Nationaal Museum van IJsland

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Nationaal Museum van IJsland

Wil je alle activiteiten in Nationaal Museum van IJsland ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal Museum van IJsland

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 284 beoordelingen

Aktiviteiten waren best in orde

Alhoewel wij vanuit België via Expedia bevestiging hadden dat wij zouden opgehaald worden vanaf 8u15 aan ons Guesthouse, met het correcte adres, bleek om 9u dat wij na telefonisch contact, hadden moeten klaar staan aan busstop 7 ! Hierdoor misten wij de boottocht in de voormiddag. Gray Line heeft ons dan een nieuwe boeking gegeven voor de volgende morgen.

De hop on, hop off-tour was geweldig. Fantastisch om de stad te zien. Alleen hadden we extreme kou -15 graden, wind en sneeuw. Het was erg koud op de tweede verdieping omdat het dak niet luchtdicht was. De voorstoelen zijn bedekt met sneeuw en de bovenste stoelen zijn allemaal een beetje nat. Het is raadzaam om waterdichte kleding te dragen.

Mensen waren erg vriendelijk en het was geweldig om de stad te zien en dan te kunnen uitstappen en lopen naar de dingen die je wilde zien, wachtend tot de bus weer instapte. Het enige dat ruw was, was de wind en dat is niet de schuld van iemand, dus wees voorbereid op serieuze winden hier!!

Geweldige ervaring. Zeker de moeite waard om te doen, geeft je de kans om eerst de stad te zien en dan weer rond te gaan en te beslissen waar je naar wilt kijken. Ophalen / afzetten bij de haltes om de 30 minuten of zo.

Veel gezien op slechts 1 dag

Walvissen spotten was erg leuk. Ook de gouden cirkel in de middag is goed te doen. Geen gelegenheid gehad om het museum te bezoeken. En neem vooraf je lunch mee, want daar is echt geen gelegenheid voor.