Datums kiezen

Nationaal Museum Zwitserland

Nationaal Museum Zwitserland

Nationaal Museum Zwitserland: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Zürich: Stadstour met rondvaart over het meer

1. Zürich: Stadstour met rondvaart over het meer

Bekijk de topattracties van Zürich tijdens een drie-in-een stadshighlightstour. Verken de stad met de bus om een overzicht te krijgen van de verschillende wijken. Maak aan een begeleide wandeling door de Altstadt. Ontdek de stad en de prachtige omgeving vanaf het water tijdens een boottocht met audiogids op het Meer van Zürich. Stap in een comfortabele bus met airconditioning en rijd langs het kasteelachtige Zwitsers Nationaal Museum, de luxueuze winkelstraat Bahnhofstrasse en het beroemde financiële district van Zürich. Geniet van een prachtig uitzicht op het kristalheldere Meer van Zürich tijdens een fotostop in de haven van Enge. Rijd verder langs het meer, langs het Opernhaus en de universiteitswijk met het Zwitserse Federale Instituut voor Technologie en de Universiteit van Zürich. Bezoek voorname buurten met statige herenhuizen uit roemrijke vervlogen tijden. Stel je voor dat je in het populaire recreatiegebied Zürichberg woont.  Nadat je hebt genoten van een korte blik op de stad, het meer en de besneeuwde Alpen, rijd je langs het Kunsthaus naar de charmante oude binnenstad voor je wandeltocht. Bekijk gildehuizen, kerken, historische pleinen en verborgen juweeltjes terwijl je luistert naar de vele anekdotes over Zürich van je gids. Neem vervolgens afscheid van je gids en maak een korte wandeling langs de schilderachtige Limmat naar de nabijgelegen Bürkliplatz. Maak een schilderachtige cruise van een uur over het Meer van Zürich langs grote villa's en populaire lido's. Geniet vanaf het water van een prachtig uitzicht op de Zwitserse stad en de Alpen. Leun achterover en ontspan terwijl je luistert naar meeslepende verhalen over de geschiedenis van de stad, het meer en de omliggende bergen via een audiogids-app op jouw eigen apparaat voordat je de tour weer beëindigt op de Bürkliplatz.

Zürich Card: Bespaar op attracties, vervoer en eten

2. Zürich Card: Bespaar op attracties, vervoer en eten

Verken Zürich met een ticket voor dagjesmensen die een bezoek aan een museum of een excursie naar een plaatselijk recreatiegebied (Uetliberg-Felsenegg of het Meer van Zürich) in hun reis willen opnemen. Het ticket is ook geldig tussen de luchthaven en het stadscentrum. Geniet met volle teugen van Zürich en bespaar tegelijkertijd. Het principe is heel eenvoudig. Als je een Zürich Card koopt, bespaar je op vervoer, entrees, eten, souvenirs en nog veel meer. De Zürich Card is 24 of 72 uur geldig en is met korting verkrijgbaar voor kinderen tussen 6 en 16 jaar. Wanneer je de bezienswaardigheden van het mooie Zürich verkent met je Zürich Card, krijg je geweldige voordelen en besparingen. Geniet van gratis ritjes met trams, bussen, treinen en boten. Je kaart is ook geldig op de kabelbanen in Zürich en omgeving. Je krijgt gratis toegang tot de meeste musea in de stad en heerlijke verrassingen bij speciale restaurants in Zürich. Je profiteert van 10% korting bij 16 traditionele en stedelijke winkels in de stad en bespaart op souvenirs en rondleidingen aangeboden door Zürich Toerisme. Als je de Zürich Card gebruikt, spaar je terwijl je verblijft en speelt. Mis de onverslaanbare besparingen en voordelen van de Zürich Card niet: zuerichcard.com

Zürich: 2 uur durende sightseeing bustour

3. Zürich: 2 uur durende sightseeing bustour

Ervaar de unieke stad Zürich tijdens een spannende bustour. Bekijk bezienswaardigheden, zoals de prachtige oude stad en het Zwitsers Nationaal Museum, gebouwd in de stijl van een renaissancekasteel. Bezoek het Münsterhofplein en de aangrenzende gildehuizen tijdens een korte wandeling met een gids door de oude stad. Bekijk de Sint-Pieterskerk, met de grootste wijzerplaat van Europa, en kom meer te weten over de boeiende geschiedenis en architectuur van de Fraumünster-kerk. Bezoek voorname wijken met statige herenhuizen uit een andere tijd en bewonder het populaire recreatiegebied Zürichberg. Een ander hoogtepunt van de tour is het Zwitserse Federale Instituut voor Technologie in Zürich, een van de hoogst aangeschreven technische hogescholen ter wereld. De beroemdste student was niemand minder dan Albert Einstein.

Zürich: Stadsbus tour met audiogids en rondvaart over het meer

4. Zürich: Stadsbus tour met audiogids en rondvaart over het meer

Profiteer van een combiticket dat een sightseeing bustour en een schilderachtige cruise langs het Meer van Zürich combineert. Bekijk het beste van Zürich, waaronder het Nationaal Museum en het Kunsthaus, aan boord van een bus met airconditioning en vaar langs prachtige villa's aan het meer. Klim aan boord van de bus en rijd langs de beroemde Bahnhofstrasse en het bankcentrum richting het meer om de besneeuwde bergen te bekijken. Bewonder een deel van de oude stad met zijn prachtige huizen en de kerken St. Peter, Grossmünster en Fraumünster. Je komt langs de universiteitswijk en de woonwijk Zürichberg, het Nationaal Museum en het Kunsthaus. Luister naar gedetailleerd commentaar over de fascinerende geschiedenis en cultuur van de stad. Maak ongelooflijke foto's op de mooiste uitzichtpunten tijdens een korte fotostop. Na je rondleiding door de stad ga je aan boord van een modern meerschip bij de pieren van de Bürkliplatz. Ontspan aan boord terwijl je langs pittoreske dorpjes en statige villa's vaart. Geniet van de frisse meerlucht en het prachtige uitzicht over de stad in de ene richting en de besneeuwde berg in de andere. Eindig je avontuur weer bij Bürkliplatz.

Zürich: Rijnwatervallen en het beste van Zürich Stad Dagtour

5. Zürich: Rijnwatervallen en het beste van Zürich Stad Dagtour

Bewonder de grootste waterval van Europa tijdens een gecombineerde natuur- en stadstour door Zürich en de Rijnwaterval in Noord-Zwitserland. Rijd door het boerendorp Marthalen. Bewonder de oude huizen, het 16e-eeuwse Munot Fort en rijd langs wijngaarden. Bezoek de Rijnwatervallen bij kasteel Laufen en bewonder het landschap dat dateert uit de ijstijd. Maak in de zomer een optionele boottocht naar het hart van de Rijnwaterval en geniet van het uitzicht vanaf uitkijkplatforms. Keer terug naar Zürich en geniet van 2 uur vrije tijd voor de lunch om daarna terug te komen voor een rondleiding door de oude binnenstad. Bekijk de grootste wijzerplaat van Europa in de Sint-Pieterskerk en het Zwitsers Nationaal Museum. Bewonder de Grossmünster kerk en de Fraumünster kerk met de indrukwekkende gebrandschilderde ramen van Marc Chagall. Na een stop bij het meer van Zürich ga je verder naar de wijk Zürichberg om de statige herenhuizen van de oude aristocratie te bekijken. Ga verder naar het Swiss Federal Institute of Technology, een van de hoogst aangeschreven technische hogescholen ter wereld, waar onder Albert Einstein oud-studenten zijn.

Zürich: sightseeingtour met open bus

6. Zürich: sightseeingtour met open bus

Zurich Open Tour is het hele jaar door actief. Bekijk de essentiële bezienswaardigheden van de stad. Ontdek Zürich in al zijn aspecten met deze sightseeingtour die je meeneemt op een bezoek aan de stad Zürich: het wereldcentrum van de banksector in het noorden van Zwitserland. De stadstour neemt je mee om de belangrijkste toeristische attracties te ontdekken, langs talloze parken, musea en historische pleinen. Profiteer van deze tour om de schoonheid van het Meer van Zürich, het historische centrum en het milde klimaat te ontdekken.

Zürich: privé eTuk-Tuk stadstour

7. Zürich: privé eTuk-Tuk stadstour

Ontdek de hoogtepunten van Zürich tijdens een stadstour in een tuk-tuk, terwijl je luistert naar de verhalen van de eTuk-chauffeur over de bezienswaardigheden, de inwoners en het leven in de stad. De stadstour begint bij Europaallee 8 en voert je door Zürich. Als u het Landesmuseum passeert, reist u naar de universiteitswijk van Zürich, waar Albert Einstein studeerde, en gaat u verder naar de prachtige oude stad: de Niederdorf. Later gaat u verder langs het Kunsthaus met zijn prachtige collectie van de kunstenaar Augusto Giacometti naar het Seefeldquartier met het Opernhaus en Sechseläutenplatz. Verken vervolgens het zaken- en winkelgebied van Zürich aan de Bahnhofstrasse en de Paradeplatz. Foto- en winkelstops zijn altijd mogelijk, maar de tour kan worden ingekort of verlengd. Krijg uiteindelijk inzicht in de Langstraße, de uitgaansstraat van Zürich met talloze bars en restaurants.

Zürich: Zwitserse kaasfondue en wijn Tuk-Tuk Tour

8. Zürich: Zwitserse kaasfondue en wijn Tuk-Tuk Tour

Ontdek Zürich tijdens deze culinaire tour met je persoonlijke, elektrische Tuk-Tuk. Begin bij het centraal station en beleef een reis door de unieke stad Zürich. Na een korte stop bij een gastronomische partner wordt de fondue "valaisanne" op de eTuk geladen en kan uw culinaire reis beginnen. De rit leidt je door de oude binnenstad en naar de mooiste delen van de stad, waar je met de chauffeur het leven in Zürich kunt ontdekken door de ogen van een local. Geniet van het heerlijke eten en krijg een uniek inzicht in Zürich. De gastronomische partners hechten veel waarde aan streekproducten. Als alcoholische drank krijgt u wijn uit Zwitserland aangeboden.

Zürich: Tour met de belangrijkste bezienswaardigheden per bus met audiogids

9. Zürich: Tour met de belangrijkste bezienswaardigheden per bus met audiogids

Bekijk het beste van Zürich aan boord van een opnieuw uitgevonden Trolley, een Panoramabus met airconditioning die je meeneemt op een rondrit langs de bezienswaardigheden van de dichtstbevolkte stad van Zwitserland. Luister naar gedetailleerde commentaren in een van de elf beschikbare talen en leer meer over de fascinerende geschiedenis en cultuur die deze prachtige stad te bieden heeft. Reis langs de beroemde Bahnhofstrasse en het bankcentrum naar het meer met uitzicht op de besneeuwde bergen, bekijk een deel van de oude stad met zijn prachtige gildehuizen en de kerken St. Peter, Grossmünster en Fraumünster. Loop langs de universiteitswijk en de woonwijk Zürichberg, het Nationaal Museum en het Kunsthaus. Maak onvergetelijke foto's op de mooiste uitzichtpunten tijdens een korte fotostop.

Vanuit Zürich: Crash Landing On You Locaties in Interlaken

10. Vanuit Zürich: Crash Landing On You Locaties in Interlaken

Bezoek enkele van de pittoreske opnamelocaties van het beroemde K-drama - Crash Landing On You. Geniet van een privétour van een hele dag die enkele van de mooiste plekken in Interlaken laat zien. Begin uw tour met een meet-and-greet in de lobby van uw accommodatie in Zürich. Maak in een comfortabel voertuig een onvergetelijke rit naar het hart van Zwitserland - regio Interlaken. Stop bij de prachtige waterval van de Giessbach-watervallen en het Grand Hotel Giessbach. Zie waar Ri Jeong-hyeok een student was aan de Zwitserse muziekschool. Bezoek de gezellige en rustige dijk van het prachtige dorp Iseltwald aan de oevers van het meer van Brienz. Verken de pier waar Hyun Bin tijdens het pianospelen herinneringen ophaalt aan zijn tijd in Zwitserland. Treed in de voetsporen van Yoon Seri (Son Ye Jin) en Ri Jeong-hyeok (Hyun Bin) door alle schilderachtige plekjes rond het meer van Brienz en het Victoria-Jungfrau Grand Hotel & Spa in Interlaken. Geniet van het uitzicht op de sneeuwwitte top van de Jungfrau tijdens de lunch in een van de gevarieerde restaurants van Interlaken. Klim 's middags omhoog en steek de adembenemende panoramische Sigriswil-brug over. Reis 340 meter lang en naar een hoogte van 798 meter boven zeeniveau met uitzicht op het prachtige meer van Thun. Eindig je avontuur aan het meer van Lungern in het prachtige dorpshuis waar Seri en Ri Jeong-hyeok herenigd zijn in Zwitserland.

14 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Nationaal Museum Zwitserland: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Nationaal Museum Zwitserland

Wil je alle activiteiten in Nationaal Museum Zwitserland bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal Museum Zwitserland

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 931 beoordelingen

Konrad was de perfecte gids, grappig, interessant, deskundig en heel gemakkelijk te begrijpen. We waren een kleine groep van 11 in een minibus. Goed overzicht van Zürich met veel geschiedenis, daarna een wandeling door de oude stad. Konrad raadde plaatsen aan om opnieuw te bezoeken en enkele fatsoenlijke eetgelegenheden. We moesten alleen naar de boot lopen, hoewel we in de goede richting wezen, zou leuk geweest zijn om vergezeld te worden door onze gids. Vrij eenvoudig om te bepalen welke boot je moet nemen als je daar aankomt, je kunt kiezen uit drie verschillende tijdslots. Vergeet niet om de ZSG-tour-app op je telefoon te downloaden voordat je vertrekt, want deze vertelt je alles over de verschillende plaatsen langs de oever van het meer, met ook een beetje geschiedenis. Al met al deze reis ten zeerste aanbevelen.

Het was zo leuk en vol informatie. Onze gids, Peter, was zo aardig voor iedereen in de tour. Het bootgedeelte bevat geen gids, dus zorg ervoor dat je de app downloadt om naar de audio te luisteren, anders ga je gewoon rond het meer en heeft de audio interessante informatie over alle plaatsen waar de boot stopt.

Absoluut een must als je Zürich bezoekt! Gids was zo deskundig en vriendelijk. We zagen de hele stad en kregen een prachtige boottocht op het meer. Het is het geld waard!!

Beveel het aan - onze gids Lars was zeer deskundig en op punt met relevante, interessante geschiedenis en informatie.

De activiteit was geweldig, maar ik kwam er net achter dat ik er twee keer voor moest betalen...