Nationaal Museum, Krakau

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Nationaal Museum, Krakau: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Krakau: toegangskaarten voor Nationaal Museum in Krakau

1. Krakau: toegangskaarten voor Nationaal Museum in Krakau

Ontdek de twee permanente galerijen van het Nationaal Museum in Krakau met dit eenvoudige toegangsticket. Bezoek de galerij "Armen en uniformen in Polen", op de begane grond van het museum. Dit is de op één na grootste tentoonstelling in Polen die vroege militaria tentoonstelt. Loop door meer dan 2000 tentoonstellingen over de militaire geschiedenis van de middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog. Wandel door de galerij "Decoratieve kunst" om objecten in chronologische volgorde te zien, van de vroege middeleeuwen tot de art nouveau-periode. Wandel door de collectie goud, stoffen, kleding, meubels, keramiek, glaswerk en muziekinstrumenten.

Sitemap Nationaal Museum, Krakau

Wil je alle activiteiten in Nationaal Museum, Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal Museum, Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 229 beoordelingen

We hadden een 3-daagse Krakau-kaart meegenomen en het maakte onze vakantie zo gemakkelijk, vooral bij het gebruik van de trams. Het vermeed de noodzaak om altijd het juiste wisselgeld voor de automatische kaartautomaten te hebben, wat onze stressniveaus aanzienlijk verminderde. Het biedt ook toegang tot zoveel musea/interessante bezienswaardigheden: er is zoveel te doen in Krakau dat je keuze te over heeft.

We blijven een week in Krakau. Met 3 dagen stadspas kun je deze eenvoudig optimaliseren. Als u voor een korte tijd blijft, zal het moeilijk zijn om de bezoeken te organiseren met de openingstijden enz. Omdat het met 12 toeristische districten tijd kost om te reizen

Het was erg handig, niet alleen met toegang tot verschillende plaatsen, maar ook om gebruik te kunnen maken van het openbaar vervoer.

Heel handig. Overal naartoe met de tram en bus. En toegang tot 40 musea. En skip the row is erg handig bovendien. Een aanrader !

Zeer handig om een aantal musea te bezoeken in Krakau.