisme Rydlowka 26. The Emeryk Hutten-Czapski Museum 27. Pomorska Straat 28. Celestat 29. MOCAK 30. Stadhuistoren 31. Tentoonstelling in Nowa Huta District Branice 32. Galicja Joods museum 33. De Barbican 34. De Adelaar apotheek 35. Het Krzysztofory-paleis 36. Museum voor het leger Emil Fieldorf Nil 37. Het Jan Matejko Huis 38. Kopiec Kościuszki

Krakau: ticket Nationaal Museum in Krakau (3-daagse Krakau-kaart)

2. Krakau: ticket Nationaal Museum in Krakau (3-daagse Krakau-kaart)

Ontdek de twee permanente galerijen van het Nationaal Museum in Krakau met dit eenvoudige toegangsticket. Bezoek de galerij "Armen en uniformen in Polen", op de begane grond van het museum. Dit is de op één na grootste tentoonstelling in Polen die vroege militaria tentoonstelt. Loop door meer dan 2000 tentoonstellingen over de militaire geschiedenis van de middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog. Wandel door de galerij "Decoratieve kunst" om objecten in chronologische volgorde te zien, van de vroege middeleeuwen tot de art nouveau-periode. Wandel door de collectie goud, stoffen, kleding, meubels, keramiek, glaswerk en muziekinstrumenten. Naast het bovengenoemde museum krijg je 3 dagen lang toegang tot 37 andere musea in Krakau, die je met de Krakaukaart gratis kunt bezoeken. De musea die zijn inbegrepen in de City Pass zijn onder meer: 1. Schindlers-fabriek 2. Grote Markt Ondergronds 3. Pools Luchtvaartmuseum 4. Lakenhal (Sukiennice) 5. Stadsverdedigingsmuren Krakau 6. Archeologisch Museum Krakau 7. Stanislaw Lem Tuin van ervaringen 8. Czartoryski-museum 9. Het Seweryn Udziela Etnografisch Museum 10. Het Zwierzyniec-huis 11. Het Jozef Mehofferhuis 12. Ondergrondse Sint-Adalbertkerk 13. St. Mariakerk 14. Geschiedenis van het fotomuseum 15. Centrum voor documentatie van de kunst van Tadeusz Kantor Cricoteka, Archief. Kantoor 16. Geschiedenis van de Academie voor Mijnbouw en Metallurgiemuseum 17. Het bisschopspaleis Erazm Ciołek 18. De oude synagoge 19. Het aartsbisdom Museum 20. Het Szołayski-huis 21. Het Hipolit-huis 22. Benedictijnse abdij in Tyniec 24. Het hoofdgebouw van het Nationaal Museum 25. Regionaal Rydel's Museum voor Pools modernisme Rydlowka 26. Het Emeryk Hutten-Czapski Museum 27. Pomorska-straat 28. Celestat 29. MOCAK 30. Stadhuistoren 31. Tentoonstelling in Nowa Huta District Branice 32. Galicja Joods Museum 33. De Barbican 34. De adelaarsapotheek 35. Het Krzysztofory-paleis 36. Museum van het thuisleger gewijd generaal Emil Fieldorf Nil 37. Het Jan Matejko-huis 38. Kopiec Kościuszki

  • Citycards
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Nationaal Museum, Krakau

Wil je alle activiteiten in Nationaal Museum, Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal Museum, Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 249 beoordelingen

Op zichzelf is deze pas geweldig...maar bij sommige instellingen moet je naar een andere locatie om opnieuw te laten registreren om een entreekaartje te verkrijgen.

Leuk om een kaart te hebben zonder na te denken over kaartjes voor trams en bussen. Snelle toegang tot het museum, de wachtrij omzeilen.

Het was erg handig, niet alleen met toegang tot verschillende plaatsen, maar ook om gebruik te kunnen maken van het openbaar vervoer.

Zeer handige en doelgerichte kaart. Snelle invoer. Het enige nadeel is dat sommige musea vooraf kaartjes aan de kassa moeten halen.

Zeer handig om een aantal musea te bezoeken in Krakau.